1 ayi gecti cnm ben ara verdim bi ara simdi yenideb basladim ilk bi ksc gun zor oluyp ama sonra alisiyosun ilk gunler 50 de tikaniyodum simsi hic durmadan 300 yapiyorum :)Uzun zamandır mı yapıyorsunuz zıplama bana en zor geleni ya
benimde oyl biri uyudu biri uyumadi. Annemde kalcaz bu gece bende firsattan istifadebisikletteyim suanBende iyim cnm misafotler vardi cocuklarla da tekim henuz biri uyudu uyumalarini bekliyorum
Hangi yarisma cnm ?Bu en son ki yarışmanın sonucu ne oldu ben anlayamadım
Ay ne guzel anneyle ayni sehirde olmak mucizedir herhslde1 ayi gecti cnm ben ara verdim bi ara simdi yenideb basladim ilk bi ksc gun zor oluyp ama sonra alisiyosun ilk gunler 50 de tikaniyodum simsi hic durmadan 300 yapiyorum :)
benimde oyl biri uyudu biri uyumadi. Annemde kalcaz bu gece bende firsattan istifadebisikletteyim suan
Ayni mahallede olmak mucize cnm :) yaz geldi artik burdan cikmayizAy ne guzel anneyle ayni sehirde olmak mucizedir herhslde
Ekler grissini sucuk mangam miydi ?Bugün ki menüm
Sabah limonlu su 9:30
Kahvaltı 10:30
İki tane haşlanmış yumurta
Bir tane ekler dayamadım bir tane yedim
12:30 Türk kahvesi
14:00 kepekli grissini 2 tane
16:00
Sütlü çorba
Bir tane ayva
20:30 saati çok geç oldu malesef anca geldik
Yarım halka sucuk
İki kepçe mercimek çorba
Bol marul salata
İki bardak ayran
Spor 15. Mekik
5. Puan
Yarım saat ev işi 2 puan
Çok az tabi ama
Aglayacam bende istiyorum yaAyni mahallede olmak mucize cnm :) yaz geldi artik burdan cikmayizKoca bahce var tam cocuklar icin park yapti dedeleri kuduruyolar aksama kadar :)
Mrlmus ip atla cok heyecanlu bu arada tanidmadik herhalde adim burcu 31 yasindayim 3 cocugum var gaziantepdetim ya senBugün ki menüm
Sabah limonlu su 9:30
Kahvaltı 10:30
İki tane haşlanmış yumurta
Bir tane ekler dayamadım bir tane yedim
12:30 Türk kahvesi
14:00 kepekli grissini 2 tane
16:00
Sütlü çorba
Bir tane ayva
20:30 saati çok geç oldu malesef anca geldik
Yarım halka sucuk
İki kepçe mercimek çorba
Bol marul salata
İki bardak ayran
Spor 15. Mekik
5. Puan
Yarım saat ev işi 2 puan
Çok az tabi ama
Icli kofte kizartmamiydi sudami hasladin cnm. Spor da cok guzel sende ipi yarin 1000 yaparsin ")Dünkü menu q
9 30 limonlu su
11 1 yumurtadankasarliomlet 5 zeytin 1 dilim ekmek 1 bardak sut
14 1 elma
15 30 şekersiz turk kahvesi
18 2 tane icli kofte 1 kase yogurt
800 ip 160p
300 bolgesel egzersiz 180p
340 pKanguru_
Olur insallah cnm :) tayin sorununuz vardi sizin dimiAglayacam bende istiyorum ya
Evt cnm gidemiyoruz bi turlu ev bile aldik gecen yaz oturmak nasip olmadi:)Olur insallah cnm :) tayin sorununuz vardi sizin dimi
1 kizartmadan yedim 1 haslama normalde haslama hic yemem amaIcli kofte kizartmamiydi sudami hasladin cnm. Spor da cok guzel sende ipi yarin 1000 yaparsin ")
en kisa zmnda evine kavusursun insallah cnm :)Evt cnm gidemiyoruz bi turlu ev bile aldik gecen yaz oturmak nasip olmadi:)
kizartma yemeseymissn iyiymis. Azcik sık disini hedefe az kaldi sonra 10 15 gunde bi odul gunu yaparsin :)1 kizartmadan yedim 1 haslama normalde haslama hic yemem ama
evt ya cok sıkamiyorum ben ne diyeti acaba bu dikkat etsem hemen gidecek belli ama uyduruk bisi olduen kisa zmnda evine kavusursun insallah cnm :)
kizartma yemeseymissn iyiymis. Azcik sık disini hedefe az kaldi sonra 10 15 gunde bi odul gunu yaparsin :)
3 kilocuk kalmis :) eger biraz spora yuklenirsen 2 3 haftada kurtulursun 3 kilodan sonra en zoru basliyo koruma donemi :)Evet y
evt ya cok sıkamiyorum ben ne diyeti acaba bu dikkat etsem hemen gidecek belli ama uyduruk bisi oldu
Aaa yazları ben de beklerim, 1-2 ay oralardayim, hatta mayısta da bir haftalığına gidiyorum nasipse.Allah razi olsum cnm merkezde ama 3.sinif alisti artik oraya hatta gelmek istemiyo evlenip yerlesme niyeti var bende destekliyorum yazin gezmeye bi kapi cikar diye
Aaa bizdede karatay yapan var @esperenzaa @Huzurvermeyolunda da karatay yapiyplar bende azbucuk yapiyorum
Kac kilosubki hosgeldin bu aradaAaa yazları ben de beklerim, 1-2 ay oralardayim, hatta mayısta da bir haftalığına gidiyorum nasipse.
Kardeşinin kararı da isabet olmuş
Ben yaklaşık dört yıldır karatay yapıyorum. Bu sene kilo vermem hizlansin diye düşük karbonhidrat diyeti kattim içine ki karatayci olanlar okan bey ve eşi nurcin hanımı bilirler, onlar da bu sene ketojenik diyet yapıyorlar arada. üçü de birbiriyle alakalı zaten. İkinci hamileligimde de karataya devam ettim ve 35 haftaya kadar 5 kilo aldım. Sonraki 3 hafta çok ödem oldu ve 3 kilo daha alıp 8 kilo ile tamamladim ama ben hep emzirme döneminde kilo aliyoeum ve onu vermeye çalışıyorum. Neyse ki 2. Doğumdaki kiloları verdim, hamile kalmadan önceki kilomdan dört kilo eksideyim. İlk doğumdan kalan 6 kilomu da verip eksi beşe düştüm mü tamamdır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?