Afiyet olsun menün harikaBugün yediklerim
Kahvaltı 09:00
Yeşillikli haşlanmış yumurta
2 zeytin
Yarım kk peynir
Yrm kk kaşar peyniri
1 çay kaşığı bal
Detoks suyu 3 bardak
Öğlen
Ayran ve 1.5 börek
Akşam
Karnabahar kısırı
Sporu yazmıştım da puanı hesaplamak zor gibi geldi.
Su daha içemedim detoks suyuyla 1.5 yaparım
Canım özel bi adım programı kullanmıyorum telefonda yüklenmiştiKolay gelsin. Sana bişey soracaktım kız hangi adım sayma programını kullanıyosun ? Benim indirdiklerim jer hareketi adım olarak algılıyor. Normalde 8-9 km yürüyünce 10.000 adım oluyor ama ben 5 km yürüyüyorum bi bakıyorum 13.000 olmuş
Peki gerçekçi mi ya benimki kesinlikle yalan yani her hareket ettigimde 1 adım sayıyo sinir oluyorum. Benim günde 12 13 km yürümem lazim dediği gibi 14.000 adım olması icinCanım özel bi adım programı kullanmıyorum telefonda yüklenmişti
Çok çok fazla yemişsin ve hepsi karbonhidrat. Sende pazartesi başlayacaklardan mısın benim gibi
Samsung healt duzgun sayiyotPeki gerçekçi mi ya benimki kesinlikle yalan yani her hareket ettigimde 1 adım sayıyo sinir oluyorum. Benim günde 12 13 km yürümem lazim dediği gibi 14.000 adım olması icin
19 bin adım da benim 12.3 km olmuş canım.Peki gerçekçi mi ya benimki kesinlikle yalan yani her hareket ettigimde 1 adım sayıyo sinir oluyorum. Benim günde 12 13 km yürümem lazim dediği gibi 14.000 adım olması icin
Merhaba canım.Sen yarın işe başlıyordun değil mi?Merhabalar bayanlar
Hedef kilonu hatırlayamadım gözümden kaçmış sanırım. Eğer hedef kilona yakınsan hafta 1 öğün ödül yaparsın. Diyetisyenler en fazla bir öğüne müsade ediyor o da hem istediğin yemek hem tatlı falan değil sadece birisi. Ben senin gibi pazar günleri diyeti bozduğum için 5 aydır yerimde sayıyorumaynen canım ptesi candır
Ctesi ödül yapayım dedim bugün de ipin ucunu kaçırdım. Bana ödüller yaramıyor. Bir gün diyorum iki güne çıkıyor.
Çok gercekci degil o zaman 2000 adım 1.6 km ye denk geliyormuş yani senin 16 17km yürümen gerekir o kadar adım atmak için. Gerçi 12 km yürüdüysen bile mükemmel sonuç ben 12 km yi 2.5 saat tempolu şekilde hatta nerdeyse koşarak anca yürüyorum19 bin adım da benim 12.3 km olmuş canım.
Hoşgeldin :)Merhabalar bayanlar
Dakika tutuyorum 2.5 km yi 23 dakika da yürüyorum.Az kalıyor koşmama amaÇok gercekci degil o zaman 2000 adım 1.6 km ye denk geliyormuş yani senin 16 17km yürümen gerekir o kadar adım atmak için. Gerçi 12 km yürüdüysen bile mükemmel sonuç ben 12 km yi 2.5 saat tempolu şekilde hatta nerdeyse koşarak anca yürüyorum
Benimde hemen hemen aynı oglen molalarında 3 km yuruyorum 30 dakikada ama işte 20 km olması için 3 saat aralıksız yürümem lazım. Sinirimi bozuyo bu programlar ya B belcimim dediği program bende vardı ama o da hareketleri adım algılıyoduDakika tutuyorum 2.5 km yi 23 dakika da yürüyorum.Az kalıyor koşmama ama
Şuan benim için en güzeli koşu bandı ve cardio.Plates ve zumba benim için çözüm değil
Hedefime 8 kilo kalmıştı sanırım yarından itibaren 10 falandır :)Hedef kilonu hatırlayamadım gözümden kaçmış sanırım. Eğer hedef kilona yakınsan hafta 1 öğün ödül yaparsın. Diyetisyenler en fazla bir öğüne müsade ediyor o da hem istediğin yemek hem tatlı falan değil sadece birisi. Ben senin gibi pazar günleri diyeti bozduğum için 5 aydır yerimde sayıyorum
Eve kiloluyken pilates çok inceltmiyormuş gibi geliyo. Tabi öyle yüzlü kilolardan baya düşen incelenler var ama ben gelemiyorum oyle sporlaraŞuan benim için en güzeli koşu bandı ve cardio.Plates ve zumba benim için çözüm değil
En güzeli ödülsüz gitmek doğru karar vermişsin bence. Korumada ödül yaparsın hafta 1 öğün. Bende ayda 2 3 kilo versem başka bisey istememHedefime 8 kilo kalmıştı sanırım yarından itibaren 10 falandır :)
Ben ilk defa ödül sistemini deneyeyim dedim ama içine ettim. İlk ve son oldu bu hafta benim için. Ödül falan yok. Mayısa kadar diyete devam. 1 ayda 10 veremem de en azinda 5-6 vereyim istiyorum. Yani ellilere ineyim bi. Artı bu ay sporu da ekliyorum. İnşallah hepimiz bu bir ayda çok güzel sonuçlar alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?