Dusuk karbon ve ketojonik diyeti nedir hic duymadimAaa yazları ben de beklerim, 1-2 ay oralardayim, hatta mayısta da bir haftalığına gidiyorum nasipse.
Kardeşinin kararı da isabet olmuş
Ben yaklaşık dört yıldır karatay yapıyorum. Bu sene kilo vermem hizlansin diye düşük karbonhidrat diyeti kattim içine ki karatayci olanlar okan bey ve eşi nurcin hanımı bilirler, onlar da bu sene ketojenik diyet yapıyorlar arada. üçü de birbiriyle alakalı zaten. İkinci hamileligimde de karataya devam ettim ve 35 haftaya kadar 5 kilo aldım. Sonraki 3 hafta çok ödem oldu ve 3 kilo daha alıp 8 kilo ile tamamladim ama ben hep emzirme döneminde kilo aliyoeum ve onu vermeye çalışıyorum. Neyse ki 2. Doğumdaki kiloları verdim, hamile kalmadan önceki kilomdan dört kilo eksideyim. İlk doğumdan kalan 6 kilomu da verip eksi beşe düştüm mü tamamdır inşallah.
1 mayista bitircem kaptanim3 kilocuk kalmis :) eger biraz spora yuklenirsen 2 3 haftada kurtulursun 3 kilodan sonra en zoru basliyo koruma donemi :)
insallah cnm benimde 1 mayis hedefim 76 esrayla iddiaya girdik 1 mayisa kadar hangimoz hedefe ulascak bakalim1 mayista bitircem kaptanim
Bende 8 gibi cok axiktim sutlu turk kahvesi ictimm suanda cok acim. Ptesi tartida 80 gorsem sahane olurYupi uyuttum hepsini sekersiz bos bos cay iceyim bari :)
Canım sen benim yeşillikli zencefilli yoğurtu yaparmısın.Gerçekten çok güzel işe yarıyor.Huzur da yapıyorinsallah cnm benimde 1 mayis hedefim 76 esrayla iddiaya girdik 1 mayisa kadar hangimoz hedefe ulascak bakalim
Bende 8 gibi cok axiktim sutlu turk kahvesi ictimm suanda cok acim. Ptesi tartida 80 gorsem sahane olurbu hafta listeye girmem lazm insallah bi aksilik cikmazsa
Ya gordum onu ama zencefil almayi hep unutuyorumCanım sen benim yeşillikli zencefilli yoğurtu yaparmısın.Gerçekten çok güzel işe yarıyor.Huzur da yapıyor
Hoşbuldum :)Kac kilosubki hosgeldin bu arada
İkisi de puanlama sistemine dayalı, karatayin temeli diyebilirz işte tek farkı karatayda puan hesabı yok. Ketojenik daha sıkı yani 0-20 puan arası ketojenik, 20-60 arası düşük karbonhidrat diyeti oluyor. Bir de düşük karbonhidrat diyeti ve kalori hesabı karışımı weight watchers diyeti var. O da puan hesabı ama daha esnek.Dusuk karbon ve ketojonik diyeti nedir hic duymadimhamileliginde cok az kilo almisin tebrik dderim. Ben hala hamilelik kilolarimdan kurtulmaua calisoyorum 1 seneyi gecti dogum yapali
Girersin guveniyorum cuma kactinki esraninki hedefi kac bir mayisainsallah cnm benimde 1 mayis hedefim 76 esrayla iddiaya girdik 1 mayisa kadar hangimoz hedefe ulascak bakalim
Bende 8 gibi cok axiktim sutlu turk kahvesi ictimm suanda cok acim. Ptesi tartida 80 gorsem sahane olurbu hafta listeye girmem lazm insallah bi aksilik cikmazsa
Ne cok diyet var:) iyi cok bi kilon yokmusHoşbuldum :)
62.9
İkisi de puanlama sistemine dayalı, karatayin temeli diyebilirz işte tek farkı karatayda puan hesabı yok. Ketojenik daha sıkı yani 0-20 puan arası ketojenik, 20-60 arası düşük karbonhidrat diyeti oluyor. Bir de düşük karbonhidrat diyeti ve kalori hesabı karışımı weight watchers diyeti var. O da puan hesabı ama daha esnek.
Evet canım, çoğu gitti azı kaldı diyebilirim.Ne cok diyet var:) iyi cok bi kilon yokmus
Hoşbuldum :)
62.9
İkisi de puanlama sistemine dayalı, karatayin temeli diyebilirz işte tek farkı karatayda puan hesabı yok. Ketojenik daha sıkı yani 0-20 puan arası ketojenik, 20-60 arası düşük karbonhidrat diyeti oluyor. Bir de düşük karbonhidrat diyeti ve kalori hesabı karışımı weight watchers diyeti var. O da puan hesabı ama daha esnek.
cuma 82ydim ama gercek kilom oldugunu dusunmuyorm bi hafta reglodum vr cok sistim hatta 83 fln gordum dikkat ettigim haldeGirersin guveniyorum cuma kactinki esraninki hedefi kac bir mayisa
Hadi bakalim herkesin yüzü gülsünarastircam musait bi zamanda :)
cuma 82ydim ama gercek kilom oldugunu dusunmuyorm bi hafta reglodum vr cok sistim hatta 83 fln gordum dikkat ettigim haldesimdi sislikler iniyo yavas yavas tarti bana gulmeye baslicak insallah. Esranin hedefi tam bilmiyorm ama 65 olmasi lazim fattylamb94 1 mayis hrdefin neydi bacim
Insallah canim. Bu hafta listede az kisiyiz insallah herkes guzel yuzdelerle gelirde dereceye girer hatta birinci oluruzHadi bakalim herkesin yüzü gülsün
Kesinlikle, doğrudurVeririz canım,her cuma günü tartı heyecanı motivasyonumuzu da canlı tutuyor.Takım olmanın gereği birbirimize karşı da sorumlu olunca kaçamak riski azalıyor bence.
Bu hafta bende biraz dikkat edecem en az 600 vercemInsallah canim. Bu hafta listede az kisiyiz insallah herkes guzel yuzdelerle gelirde dereceye girer hatta birinci oluruz
Verirsin cnm menulerin ztn guzel biraz daha spora yuklenirsen 600 degil 800 bile verirsin. Son kilolar biraz zor gider ama pes etmek yokBu hafta bende biraz dikkat edecem en az 600 vercem
Kaptanim goruyon kimse yok bana bi 5 yildiz ver huzuru bugu hic gormedim ispitleyim biraz:)
ben gruba katıldıgımdn beri yapıyrm canım alısınca 300 500 ywparak gidiyosun ben etkisini de görüyorum yaniUzun zamandır mı yapıyorsunuz zıplama bana en zor geleni ya
Ay tam hayallerimdeki gibi benm öyle imkanım olsa varya 4 cocuk yapardım vallaAyni mahallede olmak mucize cnm :) yaz geldi artik burdan cikmayizKoca bahce var tam cocuklar icin park yapti dedeleri kuduruyolar aksama kadar :)
ben de kız ne ballı demi ah ah yıllardır gurbbetteyim ben de sen gibiAglayacam bende istiyorum ya
canım ben mesela bu aksam hazırlamaya usendim sadece bol limon acı biber koydum yedşm icim cayır cayır suan :))Ya gordum onu ama zencefil almayi hep unutuyorumbgun pazarada gittim yine unuttum sen tarifi yaz ne lazim ben yine bakarim manavda fln vardir insallah
vaaay seni vay vay vay vay vaaayKaptanim goruyon kimse yok bana bi 5 yildiz ver huzuru bugu hic gormedim ispitleyim biraz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?