Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benimde hedef 66 kaptancım

Elifff bu ne ya valla çatladım istanbulda müstakil ev hemde bahçeli ne kadar şanslısınız
Aminnn canım sağol ama herşey bu kadar mükemmel olamaz ilerde kesin şuan olmayan eltiden çekcem ben

Günaydınn, mutlu pazarlar
Günaydın esperenzacım
Hoşbuldum canım
İnşallah hepimiz veririz
Veririz yeter ki biraz azimli olalım

Ders calısmaya baslamak icin guzel bir pazar diiiymi esracım fattylamb94 ben buralardayım evimi sildim supurdum wc banyo yemek de tamam cocuklar da uyu 1000 tane de ip atladım eccük kitap karıstırıyım keyif yapıyım

Eklentiler

• IMG_5839.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 37
Kesinlikle huzurcuğum biraz kafanı dağıtmış olursun ve dinlenirsin

Kızlar çok çokk özür diliyorum sizde bu aralar giremedim.. kötü günler geçirdim bu aralar, geçen hafta eşimle aramız bozuktu durum gittikçe dahada kötü oldu,
eşimle ciddi kararlar aldık sonrasında sinir stresten hastanelik oldum psikolojim alt üst olmuş durumda bu olaydan bende esimde özellikle cocuklarim kötü etkilendi.. tekrardan kusura bakmayın

Klasik esra dusunceleri olmayan eltiden cekecekmiş sus bakiyim inş hersey guzel olacak kötüyü cagırma iyilik iyiligi dpgurur öyle dusunelim guzel bakan guzel görür guzel gören hayatından lezzet alır

Ooo çok hızlısın maaşallah, biz hala kahvaltı masasindayiz :)
yaa tatlım sizinki bormal bizimki pazar görünümlü hafta ici esim calısıyor benim bizim izin gunu farklı oyuzden normal haftaici ruyinimizdeyiz :)

Canım benim canım sana sarılmak istedim simdi sıkıca gececek diyerek sırtını sıvazlamak istedim üzülme lütfen herseyden herkesten öenmli kendinsin ama insan yinede herseyde evlatlarını dusunuyor onlara yansıtmamaya calıs hani vardıya cocuklar duymasındaki mutfak keske oyle yapabilsek ama zaman zaman insanın sabrı tasıyor inş halledebilirsinşz problemilerinizi baska bşr cerceveden bakmaya calıs bakısacını degiştir belki ferahlarsın bir nebze

Yok cnm ne kusuru simdi nasilsiniz nie bu kadar kotulestiki

Valla huzurcum cok hizlisin speedim benim

Huzurcum sağol kuzum seni yanımda hissettim çok güzel yazmışsın.
İnsan çok çabalıyo çocuklar hissetmesin diye ama benim kızım 9 yaşında en ufak şeyde farkediyo ve oda benimle çok üzülüyo bende onu öyle görünce dünyam başıma yikiliyo çok duygusal olduğumdan sürekli ağlamaklı oluyorum ve gizleyemiyorum durumu,

Yok cnm ne kusuru simdi nasilsiniz nie bu kadar kotulestiki

Sağol canım. Eşim çok gururlu ve inatçı ve bende cok inatçı ve gururluyum bundan anlasamiyoruz canım yani birbirimizi alttan alamıyoruz

Bende Zayıflamak istiyorum yardımyardımcı olurmsunuz

Allah yardımcın olsun. Sizler için hayırlısı ne ise öyle sekillensin hayatınız.

Geç kahvaltı bildirimidir :)
Domatesli yumurta
Peynir zeytin
Közlenmiş kırmızı biber
Bir sigara böreği
3-4 çatal patates kızartması
Bir taze yeşil biber
3-4 dilim ekmek

Akşam için ise çorba yiyeceğim sadece.
Şehriye çorbası düşünüyorum.

Ya arkadaşlar bu arada ben dünkü ödül günümden sonra +1100 çıktım. Ben neden hemen bu kadar hızlı kilo alıyorum yaa. Yağ değildir tabi ama hemen de bu hızla ödem olmaz ki. Adetim geçen hafta bitti.

Allah yardımcın olsun. Sizler için hayırlısı ne ise öyle sekillensin hayatınız.

Aminn inşallah.. teşekkür ederim
Bu arada aramıza hoş geldin

Menü su ve sporlarını gün sonunda otlu şekilde paylassan daha iyi olur

Şehriye çorbasıni tercih etmesen daha iyi olur

Bendede oluyo bişey yediğimde sabahsi +1000 görebiliyorum yani hepsi ödemdir dikkat etsen bugün yarın hepsi gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…