- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Ben geldim bir sürü mezun oldu,izine çıkanlar oldu.Takim birden azaldi 14 kisi vardi listede simdi 4 kisises soluk yok :)
Kuşkonmaz ya da asparagus olarak biliyordum kendilerini,yeni bir bilgi kaptım sayendeNamı değer kuşkonmaz canım
Bence güzel fikir hem yeni gelenler daha hırslanır, motive olurlar
Yok gezmiyorum, annemle düzen yapıyoruz canım
Ay canim sen iyi ki geldinBen geldim bir sürü mezun oldu,izine çıkanlar oldu.
Keramet bende galibaTakıma kıran gibi girdim hahaha
hosbulduk canim :) insallah kefir iyi gelir birde bamyada cok iyi geliyomus bagirsaklara istersen bu hafta menune ekleKanguru_ canım kaptanım hoşgeldin.
Deneme süresindeki arkadaşlar için koyduğun kural bence uygundur.
Diyetisyene gittim geçen haftayla aynı kilodayım 96.4.
Sindirim sorunum olduğu için listeye kefir ekledi.Ve kabaklı bir tarif verdi.
Şu sindirim sorununu halledebilsen çok iyi sonuçlar alacaksın sanki.Sabahtan beri geziyorum 12.983 adım olmuş.Pazara bile gittim.Şimdide giyinip yeniden çıkacağım.
Hava o kadar güzel ki dışarı çağırıyor beni.
hey masallah :) bende disari cikcam ama ecenin uyanmasini bekligorum normalde hic uyumaz bugun uyuyasi tuttuSabahtan beri geziyorum 12.983 adım olmuş.Pazara bile gittim.Şimdide giyinip yeniden çıkacağım.
Hava o kadar güzel ki dışarı çağırıyor beni.
Hahaha beni kovsanız da gitmem kiAy canim sen iyi ki geldinkeske herkes senin gibi enerjisiyle iyi niyetiyle gelse mezun ettik bi kac kisiyi allonsy is yuzunden izine ayrildi :) tatsizlikla giden olmasinda gerisi onemli degil :)
hosbulduk canim :) insallah kefir iyi gelir birde bamyada cok iyi geliyomus bagirsaklara istersen bu hafta menune ekle
Kaç kişiyle buluştum bi bilsen.Sabah diyetisyene yürüyerek gittim geldim 2 km den fazla sonra arkadaş aradı hadi dışarı çık diye onunla gezdim annemi aldım yürüyerek gittik geldik bide market yaptım 2 tane alsana 13000 bin adım.şimdi bi gezme daha ayarladım oraya çıkacağım.Şu sindirim sorununu halledebilsen çok iyi sonuçlar alacaksın sanki.
13.000 bin adımlık nereleri gezdin kuzum ya.
Bamyayı sadece annem ve teyzem yaparsa yiyorum kuzum yaa.Biraz yemek konusunda cinsim deAy canim sen iyi ki geldinkeske herkes senin gibi enerjisiyle iyi niyetiyle gelse mezun ettik bi kac kisiyi allonsy is yuzunden izine ayrildi :) tatsizlikla giden olmasinda gerisi onemli degil :)
hosbulduk canim :) insallah kefir iyi gelir birde bamyada cok iyi geliyomus bagirsaklara istersen bu hafta menune ekle
Kiz seni kim kovarHahaha beni kovsanız da gitmem kiDaha karın kası yapıcam
Çok güzel bi gün olmuş canım.Attığın her adım yaktığın kalori olarak dönecek canım sana.Kaç kişiyle buluştum bi bilsen.Sabah diyetisyene yürüyerek gittim geldim 2 km den fazla sonra arkadaş aradı hadi dışarı çık diye onunla gezdim annemi aldım yürüyerek gittik geldik bide market yaptım 2 tane alsana 13000 bin adım.şimdi bi gezme daha ayarladım oraya çıkacağım.
evet son kilolar zor gidiyor ama sen deneme suren dolmadan hedrfine ulasirsin bence :)Kaptan teşekkürler.. ilk kazık ödev diyorsun yani. 55 kilo olarak 54.5 olsam yetiyor galiba. Ama kızlar zor veriliyor son 3 4 kiloda.
ozaman annrne yaptirBamyayı sadece annem ve teyzem yaparsa yiyorum kuzum yaa.Biraz yemek konusunda cinsim de
Ayyy dünyam başıma yıkıldı ,ben sadece yürüyerek kas yapılacağını biliyordum hatta televizyonda doktorlar öyle demiştiKiz seni kim kovarama sen kovulsan istenmesen gidersin bence yuzsuz degilsin ki ama seni kimse kovmaz sen takimin enerjisinin %70 ini sagliyosun
Karin kasi yapcaksan cok calismalisin biliyomusun bitek yurumeyle kas olmaz
Yok canim olmazmisAyyy dünyam başıma yıkıldı ,ben sadece yürüyerek kas yapılacağını biliyordum hatta televizyonda doktorlar öyle demişti
Yürürken göbeğimi içeri içeri çeksem de mi olmaz
Hahahahahaha kahkaha attimAhahaga.
Hahaha oluyor arada ben de çok gülüyorum kendimeHahahahahaha kahkaha attimyanlis yere mesaj atman beni cok gulduruyo
Yatarak da mı olmazYok canim olmazmiskosarakda olmaz unutma bunlar onemli bilgi herkes bilmez yuruyerek kosarak kas olmayacigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?