- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Hoş geldinnn cok özledik seni elifcim nasıksınSelam kizlaaarrrrrrrr
Tesekkur ederim :) aman sus sus duymasinlarTeşekkürler kaptan. Banlıymışsın. Geçmiş olsun kurtuldun mapustan. Ben de nerdeyse gidiyordum da yöneticilerin haberi olmadı galiba
Hosbulduk cnm super bir fikirle geldimSelammmmlar ,kader mahkumumuz hoş gelmiş.
hosbulduk canim brnde sizleri ozledim. Okuyupta yazmamak zormus birdaha oyuna gelmemeye caliscamHoş geldinnn cok özledik seni elifcim nasıksın
Neymiş o süper fikir diye sormaya korkuyorumTesekkur ederim :) aman sus sus duymasinlar
Hosbulduk cnm super bir fikirle geldim
hosbulduk canim brnde sizleri ozledim. Okuyupta yazmamak zormus birdaha oyuna gelmemeye caliscam
Hoş geldin canım.Sanırım 71 kilosun.hedef kilon kaç? Biraz kendinden bahseder misin?Merhabalar, uzun süredir diyet yapmıyorum ve malum yazda geldi, bir an evvel aldıklarımı vermek istediğim için spor+diyete başlamak istiyorum. Gruba beni de kabul eder misiniz? :)
Sanırım 2 yıl kadar önce gruplarda yarışmıştım, şu an kilom aynı değil maalesef
Hosgeldin cnm ilk sayfadaki kurallari okuyup bizr krndini tanitirmisin :)Merhabalar, uzun süredir diyet yapmıyorum ve malum yazda geldi, bir an evvel aldıklarımı vermek istediğim için spor+diyete başlamak istiyorum. Gruba beni de kabul eder misiniz? :)
Sanırım 2 yıl kadar önce gruplarda yarışmıştım, şu an kilom aynı değil maalesef
ahseni kaybettik galibaNeymiş o süper fikir diye sormaya korkuyorum
Dün tartıldın mı canım? haftaya listede olur musun? 4 kişi kaldık listede.İzindekiler dönün bir an önce yaw.
@AhSen_yarim firarda zaten.
Eveeeettt bildiginiz uzere ortadab kayboldugumda mutlaka yeni bir fikirle gelirim
Bu seferki fikrim yeni uyelerle ilgili. Aslinda fikir benim degilmalum banliyken diger takimlari gezmek icin booolca firsat oluyor ve ben diger takimlari gezerken dikkatimi ceken bir uygulama oldu. O da soyle ;
Aramiza yeni katilan uye 2 haftalik deneme suresini doldurdugunda yuzfesi %0.90 in uzerinde olmadigi surece listeye alinmayacak. Bunun amaci hem daha cok azim hemde hedefi cok uzun olmayan uyelerin listeye girmeden mezun olmalarina olanak saglamak.
Sizler ne dusunuyosunuz bu konuda.? Uygulamaya baslayalim mi?
Spora başlaman süper olmuş canım.Regl sonrası bomba bir atak gelecek senden canım.Hosgeldin cnm ilk sayfadaki kurallari okuyup bizr krndini tanitirmisin :)
ahseni kaybettik galibadun tartildim 82 kiloyum ama bu hafta listeye girecegime emin olabilirsin. Persembeden beri hergub 30 dkk egzersiz yapiyorum
Biliyordum elifin suskunluğu asaletinden değil,yeni fikirlere gebeliğinden olduğunu
Bana göre şahane fikirNeticede konu beni değil yenileri bağlıyıor ya
Inlsallah. Regl olmasam bu hafta listeye girebilirdim belki ama cok sistimSpora başlaman süper olmuş canım.Regl sonrası bomba bir atak gelecek senden canım.
hosbuldum canım boyuma göre fazla kacıyor kilom birde özellikle basen kısmında olunca biraz zaman alıyor insallah gayret edeceğimHoş geldin canım aramıza cok bi kilon yok bir aya verşrsin gayret edereen inş
hosbuldum
Nasılsın canım görüşmeyeli?bence yuzdede cok degil. Sonucta ilk haftalar cok guzel kilo veriliyor. Bakalim diger arkadaslar ne diyecek
Tesekkur ederim cnm :)hosbuldum canım boyuma göre fazla kacıyor kilom birde özellikle basen kısmında olunca biraz zaman alıyor insallah gayret edeceğim
hosbuldumKanguru_ seninde gözün aydın canım
Iyim cnm ugrasip duruyorum hayat mucadelesiNasılsın canım görüşmeyeli?
Esranın profil fotosuna bi bak yine yırtık kot mu giymiş
Başlangıç kilomuz,hedef kilomuzu yazıyoruz en başta. Vücut ölçülerini de alıp ortalama bir süre sonra tekrar alıp karşılaştırıyoruz canım.Yanlış anımsamıyorsam 15 nisanda yeniden ölçü bildireceğiZ.İlk sayfada vücut ölçüleri var güncel ve hedef olarak mı yazıyoruz arkadaşlar
Yolda ya ,görüşmüştür artık.ondan şey ettim canım.Iyim cnm ugrasip duruyorum hayat mucadelesi
O simdi foto koymaz sevdiceginin yanina gitsinde ozmn koyar
Tamam cok tesekkür ederimBaşlangıç kilomuz,hedef kilomuzu yazıyoruz en başta. Vücut ölçülerini de alıp ortalama bir süre sonra tekrar alıp karşılaştırıyoruz canım.Yanlış anımsamıyorsam 15 nisanda yeniden ölçü bildireceğiZ.
Azcik koklassinlar dur hemen foto mu cekceklerYolda ya ,görüşmüştür artık.ondan şey ettim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?