Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

[QUOE="esperenzaa, post: 55481046, member: 834770"]Eşinin ağzına tık canım çifter çifter
Yemezsin canım geçen hafta verdiğini almamak için ve önünde vereceğin kilolara engel olacağı için yemezsin canım.[/QUOTE]
Aynen ay çok saol gaza geldim şuan kesinlikle yemicem

Gece gece güldürdünüz beni kızlar Allah da sizi güldürsün evlilik aşkı öldürüyor malesef özellikle de heyecanı ama sürdüren evlilikler var gerçi onlar nasıl başarıyorlar acaba
Allah daha çok güldürsün canım.
Evlilik aşkı öldürüyor evet ama zaten aşkın devamlı olma gibi bir durumu yok canım.Aşk içinde heyecanı belirsizliği ve sürekli artan ritimi barındırdığı için kalp sağlığı için zararlı da zaten.
Aşk yerini sevgiye güvene bırakıyorsa tadından yenmez.Evliliğim iyi şükür.
Eşimi severim bin defa dünyaya gelsem yine onunla evlenirdim.

Ahahhahah canım sen oğlan anasısın alırsın bi gelin yine kontesliğe devam şurda alt tarafı bi 20 sene daha uşaklık yaparsın

Aynen ay çok saol gaza geldim şuan kesinlikle yemicem [/QUOTE]
Yemezsin pazartesiye tartı var ve bu uzun yolun sonunda eşine bak kiloyu verdim demenin büyük zevki var unutma.

Ayy sorma ya ben herşeyi dert ederim günlerdir başım ağrıyo artık herşey üst üste geldi. Işyerinde yetişmesi gerekenler 1 hafta sonra 2 tane vize ev inşaat anne yok. Sürekli kafamda hesap yapıyorum o kadar yoruldum ki anlatamam. Sevgilimi görcem heycanı bile yaşayamıyorum bugün. O bi heycanla aradı beni ama valla takatim kalmamış bugün

Maşallah size sevginiz saygınız hiç bitmesin oranız buranız hüzünlenmesin yeter evlilikte aradığım özellikler

Ahahhahah canım sen oğlan anasısın alırsın bi gelin yine kontesliğe devam şurda alt tarafı bi 20 sene daha uşaklık yaparsın
Kız 20 sene sonra kim takar esperanza denen malulen emekli kontesi ...
İşte torun torbaya anlatacak şaşalı bir mazim var bi de çöküş dönemim var.Osmanlı gibi hatunmuşum
O gerileme ve çöküş dönemim olmayaydı iyiydi
Beni tahtımdan oğlum etti canı sağolsun.

Eee kolay değil ana olmak öyle çöktürürler adamı kız senden tatlı babanne olur he ama hiç babanne tipide yok ki anam gencecik incecik kadınsın 20 senede geçse bişey olmaz sana

Aminnn canımm amin .Darısı başına inşallah
Kadın hüzünlü organlar deyişiyle KK’da çığır açtı yaw
Bütün uzuvlarımız şakısın ayol

Ama efsane bir kelime kazandırdı lügatımıza bizde saygımızı hiç kaybetmeyelim inşallah ama şu annelik konusu beni düşündürüyo illa bişey sevceksek yavru köpek alalım diyorum ama saçmalama nidaları duyuyorum sonra

Eee kolay değil ana olmak öyle çöktürürler adamı kız senden tatlı babanne olur he ama hiç babanne tipide yok ki anam gencecik incecik kadınsın 20 senede geçse bişey olmaz sana
Babaanneler niyeyse genelde sevilmez ,kısmet
Yat canım sen haydi hem yorgunsun sabah da erken kalkacaksın.öpüyorum.
Yarının şahane geçer inşallah canım.

Babaanneler niyeyse genelde sevilmez ,kısmet
Yat canım sen haydi hem yorgunsun sabah da erken kalkacaksın.öpüyorum.
Yarının şahane geçer inşallah canım.
Evet genelde sevilmez ama sevilenide çok sevilir ne yatması daha 2 makina çamaşır var duşumu aldım şimdik çamaşır katlıyorum makinadakileride asıp yüzüme maske yapıp çantamı hazırlayıp wc banyo yıkayıp yatcam

O fikir değişiyor canım.
Önce evlen evlen evlen baskısı, sonra çocuk çocuk çocuk sonrada ikinci ikinci baskısına ve biyolojik saatine yenik düşer yaparsın çocuk sonra herşeyine şükürler olsun dersin

Amannn bu kadar çok işi küçük besleme lamiaya bile yaptırmamıştı o üvey babası
Oy kuzum Allah güç kuvvet ve kolaylık versin .

Ben çocukları çok severim zaten gözümde büyüsede bakma böyle dediğime 3 tane bile yapabilirim Allah verirse
Amannn bu kadar çok işi küçük besleme lamiaya bile yaptırmamıştı o üvey babası
Oy kuzum Allah güç kuvvet ve kolaylık versin .

Valla yarın gözler küçücük olcak benim makyaj hiç yakışmıcak. Sen uyu benim yerimede

Yol ne kadar sürüyor canım,yolda uyuyabilir misin? Biraz uyuyabilsen iyi olur ya.
İyi geceler tatlım,kolay gelsin. İyi yolculular arada ses ver canım

Yol ne kadar sürüyor canım,yolda uyuyabilir misin? Biraz uyuyabilsen iyi olur ya.
İyi geceler tatlım,kolay gelsin. İyi yolculular arada ses ver canım
Yol 4 saat sürüyor ben 20 dakikalık yolda alarm kurup uyuyan insanım 4 saat çok güzel uyurum iyi geceler öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…