Hoydaaaa, nedeeen gidiyorsun bırakma kız?
Bana şantiye yolu gözüktü kuzum. Aksama kadar toplantidaydik. Benide göndermeyi dusunuyorlarmis. Bende zaten deneyim kazanmak istiyordum atladım resmen. 2 ay süreli zaten. Şantiyede net bulamam. Daha doğrusu düzgün çekmiyor. Bildirimleri yapamam adam akıllı yazamam.
Evet anladım ama bu oylamayı ben ya da kaptanımız başlatmadı. Oylamayı başlatan yetkili mercilere, herkese sormanız gerekiyo demen gerekir. Benim mesajımı alıntılayınca bana ya da Elife söylemiş gibi oldun. O yüzden cevap verdim benimde amacım uzatmak değil dediğim gibi benlik yada Eliflik bir durum değilTabiki de izni veren kaptan ama üyeler olmadığında kaptanlık neye yarar ki? Ben sadece fikir alınması gerektiğini düşündüğümü söyledim.
Kaptan ve bizler iki ayrı seçenek olmamalı. Kaptanla beraber bir bütün olunmalı, kararlar alınırken oylama yapılabilir en azından haberdar edilebilirdi. Ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım, amacım kalp kırmak ya da polemik yaratmak değil. Sadece bir öneri, tavsiye ya da ne derseniz adına artık :)
Ya verirsin ya maşallah baya düzgün besleniyorsun ilk defa bu kadar sıkı diyet yapıyorum normal de çoktan ikinci günü çikolata yemiştim bide sanırım kilo değil ama ödem gidiyor gbme geliyor
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun iyi eğlenceler
Kendim ve takım için üzüldüm ama senin için iyisi böyleyse sevindim canımKızlar benim izne çıkmam gerekti. Eğer bildirimler için süre varsa izne çıkmak istediğimi bildirir misiniz ?
Senin adına sevindim canımBana şantiye yolu gözüktü kuzum. Aksama kadar toplantidaydik. Benide göndermeyi dusunuyorlarmis. Bende zaten deneyim kazanmak istiyordum atladım resmen. 2 ay süreli zaten. Şantiyede net bulamam. Daha doğrusu düzgün çekmiyor. Bildirimleri yapamam adam akıllı yazamam.
Teşekkür ederim canım
Kendim ve takım için üzüldüm ama senin için iyisi böyleyse sevindim canım
Haftaya listede 4
Senin adına sevindim canım
Afiyet olsun canım ama su miktarın çok az.Spor yok ama ev işi yaparken biraz yakmışsındır.Bugün ki menüm
Yeşil çay
9:40
Kahvaltı
4 dilim sucuk
Bir dlilm kepek ekmeği
Ufak bir parça peynir
Domates salatalık
12:00
İki tane kivi
Bir Türk kahvesi şekersiz
15:30
Sütlü çorba
19:30
Bir tabak bakla yemeği
Ufak bir parça haşlanmış tavuk göğsü
Henüz 1 lt su anca içtim
Yarım saat ev işi 2 puan inş mekik çekmeye fırsat bulurum
Ah canım yaYaa bende üzüldüm canım ama geleceğim için güzel bir gelisme olacak. Arada fırsat bulabilirsem girmeye çalışırım. Sizleri çok ozleyecegim. Herşey için çok teşekkür ederim size :)
Mesleki olarak seni ilerletecek bir gelişmeymiş tabi ki ben olsam ben de kaçırmazdım.En doğru olanı yapmışsın.Yaa bende üzüldüm canım ama geleceğim için güzel bir gelisme olacak. Arada fırsat bulabilirsem girmeye çalışırım. Sizleri çok ozleyecegim. Herşey için çok teşekkür ederim size :)
Aa neden sadecw biziz:)Kızlar ikinci olmuşuz tebrikler
Haftaya listede dört kişi kaldık canlar.
herderdedeva Huzurvermeyolunda ve B belcimim haftaya dördümüz varız sadece.
Haftaya zorlayıp birinci olalım mı
Çok kalori yakmamız gerek çok.
Guzel menu afiyet olsun hosgeldin bu aradaBugün ki menüm
Yeşil çay
9:40
Kahvaltı
4 dilim sucuk
Bir dlilm kepek ekmeği
Ufak bir parça peynir
Domates salatalık
12:00
İki tane kivi
Bir Türk kahvesi şekersiz
15:30
Sütlü çorba
19:30
Bir tabak bakla yemeği
Ufak bir parça haşlanmış tavuk göğsü
Henüz 1 lt su anca içtim
Yarım saat ev işi 2 puan inş mekik çekmeye fırsat bulurum
Mrb ne yaptin ki bu kadar yorulcakİyi akşamlar hanımlar.
Yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz.Umarım istediğimiz kiloya sağlıklı bir şekilde geliriz.
Kızlar çok yorgunum heran sızabilirim.
Vay vay rakibime bak tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?