Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya verirsin ya maşallah baya düzgün besleniyorsun ilk defa bu kadar sıkı diyet yapıyorum normal de çoktan ikinci günü çikolata yemiştim bide sanırım kilo değil ama ödem gidiyor gbme geliyor
Ödem gitmiştir ama mutlaka yağda gitmiştir canım
Kolay gelsin
Siz 1. Olursunuz bu azimle :)

Tanıstıgıma memnun oldum Evet bazen kırıcı oluyor ama niyeti iyi bende bel fıtığı ve bel kayması var kilo vermem gerekiyor diye düşünüyor haklı aslında evde oturmaktan aksamları abur cubur dan bolca kilo aldım

Bel için kilo vermek şart haklısın ama dedim ya niyeti iyi olsa da ifade edil tarzı kötüymüş.
Sabah kilo bildirimi yapıp Baslayacagım değil mi
Kilo bildirimini biliyorsan bugünden de yapabilirsin canım.Yarından itibaren menü bildirimine başlarsın.
Her pazartesi ve cuma tartı günümüz.

Hayirli olsun kuzum yeni gorevinde basarilar dilerim. Sen o iside tez vakitte kavrarsin bebisim.
Bu arada diyetinide bozmadan devam edicegine inaniyorum. Cuma lari bildirim yaparsin yine buradan kopmamis olursun boylece.

Ayy sagol tatlim güzel dileklerin için. Vallaha o kadar erkeğin içinde burayı özleyeceğim için fırsat buldukça kaçar kaçar gelirim

Allonsy canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim ama takımımızın motivasyon kaynaklarından biriydin o açıdan üzüldüm. Umarım sana daha güzel kapılar açar bu tecrüben

Yaa tatlim mümkün oldukça kopar gelirim buralara. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :)

Dunku menum
830 yumurta 5 dilim peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek
13 00 bir icli kofte 1 kase yogurt
18.30 ispanak kavurma 8yk 5 yk yogurt
2litre su
800 ip 160 puan

Tamam cok tesekkür ederim insallah sabırlı bi sekilde veririm kiloları buradaki herkes te istediği kiloya ulasır insallah

Menüm
09:30 Limonlu su
10:00 1 haşlanmış yumurta, az kaşar peyniri,5 zeytin, 3 ceviz,domates salatalık ve ıhlamur
12:30 Şekersiz duble türk kahvesi
16:30 büyük bardak ayran
19:00 5 köfte,bol salata,3 kaşık zeytinyağlı barbunya veeee bir çatal bile sayılamayacak künefe
(arkadaşımda misafirdim çok ısrar etti ,tatlı çatalının ucu ile almak zorunda kaldım ve ilginçtir bayılarak bir porsiyonu çok rahat hüpleten bana çatalın ucu ile aldığım künefe fazla geldi ve içimi baydı)
Su:2,5 lt
Spor:3 mil lesliecik:)) 135 puan

Ayy ayy sabahtan beri koşturuyorum kız ayıptır söylemesi wc de fırsat buldum bakmaya gün biter iş bitmez sen naptın ne yedin ne içtin arkadaşın neler yapmış

Şimdi gördüm bence süper menün. O künefe midene gidene kadar erimiştir merak etme

Ayy ayy sabahtan beri koşturuyorum kız ayıptır söylemesi wc de fırsat buldum bakmaya gün biter iş bitmez sen naptın ne yedin ne içtin arkadaşın neler yapmış
Arkadaşım tembel malımı bilmeme rağmen düştüm tufaya.Gel şunları hazır edeceğim demişti ben de sipariş vereceğini hiç düşünmedim.Salata yapma işini bile bana kitledi
Siparişi neyse ızgara köfte olarak vermişti.Oğlum seviyor diye sigara böreği bile sipariş etmişti.Düşün ne kadar hamarat bi arkadaş

Ahhahahah iyiymiş valla olsun sonuçta doydunuz kadın boşuna yıpratmamış oldu kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…