Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosgeldin cnm ilk sayfadaki kurallari okuyup bizr krndini tanitirmisin :)
ahseni kaybettik galiba dun tartildim 82 kiloyum ama bu hafta listeye girecegime emin olabilirsin. Persembeden beri hergub 30 dkk egzersiz yapiyorum

Kendimi tanıtayım. 29 yaşındayım. Özel sektörde çalışıyorum. Bekarım.

Şu an güncel kilomu tam olarak bilmiyorum fakat 80 kg olarak tahmin ediyorum. Açıkcası son zamanlarda o kadar saldım ki, tartılmaya korkuyorum

Daha önceki diyet ve spor geçmişim,

En son (2 yıl önce) kız kardeşimin düğününden önce çok sıkı diyet ve sporla ideal kiloma düştüm (64 kg) Boyum 168. fakat maalesef kilomu koruyamadım ve 80'lere çıktım Bir yerden başlayıp 64-65 kg olmak istiyorum.

Önümüzdeki hafta pilatese başlayacağım inşallah. 2 ay kadar önce işe yürüyerek gidip geliyordum fakat şimdi araba alınca ve işim de masa başı olduğu için çok hareketsizim Bu sebeple bir an önce pilates+yürüyüşü hayatıma tekrardan dahil etmek istiyorum.

Bir kere yaptiysan tekrar yaparsin :) yarin sabah ac karnina tartilip kilonu bize soylerseb baslangic kilosu olarak onu alalim :)diyet pilates ve yuruyusle kisa zamanda hedefine ulasirsin insallah

Bende elif 26 yasinda 2 cocuk anasi 82 kilo listeye girmek icin cirpinan ama birturlu kismet olmayan cilekes bir kaptanim

Tam da bi yerlerden başlama zamanı canım.Ben geçen yıl bu zamanlar 89-90 kilo civarındaydım.Nisan 10 gibi başlamıştım.Geçen yıl ağustosta 73-74 arası oldum sonra buradan izin alıp 6 ay gibi bir süre sonra tekrar döndüm.Bu defa 72,5 civarındaydım.
Şimdi 68’e kadar geriledim. Gerçekten isteyip çabalarsan oluyor canım.Tabi ki istikrar şart.

Çilekeş kaptanımız artık sahalara dönüyor
Bu hafta listede olacaksın kuzum inan sadece.

Memnun oldum :) yarın sabah tartılıp güncel kilomu yazacağım.

Çilekeş grubuna ben de gireyim zira kendine işkence çektirip sürekli salonlara para yatırıp zayıfladıktan sonra tekrar başa dönen aklı başında olmayan bir insan evladıyım:) Çok pozitif ve iyimserim fakat sadece kilo konusu modumu düşürüyor. Umarım bunu da bu grupla beraber aşarım

Onemli olan diyet yapmak degil saglikli beslenme aliskanligi kazanmak. Biz burda diyet yapmiyoruz saglikli beslenerek zayifliyoruz ve inan sende oyle yaparsan zayifladiginda birdaha kilo almayacaksin saglikli beslenmeyi aliskanlik haline getirnelisin. Sonucta kilo aldiran hersey sagliksiz. Onlari kilo yaptigi icin degil sagliksiz oldugu icin yemiyoruz :) ben cok fazla kilo veremedim arada kacamaklarim olsada diyete degil saglikli beslenmeye alismaya calisiyorum. Alistimda. Sagliksiz birsey yedigimde knceki kadar rahat degilim vucuduma kotuluk yaptigim icin vicdanim bile sizliyo :)

Yakın tanıdıklarım, arkadaşlarım, akrabalarım v.s herkes bana bu konuda çok kızıyor zaten. Diyet psikolojisine sokuyorsun kendini aslında yapman gereken sağlıklı beslenme ve bu beslenme şekli senin hayat tarzın olmalı, diyorlar fakat ben bir türlü düzeni oturtamadım tabi, hep 10 ver, 15 al Bu kez sağlıklı besleneceğim, diyet yok

Mapıs hayatıda çok zor arkadaş.. hoşgelmiş yeni arkadaşlar. Ben spor ve diyet ile kilo verip mezun oldum, dileğen yardım isteyebilir, seve seve..

Bugünden itibaren karbonhidrat ve şeker minimum diyete başladım.. sporumu yapıyorum, kaslar kolay oluşmayacak Bol protein ile kaslarımı güçlendirecek ve olgunlaştıracağım :))

Başlangıç fotomu çektim bir ay sonraki değişimi merakla bekliyorum

Spor olarak ronaldonun karın kası egzersizini sabah ve akşam olmak üzere 15er dakika yapıcam üstüne 50 sabah 50 akşam squat. 15 gün sonra 100 sabah 100 akşam! Here I go!!

Bu arada mute’a sevgiler selamlar..

Esimde senin gibi :) 4 ay cok siki diyet yapiyor hedefine ulasiyor sonra saliyo kendini ve 4 ayda verdigini 2 ayda geri aliyor :) bu sefer diyet yok saglikli beslenme var :)

Namı değer kuşkonmaz canım

Bence güzel fikir hem yeni gelenler daha hırslanır, motive olurlar

herderdedeva sen nerdesin canim sesin solugun yok geziyomusun :)

Yok gezmiyorum, annemle düzen yapıyoruz canım

Namı değer kuşkonmaz canım

Bence güzel fikir hem yeni gelenler daha hırslanır, motive olurlar

Yok gezmiyorum, annemle düzen yapıyoruz canım
2. Onayda senden geldi :) bende oyle dusundugum icin fikir sundum cnm hirslanirlar. Bazilarinin hedefleri cok az oluyo belki listeye girmeden hedefe ulasan olur :)

Kolay gelsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…