Hosgeldin cnm ilk sayfadaki kurallari okuyup bizr krndini tanitirmisin :)
ahseni kaybettik galibadun tartildim 82 kiloyum ama bu hafta listeye girecegime emin olabilirsin. Persembeden beri hergub 30 dkk egzersiz yapiyorum
Kac yasindasin cnm ben kacirdim cogu seyi kusura bakma :)Tamam cok tesekkür ederim
Rica ederim canım.Tamam cok tesekkür ederim
Bir kere yaptiysan tekrar yaparsin :) yarin sabah ac karnina tartilip kilonu bize soylerseb baslangic kilosu olarak onu alalim :)diyet pilates ve yuruyusle kisa zamanda hedefine ulasirsin insallahKendimi tanıtayım. 29 yaşındayım. Özel sektörde çalışıyorum. Bekarım.
Şu an güncel kilomu tam olarak bilmiyorum fakat 80 kg olarak tahmin ediyorum. Açıkcası son zamanlarda o kadar saldım ki, tartılmaya korkuyorum
Daha önceki diyet ve spor geçmişim,
En son (2 yıl önce) kız kardeşimin düğününden önce çok sıkı diyet ve sporla ideal kiloma düştüm (64 kg) Boyum 168. fakat maalesef kilomu koruyamadım ve 80'lere çıktımBir yerden başlayıp 64-65 kg olmak istiyorum.
Önümüzdeki hafta pilatese başlayacağım inşallah. 2 ay kadar önce işe yürüyerek gidip geliyordum fakat şimdi araba alınca ve işim de masa başı olduğu için çok hareketsizimBu sebeple bir an önce pilates+yürüyüşü hayatıma tekrardan dahil etmek istiyorum.
Tam da bi yerlerden başlama zamanı canım.Ben geçen yıl bu zamanlar 89-90 kilo civarındaydım.Nisan 10 gibi başlamıştım.Geçen yıl ağustosta 73-74 arası oldum sonra buradan izin alıp 6 ay gibi bir süre sonra tekrar döndüm.Bu defa 72,5 civarındaydım.Kendimi tanıtayım. 29 yaşındayım. Özel sektörde çalışıyorum. Bekarım.
Şu an güncel kilomu tam olarak bilmiyorum fakat 80 kg olarak tahmin ediyorum. Açıkcası son zamanlarda o kadar saldım ki, tartılmaya korkuyorum
Daha önceki diyet ve spor geçmişim,
En son (2 yıl önce) kız kardeşimin düğününden önce çok sıkı diyet ve sporla ideal kiloma düştüm (64 kg) Boyum 168. fakat maalesef kilomu koruyamadım ve 80'lere çıktımBir yerden başlayıp 64-65 kg olmak istiyorum.
Önümüzdeki hafta pilatese başlayacağım inşallah. 2 ay kadar önce işe yürüyerek gidip geliyordum fakat şimdi araba alınca ve işim de masa başı olduğu için çok hareketsizimBu sebeple bir an önce pilates+yürüyüşü hayatıma tekrardan dahil etmek istiyorum.
Çilekeş kaptanımız artık sahalara dönüyorBir kere yaptiysan tekrar yaparsin :) yarin sabah ac karnina tartilip kilonu bize soylerseb baslangic kilosu olarak onu alalim :)diyet pilates ve yuruyusle kisa zamanda hedefine ulasirsin insallah
Bende elif 26 yasinda 2 cocuk anasi 82 kilo listeye girmek icin cirpinan ama birturlu kismet olmayan cilekes bir kaptanim
Inaniyorum bu hafta olacak :) mayisda dugun var ozamana kadar 75 olmam lazimÇilekeş kaptanımız artık sahalara dönüyor
Bu hafta listede olacaksın kuzum inan sadece.
Bir kere yaptiysan tekrar yaparsin :) yarin sabah ac karnina tartilip kilonu bize soylerseb baslangic kilosu olarak onu alalim :)diyet pilates ve yuruyusle kisa zamanda hedefine ulasirsin insallah
Bende elif 26 yasinda 2 cocuk anasi 82 kilo listeye girmek icin cirpinan ama birturlu kismet olmayan cilekes bir kaptanim
Olacaksın canım inanıyorum ben sana.Inaniyorum bu hafta olacak :) mayisda dugun var ozamana kadar 75 olmam lazim
Onemli olan diyet yapmak degil saglikli beslenme aliskanligi kazanmak. Biz burda diyet yapmiyoruz saglikli beslenerek zayifliyoruz ve inan sende oyle yaparsan zayifladiginda birdaha kilo almayacaksinMemnun oldum :) yarın sabah tartılıp güncel kilomu yazacağım.
Çilekeş grubuna ben de gireyim zira kendine işkence çektirip sürekli salonlara para yatırıp zayıfladıktan sonra tekrar başa dönen aklı başında olmayan bir insan evladıyım:) Çok pozitif ve iyimserim fakat sadece kilo konusu modumu düşürüyor.Umarım bunu da bu grupla beraber aşarım
Mezun olup gidecek misinOlacaksın canım inanıyorum ben sana.
Ben de kısmetse mayısta mezun olurum artık.1 ayda verebileceğim maksimum kiloyu verme hedefim var.
Öpüyorum canım şimdilik
Onemli olan diyet yapmak degil saglikli beslenme aliskanligi kazanmak. Biz burda diyet yapmiyoruz saglikli beslenerek zayifliyoruz ve inan sende oyle yaparsan zayifladiginda birdaha kilo almayacaksinsaglikli beslenmeyi aliskanlik haline getirnelisin. Sonucta kilo aldiran hersey sagliksiz. Onlari kilo yaptigi icin degil sagliksiz oldugu icin yemiyoruz :) ben cok fazla kilo veremedim arada kacamaklarim olsada diyete degil saglikli beslenmeye alismaya calisiyorum. Alistimda. Sagliksiz birsey yedigimde knceki kadar rahat degilim vucuduma kotuluk yaptigim icin vicdanim bile sizliyo :)
Esimde senin gibi :) 4 ay cok siki diyet yapiyor hedefine ulasiyor sonra saliyo kendini ve 4 ayda verdigini 2 ayda geri aliyor :) bu sefer diyet yok saglikli beslenme var :)Yakın tanıdıklarım, arkadaşlarım, akrabalarım v.s herkes bana bu konuda çok kızıyor zaten.Diyet psikolojisine sokuyorsun kendini aslında yapman gereken sağlıklı beslenme ve bu beslenme şekli senin hayat tarzın olmalı, diyorlar fakat ben bir türlü düzeni oturtamadım tabi, hep 10 ver, 15 al Bu kez sağlıklı besleneceğim, diyet yok
Evet canım senin tek eksiğin spor bence.Neyse ki gün içinde çok adım atıyorsun bir de spor gelse bomba gibi olursun.
ben devdeneyecrğim sağol tatlımm.
günaydın canımmm,
Afiyet olsun canım.Yumurtalı sarmaşık nasıl bir şey?
Eveeeettt bildiginiz uzere ortadab kayboldugumda mutlaka yeni bir fikirle gelirim
Bu seferki fikrim yeni uyelerle ilgili. Aslinda fikir benim degilmalum banliyken diger takimlari gezmek icin booolca firsat oluyor ve ben diger takimlari gezerken dikkatimi ceken bir uygulama oldu. O da soyle ;
Aramiza yeni katilan uye 2 haftalik deneme suresini doldurdugunda yuzfesi %0.90 in uzerinde olmadigi surece listeye alinmayacak. Bunun amaci hem daha cok azim hemde hedefi cok uzun olmayan uyelerin listeye girmeden mezun olmalarina olanak saglamak.
Sizler ne dusunuyosunuz bu konuda.? Uygulamaya baslayalim mi?
herderdedeva sen nerdesin canim sesin solugun yok geziyomusun :)
2. Onayda senden geldi :) bende oyle dusundugum icin fikir sundum cnm hirslanirlar. Bazilarinin hedefleri cok az oluyo belki listeye girmeden hedefe ulasan olur :)Namı değer kuşkonmaz canım
Bence güzel fikir hem yeni gelenler daha hırslanır, motive olurlar
Yok gezmiyorum, annemle düzen yapıyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?