Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Veririz canım,her cuma günü tartı heyecanı motivasyonumuzu da canlı tutuyor.Takım olmanın gereği birbirimize karşı da sorumlu olunca kaçamak riski azalıyor bence.

Her zaman bu kadar adım atmıyorum ki.
Canim seninle bu hafta spora agirlik verelim. Her aksam en az 20 dkk egzersiz yapsan bagirsaklarinda calisir hemde daha kolay kilo verirsin. Sen yaza nisan yapcan bende yaza dugun var ona kadar zayiflamak istiyorum. Gorumcem gelcek dugune sasirsin beni gorunce

Evet canım yapalım.Siz beni bi sıkılayın

Ahaaa kesin akrabayiz o zaman
Cidden orda olsam yardım ederdim, merkezde mi okuyor? Yine de bişey lazım olursa, ailem orda, elimden geldiğince yardım ederim canım. Öğrencilik başka memlekette zordur hele ki ilk siniflarsa.

İsveci 3 kez yaptım, zorluk çekmedim ama çok sıkıcı hep aynı şeyi yemek. Ben İsveç deneyimlerimden önce düşük karbonhidrat diyeti ile besleniyordum. Hala da devam ediyorum diyebilirim (karatayin da şeker orucu ve leptinini uyguluyorum). Normalde haftasonlari hiç ödül falan yapmam ama bu hafta yapasim geldi, onda da bu gruba girdim. Mayısa kadar artık ödül yok.

Ayyy beni de takip ediver canım sana zahmet yaa, çok makbule geçer inan. Zira üzerimde bir güç beni disipline etsin istiyorum. Sporum yok hiç ve verdiğim on üç kilo nerdeyse beş kilo gibi duruyor. Vücudum yumuş yumuş. İki doğumdan sonra göbeğim de yumuşacık. Kaptan ne dersen basım üstüne.
Ben 30 günde kilo ver diye bir program var telde onu yükledim. Yaparsam onu yapmaya çalışıyorum, iyi egzersizler var. Mekik ve plank yapıyorum. En son Aralık ayiydi tabi
Ben de 32 yaşındayım, ağustosta 33 demeye başlarım

Allah razi olsum cnm merkezde ama 3.sinif alisti artik oraya hatta gelmek istemiyo evlenip yerlesme niyeti var bende destekliyorum yazin gezmeye bi kapi cikar diye

Aaa bizdede karatay yapan var esperenzaa Huzurvermeyolunda da karatay yapiyplar bende azbucuk yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…