Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kanguru_ canım kaptanım hoşgeldin.
Deneme süresindeki arkadaşlar için koyduğun kural bence uygundur.
Diyetisyene gittim geçen haftayla aynı kilodayım 96.4.
Sindirim sorunum olduğu için listeye kefir ekledi.Ve kabaklı bir tarif verdi.

Sabahtan beri geziyorum 12.983 adım olmuş.Pazara bile gittim.Şimdide giyinip yeniden çıkacağım.
Hava o kadar güzel ki dışarı çağırıyor beni.

Ben geldim bir sürü mezun oldu,izine çıkanlar oldu.
Keramet bende galibaTakıma kıran gibi girdim hahaha
Ay canim sen iyi ki geldin keske herkes senin gibi enerjisiyle iyi niyetiyle gelse mezun ettik bi kac kisiyi allonsy is yuzunden izine ayrildi :) tatsizlikla giden olmasinda gerisi onemli degil :)
hosbulduk canim :) insallah kefir iyi gelir birde bamyada cok iyi geliyomus bagirsaklara istersen bu hafta menune ekle

Sabahtan beri geziyorum 12.983 adım olmuş.Pazara bile gittim.Şimdide giyinip yeniden çıkacağım.
Şu sindirim sorununu halledebilsen çok iyi sonuçlar alacaksın sanki.
13.000 bin adımlık nereleri gezdin kuzum ya.

hey masallah :) bende disari cikcam ama ecenin uyanmasini bekligorum normalde hic uyumaz bugun uyuyasi tuttu

Hahaha beni kovsanız da gitmem ki Daha karın kası yapıcam

Şu sindirim sorununu halledebilsen çok iyi sonuçlar alacaksın sanki.
13.000 bin adımlık nereleri gezdin kuzum ya.
Kaç kişiyle buluştum bi bilsen.Sabah diyetisyene yürüyerek gittim geldim 2 km den fazla sonra arkadaş aradı hadi dışarı çık diye onunla gezdim annemi aldım yürüyerek gittik geldik bide market yaptım 2 tane alsana 13000 bin adım.şimdi bi gezme daha ayarladım oraya çıkacağım.

Bamyayı sadece annem ve teyzem yaparsa yiyorum kuzum yaa.Biraz yemek konusunda cinsim de

Hahaha beni kovsanız da gitmem ki Daha karın kası yapıcam
Kiz seni kim kovar ama sen kovulsan istenmesen gidersin bence yuzsuz degilsin ki ama seni kimse kovmaz sen takimin enerjisinin %70 ini sagliyosun

Karin kasi yapcaksan cok calismalisin biliyomusun bitek yurumeyle kas olmaz

Çok güzel bi gün olmuş canım.Attığın her adım yaktığın kalori olarak dönecek canım sana.
Ayağına kuvvet

Kaptan teşekkürler.. ilk kazık ödev diyorsun yani. 55 kilo olarak 54.5 olsam yetiyor galiba. Ama kızlar zor veriliyor son 3 4 kiloda.
evet son kilolar zor gidiyor ama sen deneme suren dolmadan hedrfine ulasirsin bence :)

Bamyayı sadece annem ve teyzem yaparsa yiyorum kuzum yaa.Biraz yemek konusunda cinsim de
ozaman annrne yaptir bende yemem herkesin yaptigi yemegi

Kiz seni kim kovar ama sen kovulsan istenmesen gidersin bence yuzsuz degilsin ki ama seni kimse kovmaz sen takimin enerjisinin %70 ini sagliyosun

Karin kasi yapcaksan cok calismalisin biliyomusun bitek yurumeyle kas olmaz
Ayyy dünyam başıma yıkıldı ,ben sadece yürüyerek kas yapılacağını biliyordum hatta televizyonda doktorlar öyle demişti
Yürürken göbeğimi içeri içeri çeksem de mi olmaz

Ayyy dünyam başıma yıkıldı ,ben sadece yürüyerek kas yapılacağını biliyordum hatta televizyonda doktorlar öyle demişti
Yürürken göbeğimi içeri içeri çeksem de mi olmaz
Yok canim olmazmis kosarakda olmaz unutma bunlar onemli bilgi herkes bilmez yuruyerek kosarak kas olmayacigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…