Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Verirsin cnm menulerin ztn guzel biraz daha spora yuklenirsen 600 degil 800 bile verirsin. Son kilolar biraz zor gider ama pes etmek yok
huzur geldi kis hatta kacamak yapmis cezasini aldi gitti bugun esra gelmedi oda sevdicegiyle dugunde
He okudum cheskake yemis gunahini aldim cok spor yapiyo ya kiskandigimdan sey ettim

Tamda senden bahsediyorduk:)

Bugünkü menüm
Sabah
1haslanmıs yumurta
Bir salatalık
Küçük bir domates
3 dilim kasar
7 adet zeytin
Bir dilim ekmrk

Ara
Sütlü kahve sekersiz

Öğle yok

Ara
Metabolizma hızlandrcı cay

Aksam
5 yemek kasıgı ciğer sote
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 kaşık yogurt

Su 2.5 litre

Spor 3 mile leslie +ev temizliği= 9400 adım yapmısım

Karatay mi yapiyorsun afiyet olsun

Ay az daha anlatim de iyce kiskanin ev mustakil tribleks hepimizim bi odasi var bekarlikdan kalma odalar aynen duruyo gelen orda kaliyo yanlari ve arkasi bahceeee arkasinda selaleli havuz var yazin icine balik fln atiyoruz barbeku vaaaarr annemin kendine ait bahcesi vaaar birsuru mryve agaci vaaaarr cocuklara park bizede oturmak icin cardak vaaaarr

Insallah seninde ailenin yanina gitme imkanin olur cnm
He okudum cheskake yemis gunahini aldim cok spor yapiyo ya kiskandigimdan sey ettim
huzur cok istikrarli sekilde spor yapiyo valla hemde 2 kucuk cocuga ragmen

6000 ip
150 sag bck
150 sol back
100 yarım mekik
50 duvar sınavı
100 sag sol döneek bel calısma
Kol harketleri

1530 puan Kanguru_
hey masallaaahhhhh

afiyet olsun cnm sporlarini ilk sayfadaki puan tablosundan hesaplayip puani yazarmisin :)

]C.tesi spor puanlari
Esprenzaa 135 puan
Rzgrece 120 puan
Melmuss 7 puan[]
Huzur 1530

keseriz canim keseriz tatlim sen yeter ki iste esperenzaa aha bi kurban daha

B
esperenzaa canım yarım saatlik yürüyüş yerine 18.751 adım geçerli olur mu?
Tamam canım bu defalık senin gül yüzün için olsun Cezan infaz edildi
Yok artık. Öğlen senden feyz aldım 1171 olan adım sayımı 3000 civarı anca yapabildim yarım saat 45 dkda.. neyse kar kardır. Ama seni de tebrik ederim
biraz düşük tempoda yürümüşsün sanırım canım.neyse zamanla bacaklar daha seri adım atar hale gelecek ,inanıyorum sende o ışığı görüyorum ben
Hee ona karismam esperenzanin kestigi parmak acimaz
Acımamıştır emin ol
Aynen yediğim tuzlu kurabiye cezası
Bi daha tuzlu kurabiye yen mi canım
Evet canım yapalım.Siz beni bi sıkılayın
Seni seçtim pikaçu,senden zaten artık ceza harici yada günlük adım harici artık başlangıç olarak 15 dk spor bekliyorum.
Ben sana o ekleri eşinin ağzına tık dememiş miydim kuzum? Sen hadi yenisin ayağın alışsın 15 dklık herhangi bir spor cezan var.dans,leslie atlama zıplama yürüyüş seç birini artık.

Teşekkürü bir borç bilirim canım.
Bir daha kuru pasta yemem.Ama hamburger olabilir
Leslie 1 mille başlıycam.Yanına ek olarakda duvar şınavı,mekik,squat ve plank eklerim.

Canım sen benim yeşillikli zencefilli yoğurtu yaparmısın.Gerçekten çok güzel işe yarıyor.Huzur da yapıyor
Bunu bu hafta ben de yapmayı düşünüyorum canım.Bu cumaya birinci olsak şahane olur. Herhangi bir ölçüsü var mı yoksa göz kararı mı canım?
Teşekkürü bir borç bilirim canım.
Bir daha kuru pasta yemem.Ama hamburger olabilir
Leslie 1 mille başlıycam.Yanına ek olarakda duvar şınavı,mekik,squat ve plank eklerim.
hay hay canım,o hamburgeri yiyip gel görüşelim
Başla canım düzenli yapılan bir mil bile çok işe yarıyor.

Ölçü var tatlım
6-8 yk yoğurt
2 salatalık (küçük olanlardan)
1 avuç kadar dereotu
1 avuç kadar nane
1 avuç kadar maydanoz
1/4 limon
1 tk taze zencefil rendesi
1 tk pul biber
İsteğe bağlı 1 yk keten tohumu

Memnun oldum tanıştığımıza:))
Tamam canım seve seve takip ederim. Spora yavaş yavaş başlarsan çok iyi gelir.Ben geçen yaz 75 kilo iken spor da yaptığım için kimse 75 olduğuma inanamıyordu.Spor bizi ulaşacağımız hedefe daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde ulaştırıyor.ertelemeyip başlarsan bir süre sonra alışkanlığa dönüşüyor yapmadığında rahatsız oluyor insan.

Çok teşekkür ederim canımm.
Günün bol adımlı geçmiş onun haricinde güzel miydi bari?

Çok teşekkür ederim canımm.
Günün bol adınlı geçmiş onun haricinde güzel miydi bari?
Çok garip bi gün oldu.Saat 5 de ingiltereden yabancı misafirlerimiz geldi.Babamın arkadaşı yönlendirmiş.şimdi yattılarda bende tercümanlıktan kurtuldum.Onlarıda gezdirdim bi tur mahvoldu bacaklarım.Zonkluyor uyuyamıyorum

Yorgunluktan uyuyamayınca insan daha da deli oluyor.Kas gevşetici ağrı kesici içseydin canım, yada bacaklarını bir süre yukarıda tut.Ayak ucuna birkaç yastık vs koy biraz rahatlar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…