- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Benden laf çıkmaz ayolalacakaranligi izlemismiydin orda vampirler bi zipliyo teeee nereye gidiyo bizde huzurla yakinda oyle olcaz
kiz benden duymus olma ama kv kp supriz dogum gunu hazirlamislar esraya sonrada kuafore gitti dugune hazirlik icin ama snra sesu solugu cikmadi ya cok guzel oldu diye eniste onu eve bi odaya kapatti yada yanindan hic ayirmiyo
ay bende gormedim valla masallah nazar degmesin esranin kv kp. Ama esra pastayi yemisse hemen babasina soylerizBenden laf çıkmaz ayol
Bunca yıllık gelinim, kayınvalideden bi pasta görmeyi küçük bir kurabiye görmedim hatta kadın lokmalarımı sayıyordu
Esraaa yawrum yeme o pastaları yeme.babanın aldığı pastadan bir iki çatal yedin,kayınpedere yaranacam diye pastayı bütün bütün hüpletme.
Afiyet olsun canim leslieden skilmadin mi yaMenüm
09:30 limonlu su
10:30 2 sahanda yumurta,bol yeşillik,domates salatalık,3 ceviz,süzme ve biraz da burgu peynir ,3 bardak siyah çay
13:00 Duble türk kahvesi
16:00 büyük bardak ayran
17:00 beyaz çay
19:00 kıymalı kapuska 1 tabak dolusu,salata ve yoğurt
20:00 yeşil çay
Su:2,5 lt
Spor 3 mil leslie 135 puan
Kanguru_
Yok canım çok seviyorum leslie ablayı.Afiyet olsun canim leslieden skilmadin mi ya
Haberim var canım,ben hep oraya buraya bakar sonra olur olmadık yere yanlış mesaj yazar sonra düzeltmeye çalışırımBacimlar artik iizne cikmak icin 2 ay suresi kaldirilmistir haberiniz olsun. Lutfen arada paylasim alanini okuyun yeni kurallardan haberdar olun
Cok guzel yine kacamaksizMenüm
09:30 limonlu su
10:30 2 sahanda yumurta,bol yeşillik,domates salatalık,3 ceviz,süzme ve biraz da burgu peynir ,3 bardak siyah çay
13:00 Duble türk kahvesi
16:00 büyük bardak ayran
17:00 beyaz çay
19:00 kıymalı kapuska 1 tabak dolusu,salata ve yoğurt
20:00 yeşil çay
Su:2,5 lt
Spor 3 mil leslie 135 puan
Kanguru_
Hos geldin kaptancim nasilsinBacimlar artik iizne cikmak icin 2 ay suresi kaldirilmistir haberiniz olsun. Lutfen arada paylasim alanini okuyun yeni kurallardan haberdar olun
ben ezberledim artik hareketleri bazen muzik acip kendi basima yapiyorumYok canım çok seviyorum leslie ablayı.
Walk walk walk dedikçe koşasım geliyor
bugun basina gelen beni cok guldurduHaberim var canım,ben hep oraya buraya bakar sonra olur olmadık yere yanlış mesaj yazar sonra düzeltmeye çalışırım
Bugün başıma gelen neydii kız öyle
Iyim canim sen nasilsinHos geldin kaptancim nasilsin
Ben kaptanimArkadaşlar sizler de kendinizi tanitabilir misiniz? Beş bilinmeyenli denklem gibi hanginiz neyden sorumlu çıkarım yapmaya çalışıyorum deminden beri
Kanguru_ sen kaptansin, esperenzaa sen de ceza ve spordan sorumlu bakan mısın? Yanlış mı anlamışım yoksa?
Bir de ben bugün menü paylaşmasam olur mu? Akşam üzeri katıldım, bugün ödül gunumdu benim. Kahvaltıyı ve akşam yemeğini ona göre yedim. İsterseniz yarın, isterseniz de ptesi menü paylaşımına başlayayım. Nasıl isterseniz.
Ayrıca bu grupta da deneme süresi var mi? Bazi gruplarda var diye gördüm yanlış hatırlamıyorsam.
Teşekkürler canım.Ben kaptanimesperenzaa ve fattylamb94 de yardimcilarim ama kaptan olarak da gorebilirsin yetkileri sinirsiz cnku
Menunu yarin paylasmaya basla ozmn bide gunluk en az 10 mesaj limiti var. Deneme suresi 2 hafta. 2 haftanin sonunda yuzden 0.90 ve ustu oldugunda listeye girebiliyosun canim :) cuma ve ptesi gunleri tartiliyor ve oglen en gec 1 e kadar buraya yaziyoruz kilomuzu :) sporuda hergun menunun altina eklersin yaptigin gunlerde yapmadigin gunler spor yok yazarsin. :) aklima gelenler bunlar
Hoşgeldin canım. Biz başka bi gruptan tanışıyoruz kızlar. Kendisi inanılmaz azimlisine. İsveç diyeti yaptı 3 kiloya yakın verdi valla. Herkes yapamaz onuTeşekkürler canım.
Bildirim günleri süper olmuş cidden.
Spor yok dediğim zamanlar biri benim biletimi kesebilir mi rica etsem
Gitmeden de olmuyor ya bacım yuzyıze bakıyprsun es dost akraba cocuklarımın halası kuzenleri atsan atılmaz satsan satılmaz modu işte ben beceremşyorum zaten bu insanlra karsı net olma seklininnedense yaValla bende cok sevdim kendisini gozume bi guzrl gorundu
Yakalrsin cnm yeterki azimli ol :)
Tekrar hosgeldin canim. Fazla bi kilon yok hedefin nedir :)
Sende bidaha gitme. Cagirirsada Aa biz baska biyere gidicez deyada baska yere gidiyosun ya bigunde buraya gel de :)
evde biraz karnini doyurda git cnm :) bende dun misafirlikteydim yemedim hicbise cay ictn sadece :)
5000 yaptım bacım 6000 yapcsm inşKaçamaklara acımasızca ceza kesiyorum genelde.ceza da spor oluyor canım.Yeter ki iste,kulak çekerim hiç canını sıkma sen
yok canım antepli değilim, ama 20 seneyi aşkın zamandır çok çok samimi arkadaşlarım hep antepliydi.antebe çok gitmişliğim,antepte çok yiyip içmişliğim var hatta şivelerini de çok iyi bilirim
devam devam,gözüme girecen az kaldı
Huzurumuz enercayzır tavşanı gibidir.Az bi cezayı görümce yerinde durmaz zıp zıp zıplar.
Kaptan da iyi zıplar bu arada.
Menün cok guzel kaptan ben bugun 2 dilim cehese cakrnyedim kör olayım yaaaar sürünürüm yaaaar ne yapim yaaaar :/Selaaaaammmmm
Menumu yazayim
Limonlu su 10.30
Sabah 11.3
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Kaymak
Cay
Ogle
Yok
Ara 14.0
3 4 cilek
Yarim muz
Aksam 17.30
1 tabak lahana yemegi
Yogurt
2 dilim ekmek
Su 2 lt
30 dkk yuruyus.
Bu hafta sporlari ben yazayim puani hesaplayip menu altina yazin bacimlar
valla sorma ya bazen bebde odalardan gecerken birbirine zıplayaraj gidiyorun bosa gştmesşn diyealacakaranligi izlemismiydin orda vampirler bi zipliyo teeee nereye gidiyo bizde huzurla yakinda oyle olcaz
kiz benden duymus olma ama kv kp supriz dogum gunu hazirlamislar esraya sonrada kuafore gitti dugune hazirlik icin ama snra sesu solugu cikmadi ya cok guzel oldu diye eniste onu eve bi odaya kapatti yada yanindan hic ayirmiyo
Canım benim hoşbuldum, seni gördüm daha mutlu oldum, ortam yabancıHoşgeldin canım. Biz başka bi gruptan tanışıyoruz kızlar. Kendisi inanılmaz azimlisine. İsveç diyeti yaptı 3 kiloya yakın verdi valla. Herkes yapamaz onu
keseriz canim keseriz tatlim sen yeter ki isteTeşekkürler canım.
Ben Rizeliyim canim. Kardesim canakkalede okuyo akraba sayilirizBir de meraktan soruyorum, cevap vermeyebilirsiniz tabii ki, nerelisiniz?
Ben Çanakkaleliyim, Adıyaman'da oturuyorum geçici olarak.
ooww isvec diyeti olum orucu gibi cok zor ya helal olsun tamamladiysaHoşgeldin canım. Biz başka bi gruptan tanışıyoruz kızlar. Kendisi inanılmaz azimlisine. İsveç diyeti yaptı 3 kiloya yakın verdi valla. Herkes yapamaz onu
takma kafana cnm unut gitsinGitmeden de olmuyor ya bacım yuzyıze bakıyprsun es dost akraba cocuklarımın halası kuzenleri atsan atılmaz satsan satılmaz modu işte ben beceremşyorum zaten bu insanlra karsı net olma seklininnedense ya
5000 yaptım bacım 6000 yapcsm inş
Menün cok guzel kaptan ben bugun 2 dilim cehese cakrnyedim kör olayım yaaaar sürünürüm yaaaar ne yapim yaaaar :/
valla sorma ya bazen bebde odalardan gecerken birbirine zıplayaraj gidiyorun bosa gştmesşn diye
Canım cezalar için genelde bana benden takip isteyen ve bana izin veren arkadaşlarımı seve seve takip ediyorum.Abartı kaçamak durumlarında genellikle kaptan da ceza kesiyor canımArkadaşlar sizler de kendinizi tanitabilir misiniz? Beş bilinmeyenli denklem gibi hanginiz neyden sorumlu çıkarım yapmaya çalışıyorum deminden beri
Kanguru_ sen kaptansin, esperenzaa sen de ceza ve spordan sorumlu bakan mısın? Yanlış mı anlamışım yoksa?
Bir de ben bugün menü paylaşmasam olur mu? Akşam üzeri katıldım, bugün ödül gunumdu benim. Kahvaltıyı ve akşam yemeğini ona göre yedim. İsterseniz yarın, isterseniz de ptesi menü paylaşımına başlayayım. Nasıl isterseniz.
Ayrıca bu grupta da deneme süresi var mi? Bazi gruplarda var diye gördüm yanlış hatırlamıyorsam.
ben seve seve keserimTeşekkürler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?