- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ödem gitmiştir ama mutlaka yağda gitmiştir canımYa verirsin ya maşallah baya düzgün besleniyorsun ilk defa bu kadar sıkı diyet yapıyorum normal de çoktan ikinci günü çikolata yemiştim bide sanırım kilo değil ama ödem gidiyor gbme geliyor
Kolay gelsinBugün bende yazamadım maalesef hem kuaför işim vardı hem temizlik hem bu akşam görümcemler yemeğe geliyorlar baya bir yoğun geçti yanı akşam üstü de çocuklarla parla gittik anca oturuyorum ama pilavım kaldı onu da yaparsam inl bir sofra hazırlaması kalıcak aöa ben akşam yemeğimi yedim bile yemeklerin hiç birine dokunmicam
Siz 1. Olursunuz bu azimle :)Kızlar ikinci olmuşuz tebrikler
Haftaya listede dört kişi kaldık canlar.
herderdedeva Huzurvermeyolunda ve B belcimim haftaya dördümüz varız sadece.
Haftaya zorlayıp birinci olalım mı
Çok kalori yakmamız gerek çok.
Aynen canim ipleri birakmiycam en azindan kilomu korusam bile yeter simdilikDoğum günü kutlu oğlunun.sağlıklı mutlu sevdikleriyle uzun bir ömrü olur inşallah.
1 haftalık ara vermek iyi olmuş hemen toparlarsın geri canım.
Tanıstıgıma memnun oldumMaşallah evlatlarına çok erken evlenip anne olanlardansın
Ben 38 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var.Buranın ve kaynaşma sağlandıktan sonra takım arkadaşlarının kilo vermeye katkısı çok büyük.
Ben de Leslie ve yürüyüş yapıyorum genelde,bir iki gündür squat yapmaya başladım popoyu sıkılaştırmanın azıcık da kaldırmanın peşindeyim
Eşin acaba bir brat pit mi, yoksa biscolata erkeği miKızdım valla eşine.Kilo vermek evet sağlık için ,estetik için,özgüven için şart ama eşinin ifade ediş tarzı çok çirkin.
Bel için kilo vermek şart haklısın ama dedim ya niyeti iyi olsa da ifade edil tarzı kötüymüş.Tanıstıgıma memnun oldumEvet bazen kırıcı oluyor ama niyeti iyi bende bel fıtığı ve bel kayması var kilo vermem gerekiyor diye düşünüyor haklı aslında evde oturmaktan aksamları abur cubur dan bolca kilo aldım
Kilo bildirimini biliyorsan bugünden de yapabilirsin canım.Yarından itibaren menü bildirimine başlarsın.Sabah kilo bildirimi yapıp Baslayacagım değil mi
Hayirli olsun kuzum yeni gorevinde basarilar dilerim. Sen o iside tez vakitte kavrarsin bebisim.
Bu arada diyetinide bozmadan devam edicegine inaniyorum. Cuma lari bildirim yaparsin yine buradan kopmamis olursun boylece.
Allonsy canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim ama takımımızın motivasyon kaynaklarından biriydin o açıdan üzüldüm. Umarım sana daha güzel kapılar açar bu tecrüben
Bende cozuttum sormaIyiyim canim hamdolsun.
Korkudan tartilmiyorum
Bir haftadir gozumde karnimda doydu elhamdulillah. Gecen hafta oglumun dogum gunu vardi birazcik cozuttum.
Bugun yeniden basladim.
Yeni görevin iyi olur insallahAyy sagol tatlim güzel dileklerin için. Vallaha o kadar erkeğin içinde burayı özleyeceğim için fırsat buldukça kaçar kaçar gelirim
Yaa tatlim mümkün oldukça kopar gelirim buralara. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :)
Tamam cok tesekkür ederim insallah sabırlı bi sekilde veririm kilolarıBel için kilo vermek şart haklısın ama dedim ya niyeti iyi olsa da ifade edil tarzı kötüymüş.
Kilo bildirimini biliyorsan bugünden de yapabilirsin canım.Yarından itibaren menü bildirimine başlarsın.
Her pazartesi ve cuma tartı günümüz.
Amin canım hep birlikte .Tamam cok tesekkür ederim insallah sabırlı bi sekilde veririm kilolarıburadaki herkes te istediği kiloya ulasır insallah
fattylamb94 huhu kız nerelerdesin kız.
S smygnc taş taşımış çoook yorgun,@AhSen_yarim uzun zamandır firarda zaten,
@Rzgrece atta gitti,
Huzurvermeyolunda zafer sarhoşu
herderdedeva kuzum kayıp ilanı vereceğin senin için
Allonsy kıymetlimiz izinde ama buralardaydı hahh bravo ona
redwitch seni bi ara görür gibi oldum karabatak misali kayboldun
M Melmuss buralardaydı galiba bi ara
B belcimim burada olmasa dilim şişecekti
Menüm
09:30 Limonlu su
10:00 1 haşlanmış yumurta, az kaşar peyniri,5 zeytin, 3 ceviz,domates salatalık ve ıhlamur
12:30 Şekersiz duble türk kahvesi
16:30 büyük bardak ayran
19:00 5 köfte,bol salata,3 kaşık zeytinyağlı barbunya veeee bir çatal bile sayılamayacak künefe
(arkadaşımda misafirdim çok ısrar etti ,tatlı çatalının ucu ile almak zorunda kaldım ve ilginçtir bayılarak bir porsiyonu çok rahat hüpleten bana çatalın ucu ile aldığım künefe fazla geldi ve içimi baydı)
Su:2,5 lt
Spor:3 mil lesliecik:)) 135 puan
Arkadaşım tembelAyy ayy sabahtan beri koşturuyorum kız ayıptır söylemesi wc de fırsat buldum bakmayagün biter iş bitmez sen naptın ne yedin ne içtin arkadaşın neler yapmış
Ahhahahah iyiymiş vallaArkadaşım tembelmalımı bilmeme rağmen düştüm tufaya.Gel şunları hazır edeceğim demişti ben de sipariş vereceğini hiç düşünmedim.Salata yapma işini bile bana kitledi
Siparişi neyse ızgara köfte olarak vermişti.Oğlum seviyor diye sigara böreği bile sipariş etmişti.Düşün ne kadar hamarat bi arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?