Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yahu kuralları öğrenmem biraz zaman alacak galiba. İzin falan isteniyor ya anlayamadım. 1. Sayfayı okudum da, neyse öğreniriz yeni arkadaşlarla.. eskiler bize yardımcı olun..

Hoydaaaa, nedeeen gidiyorsun bırakma kız?

Bana şantiye yolu gözüktü kuzum. Aksama kadar toplantidaydik. Benide göndermeyi dusunuyorlarmis. Bende zaten deneyim kazanmak istiyordum atladım resmen. 2 ay süreli zaten. Şantiyede net bulamam. Daha doğrusu düzgün çekmiyor. Bildirimleri yapamam adam akıllı yazamam.

Senin adına çok sevindim ancak burda olmayışın üzücü tabi.. Gelişimine katkı sağlayacak herşey güzeldir hayırlı uğurlu olsun :)

Selamlar, günlük menümü yazmamışım, yazayım hemen
Kahvaltı 8:00 Domates, beyaz peynir, salatalık ve marullu, tahıllı sandviç (ofis günüydü yine çünkü)
Öğle yemeği 13,30: Peynirli omlet, yanında domates ve salatalık, yeşil biber
Akşam yemeği: Karnıyarık, cacık. (Tabi ki light yöntemlerle pişirilmiş ve bence orjinalinden daha lezzetli biçimde.)
Spor Ofis günü olduğu için sabah aksadı öğleden sonra 5 mil Leslie ile toparlamaya çalıştım.

Evet anladım ama bu oylamayı ben ya da kaptanımız başlatmadı. Oylamayı başlatan yetkili mercilere, herkese sormanız gerekiyo demen gerekir. Benim mesajımı alıntılayınca bana ya da Elife söylemiş gibi oldun. O yüzden cevap verdim benimde amacım uzatmak değil dediğim gibi benlik yada Eliflik bir durum değil

M Melmuss çok güzel kilo verdin tebrik ederim bir de yavaş veriyorum seni geçemem diyosun ben bu kiloyu 2-3 haftada bile veremem
Ya verirsin ya maşallah baya düzgün besleniyorsun ilk defa bu kadar sıkı diyet yapıyorum normal de çoktan ikinci günü çikolata yemiştim bide sanırım kilo değil ama ödem gidiyor gbme geliyor

Bugün bende yazamadım maalesef hem kuaför işim vardı hem temizlik hem bu akşam görümcemler yemeğe geliyorlar baya bir yoğun geçti yanı akşam üstü de çocuklarla parla gittik anca oturuyorum ama pilavım kaldı onu da yaparsam inl bir sofra hazırlaması kalıcak aöa ben akşam yemeğimi yedim bile yemeklerin hiç birine dokunmicam

Bugün ki menüm
Yeşil çay
9:40
Kahvaltı
4 dilim sucuk
Bir dlilm kepek ekmeği
Ufak bir parça peynir
Domates salatalık

12:00
İki tane kivi
Bir Türk kahvesi şekersiz

15:30
Sütlü çorba

19:30
Bir tabak bakla yemeği
Ufak bir parça haşlanmış tavuk göğsü

Henüz 1 lt su anca içtim

Yarım saat ev işi 2 puan inş mekik çekmeye fırsat bulurum

Afiyet olsun iyi eğlenceler
Teşekkür ederim canım
Kızlar benim izne çıkmam gerekti. Eğer bildirimler için süre varsa izne çıkmak istediğimi bildirir misiniz ?
Kendim ve takım için üzüldüm ama senin için iyisi böyleyse sevindim canım

Senin adına sevindim canım

Teşekkür ederim canım

Kendim ve takım için üzüldüm ama senin için iyisi böyleyse sevindim canım
Haftaya listede 4

Senin adına sevindim canım

Yaa bende üzüldüm canım ama geleceğim için güzel bir gelisme olacak. Arada fırsat bulabilirsem girmeye çalışırım. Sizleri çok ozleyecegim. Herşey için çok teşekkür ederim size :)

Afiyet olsun canım ama su miktarın çok az.Spor yok ama ev işi yaparken biraz yakmışsındır.
Bu hafta güzel kilo verdin devamı haftaya canım.

Yaa bende üzüldüm canım ama geleceğim için güzel bir gelisme olacak. Arada fırsat bulabilirsem girmeye çalışırım. Sizleri çok ozleyecegim. Herşey için çok teşekkür ederim size :)
Ah canım ya
(vedalardan da veda konuşmalarından da nefret ederim.)
Takıma kattıkların ve uyumlu kişiliğin ve güzel sohbetlerin için ben çok teşekkür ederim.
Özleyeceğim canım.Fırsat buldukça gelirsen mutlu olurum.
Motivasyon mesajlarını da ayrı özleyeceğim.

Mesleki olarak seni ilerletecek bir gelişmeymiş tabi ki ben olsam ben de kaçırmazdım.En doğru olanı yapmışsın.

Guzel menu afiyet olsun hosgeldin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…