Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dusuk karbon ve ketojonik diyeti nedir hic duymadim hamileliginde cok az kilo almisin tebrik dderim. Ben hala hamilelik kilolarimdan kurtulmaua calisoyorum 1 seneyi gecti dogum yapali

1 mayista bitircem kaptanim
insallah cnm benimde 1 mayis hedefim 76 esrayla iddiaya girdik 1 mayisa kadar hangimoz hedefe ulascak bakalim

Yupi uyuttum hepsini sekersiz bos bos cay iceyim bari :)
Bende 8 gibi cok axiktim sutlu turk kahvesi ictimm suanda cok acim. Ptesi tartida 80 gorsem sahane olur bu hafta listeye girmem lazm insallah bi aksilik cikmazsa

Canım sen benim yeşillikli zencefilli yoğurtu yaparmısın.Gerçekten çok güzel işe yarıyor.Huzur da yapıyor

Canım sen benim yeşillikli zencefilli yoğurtu yaparmısın.Gerçekten çok güzel işe yarıyor.Huzur da yapıyor
Ya gordum onu ama zencefil almayi hep unutuyorum bgun pazarada gittim yine unuttum sen tarifi yaz ne lazim ben yine bakarim manavda fln vardir insallah

Kac kilosubki hosgeldin bu arada
Hoşbuldum :)
62.9

Dusuk karbon ve ketojonik diyeti nedir hic duymadim hamileliginde cok az kilo almisin tebrik dderim. Ben hala hamilelik kilolarimdan kurtulmaua calisoyorum 1 seneyi gecti dogum yapali
İkisi de puanlama sistemine dayalı, karatayin temeli diyebilirz işte tek farkı karatayda puan hesabı yok. Ketojenik daha sıkı yani 0-20 puan arası ketojenik, 20-60 arası düşük karbonhidrat diyeti oluyor. Bir de düşük karbonhidrat diyeti ve kalori hesabı karışımı weight watchers diyeti var. O da puan hesabı ama daha esnek.

Girersin guveniyorum cuma kactinki esraninki hedefi kac bir mayisa

Ne cok diyet var:) iyi cok bi kilon yokmus

arastircam musait bi zamanda :)
Girersin guveniyorum cuma kactinki esraninki hedefi kac bir mayisa
cuma 82ydim ama gercek kilom oldugunu dusunmuyorm bi hafta reglodum vr cok sistim hatta 83 fln gordum dikkat ettigim halde simdi sislikler iniyo yavas yavas tarti bana gulmeye baslicak insallah. Esranin hedefi tam bilmiyorm ama 65 olmasi lazim fattylamb94 1 mayis hrdefin neydi bacim

]C.tesi spor puanlari
Esprenzaa 135 puan
Rzgrece 120 puan
Melmuss 7 puan[/QUOTE]

30 dkk bisiklet yaptim hanimlar dahada yaparsimda ruzgarin uykusu geldi diye biraktim. Yarin eve gitmeden yije yaparsam super olur

Hadi bakalim herkesin yüzü gülsün

Bu hafta bende biraz dikkat edecem en az 600 vercem
Verirsin cnm menulerin ztn guzel biraz daha spora yuklenirsen 600 degil 800 bile verirsin. Son kilolar biraz zor gider ama pes etmek yok
Kaptanim goruyon kimse yok bana bi 5 yildiz ver huzuru bugu hic gormedim ispitleyim biraz:)
huzur geldi kis hatta kacamak yapmis cezasini aldi gitti bugun esra gelmedi oda sevdicegiyle dugunde

Uzun zamandır mı yapıyorsunuz zıplama bana en zor geleni ya
ben gruba katıldıgımdn beri yapıyrm canım alısınca 300 500 ywparak gidiyosun ben etkisini de görüyorum yani

Ayni mahallede olmak mucize cnm :) yaz geldi artik burdan cikmayiz Koca bahce var tam cocuklar icin park yapti dedeleri kuduruyolar aksama kadar :)
Ay tam hayallerimdeki gibi benm öyle imkanım olsa varya 4 cocuk yapardım valla

Aglayacam bende istiyorum ya
ben de kız ne ballı demi ah ah yıllardır gurbbetteyim ben de sen gibi

Ya gordum onu ama zencefil almayi hep unutuyorum bgun pazarada gittim yine unuttum sen tarifi yaz ne lazim ben yine bakarim manavda fln vardir insallah
canım ben mesela bu aksam hazırlamaya usendim sadece bol limon acı biber koydum yedşm icim cayır cayır suan :))

Kaptanim goruyon kimse yok bana bi 5 yildiz ver huzuru bugu hic gormedim ispitleyim biraz:)
vaaay seni vay vay vay vay vaaay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…