Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkürler kaptan. Banlıymışsın. Geçmiş olsun kurtuldun mapustan. Ben de nerdeyse gidiyordum da yöneticilerin haberi olmadı galiba
Tesekkur ederim :) aman sus sus duymasinlar
Selammmmlar ,kader mahkumumuz hoş gelmiş.
Hosbulduk cnm super bir fikirle geldim
Hoş geldinnn cok özledik seni elifcim nasıksın
hosbulduk canim brnde sizleri ozledim. Okuyupta yazmamak zormus birdaha oyuna gelmemeye caliscam

Merhabalar, uzun süredir diyet yapmıyorum ve malum yazda geldi, bir an evvel aldıklarımı vermek istediğim için spor+diyete başlamak istiyorum. Gruba beni de kabul eder misiniz? :)

Sanırım 2 yıl kadar önce gruplarda yarışmıştım, şu an kilom aynı değil maalesef

Tesekkur ederim :) aman sus sus duymasinlar

Hosbulduk cnm super bir fikirle geldim
hosbulduk canim brnde sizleri ozledim. Okuyupta yazmamak zormus birdaha oyuna gelmemeye caliscam
Neymiş o süper fikir diye sormaya korkuyorum
Dün tartıldın mı canım? haftaya listede olur musun? 4 kişi kaldık listede.İzindekiler dönün bir an önce yaw.
@AhSen_yarim firarda zaten.

Eveeeettt bildiginiz uzere ortadab kayboldugumda mutlaka yeni bir fikirle gelirim
Bu seferki fikrim yeni uyelerle ilgili. Aslinda fikir benim degil malum banliyken diger takimlari gezmek icin booolca firsat oluyor ve ben diger takimlari gezerken dikkatimi ceken bir uygulama oldu. O da soyle ;
Aramiza yeni katilan uye 2 haftalik deneme suresini doldurdugunda yuzfesi %0.90 in uzerinde olmadigi surece listeye alinmayacak. Bunun amaci hem daha cok azim hemde hedefi cok uzun olmayan uyelerin listeye girmeden mezun olmalarina olanak saglamak.

Sizler ne dusunuyosunuz bu konuda.? Uygulamaya baslayalim mi?

Hoş geldin canım.Sanırım 71 kilosun.hedef kilon kaç? Biraz kendinden bahseder misin?

Hosgeldin cnm ilk sayfadaki kurallari okuyup bizr krndini tanitirmisin :)
Neymiş o süper fikir diye sormaya korkuyorum
Dün tartıldın mı canım? haftaya listede olur musun? 4 kişi kaldık listede.İzindekiler dönün bir an önce yaw.
@AhSen_yarim firarda zaten.
ahseni kaybettik galiba dun tartildim 82 kiloyum ama bu hafta listeye girecegime emin olabilirsin. Persembeden beri hergub 30 dkk egzersiz yapiyorum

Biliyordum elifin suskunluğunun asaletinden değil,yeni fikirlere gebeliğinden olduğunu
Bana göre şahane fikirNeticede konu beni değil yenileri bağlıyıor ya

Hosgeldin cnm ilk sayfadaki kurallari okuyup bizr krndini tanitirmisin :)
ahseni kaybettik galiba dun tartildim 82 kiloyum ama bu hafta listeye girecegime emin olabilirsin. Persembeden beri hergub 30 dkk egzersiz yapiyorum
Spora başlaman süper olmuş canım.Regl sonrası bomba bir atak gelecek senden canım.

Biliyordum elifin suskunluğu asaletinden değil,yeni fikirlere gebeliğinden olduğunu
Bana göre şahane fikirNeticede konu beni değil yenileri bağlıyıor ya
bence yuzdede cok degil. Sonucta ilk haftalar cok guzel kilo veriliyor. Bakalim diger arkadaslar ne diyecek

İlk sayfada vücut ölçüleri var güncel ve hedef olarak mı yazıyoruz arkadaşlar

İlk sayfada vücut ölçüleri var güncel ve hedef olarak mı yazıyoruz arkadaşlar
Başlangıç kilomuz,hedef kilomuzu yazıyoruz en başta. Vücut ölçülerini de alıp ortalama bir süre sonra tekrar alıp karşılaştırıyoruz canım.Yanlış anımsamıyorsam 15 nisanda yeniden ölçü bildireceğiZ.

Tamam cok tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…