He okudum cheskake yemis gunahini aldim cok spor yapiyo ya kiskandigimdan sey ettimVerirsin cnm menulerin ztn guzel biraz daha spora yuklenirsen 600 degil 800 bile verirsin. Son kilolar biraz zor gider ama pes etmek yok
huzur geldi kis hatta kacamak yapmis cezasini aldi gitti bugun esra gelmedi oda sevdicegiyle dugunde
Tamda senden bahsediyorduk:)ben gruba katıldıgımdn beri yapıyrm canım alısınca 300 500 ywparak gidiyosun ben etkisini de görüyorum yani
Ay tam hayallerimdeki gibi benm öyle imkanım olsa varya 4 cocuk yapardım valla
ben de kız ne ballı demi ah ah yıllardır gurbbetteyim ben de sen gibi
canım ben mesela bu aksam hazırlamaya usendim sadece bol limon acı biber koydum yedşm icim cayır cayır suan :))
vaaay seni vay vay vay vay vaaay
Bu nedir arkadaş 10 tane kacamak yapsan bile bisi olmaz sana6000 ip
150 sag bck
150 sol back
100 yarım mekik
50 duvar sınavı
100 sag sol döneek bel calısma
Kol harketleri
1530 puanKanguru_
Karatay mi yapiyorsun afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah
1haslanmıs yumurta
Bir salatalık
Küçük bir domates
3 dilim kasar
7 adet zeytin
Bir dilim ekmrk
Ara
Sütlü kahve sekersiz
Öğle yok
Ara
Metabolizma hızlandrcı cay
Aksam
5 yemek kasıgı ciğer sote
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 kaşık yogurt
Su 2.5 litre
Spor 3 mile leslie +ev temizliği= 9400 adım yapmısım
Ay az daha anlatim de iyce kiskaninben gruba katıldıgımdn beri yapıyrm canım alısınca 300 500 ywparak gidiyosun ben etkisini de görüyorum yani
Ay tam hayallerimdeki gibi benm öyle imkanım olsa varya 4 cocuk yapardım valla
ben de kız ne ballı demi ah ah yıllardır gurbbetteyim ben de sen gibi
canım ben mesela bu aksam hazırlamaya usendim sadece bol limon acı biber koydum yedşm icim cayır cayır suan :))
vaaay seni vay vay vay vay vaaay
He okudum cheskake yemis gunahini aldim cok spor yapiyo ya kiskandigimdan sey ettim
hey masallaaahhhhh6000 ip
150 sag bck
150 sol back
100 yarım mekik
50 duvar sınavı
100 sag sol döneek bel calısma
Kol harketleri
1530 puanKanguru_
afiyet olsun cnm sporlarini ilk sayfadaki puan tablosundan hesaplayip puani yazarmisin :)Bugünkü menüm
Sabah
1haslanmıs yumurta
Bir salatalık
Küçük bir domates
3 dilim kasar
7 adet zeytin
Bir dilim ekmrk
Ara
Sütlü kahve sekersiz
Öğle yok
Ara
Metabolizma hızlandrcı cay
Aksam
5 yemek kasıgı ciğer sote
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 kaşık yogurt
Su 2.5 litre
Spor 3 mile leslie +ev temizliği= 9400 adım yapmısım
Profil kisisel bilgiler ozel baslikGuncel kilo nerden degisiyordu
Tamam canım bu defalık senin gül yüzün için olsunesperenzaa canım yarım saatlik yürüyüş yerine 18.751 adım geçerli olur mu?
biraz düşük tempoda yürümüşsün sanırım canım.neyse zamanla bacaklar daha seri adım atar hale gelecek ,inanıyorum sende o ışığı görüyorum benYok artık. Öğlen senden feyz aldım 1171 olan adım sayımı 3000 civarı anca yapabildim yarım saat 45 dkda.. neyse kar kardır. Ama seni de tebrik ederim
Acımamıştır emin olHee ona karismamesperenzanin kestigi parmak acimaz
Bi daha tuzlu kurabiye yen mi canımAynen yediğim tuzlu kurabiye cezası
Seni seçtim pikaçu,senden zaten artık ceza harici yada günlük adım harici artık başlangıç olarak 15 dk spor bekliyorum.Evet canım yapalım.Siz beni bi sıkılayın
Ben sana o ekleri eşinin ağzına tık dememiş miydim kuzum? Sen hadi yenisin ayağın alışsın 15 dklık herhangi bir spor cezan var.dans,leslie atlama zıplama yürüyüş seç birini artık.Bugün ki menüm
Sabah limonlu su 9:30
Kahvaltı 10:30
İki tane haşlanmış yumurta
Bir tane ekler dayamadım bir tane yedim
12:30 Türk kahvesi
14:00 kepekli grissini 2 tane
16:00
Sütlü çorba
Bir tane ayva
20:30 saati çok geç oldu malesef anca geldik
Yarım halka sucuk
İki kepçe mercimek çorba
Bol marul salata
İki bardak ayran
Spor 15. Mekik
5. Puan
Yarım saat ev işi 2 puan
Çok az tabi ama
Teşekkürü bir borç bilirim canım.Tamam canım bu defalık senin gül yüzün için olsunCezan infaz edildi
biraz düşük tempoda yürümüşsün sanırım canım.neyse zamanla bacaklar daha seri adım atar hale gelecek ,inanıyorum sende o ışığı görüyorum ben
Acımamıştır emin ol
Bi daha tuzlu kurabiye yen mi canım
Seni seçtim pikaçu,senden zaten artık ceza harici yada günlük adım harici artık başlangıç olarak 15 dk spor bekliyorum.
Ben sana o ekleri eşinin ağzına tık dememiş miydim kuzum? Sen hadi yenisin ayağın alışsın 15 dklık herhangi bir spor cezan var.dans,leslie atlama zıplama yürüyüş seç birini artık.
Bunu bu hafta ben de yapmayı düşünüyorum canım.Bu cumaya birinci olsak şahane olur. Herhangi bir ölçüsü var mı yoksa göz kararı mı canım?Canım sen benim yeşillikli zencefilli yoğurtu yaparmısın.Gerçekten çok güzel işe yarıyor.Huzur da yapıyor
hay hay canım,o hamburgeri yiyip gel görüşelimTeşekkürü bir borç bilirim canım.
Bir daha kuru pasta yemem.Ama hamburger olabilir
Leslie 1 mille başlıycam.Yanına ek olarakda duvar şınavı,mekik,squat ve plank eklerim.
Ölçü var tatlımBunu bu hafta ben de yapmayı düşünüyorum canım.Bu cumaya birinci olsak şahane olur. Herhangi bir ölçüsü var mı yoksa göz kararı mı canım?
hay hay canım,o hamburgeri yiyip gel görüşelim
Başla canım düzenli yapılan bir mil bile çok işe yarıyor.
Memnun oldum tanıştığımıza:))A
Ayyy beni de takip ediver canım sana zahmet yaa, çok makbule geçer inan. Zira üzerimde bir güç beni disipline etsin istiyorum. Sporum yok hiç ve verdiğim on üç kilo nerdeyse beş kilo gibi duruyor. Vücudum yumuş yumuş. İki doğumdan sonra göbeğim de yumuşacık. Kaptan ne dersen basım üstüne.
Ben 30 günde kilo ver diye bir program var telde onu yükledim. Yaparsam onu yapmaya çalışıyorum, iyi egzersizler var. Mekik ve plank yapıyorum. En son Aralık ayiydi tabi
Ben de 32 yaşındayım, ağustosta 33 demeye başlarım
Çok teşekkür ederim canımm.Ölçü var tatlım
6-8 yk yoğurt
2 salatalık (küçük olanlardan)
1 avuç kadar dereotu
1 avuç kadar nane
1 avuç kadar maydanoz
1/4 limon
1 tk taze zencefil rendesi
1 tk pul biber
İsteğe bağlı 1 yk keten tohumu
Çok garip bi gün oldu.Saat 5 de ingiltereden yabancı misafirlerimiz geldi.Babamın arkadaşı yönlendirmiş.şimdi yattılarda bende tercümanlıktan kurtuldum.Onlarıda gezdirdim bi tur mahvoldu bacaklarım.Zonkluyor uyuyamıyorumÇok teşekkür ederim canımm.
Günün bol adınlı geçmiş onun haricinde güzel miydi bari?
Yorgunluktan uyuyamayınca insan daha da deli oluyor.Kas gevşetici ağrı kesici içseydin canım, yada bacaklarını bir süre yukarıda tut.Ayak ucuna birkaç yastık vs koy biraz rahatlar canım.Çok garip bi gün oldu.Saat 5 de ingiltereden yabancı misafirlerimiz geldi.Babamın arkadaşı yönlendirmiş.şimdi yattılarda bende tercümanlıktan kurtuldum.Onlarıda gezdirdim bi tur mahvoldu bacaklarım.Zonkluyor uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?