- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Yoo uyuttum ama bilem alisti galiba bunye uykusuzluga
Uyudu şaşılacak derecede erken uyuduSeninki hala uyank miesperenzaa
Ne guzel ben henuz toplamadim sabah toparlarim herhalde git esinin yanina kivril ne guzelUyudu şaşılacak derecede erken uyuduAynen senin gibi benim de bünyem alışık değil sanırım.bir de yakın bir arkadaşım bizdeydi,evlerimiz çok yakın.eşim oğlum erken uyuyunca laf lafı açtı oturduk epey.o gitti ortalığı topladım bi de burayı kontrol edeyim dedim
Eşimin yanındayım ,baygın baygın uyuyor şuanNe guzel ben henuz toplamadim sabah toparlarim herhalde git esinin yanina kivril ne guzel
Öpüyorum ii geceler az trend lkonu okuyayim film gibi senaryolar varEşimin yanındayım ,baygın baygın uyuyor şuan
Bırak sabah toparlarsın canım.Sen de uyumaya çalış bari canım.
Ben de öpüyorum iyi gecelerÖpüyorum ii geceler az trend lkonu okuyayim film gibi senaryolar var
tesekkür ederim yok hayır belli bir diyetim yok yaptığım saglık lı beslenme benimkiKaratay mi yapiyorsun afiyet olsun
45 dk leslie yaptım 135puanhey masallaaahhhhh
afiyet olsun cnm sporlarini ilk sayfadaki puan tablosundan hesaplayip puani yazarmisin :)
benim iki cocuk oldugundan günüm cok dolu gecer arka toplamaktan
Hoşgeldin aramızaMerhabalar, uzun süredir diyet yapmıyorum ve malum yazda geldi, bir an evvel aldıklarımı vermek istediğim için spor+diyete başlamak istiyorum. Gruba beni de kabul eder misiniz? :)
Sanırım 2 yıl kadar önce gruplarda yarışmıştım, şu an kilom aynı değil maalesef
Hoşgeldin aramızaMerhabalar arkadaşlar
Kaptanımız izin verdiği üzere ben de takıma dahil oldum sanırım dimi kaptancigim
1.56 boyundayım
62.9 kiloyum sabah itibariyle
Ağustosta 75.9 u gördükten sonra olamazzz didim ve hemen döndüm geri.
Mayısta doğum yaptım (2. Si, bir de 7 yaşında kızım var.) İkisi de sezaryen. Oğlum 3 aylıkken bıraktı emmeyi. Ben de ağustosun 20sinden sonra başladım. Çok yavaş verdim evet ama benimkisi bir ileri iki geri oldu hep.
Spora gelince bu zamana kadar yapmadım desem, belki ağustostan beri toplasam bir ay anca eder.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim demezsem olmaz
Kız minicik yedim yemesem ayıp olurdu sonra çok tokum ayağına yattımBenden laf çıkmaz ayol
Bunca yıllık gelinim, kayınvalideden bi pasta görmeyi küçük bir kurabiye görmedim hatta kadın lokmalarımı sayıyordu
Esraaa yawrum yeme o pastaları yeme.babanın aldığı pastadan bir iki çatal yedin,kayınpedere yaranacam diye pastayı bütün bütün hüpletme.
oluyor işte yavrum benim yaa yarın tartıda +1 görürüm eminimki cunki benimki kacamak degildi resmen cizkekle karnımı doyurdum :/Bu nedir arkadaş 10 tane kacamak yapsan bile bisi olmaz sana
Vaayyyy piiis bende anamın yanında olsam iki katlı evi catı katı ayrıca semaver hamak keyfi icin arkasında kocaman bahcesi önünde de kocaman denizi var amma velakin kızı ve torunları yokAy az daha anlatim de iyce kiskaninev mustakil tribleks hepimizim bi odasi var bekarlikdan kalma odalar aynen duruyo gelen orda kaliyo yanlari ve arkasi bahceeee arkasinda selaleli havuz var yazin icine balik fln atiyoruz barbeku vaaaarr annemin kendine ait bahcesi vaaar birsuru mryve agaci vaaaarr cocuklara park bizede oturmak icin cardak vaaaarr
Insallah seninde ailenin yanina gitme imkanin olur cnm
huzur cok istikrarli sekilde spor yapiyo valla hemde 2 kucuk cocuga ragmen
canım Allah bagıslasın yavrularını kac yasındalar ben kacırdım sanırımtesekkür ederim yok hayır belli bir diyetim yok yaptığım saglık lı beslenme benimkiseker le aram yok sadece ekmeği azaltmak
45 dk leslie yaptım 135puan
Leslie 5000 adım yapıyor geri kalan 4000 adım da ev işi artı market e git gel @Rzgrece o kısmı adım hesabımı yapmalıyım bilemedim
benim iki cocuk oldugundan günüm cok dolu gecer arka toplamaktanev işi çamaşır alışveriş derken baya bi yogun gecti bugünüm de canım cocukları uyuttum ortalıgı topladım anca yeni aldım telefonu elime
alsana yemegin salcalısı felsefesini yasıyan bşr arkadasımız daha bizim grup hep böyle canım yabancılık cekmezsinBu arada vücut ölçülerimi de yazayım
Göğüs 90
Bel 83
Kalça 113
Ooo kimler gelmiişş mutluluk sarhosu bir adet esra mı görüyoruz burdaa ne ince dusuncelilermiş ya masallah Allah daim etsin muhabbetinizi esracım eksailelenleKız minicik yedim yemesem ayıp olurdu sonra çok tokum ayağına yattım
Spor yarışmasıHangi yarisma cnm ?
Hoşbuldum canımHoşgeldin aramızafazla kilon yokmuş kısa sürede verirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?