Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok iyi spor var yediklerinde hos cok gecmis yapamadim ama hos gelmissiniz

Canım iki haftadır mezunlar ve izine ayrılanlar nedeniyle dördümüz kaldık.
Yeni gelen arkadaşlardan da deneme süresi dolan olmadı.
Kaptan izin kilosuna dönerse o da olabilir listede.
Ayyy cok sıkılalım o zmn kendimizi evde guzel seyler buluyodum ama pazarteside is e basliyorum nasil olcak acaba

Ayyy cok sıkılalım o zmn kendimizi evde guzel seyler buluyodum ama pazarteside is e basliyorum nasil olcak acaba
İş hayırlı olsun canım.Yanında birşeyler götürüp yeme ihtimalin varsa öyle yap canım.Bir de senin de mezuniyetin yaklaşıyor değil mi canım.

Tebrik ederim kuzular :)

Ya severim seni. Senin için arada girip spor motivasyon yazıları paylaşacağım kız. Geceleri orda yazarım sonra net bulunca patlatirim bir iki motivasyon.

Ins sen kac oldun hedefin kacti
Benim de hedefime az kaldı canım.
Şu an 68’im, hedefin 65’ti tartı değişiklğinden 500 gram eklendiği için hedefim 65,5 görünüyor kayıtlarda.
Son 2,5 kilo yani.
Duruma göre bakıp 63e kadar çekebilirim hedefimi ama o konuda emin değilim henüz.

Tebrik ederim kuzular :)

Ya severim seni. Senin için arada girip spor motivasyon yazıları paylaşacağım kız. Geceleri orda yazarım sonra net bulunca patlatirim bir iki motivasyon.
Gel arada olsa da bi C EEE yap git
C eee yaparken motivasyon mesajı da eklesen tadından yenmez tabi
Ben de seni severim canımmmm

Aa azcik kalmis seninde

Hayirli olsun kuzum yeni gorevinde basarilar dilerim. Sen o iside tez vakitte kavrarsin bebisim.
Bu arada diyetinide bozmadan devam edicegine inaniyorum. Cuma lari bildirim yaparsin yine buradan kopmamis olursun boylece.

Iyiyim canim hamdolsun.
Korkudan tartilmiyorum
Bir haftadir gozumde karnimda doydu elhamdulillah. Gecen hafta oglumun dogum gunu vardi birazcik cozuttum.
Bugun yeniden basladim.
Doğum günü kutlu oğlunun.sağlıklı mutlu sevdikleriyle uzun bir ömrü olur inşallah.
1 haftalık ara vermek iyi olmuş hemen toparlarsın geri canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…