Valla bende cok sevdim kendisini gozume bi guzrl gorunduHahahaha
Çocukların peşinde ip atlıyorum deseydin ya.
Ne güzel arkadaşmış o
Yakalrsin cnm yeterki azimli ol :)Oh maşallah kızlar baya muhabbet olmuş okudum hepsini fikir güzel olmuş belli bir kriter olması bence de güzel inş yakalarım o yüzdeyi
Tekrar hosgeldin canim. Fazla bi kilon yok hedefin nedir :)Merhabalar arkadaşlar
Kaptanımız izin verdiği üzere ben de takıma dahil oldum sanırım dimi kaptancigim
1.56 boyundayım
62.9 kiloyum sabah itibariyle
Ağustosta 75.9 u gördükten sonra olamazzz didim ve hemen döndüm geri.
Mayısta doğum yaptım (2. Si, bir de 7 yaşında kızım var.) İkisi de sezaryen. Oğlum 3 aylıkken bıraktı emmeyi. Ben de ağustosun 20sinden sonra başladım. Çok yavaş verdim evet ama benimkisi bir ileri iki geri oldu hep.
Spora gelince bu zamana kadar yapmadım desem, belki ağustostan beri toplasam bir ay anca eder.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim demezsem olmaz
Sende bidaha gitme. Cagirirsada Aa biz baska biyere gidicez de
Evet ben bile kendimi aynada görünce pejmurdee bakımsız cirkin bişey görüyprum adam ne yapsın inceldigimi göremiyorki böyle esofmanın pijamanın icinde bi döt bi göbek daha var resmen okadar bol dueuyor bugun alayım diye coktım canım okadar sıkıldıki bu durumuma ama cpcuklardan ne mumkun ya biri eşikte biri besikte bugun de hava guzel butun ist akın etmiş carsıya pazara magalarıj icine girmemle cıkmam bşr oldu bakamadım bile p.tesi bakıcam ama oglanı okula boraktıltan snra
Kız cok sevdim ya sözü ben bi kahkaha patlattım valla okuyunca :))
Yaa valla benmi gereksiz takıyorum anlamadım aynı sehşrdeyiz ama uzagız pnun 4 cocugu var gelmesi gitmesi zordur dşyerek hep biz gittik gecen benm cocuklar da sıkıldı hem onlarınkini de görürüm diye size geliriz cuma dedim cocukları özledim ben neyse persembe aksamı mesaj attım yarın gelicem diye aa bşz evde yokuzki yazmıs bende hıı oyle mi neyse yapcak bşşey yok dedim gulucuk koydum bu hafta cuma yarın gelseniz yazmıs bende bilmem bi bakalım dedim ama icin icimi yedş yani bu meseleye insan söz berip de unutuemu ya ben İki kucuk cocukla tek basıma zıkkım öeteobuse binip gelmeyi göze almsım sen aa biz evde yokuz de bide madem gidebiliyosun bir yere gel yegenlerinin kardesinin yanına madem
Seni köfteee nasıl da biliyo işiniii
evde biraz karnini doyurda git cnm :) bende dun misafirlikteydim yemedim hicbise cay ictn sadece :)Dün akşam tam cvp yazarken şarj bitti bugünde çocuklarla anca yazıyorum bütün gün ortalık topladım menü mü de akşam yazarım yemeğe davetliyiz bu akşam yemeycem yemeycem diye gitmeden kendime telkin vermeye başladım çünkü gideceğimiz evde ki Kerim hepsi 100 kiloluklar ve diyet yapmaya niyetleri olmayan bunu kabullenmiş Kişiler ya yesene yesene moduna girecekler bide gerçekten muhteşem yemek yapıyorlarama istikrar önemli tabi ki spor yazısını da çok beğendim ben işte o yrn yaparımcılardandım ama düzelecek bu durum zaten baya koşturuyorum ama sporun yerini tutmuyor
Hedefine cok bise yok yaz sonuna ksdar ulasmis olursunesperanzaa Kanguru_
Teşekkürler arkadaşlar.
İdeal kilom 48.8 missss
o kiloya inmek ne mümkün
Benim hedefim 55, ama 52 ye inip 52-55 arası kalmak istiyorum.
Yaşım 32 desem olur hala, ağustos gelmedi neticede
1 temmuz için iddiaya girdim eşimle.Hedefine cok bise yok yaz sonuna ksdar ulasmis olursun
Spor icin yarisma yapiyoruz genelde :) yapamayanlarada terlik vs firlatiyoryzSpor için nasıl bi yaptırımınız var? Kulağımı cekseniz olur hani
siz gidince buraları da temizleyebilrim
oooowwwww ozmn cok calismak lazim1 temmuz için iddiaya girdim eşimle.
Haziran 15 harika olur benim için
Anteplilerin bi lafı var eltim itim,görümcem dötüm diye.
Spor icin yarisma yapiyoruz genelde :) yapamayanlarada terlik vs firlatiyoryzzaten cogu kisi yapiyo spor :)
oooowwwww ozmn cok calismak lazim
Mangal varmış neyse artık ekmeksiz yerim bugün düzgün gidiyor akşam bozmamHoşgeldin canım,Allah bağışlasın evlatlarını.Yavaş da olsa güzel kilo vermişsin.
Hedefin kaç bu arada?
Gitmeden evde biraz sağlıklı birşeyler yersen akşamı kolay atlatırsın canım.
Spora da zaman yarat çok faydasını göreceksin inan.
Oh maşallah 3500 ip atlamak tebrikler gerçekten nasıl atladın3500 ip atladım
150 sag
150 sol bacak
100 sag sol bel cevşrme
Yaptım
Devam edicem inş daha patronesperenzaa
Aynen öyle yapmak lazım aç olunca gözü döner insanınValla bende cok sevdim kendisini gozume bi guzrl gorundu
Yakalrsin cnm yeterki azimli ol :)
Tekrar hosgeldin canim. Fazla bi kilon yok hedefin nedir :)
Sende bidaha gitme. Cagirirsada Aa biz baska biyere gidicez deyada baska yere gidiyosun ya bigunde buraya gel de :)
evde biraz karnini doyurda git cnm :) bende dun misafirlikteydim yemedim hicbise cay ictn sadece :)
Kaçamaklara acımasızca ceza kesiyorum genelde.ceza da spor oluyor canım.Yeter ki iste,kulak çekerim hiç canını sıkma senSpor için nasıl bi yaptırımınız var? Kulağımı cekseniz olur hani
siz gidince buraları da temizleyebilrim
yok canım antepli değilim, ama 20 seneyi aşkın zamandır çok çok samimi arkadaşlarım hep antepliydi.antebe çok gitmişliğim,antepte çok yiyip içmişliğim var hatta şivelerini de çok iyi bilirimesperenzaa canım seni yanlış etiketledim az önce yaa, öteki arkadaş gelecek şimdi noldu diye
Antepli misin bu arada?
devam devam,gözüme girecen az kaldı3500 ip atladım
150 sag
150 sol bacak
100 sag sol bel cevşrme
Yaptım
Devam edicem inş daha patronesperenzaa
Huzurumuz enercayzır tavşanı gibidir.Az bi cezayı görümce yerinde durmaz zıp zıp zıplar.Oh maşallah 3500 ip atlamak tebrikler gerçekten nasıl atladın
Kaptan evet iyi ziplar mesela dun 1000 ondan onceki gun 2500 zipladimKaçamaklara acımasızca ceza kesiyorum genelde.ceza da spor oluyor canım.Yeter ki iste,kulak çekerim hiç canını sıkma sen
yok canım antepli değilim, ama 20 seneyi aşkın zamandır çok çok samimi arkadaşlarım hep antepliydi.antebe çok gitmişliğim,antepte çok yiyip içmişliğim var hatta şivelerini de çok iyi bilirim
devam devam,gözüme girecen az kaldı
Huzurumuz enercayzır tavşanı gibidir.Az bi cezayı görümce yerinde durmaz zıp zıp zıplar.
Kaptan da iyi zıplar bu arada.
Hahaha seni bi an öyle zıplarken hayal ettimKaptan evet iyi ziplar mesela dun 1000 ondan onceki gun 2500 zipladimYakinda bi ziplamayla oturma odasindan mutfaga gidebilcem
Kız onun aklı başında değildir ,sevdiğine kavuşmuş akıl beş karış havada salınıyordur,sen onu bi dürt bakalımAy bu esra hic foto atmadi ya dugune gidicekti hic dusunmuyo elif merak eder foto atim gorsun sacimi basimi
Hahaha seni bi an öyle zıplarken hayal ettim
kiz benden duymus olma ama kv kp supriz dogum gunu hazirlamislar esraya sonrada kuafore gitti dugune hazirlik icin ama snra sesu solugu cikmadi ya cok guzel oldu diye eniste onu eve bi odaya kapatti yada yanindan hic ayirmiyoKız onun aklı başında değildir ,sevdiğine kavuşmuş akıl beş karış havada salınıyordur,sen onu bi dürt bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?