Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla ilk yazdığında kendisi yapmış sandım hatta tadına bakmasan ayıp ederdin diyecektim
Arkadaşımı tanısan o manikürlü ellerle kadayıfı mıncıkladığını düşünmenin ne kadar mantıksız olacağını anlardın.
Annesi de bir yetenekli ki sorma.Hazıra anneciği alıştırmış bizimki de aynı düzeni devam ettirmiş.

Doyduk canım sağolsun Hiç yıpratmaz kendini,manikür bakım çakım konu olunca hiç üşenmez öyle de sefa düşkünüdür.
Sen ne yaptın canım,yorulmuşsun epey.
Hayata ev işi ve yemek yapmaya gelmemiş en sevdiğim insan tipi valla ben o kadar yoruldum ki sanki üstümden tır geçti. Bütün mutfak dolaplarını boşaltıp salona taşıdım. Ne çok eşyamız varmış dedim. Şimdi duş alıcam yarın sevdiceğimin yanına gidiyorum. Ama daha iş çok çanta hazırlamam gerek

Al duşunu hemen uyu kuzum az da olsa dinlen.Sevdiceğinle güzel güzel vakitler geçir ki bomba gibi motivasyonla dön aramıza yine.

Bazı insanlar öyle ya içinde yok. Benimde annem hep yapma bırak sen der ama içim rahat etmez. Bence yapı meselesi. 3 yaşındaykende böyleydim. Komşuya inerdim çocuklarıyla oynamak için evleri her zaman aşırı dağınıktı oyun oynarken küçücük halimle evi toplamaya çalışırdım o arkadaşının yapısı öyledir. Demek ki anasına bak kızını al doğru değilmiş

Olalım valla kastıralım hacım benim hedefim yine -1 olsun en azından yarından itibaren spora zorlicam boşladım bu hafta sporu

Yaa bende üzüldüm canım ama geleceğim için güzel bir gelisme olacak. Arada fırsat bulabilirsem girmeye çalışırım. Sizleri çok ozleyecegim. Herşey için çok teşekkür ederim size :)
Canımm hayırlı olsun yeni alanın senin icin guzel bir kapı olur umarım sık sık gir özleyme kendimi before lı afterlı motivasyonlarına muhtac kızlar var burda unutma
Huzurvermeyolunda canımmm bebeemm çiçeemmm bireyselde üçüncü olmuşsun gözümün nuru tebrikler
Anammmm ben mii benm. Kiiiim hiç bakmamıstım kııız hakikaten zafer aarhosu olurdum ozaman zaten aksamleyşn millete pizza yaptım sucugundan oeynirinden yim derken kıyısında yemiş olabilirim de biraz

Vay vay rakibime bak tebrikler
Yeaaa kimlerle rakipsin bi gör didimm
Ödem gitmiştir ama mutlaka yağda gitmiştir canım

Kolay gelsin

Siz 1. Olursunuz bu azimle :)
inş kıız hep birlikte olalım esracım

Huzurvermeyolunda canim dereceye girmissin tebrik ederim
tenks bebişim

ayyyh şımarıp 90 kilo olcm simdiii

guzel menü dadlum senin su leslielerine hastayım ya bormal bişeymiş gibi kucuuk yazma sunu yıldızlı yıldızlı koca koca cicekli böcğklü yaz bnece

Yapı meselesi haklısın bazıları uşsk ruhlu bazıları ise kontes ruhlu oluyor gerçekten.
Kız deli fırsat bulduğunda yaysana totoyu.
Ben de aslında çocuk olana kadar kontestim ayolSonradan üstüme uşak ruhu geldi kondu.
Allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın canım

ayy yaa ne guzel kız esperenzaa suna baksana ne heycanlıdır simdi ikiside bizim adamlarda horluyorlar suan teeallamm ya

Ay esra kucuklukten baslamısın sen dert edinmeye ya yapı meselesi hakikaten demekki
Huhuuuu hoş geldin ne yaparsın?
Napim ya teli ancakk aldım elime kucugu hasta olcak gibi pek nazlı aksamdan beri
Sabah 8de otobüsüm 6.30 da çıkmam gerek
sen simdş kacta yatarsan yat kalkarsın merak etme heycandan :)) ama yat dinlrn sis sis gştme kız adamın yanına

Ben de acayip gaza geldim bu hafta biz birinci olalım.Az kişi avantajımız var,biraz daha azim ve sporla olur bence.
Leslieyi çok seviyorum.Kadının verdiği gazla haldır huldur bi yapışım var ki sorma
Huzurumuz bi tanemiz medarı iftarımız bi sucuğu eritmek ne ki senin için.Bi ip bi tavşan gibi seken huzura bakar o sucuğu peyniri yakmak.

Buralardayım aynen ama anca bakabildim telefona misafirleri yolladım çok şükür onlar da gelirken ekler almışlar nereye şaklasam da yemesem diye düşünüyorum

Valla sıkalım bu hafta hem grup için hem de kendimiz icin iyi mesafe olur

Sevgililik özlem başka,valla aynen dediğin gibi yan tarafta horluyor arada yastığını sarsıyorum .genç aşuklarımız öyle mi bir heyecan bir heyecan pır pır eder yürekleri.
Geçmiş olsun yavrucuğa canım.Aman koca bebekler hasta olmasın ben ona razıyım.Eşim hasta olduğunda anamdan emdiğim süt burnumdan gelir.bi naz bi niyaz sorma sanırsın sadrazamın sol tarafından düşmüş

Buralardayım aynen ama anca bakabildim telefona misafirleri yolladım çok şükür onlar da gelirken ekler almışlar nereye şaklasam da yemesem diye düşünüyorum
Eşinin ağzına tık canım çifter çifter
Yemezsin canım geçen hafta verdiğini almamak için ve önünde vereceğin kilolara engel olacağı için yemezsin canım.

Gece gece güldürdünüz beni kızlar Allah da sizi güldürsün evlilik aşkı öldürüyor malesef özellikle de heyecanı ama sürdüren evlilikler var gerçi onlar nasıl başarıyorlar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…