- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Doğru söylüyosun huzurcum hayata ne kadar pozitif bakıyosun :)Klasik esra dusunceleri olmayan eltiden cekecekmiş sus bakiyim inş hersey guzel olacak kötüyü cagırma iyilik iyiligi dpgurur öyle dusunelim guzel bakan guzel görür guzel gören hayatından lezzet alır
Ben nişana aydına gittim sonra gece manisaya döndük akşamda evime bursaya dönüyorum :)Sen dondun my evine hangi sehire gitmistin
Ders coğrafya ege illerini say kızım:)Doğru söylüyosun huzurcum hayata ne kadar pozitif bakıyosun :)
Ben nişana aydına gittim sonra gece manisaya döndük akşamda evime bursaya dönüyorum :)
Dün kü menü çok kötü oldu ya malesef bugün daha iyi çok şükürEkler grissini sucuk mangam miydi ?
Yatmadan 20 dkk spor yapamazmisin en azindan makas duvar sinavi squat vs vs. Ekleri fln eritirsin
Bugün mü p ki müşfiklerimiz var yrn yapsam olurmu ama ceza iyi oldu bence deTamam canım bu defalık senin gül yüzün için olsunCezan infaz edildi
biraz düşük tempoda yürümüşsün sanırım canım.neyse zamanla bacaklar daha seri adım atar hale gelecek ,inanıyorum sende o ışığı görüyorum ben
Acımamıştır emin ol
Bi daha tuzlu kurabiye yen mi canım
Seni seçtim pikaçu,senden zaten artık ceza harici yada günlük adım harici artık başlangıç olarak 15 dk spor bekliyorum.
Ben sana o ekleri eşinin ağzına tık dememiş miydim kuzum? Sen hadi yenisin ayağın alışsın 15 dklık herhangi bir spor cezan var.dans,leslie atlama zıplama yürüyüş seç birini artık.
Bursalıyım adım Melike 24 yaşındayım ikiz erkek bebeklerim var tanıştığıma memnun. OldumMrlmus ip atla cok heyecanlu bu arada tanidmadik herhalde adim burcu 31 yasindayim 3 cocugum var gaziantepdetim ya sen
canım benim sizin bir yuvanız cocuklarınız var tabiki kendinden ödün verme ezdirme vs olmasın ama bir orta yolu bulmalısonoz cocuklarınız icinHuzurcum sağol kuzum seni yanımda hissettim çok güzel yazmışsın.
İnsan çok çabalıyo çocuklar hissetmesin diye ama benim kızım 9 yaşında en ufak şeyde farkediyo ve oda benimle çok üzülüyo bende onu öyle görünce dünyam başıma yikiliyo çok duygusal olduğumdan sürekli ağlamaklı oluyorum ve gizleyemiyorum durumu,
Sağol canım. Eşim çok gururlu ve inatçı ve bende cok inatçı ve gururluyum bundan anlasamiyoruz canım yani birbirimizi alttan alamıyoruz
canım kaptan cevap vereecektir takım da yer varsa eger bizde seve seve destek oluruxBende Zayıflamak istiyorum yardımyardımcı olurmsunuz
Önemli olan tartıda gördüğümüz değil aynada gördüğümüz zaten. Ölçüleri baz almak çok doğru bi karar. Burda yarışma bahane hepimizin amacı incelmek. Inşallah sende istediğin vücuda kavuşursunMerhabalar, arkadaşlar affınıza sığınarak ben izleyici olarak katılacağım size. Buralarda olup takip edeceğim elbette ama şu an katıldığım programın ilerleyişi buradaki yarışma mantığı ile çok örtüşmediğinden, takıma girersem negatif yönde etkilemiş olabilirim. O sebeple en başından kenara çekileyim kimseye haksızlık etmiş olmayayım.
Programımda tartıdan ziyade mezura ölçüleriyle ilerleme ve kas kütlesini artırarak yağdan kaybetmeye yönelik bir metod izleyeceğim. Keza beslenme planım da buna uygun olarak değişti.
Özetle takibinizdeyim, kendimle ilgili de ilerlemeleri zevkle paylaşırım. Ama rekabetinizi olumsuz etkileme ihtimalim olursa suçlu hissederim diye bir açıklama yapma gereği duydum.
Sevgiler
Ege candır. Marmara gibi bunaltıcı değil bursanın yanında küçücük geliyoDers coğrafya ege illerini say kızım:)
Bol bol oyna, eğlenSelamlar arkadaşlar,bugün sevdiğim bi arkadaşımın düğünü var,ona gideceğiz ailece.
Yoğunum biraz,pek bakamadım bıgün buraya.
Şimdilik öptüm .
Gece mutlaka bakarım buraya.
Hoşgeldin, ilk sayfadaki kuralları okuyup bize kendine tanıtır mısın ? Yardımcı oluruz seve seveBende Zayıflamak istiyorum yardımyardımcı olurmsunuz
Kendine güzel bi detoks suyu hazırla istersen muhtemelen ödem vardırYa arkadaşlar bu arada ben dünkü ödül günümden sonra +1100 çıktım. Ben neden hemen bu kadar hızlı kilo alıyorum yaa. Yağ değildir tabi ama hemen de bu hızla ödem olmaz ki. Adetim geçen hafta bitti.
Çok çok fazla yemişsin ve hepsi karbonhidrat. Sende pazartesi başlayacaklardan mısın benim gibiGeç kahvaltı bildirimidir :)
Domatesli yumurta
Peynir zeytin
Közlenmiş kırmızı biber
Bir sigara böreği
3-4 çatal patates kızartması
Bir taze yeşil biber
3-4 dilim ekmek
Akşam için ise çorba yiyeceğim sadece.
Şehriye çorbası düşünüyorum.
Kolay gelsin. Sana bişey soracaktım kız hangi adım sayma programını kullanıyosun ? Benim indirdiklerim jer hareketi adım olarak algılıyor. Normalde 8-9 km yürüyünce 10.000 adım oluyor ama ben 5 km yürüyüyorum bi bakıyorum 13.000 olmuşMerhabalar kızlar.Yine çok yoğun bir gün geçirdim.Pestilim çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?