Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hahahaha
Çocukların peşinde ip atlıyorum deseydin ya.
Ne güzel arkadaşmış o
Valla bende cok sevdim kendisini gozume bi guzrl gorundu
Oh maşallah kızlar baya muhabbet olmuş okudum hepsini fikir güzel olmuş belli bir kriter olması bence de güzel inş yakalarım o yüzdeyi
Yakalrsin cnm yeterki azimli ol :)
Tekrar hosgeldin canim. Fazla bi kilon yok hedefin nedir :)
Sende bidaha gitme. Cagirirsada Aa biz baska biyere gidicez de yada baska yere gidiyosun ya bigunde buraya gel de :)
evde biraz karnini doyurda git cnm :) bende dun misafirlikteydim yemedim hicbise cay ictn sadece :)

Spor için nasıl bi yaptırımınız var? Kulağımı cekseniz olur hani
siz gidince buraları da temizleyebilrim

Spor icin yarisma yapiyoruz genelde :) yapamayanlarada terlik vs firlatiyoryz zaten cogu kisi yapiyo spor :)
1 temmuz için iddiaya girdim eşimle.
Haziran 15 harika olur benim için
oooowwwww ozmn cok calismak lazim

Mangal varmış neyse artık ekmeksiz yerim bugün düzgün gidiyor akşam bozmam

Aynen öyle yapmak lazım aç olunca gözü döner insanın

Kaçamaklara acımasızca ceza kesiyorum genelde.ceza da spor oluyor canım.Yeter ki iste,kulak çekerim hiç canını sıkma sen
esperenzaa canım seni yanlış etiketledim az önce yaa, öteki arkadaş gelecek şimdi noldu diye
Antepli misin bu arada?
yok canım antepli değilim, ama 20 seneyi aşkın zamandır çok çok samimi arkadaşlarım hep antepliydi.antebe çok gitmişliğim,antepte çok yiyip içmişliğim var hatta şivelerini de çok iyi bilirim
3500 ip atladım

150 sag
150 sol bacak
100 sag sol bel cevşrme
Yaptım
Devam edicem inş daha patron esperenzaa
devam devam,gözüme girecen az kaldı
Oh maşallah 3500 ip atlamak tebrikler gerçekten nasıl atladın
Huzurumuz enercayzır tavşanı gibidir.Az bi cezayı görümce yerinde durmaz zıp zıp zıplar.
Kaptan da iyi zıplar bu arada.

Selaaaaammmmm
Menumu yazayim

Limonlu su 10.30
Sabah 11.3
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Kaymak

Cay

Ogle
Yok
Ara 14.0
3 4 cilek
Yarim muz

Aksam 17.30
1 tabak lahana yemegi
Yogurt
2 dilim ekmek

Su 2 lt
30 dkk yuruyus.
Bu hafta sporlari ben yazayim puani hesaplayip menu altina yazin bacimlar

Kaptan evet iyi ziplar mesela dun 1000 ondan onceki gun 2500 zipladim Yakinda bi ziplamayla oturma odasindan mutfaga gidebilcem

Hahaha seni bi an öyle zıplarken hayal ettim
alacakaranligi izlemismiydin orda vampirler bi zipliyo teeee nereye gidiyo bizde huzurla yakinda oyle olcaz
Kız onun aklı başında değildir ,sevdiğine kavuşmuş akıl beş karış havada salınıyordur,sen onu bi dürt bakalım
kiz benden duymus olma ama kv kp supriz dogum gunu hazirlamislar esraya sonrada kuafore gitti dugune hazirlik icin ama snra sesu solugu cikmadi ya cok guzel oldu diye eniste onu eve bi odaya kapatti yada yanindan hic ayirmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…