- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Benimde hedef 66 kaptancımarastircam musait bi zamanda :)
cuma 82ydim ama gercek kilom oldugunu dusunmuyorm bi hafta reglodum vr cok sistim hatta 83 fln gordum dikkat ettigim haldesimdi sislikler iniyo yavas yavas tarti bana gulmeye baslicak insallah. Esranin hedefi tam bilmiyorm ama 65 olmasi lazim fattylamb94 1 mayis hrdefin neydi bacim
Elifff bu ne ya valla çatladım istanbulda müstakil ev hemde bahçeli ne kadar şanslısınızAy az daha anlatim de iyce kiskaninev mustakil tribleks hepimizim bi odasi var bekarlikdan kalma odalar aynen duruyo gelen orda kaliyo yanlari ve arkasi bahceeee arkasinda selaleli havuz var yazin icine balik fln atiyoruz barbeku vaaaarr annemin kendine ait bahcesi vaaar birsuru mryve agaci vaaaarr cocuklara park bizede oturmak icin cardak vaaaarr
Insallah seninde ailenin yanina gitme imkanin olur cnm
huzur cok istikrarli sekilde spor yapiyo valla hemde 2 kucuk cocuga ragmen
Aminnn canım sağol ama herşey bu kadar mükemmel olamaz ilerde kesin şuan olmayan eltiden çekcem benoluyor işte yavrum benim yaa yarın tartıda +1 görürüm eminimki cunki benimki kacamak degildi resmen cizkekle karnımı doyurdum :/
Vaayyyy piiis bende anamın yanında olsam iki katlı evi catı katı ayrıca semaver hamak keyfi icin arkasında kocaman bahcesi önünde de kocaman denizi var amma velakin kızı ve torunları yok
canım Allah bagıslasın yavrularını kac yasındalar ben kacırdım sanırım
alsana yemegin salcalısı felsefesini yasıyan bşr arkadasımız daha bizim grup hep böyle canım yabancılık cekmezsin
Ooo kimler gelmiişş mutluluk sarhosu bir adet esra mı görüyoruz burdaa ne ince dusuncelilermiş ya masallah Allah daim etsin muhabbetinizi esracım eksailelenle
Günaydın esperenzacımGünaydınn, mutlu pazarlar
Veririz yeter ki biraz azimli olalımHoşbuldum canım
İnşallah hepimiz veririz
Kesinlikle huzurcuğum biraz kafanı dağıtmış olursun ve dinlenirsinDers calısmaya baslamak icin guzel bir pazar diiiymi esracımfattylamb94 ben buralardayım evimi sildim supurdum wc banyo yemek de tamam cocuklar da uyu 1000 tane de ip atladım eccük kitap karıstırıyım keyif yapıyım
Ooo çok hızlısın maaşallah, biz hala kahvaltı masasindayiz :)Ders calısmaya baslamak icin guzel bir pazar diiiymi esracımfattylamb94 ben buralardayım evimi sildim supurdum wc banyo yemek de tamam cocuklar da uyu 1000 tane de ip atladım eccük kitap karıstırıyım keyif yapıyım
Klasik esra dusunceleri olmayan eltiden cekecekmiş sus bakiyim inş hersey guzel olacak kötüyü cagırma iyilik iyiligi dpgurur öyle dusunelim guzel bakan guzel görür guzel gören hayatından lezzet alırBenimde hedef 66 kaptancım
Elifff bu ne ya valla çatladım istanbulda müstakil ev hemde bahçeli ne kadar şanslısınız
Aminnn canım sağol ama herşey bu kadar mükemmel olamaz ilerde kesin şuan olmayan eltiden çekcem ben
Günaydın esperenzacım
Veririz yeter ki biraz azimli olalım
yaa tatlım sizinki bormal bizimki pazar görünümlü hafta ici esim calısıyor benim bizim izin gunu farklı oyuzden normal haftaici ruyinimizdeyiz :)Ooo çok hızlısın maaşallah, biz hala kahvaltı masasindayiz :)
Canım benim canım sana sarılmak istedim simdi sıkıca gececek diyerek sırtını sıvazlamak istedim üzülme lütfen herseyden herkesten öenmli kendinsin ama insan yinede herseyde evlatlarını dusunuyor onlara yansıtmamaya calıs hani vardıya cocuklar duymasındaki mutfak keske oyle yapabilsek ama zaman zaman insanın sabrı tasıyor inş halledebilirsinşz problemilerinizi baska bşr cerceveden bakmaya calıs bakısacını degiştir belki ferahlarsın bir nebzeKızlar çok çokk özür diliyorum sizde bu aralar giremedim.. kötü günler geçirdim bu aralar, geçen hafta eşimle aramız bozuktu durum gittikçe dahada kötü oldu,
eşimle ciddi kararlar aldık sonrasında sinir stresten hastanelik oldum psikolojim alt üst olmuş durumda bu olaydan bende esimde özellikle cocuklarim kötü etkilendi.. tekrardan kusura bakmayın
Yok cnm ne kusuru simdi nasilsiniz nie bu kadar kotulestikiKızlar çok çokk özür diliyorum sizde bu aralar giremedim.. kötü günler geçirdim bu aralar, geçen hafta eşimle aramız bozuktu durum gittikçe dahada kötü oldu,
eşimle ciddi kararlar aldık sonrasında sinir stresten hastanelik oldum psikolojim alt üst olmuş durumda bu olaydan bende esimde özellikle cocuklarim kötü etkilendi.. tekrardan kusura bakmayın
Valla huzurcum cok hizlisin speedim benimyaa tatlım sizinki bormal bizimki pazar görünümlü hafta ici esim calısıyor benim bizim izin gunu farklı oyuzden normal haftaici ruyinimizdeyiz :)
Canım benim canım sana sarılmak istedim simdi sıkıca gececek diyerek sırtını sıvazlamak istedim üzülme lütfen herseyden herkesten öenmli kendinsin ama insan yinede herseyde evlatlarını dusunuyor onlara yansıtmamaya calıs hani vardıya cocuklar duymasındaki mutfak keske oyle yapabilsek ama zaman zaman insanın sabrı tasıyor inş halledebilirsinşz problemilerinizi baska bşr cerceveden bakmaya calıs bakısacını degiştir belki ferahlarsın bir nebze
Sen dondun my evine hangi sehire gitmistinKlasik bir pazar günü kızlarımızın hepsi firarda
ayıpsın speed bizim isimiz bebegimValla huzurcum cok hizlisin speedim benim
yaa tatlım sizinki bormal bizimki pazar görünümlü hafta ici esim calısıyor benim bizim izin gunu farklı oyuzden normal haftaici ruyinimizdeyiz :)
Canım benim canım sana sarılmak istedim simdi sıkıca gececek diyerek sırtını sıvazlamak istedim üzülme lütfen herseyden herkesten öenmli kendinsin ama insan yinede herseyde evlatlarını dusunuyor onlara yansıtmamaya calıs hani vardıya cocuklar duymasındaki mutfak keske oyle yapabilsek ama zaman zaman insanın sabrı tasıyor inş halledebilirsinşz problemilerinizi baska bşr cerceveden bakmaya calıs bakısacını degiştir belki ferahlarsın bir nebze
Yok cnm ne kusuru simdi nasilsiniz nie bu kadar kotulestiki
Allah yardımcın olsun. Sizler için hayırlısı ne ise öyle sekillensin hayatınız.Huzurcum sağol kuzum seni yanımda hissettim çok güzel yazmışsın.
İnsan çok çabalıyo çocuklar hissetmesin diye ama benim kızım 9 yaşında en ufak şeyde farkediyo ve oda benimle çok üzülüyo bende onu öyle görünce dünyam başıma yikiliyo çok duygusal olduğumdan sürekli ağlamaklı oluyorum ve gizleyemiyorum durumu,
Sağol canım. Eşim çok gururlu ve inatçı ve bende cok inatçı ve gururluyum bundan anlasamiyoruz canım yani birbirimizi alttan alamıyoruz
Allah yardımcın olsun. Sizler için hayırlısı ne ise öyle sekillensin hayatınız.
Geç kahvaltı bildirimidir :)
Domatesli yumurta
Peynir zeytinkısa sürede hedefine ulasirsin
Közlenmiş kırmızı biber
Bir sigara böreği
3-4 çatal patates kızartması
Bir taze yeşil biber
3-4 dilim ekmek
Akşam için ise çorba yiyeceğim sadece.
Şehriye çorbası düşünüyorum.
Ya arkadaşlar bu arada ben dünkü ödül günümden sonra +1100 çıktım. Ben neden hemen bu kadar hızlı kilo alıyorum yaa. Yağ değildir tabi ama hemen de bu hızla ödem olmaz ki. Adetim geçen hafta bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?