- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Veririz canım,her cuma günü tartı heyecanı motivasyonumuzu da canlı tutuyor.Takım olmanın gereği birbirimize karşı da sorumlu olunca kaçamak riski azalıyor bence.Canım benim hoşbuldum, seni gördüm daha mutlu oldum, ortam yabancı
Bence bu cuma gruplarindakiler bana inanılmaz azimli geliyor zira yazdan beri yeni cesaret edebildim. Sıkı disiplin var
Hepimiz azmimizle vericez inşallah şu yağlarımizi
Puanlama icin diyosan adiminda puani var cnm ilk sayfada.esperenzaa canım yarım saatlik yürüyüş yerine 18.751 adım geçerli olur mu?
esperenzaa canım yarım saatlik yürüyüş yerine 18.751 adım geçerli olur mu?
Yok canım yarım saatlik ceza kesmiştiPuanlama icin diyosan adiminda puani var cnm ilk sayfada.
Her zaman bu kadar adım atmıyorum ki.Yok artık. Öğlen senden feyz aldım 1171 olan adım sayımı 3000 civarı anca yapabildim yarım saat 45 dkda.. neyse kar kardır. Ama seni de tebrik ederim
Hee ona karismamYok canım yarım saatlik ceza kesmişti
Aynen yediğim tuzlu kurabiye cezasıHee ona karismamesperenzanin kestigi parmak acimaz
Canim seninle bu hafta spora agirlik verelim. Her aksam en az 20 dkk egzersiz yapsan bagirsaklarinda calisir hemde daha kolay kilo verirsin. Sen yaza nisan yapcan bende yaza dugun var ona kadar zayiflamak istiyorum. Gorumcem gelcek dugune sasirsin beni gorunceHer zaman bu kadar adım atmıyorum ki.
Eyvahlar olsun 1 kuraviyeye yarim saat yuruyusAynen yediğim tuzlu kurabiye cezası
Evet canım yapalım.Siz beni bi sıkılayınCanim seninle bu hafta spora agirlik verelim. Her aksam en az 20 dkk egzersiz yapsan bagirsaklarinda calisir hemde daha kolay kilo verirsin. Sen yaza nisan yapcan bende yaza dugun var ona kadar zayiflamak istiyorum. Gorumcem gelcek dugune sasirsin beni gorunce
Bu hafta pazartesi haricinde 10000 adımdan fazla attım ama hiç hesaplamadımEyvahlar olsun 1 kuraviyeye yarim saat yuruyus
18 bin adimim puanini hesaplamayi unutma bayaga puan eder o
keseriz canim keseriz tatlim sen yeter ki isteesperenzaa aha bi kurban daha
Ben Rizeliyim canim. Kardesim canakkalede okuyo akraba sayiliriz
ooww isvec diyeti olum orucu gibi cok zor ya helal olsun tamamladiysa
takma kafana cnm unut gitsin
Ay bende oyle yapiyorum cogu zamanhatta cocuklarda bana kstiliyo cok komik oluyo cekirge gibi zipla zipla dur
Ayyy beni de takip ediver canım sana zahmet yaa, çok makbule geçer inan. Zira üzerimde bir güç beni disipline etsin istiyorum. Sporum yok hiç ve verdiğim on üç kilo nerdeyse beş kilo gibi duruyor. Vücudum yumuş yumuş. İki doğumdan sonra göbeğim de yumuşacık. Kaptan ne dersen basım üstüne.Canım cezalar için genelde bana benden takip isteyen ve bana izin veren arkadaşlarımı seve seve takip ediyorum.Abartı kaçamak durumlarında genellikle kaptan da ceza kesiyor canım
ben seve seve keserim
38 yaşındayım 3 yaşında oğlum var 22 yıldır istanbulda yaşıyorum.nereli olduğum o kadar karışık ki.
tmm bu hafta takibim altindasin. Hergun 20 dkk egzersiz yapmadan uyumak yok. Ruyana karabasan gibi girer huzur vermemEvet canım yapalım.Siz beni bi sıkılayın
ay kiz niye hesappamadinBu hafta pazartesi haricinde 10000 adımdan fazla attım ama hiç hesaplamadım
Ahaaa kesin akrabayiz o zaman
Cidden orda olsam yardım ederdim, merkezde mi okuyor? Yine de bişey lazım olursa, ailem orda, elimden geldiğince yardım ederim canım. Öğrencilik başka memlekette zordur hele ki ilk siniflarsa.
İsveci 3 kez yaptım, zorluk çekmedim ama çok sıkıcı hep aynı şeyi yemek. Ben İsveç deneyimlerimden önce düşük karbonhidrat diyeti ile besleniyordum. Hala da devam ediyorum diyebilirim (karatayin da şeker orucu ve leptinini uyguluyorum). Normalde haftasonlari hiç ödül falan yapmam ama bu hafta yapasim geldi, onda da bu gruba girdim. Mayısa kadar artık ödül yok.
Ayyy beni de takip ediver canım sana zahmet yaa, çok makbule geçer inan. Zira üzerimde bir güç beni disipline etsin istiyorum. Sporum yok hiç ve verdiğim on üç kilo nerdeyse beş kilo gibi duruyor. Vücudum yumuş yumuş. İki doğumdan sonra göbeğim de yumuşacık. Kaptan ne dersen basım üstüne.
Ben 30 günde kilo ver diye bir program var telde onu yükledim. Yaparsam onu yapmaya çalışıyorum, iyi egzersizler var. Mekik ve plank yapıyorum. En son Aralık ayiydi tabi
Ben de 32 yaşındayım, ağustosta 33 demeye başlarım
Kaptan evet iyi ziplar mesela dun 1000 ondan onceki gun 2500 zipladimYakinda bi ziplamayla oturma odasindan mutfaga gidebilcem
Bende iyim cnm misafotler vardi cocuklarla da tekim henuz biri uyudu uyumalarini bekliyorumIyim canim sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?