Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@Rzgrece kocaman özür dılesem senden ve takımından hayra gecermi bılmıyorum.
Elifim inan çok üzgünüm ve çok utandıgımı bil

Afiyet olsun menün harika

Canım özel bi adım programı kullanmıyorum telefonda yüklenmişti

Bir mayısa kadar ödül falan yok. Şekersiz 21 güne başlıyorum yarın ama 1 mayısa kadar uzatıp 21 gün değil de 29 gün yapacağım. 30 olmaz çünkü 1 mayısta nasipse Adıyaman'dan Çanakkale'ye arabayla yolculuğa çıkacağız. Varana kadar diyet yapamam yollarda.
Ben şimdi spora kadiyorum, cezami esperenzaa kesecekti ama bugün nişana gidecekmjs. Ben onu hiiiiccc yormayayim paşa paşa cezami çekeyim
1 saatlik yürüyüş yaptım
1 saatlik de spor yapacağım şimdi evde egzersiz tarzı. Bir de 1000 adım atabilirsem evde stepper gibi iyi olur. Yarın sabah da ödem atıcı ve yağ yakıcı çay ile düşük karbonhidrat diyetine tekrardan başlıyorum. Beni anca o paklar.

Bu arada toptan paylaşma kuralını unutmusum, kusura bakmayın. Bi arkadaş hatırlattı iyi oldu. Bugünlük ayrı olsun çünkü sabahkink paylaştım. Şimdi akşamı paylasiyorum.
Bir tantuni lavaş ve ayran.
2800 su
Bir büyük fincan kayısıli form çayı.
Sporu yine yazayım.
1 saat yürüyüş
1 saatlik karışık egzersiz yapacagim. Yaptiklarimin puanını gece sonunda yazarım.
1000 adım da stepper gibi adım atacağım.

aynen canım ptesi candır
Ctesi ödül yapayım dedim bugün de ipin ucunu kaçırdım. Bana ödüller yaramıyor. Bir gün diyorum iki güne çıkıyor.
Hedef kilonu hatırlayamadım gözümden kaçmış sanırım. Eğer hedef kilona yakınsan hafta 1 öğün ödül yaparsın. Diyetisyenler en fazla bir öğüne müsade ediyor o da hem istediğin yemek hem tatlı falan değil sadece birisi. Ben senin gibi pazar günleri diyeti bozduğum için 5 aydır yerimde sayıyorum

19 bin adım da benim 12.3 km olmuş canım.
Çok gercekci degil o zaman 2000 adım 1.6 km ye denk geliyormuş yani senin 16 17km yürümen gerekir o kadar adım atmak için. Gerçi 12 km yürüdüysen bile mükemmel sonuç ben 12 km yi 2.5 saat tempolu şekilde hatta nerdeyse koşarak anca yürüyorum

Dakika tutuyorum 2.5 km yi 23 dakika da yürüyorum.Az kalıyor koşmama ama

Dakika tutuyorum 2.5 km yi 23 dakika da yürüyorum.Az kalıyor koşmama ama
Benimde hemen hemen aynı oglen molalarında 3 km yuruyorum 30 dakikada ama işte 20 km olması için 3 saat aralıksız yürümem lazım. Sinirimi bozuyo bu programlar ya B belcimim dediği program bende vardı ama o da hareketleri adım algılıyodu

Şuan benim için en güzeli koşu bandı ve cardio.Plates ve zumba benim için çözüm değil

Hedefime 8 kilo kalmıştı sanırım yarından itibaren 10 falandır :)
Ben ilk defa ödül sistemini deneyeyim dedim ama içine ettim. İlk ve son oldu bu hafta benim için. Ödül falan yok. Mayısa kadar diyete devam. 1 ayda 10 veremem de en azinda 5-6 vereyim istiyorum. Yani ellilere ineyim bi. Artı bu ay sporu da ekliyorum. İnşallah hepimiz bu bir ayda çok güzel sonuçlar alırız.

Şuan benim için en güzeli koşu bandı ve cardio.Plates ve zumba benim için çözüm değil
Eve kiloluyken pilates çok inceltmiyormuş gibi geliyo. Tabi öyle yüzlü kilolardan baya düşen incelenler var ama ben gelemiyorum oyle sporlara

En güzeli ödülsüz gitmek doğru karar vermişsin bence. Korumada ödül yaparsın hafta 1 öğün. Bende ayda 2 3 kilo versem başka bisey istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…