Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gozumden bisey kacmaz
hmmm bak onu bilmiyorum o konuda bi bilgi verilmedi
Yatsam uyusam rüyamda yürüsem de mi olmaz
Bu konuda derin bi araştırma şart.
Ayyy canımmm çok güldüm.
gülerken de göbeğim hop hop hareket etti bence bu tek başına kas yapar.

Yatsam uyusam rüyamda yürüsem de mi olmaz
Bu konuda derin bi araştırma şart.
Ayyy canımmm çok güldüm.
gülerken de göbeğim hop hop hareket etti bence bu tek başına kas yapar.
He bak mesela cardio yaptigini dusunerek uyursan belki ruyana girer ve bi uyanirsin bom!4 tane baklava
Kiz gulmek karin kasi yapsaydi ben bu sabah cok guldum burdaki bi mesaja o zmn karin kaism olurdu

He bak mesela cardio yaptigini dusunerek uyursan belki ruyana girer ve bi uyanirsin bom!4 tane baklava
Kiz gulmek karin kasi yapsaydi ben bu sabah cok guldum burdaki bi mesaja o zmn karin kaism olurdu
Ayy o mesaja ben öldüm bittim
Mesajı bi gördüm gözlerim beyle beyle açıldı anında düzenledim
Haydi görüşürüz canım

1.5 ayda 1 kilo anca veren ben sürem dolmadan kesin veririm canım. Benden kurtulmaz yani:))
Şu spor mesajlarına da acayip güldüm geriden takip etmiştim yazışmaları..
Bu kararlılık sende olduktan sonra kurtulmaz canım.Gayet güzel verirsin kiloları.
Birbirimize iyi geliriz ,takımın sana katacakları senin takıma katacakların ile güle oynaya zayıflar şekerpare göbeklerimizi baklavaya çeviririz evelallah

Esim gecen gun sakayla karısık sen zayfoladın ama sanki incelmedin dedi cok sinir oldum hala eski koyafetleiemi giyiyoeum e onlarda cok bol etekler dusuyor espfmanları belindeki iplerden baglıyorhm 14 kilo gitti tabi artık birşeyler mi alsam bilmiorjm boyle moralim bozukuyor birde görümceke sinir oldun dun ondan da canım sıkkın pek girmedim dunde farketmişimizdir

İlk itirwf benden gelsin ozmaamb cheeesecake yidim bana bişey oldu dunden berimya canım cok sıkkın sıgamıyprum hiçbiryerencanım skıldıkva da yiyorum

Huzurum canım benim silkelen kendine gel.Nazar mı değdi ne sana canım. İki haftadır şahaneydi kilo vermen yapma bunu kendine.o kadarlık emeği çöp etme.
Olan oldu yapacak bişey yok ama devamı gelmesin artık
Bu hafta 4 kişiyiz unuttun mu
Bi şeyler yemek istediğinde su iç, ayran iç,süt iç ama yeme canım.
Veeee beklenen ceza geliyor 30 dk spor rica edeceğim canımm

Canım benim alış veriş yap kendini çok iyi hissedersin.ben geçen yıl tatile giderken (12 kilo verdiğimde )yapmıştım çok iyi gelmişti bana.
Eşin seni eski kıyafetlerinle hep gördüğü ve onun önünde yavaş yavaş eridiğin için değişimini farketmemiştir.
Erkekler biraz kör oldukları için farketmemiştir.bi kadınlar öyle miyiz hassas tartı gibi gramlık değişimleri farkederiz
Ayy canım salla görümceyi.
Anteplilerin bi lafı var eltim itim,görümcem dötüm diye.

İlk itirwf benden gelsin ozmaamb cheeesecake yidim bana bişey oldu dunden berimya canım cok sıkkın sıgamıyprum hiçbiryerencanım skıldıkva da yiyorum
Kiz sen bireyselde dereceye girmis hatunsun. Morelin bozulduysa ac guzel bi muzik spor yap ne yemeye saldiriyon :)
aaaa 14 kilo farkedilmeyecek bi kilo degil ama esperenzanin dedigi gibi hergun seni gordugu icin farketmiyodur. Yokmu soyle dar vucuduna yapisan biseler giy cik karsisinada gorsun incelmismisin incelmemismisin gorumcenide kafana takma gorumceler oyledir

30 dkk yurudum yolda uzun zmndir gorusmedigim bi arkadasimi gordum. Bayaga zayiflamissin Diyetmi yapiyosun dedi bende yoooo cocuklsrin prsinde kostururken gidiyo didim

Merhabalar arkadaşlar

Kaptanımız izin verdiği üzere ben de takıma dahil oldum sanırım dimi kaptancigim
1.56 boyundayım
62.9 kiloyum sabah itibariyle
Ağustosta 75.9 u gördükten sonra olamazzz didim ve hemen döndüm geri.
Mayısta doğum yaptım (2. Si, bir de 7 yaşında kızım var.) İkisi de sezaryen. Oğlum 3 aylıkken bıraktı emmeyi. Ben de ağustosun 20sinden sonra başladım. Çok yavaş verdim evet ama benimkisi bir ileri iki geri oldu hep.
Spora gelince bu zamana kadar yapmadım desem, belki ağustostan beri toplasam bir ay anca eder.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim demezsem olmaz

Evet ben bile kendimi aynada görünce pejmurdee bakımsız cirkin bişey görüyprum adam ne yapsın inceldigimi göremiyorki böyle esofmanın pijamanın icinde bi döt bi göbek daha var resmen okadar bol dueuyor bugun alayım diye coktım canım okadar sıkıldıki bu durumuma ama cpcuklardan ne mumkun ya biri eşikte biri besikte bugun de hava guzel butun ist akın etmiş carsıya pazara magalarıj icine girmemle cıkmam bşr oldu bakamadım bile p.tesi bakıcam ama oglanı okula boraktıltan snra
Kız cok sevdim ya sözü ben bi kahkaha patlattım valla okuyunca :))

Yaa valla benmi gereksiz takıyorum anlamadım aynı sehşrdeyiz ama uzagız pnun 4 cocugu var gelmesi gitmesi zordur dşyerek hep biz gittik gecen benm cocuklar da sıkıldı hem onlarınkini de görürüm diye size geliriz cuma dedim cocukları özledim ben neyse persembe aksamı mesaj attım yarın gelicem diye aa bşz evde yokuzki yazmıs bende hıı oyle mi neyse yapcak bşşey yok dedim gulucuk koydum bu hafta cuma yarın gelseniz yazmıs bende bilmem bi bakalım dedim ama icin icimi yedş yani bu meseleye insan söz berip de unutuemu ya ben İki kucuk cocukla tek basıma zıkkım öeteobuse binip gelmeyi göze almsım sen aa biz evde yokuz de bide madem gidebiliyosun bir yere gel yegenlerinin kardesinin yanına madem
30 dkk yurudum yolda uzun zmndir gorusmedigim bi arkadasimi gordum. Bayaga zayiflamissin Diyetmi yapiyosun dedi bende yoooo cocuklsrin prsinde kostururken gidiyo didim
Seni köfteee nasıl da biliyo işiniii

Dün akşam tam cvp yazarken şarj bitti bugünde çocuklarla anca yazıyorum bütün gün ortalık topladım menü mü de akşam yazarım yemeğe davetliyiz bu akşam yemeycem yemeycem diye gitmeden kendime telkin vermeye başladım çünkü gideceğimiz evde ki Kerim hepsi 100 kiloluklar ve diyet yapmaya niyetleri olmayan bunu kabullenmiş Kişiler ya yesene yesene moduna girecekler bide gerçekten muhteşem yemek yapıyorlar ama istikrar önemli tabi ki spor yazısını da çok beğendim ben işte o yrn yaparımcılardandım ama düzelecek bu durum zaten baya koşturuyorum ama sporun yerini tutmuyor

Hoşgeldin canım,Allah bağışlasın evlatlarını.Yavaş da olsa güzel kilo vermişsin.
Hedefin kaç bu arada?
Gitmeden evde biraz sağlıklı birşeyler yersen akşamı kolay atlatırsın canım.
Spora da zaman yarat çok faydasını göreceksin inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…