- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canım iki haftadır mezunlar ve izine ayrılanlar nedeniyle dördümüz kaldık.Aa neden sadecw biziz:)
Hahaha kız soru sorma stilinden ne yaptın ki taş mı taşıdın da bu kadar yoruldun anlamını çıkardımMrb ne yaptin ki bu kadar yorulcak
Cok iyi spor var yediklerinde hos cok gecmis yapamadim ama hos gelmissinizSelamlar, günlük menümü yazmamışım, yazayım hemen
Kahvaltı 8:00 Domates, beyaz peynir, salatalık ve marullu, tahıllı sandviç (ofis günüydü yine çünkü)
Öğle yemeği 13,30: Peynirli omlet, yanında domates ve salatalık, yeşil biber
Akşam yemeği: Karnıyarık, cacık. (Tabi ki light yöntemlerle pişirilmiş ve bence orjinalinden daha lezzetli biçimde.)
Spor Ofis günü olduğu için sabah aksadı öğleden sonra 5 mil Leslie ile toparlamaya çalıştım.
Ayyy cok sıkılalım o zmn kendimizi evde guzel seyler buluyodum ama pazarteside is e basliyorum nasil olcak acabaCanım iki haftadır mezunlar ve izine ayrılanlar nedeniyle dördümüz kaldık.
Yeni gelen arkadaşlardan da deneme süresi dolan olmadı.
Kaptan izin kilosuna dönerse o da olabilir listede.
İş hayırlı olsun canım.Yanında birşeyler götürüp yeme ihtimalin varsa öyle yap canım.Bir de senin de mezuniyetin yaklaşıyor değil mi canım.Ayyy cok sıkılalım o zmn kendimizi evde guzel seyler buluyodum ama pazarteside is e basliyorum nasil olcak acaba
Biraz uzar gibi grliyo bide gıdım gıdım gidiyorİş hayırlı olsun canım.Yanında birşeyler götürüp yeme ihtimalin varsa öyle yap canım.Bir de senin de mezuniyetin yaklaşıyor değil mi canım.
Gidiyor canım ,gıdım gıdım da olsa.Son kilolar zorlar biraz ama istikrarını bozmazsan gider canım.Biraz uzar gibi grliyo bide gıdım gıdım gidiyor
Kızlar ikinci olmuşuz tebrikler
Haftaya listede dört kişi kaldık canlar.
@herderdedeva @Huzurvermeyolunda ve B belcimim haftaya dördümüz varız sadece.
Haftaya zorlayıp birinci olalım mı
Çok kalori yakmamız gerek çok.
Kızlar ikinci olmuşuz tebrikler
Ah canım ya
(vedalardan da veda konuşmalarından da nefret ederim.)
Takıma kattıkların ve uyumlu kişiliğin ve güzel sohbetlerin için ben çok teşekkür ederim.
Özleyeceğim canım.Fırsat buldukça gelirsen mutlu olurum.
Motivasyon mesajlarını da ayrı özleyeceğim.
Ins sen kac oldun hedefin kactiGidiyor canım ,gıdım gıdım da olsa.Son kilolar zorlar biraz ama istikrarını bozmazsan gider canım.
Benim de hedefime az kaldı canım.Ins sen kac oldun hedefin kacti
Gel arada olsa da bi C EEE yap gitTebrik ederim kuzular :)
Ya severim seni. Senin için arada girip spor motivasyon yazıları paylaşacağım kız. Geceleri orda yazarım sonra net bulunca patlatirim bir iki motivasyon.
Aa azcik kalmis senindeBenim de hedefime az kaldı canım.
Şu an 68’im, hedefin 65’ti tartı değişiklğinden 500 gram eklendiği için hedefim 65,5 görünüyor kayıtlarda.
Son 2,5 kilo yani.
Duruma göre bakıp 63e kadar çekebilirim hedefimi ama o konuda emin değilim henüz.
teşekkür ederim :) ben de seni tebrik ederim :) inşallh doğumdan sonra ben yine buralarda olucam bende mezun olurum senin gib :)Evet canim tebrik ederim anne oluyosun
Hayirli olsun kuzum yeni gorevinde basarilar dilerim. Sen o iside tez vakitte kavrarsin bebisim.Bana şantiye yolu gözüktü kuzum. Aksama kadar toplantidaydik. Benide göndermeyi dusunuyorlarmis. Bende zaten deneyim kazanmak istiyordum atladım resmen. 2 ay süreli zaten. Şantiyede net bulamam. Daha doğrusu düzgün çekmiyor. Bildirimleri yapamam adam akıllı yazamam.
Tebrik ederim kizlarKızlar ikinci olmuşuz tebrikler
Canım nasılsın, iyi misin? İnşallah kilonu korumuşsundur:))Hayirli olsun kuzum yeni gorevinde basarilar dilerim. Sen o iside tez vakitte kavrarsin bebisim.
Bu arada diyetinide bozmadan devam edicegine inaniyorum. Cuma lari bildirim yaparsin yine buradan kopmamis olursun boylece.
Teşekkür ederim canımmTebrik ederim kizlar
Iyiyim canim hamdolsun.Canım nasılsın, iyi misin? İnşallah kilonu korumuşsundur:))
Teşekkür ederim canımmArada uğra iyi oluyor böyle.
Doğum günü kutlu oğlunun.sağlıklı mutlu sevdikleriyle uzun bir ömrü olur inşallah.Iyiyim canim hamdolsun.
Korkudan tartilmiyorum
Bir haftadir gozumde karnimda doydu elhamdulillah. Gecen hafta oglumun dogum gunu vardi birazcik cozuttum.
Bugun yeniden basladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?