- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Erise de erimese de yedim kuzumŞimdi gördüm bence süper menün. O künefe midene gidene kadar erimiştir merak etme
Valla ilk yazdığında kendisi yapmış sandım hatta tadına bakmasan ayıp ederdin diyecektimErise de erimese de yedim kuzumBir ısrar bir ısrar sanırsın elcağzı ile yaptı künefeyi.
Doyduk canım sağolsunAhhahahah iyiymiş vallaolsun sonuçta doydunuz kadın boşuna yıpratmamış oldu kendini
Arkadaşımı tanısan o manikürlü ellerle kadayıfı mıncıkladığını düşünmenin ne kadar mantıksız olacağını anlardın.Valla ilk yazdığında kendisi yapmış sandım hatta tadına bakmasan ayıp ederdin diyecektim
Hayata ev işi ve yemek yapmaya gelmemiş en sevdiğim insan tipiDoyduk canım sağolsunHiç yıpratmaz kendini,manikür bakım çakım konu olunca hiç üşenmez öyle de sefa düşkünüdür.
Sen ne yaptın canım,yorulmuşsun epey.
Al duşunu hemen uyu kuzum az da olsa dinlen.Sevdiceğinle güzel güzel vakitler geçir ki bomba gibi motivasyonla dön aramıza yine.Hayata ev işi ve yemek yapmaya gelmemiş en sevdiğim insan tipivalla ben o kadar yoruldum ki sanki üstümden tır geçti. Bütün mutfak dolaplarını boşaltıp salona taşıdım. Ne çok eşyamız varmış dedim. Şimdi duş alıcam yarın sevdiceğimin yanına gidiyorum. Ama daha iş çok çanta hazırlamam gerek
Bazı insanlar öyle ya içinde yok. Benimde annem hep yapma bırak sen der ama içim rahat etmez. Bence yapı meselesi. 3 yaşındaykende böyleydim. Komşuya inerdim çocuklarıyla oynamak için evleri her zaman aşırı dağınıktı oyun oynarken küçücük halimle evi toplamaya çalışırdımArkadaşımı tanısan o manikürlü ellerle kadayıfı mıncıkladığını düşünmenin ne kadar mantıksız olacağını anlardın.
Annesi de bir yetenekli ki sorma.Hazıra anneciği alıştırmış bizimki de aynı düzeni devam ettirmiş.
Huhuuuu hoş geldin ne yaparsın?Huuu gece kuslarıı ben geldiö
Hoşgeldin huzurcum özlettin kendiniHuuu gece kuslarıı ben geldiö
Sabah 8de otobüsüm 6.30 da çıkmam gerekAl duşunu hemen uyu kuzum az da olsa dinlen.Sevdiceğinle güzel güzel vakitler geçir ki bomba gibi motivasyonla dön aramıza yine.
Olalım valla kastıralım hacım benim hedefim yine -1 olsun en azından yarından itibaren spora zorlicam boşladım bu hafta sporuKızlar ikinci olmuşuz tebrikler
Haftaya listede dört kişi kaldık canlar.
@herderdedevaHuzurvermeyolunda ve @belcimim haftaya dördümüz varız sadece.
Haftaya zorlayıp birinci olalım mı
Çok kalori yakmamız gerek çok.
Canımm hayırlı olsun yeni alanın senin icin guzel bir kapı olur umarım sık sık gir özleyme kendimi before lı afterlı motivasyonlarına muhtac kızlar var burda unutmaYaa bende üzüldüm canım ama geleceğim için güzel bir gelisme olacak. Arada fırsat bulabilirsem girmeye çalışırım. Sizleri çok ozleyecegim. Herşey için çok teşekkür ederim size :)
Anammmm ben mii benm. Kiiiim
Yeaaa kimlerle rakipsin bi gör didimmVay vay rakibime bak tebrikler
inş kıız hep birlikte olalım esracımÖdem gitmiştir ama mutlaka yağda gitmiştir canım
Kolay gelsin
Siz 1. Olursunuz bu azimle :)
tenks bebişim
ayyyh şımarıp 90 kilo olcm simdiii
guzel menü dadlum senin su leslielerine hastayım ya bormal bişeymiş gibi kucuuk yazma sunu yıldızlı yıldızlı koca koca cicekli böcğklü yaz bneceMenüm
09:30 Limonlu su
10:00 1 haşlanmış yumurta, az kaşar peyniri,5 zeytin, 3 ceviz,domates salatalık ve ıhlamur
12:30 Şekersiz duble türk kahvesi
16:30 büyük bardak ayran
19:00 5 köfte,bol salata,3 kaşık zeytinyağlı barbunya veeee bir çatal bile sayılamayacak künefe
(arkadaşımda misafirdim çok ısrar etti ,tatlı çatalının ucu ile almak zorunda kaldım ve ilginçtir bayılarak bir porsiyonu çok rahat hüpleten bana çatalın ucu ile aldığım künefe fazla geldi ve içimi baydı)
Su:2,5 lt
Spor:3 mil lesliecik:)) 135 puan
Yapı meselesi haklısın bazıları uşsk ruhlu bazıları ise kontes ruhlu oluyor gerçekten.Bazı insanlar öyle ya içinde yok. Benimde annem hep yapma bırak sen der ama içim rahat etmez. Bence yapı meselesi. 3 yaşındaykende böyleydim. Komşuya inerdim çocuklarıyla oynamak için evleri her zaman aşırı dağınıktı oyun oynarken küçücük halimle evi toplamaya çalışırdımo arkadaşının yapısı öyledir. Demek ki anasına bak kızını al doğru değilmiş
ayy yaa ne guzel kızHayata ev işi ve yemek yapmaya gelmemiş en sevdiğim insan tipivalla ben o kadar yoruldum ki sanki üstümden tır geçti. Bütün mutfak dolaplarını boşaltıp salona taşıdım. Ne çok eşyamız varmış dedim. Şimdi duş alıcam yarın sevdiceğimin yanına gidiyorum. Ama daha iş çok çanta hazırlamam gerek
Ay esra kucuklukten baslamısın sen dert edinmeye ya yapı meselesi hakikaten demekkiBazı insanlar öyle ya içinde yok. Benimde annem hep yapma bırak sen der ama içim rahat etmez. Bence yapı meselesi. 3 yaşındaykende böyleydim. Komşuya inerdim çocuklarıyla oynamak için evleri her zaman aşırı dağınıktı oyun oynarken küçücük halimle evi toplamaya çalışırdımo arkadaşının yapısı öyledir. Demek ki anasına bak kızını al doğru değilmiş
Napim ya teli ancakk aldım elime kucugu hasta olcak gibi pek nazlı aksamdan beriHuhuuuu hoş geldin ne yaparsın?
sen simdş kacta yatarsan yat kalkarsın merak etme heycandan :)) ama yat dinlrn sis sis gştme kız adamın yanınaSabah 8de otobüsüm 6.30 da çıkmam gerek
Ben de acayip gaza geldim bu hafta biz birinci olalım.Az kişi avantajımız var,biraz daha azim ve sporla olur bence.Olalım valla kastıralım hacım benim hedefim yine -1 olsun en azından yarından itibaren spora zorlicam boşladım bu hafta sporu
Canımm hayırlı olsun yeni alanın senin icin guzel bir kapı olur umarım sık sık gir özleyme kendimi before lı afterlı motivasyonlarına muhtac kızlar var burda unutma
Anammmm ben mii benm. Kiiiimhiç bakmamıstım kııız hakikaten zafer aarhosu olurdum ozaman zaten aksamleyşn millete pizza yaptım sucugundan oeynirinden yim derken kıyısında yemiş olabilirim de biraz
Yeaaa kimlerle rakipsin bi gör didimm
inş kıız hep birlikte olalım esracım
tenks bebişim
ayyyh şımarıp 90 kilo olcm simdiii
guzel menü dadlum senin su leslielerine hastayım ya bormal bişeymiş gibi kucuuk yazma sunu yıldızlı yıldızlı koca koca cicekli böcğklü yaz bnece
Buralardayım aynen ama anca bakabildim telefona misafirleri yolladım çok şükür onlar da gelirken ekler almışlar nereye şaklasam da yemesem diye düşünüyorumfattylamb94 huhu kız nerelerdesin kız.
@smygnc taş taşımış çoook yorgun,@AhSen_yarim uzun zamandır firarda zaten,
@Rzgrece atta gitti,
Huzurvermeyolunda zafer sarhoşu
@herderdedeva kuzum kayıp ilanı vereceğin senin için
@Allonsy kıymetlimiz izinde ama buralardaydı hahh bravo ona
@redwitch seni bi ara görür gibi oldum karabatak misali kayboldun
M Melmuss buralardaydı galiba bi ara
@belcimim burada olmasa dilim şişecekti
Valla sıkalım bu hafta hem grup için hem de kendimiz icin iyi mesafe olurBen de acayip gaza geldim bu hafta biz birinci olalım.Az kişi avantajımız var,biraz daha azim ve sporla olur bence.
Leslieyi çok seviyorum.Kadının verdiği gazla haldır huldur bi yapışım var ki sorma
Huzurumuz bi tanemiz medarı iftarımız bi sucuğu eritmek ne ki senin için.Bi ip bi tavşan gibi seken huzura bakar o sucuğu peyniri yakmak.
Sevgililik özlem başka,valla aynen dediğin gibi yan tarafta horluyor arada yastığını sarsıyorum .ayy yaa ne guzel kızesperenzaa suna baksana ne heycanlıdır simdi ikiside bizim adamlarda horluyorlar suan teeallamm ya
Ay esra kucuklukten baslamısın sen dert edinmeye ya yapı meselesi hakikaten demekki
Napim ya teli ancakk aldım elime kucugu hasta olcak gibi pek nazlı aksamdan beri
sen simdş kacta yatarsan yat kalkarsın merak etme heycandan :)) ama yat dinlrn sis sis gştme kız adamın yanına
Eşinin ağzına tık canım çifter çifterBuralardayım aynen ama anca bakabildim telefona misafirleri yolladım çok şükür onlar da gelirken ekler almışlar nereye şaklasam da yemesem diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?