Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Klasik esra dusunceleri olmayan eltiden cekecekmiş sus bakiyim inş hersey guzel olacak kötüyü cagırma iyilik iyiligi dpgurur öyle dusunelim guzel bakan guzel görür guzel gören hayatından lezzet alır
Doğru söylüyosun huzurcum hayata ne kadar pozitif bakıyosun :)
Sen dondun my evine hangi sehire gitmistin
Ben nişana aydına gittim sonra gece manisaya döndük akşamda evime bursaya dönüyorum :)

Bugün topik biraz sessiz gerçekten. Sabah detoks suyu hazırladım kızlar.
Maydonoz nane tarçın karanfil zencefil limon yeşil çay..
için de yok yok..
Leslie 2 mil ve 40 mekik 20 şer de bacak hareketleri yaptım.. hesaplarım bi bakıyım kaç puan ediyor

Merhabalar, arkadaşlar affınıza sığınarak ben izleyici olarak katılacağım size. Buralarda olup takip edeceğim elbette ama şu an katıldığım programın ilerleyişi buradaki yarışma mantığı ile çok örtüşmediğinden, takıma girersem negatif yönde etkilemiş olabilirim. O sebeple en başından kenara çekileyim kimseye haksızlık etmiş olmayayım.

Programımda tartıdan ziyade mezura ölçüleriyle ilerleme ve kas kütlesini artırarak yağdan kaybetmeye yönelik bir metod izleyeceğim. Keza beslenme planım da buna uygun olarak değişti.

Özetle takibinizdeyim, kendimle ilgili de ilerlemeleri zevkle paylaşırım. Ama rekabetinizi olumsuz etkileme ihtimalim olursa suçlu hissederim diye bir açıklama yapma gereği duydum.
Sevgiler

Bugün mü p ki müşfiklerimiz var yrn yapsam olurmu ama ceza iyi oldu bence de

Selamlar arkadaşlar,bugün sevdiğim bi arkadaşımın düğünü var,ona gideceğiz ailece.
Yoğunum biraz,pek bakamadım bıgün buraya.
Şimdilik öptüm .
Gece mutlaka bakarım buraya.

canım benim sizin bir yuvanız cocuklarınız var tabiki kendinden ödün verme ezdirme vs olmasın ama bir orta yolu bulmalısonoz cocuklarınız icin

Bende Zayıflamak istiyorum yardımyardımcı olurmsunuz
canım kaptan cevap vereecektir takım da yer varsa eger bizde seve seve destek olurux

Önemli olan tartıda gördüğümüz değil aynada gördüğümüz zaten. Ölçüleri baz almak çok doğru bi karar. Burda yarışma bahane hepimizin amacı incelmek. Inşallah sende istediğin vücuda kavuşursun her zaman sohbete bekleriz :)

Kendine güzel bi detoks suyu hazırla istersen muhtemelen ödem vardır

Çok çok fazla yemişsin ve hepsi karbonhidrat. Sende pazartesi başlayacaklardan mısın benim gibi

Bugün yediklerim
Kahvaltı 09:00
Yeşillikli haşlanmış yumurta
2 zeytin
Yarım kk peynir
Yrm kk kaşar peyniri
1 çay kaşığı bal

Detoks suyu 3 bardak
Öğlen
Ayran ve 1.5 börek

Akşam
Karnabahar kısırı
Sporu yazmıştım da puanı hesaplamak zor gibi geldi.
Su daha içemedim detoks suyuyla 1.5 yaparım

Merhabalar kızlar.Yine çok yoğun bir gün geçirdim.Pestilim çıktı.
Kolay gelsin. Sana bişey soracaktım kız hangi adım sayma programını kullanıyosun ? Benim indirdiklerim jer hareketi adım olarak algılıyor. Normalde 8-9 km yürüyünce 10.000 adım oluyor ama ben 5 km yürüyüyorum bi bakıyorum 13.000 olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…