Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Arkadaşlar alışveriş misafir iş temizlik derken uğrayamadım su an saçıma yağ sürüp kendime zaman ayırdım hemen geldim yanınıza, nasılsınız iyi misiniz :)
Benim diyet devam ediyor bugün ki sosyete mantısı dışında yarın spor günüm hem ekmekten kesmeyi düşünüyorum dengelicem. Sabah 2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı salça 1 yumurta çay öğlen çigköffte marulla beraber 1 bardak ayran akşam Sosyete mantısı bir tane ve bol bol hareket temizlik yapıyorum yarın daha düzgün yazıcam buraya

Çok hastayım kızlar ne oldu anlayamadım ama çok ateşleniyorum kusura bakmayın yazamadım
Bugün ki menüm
Sabah limonlu su
Sonra yeşil çay
Aç karna yarım elma 10 :30 falandı

12 de misafirlerle kahvaltıya gittik
İki dilim kaşar
Bir dilim normal peynir
Domates salatalık
İki yemek kaşığı kavurma
Bir dilim kepek ekmeği

Ara öğün 5 de yarım muz

Akşam 19:30
İki kase tarhana çorbası
Bir kase yoğurt iki yemek kaşığı makarna ucundan tadına baktım
Yayıyorum hepinize iyi geceler
Akşam üstü bir saat yürüyüş sahilde yürümüştük spordan sayılıyorsa tabi

Canım sen okuyor muydun?
Evet ben okuyorum ama okulum uzadı son 1 dersim kaldı. Sadece sınavlara gidiyorum. Şuan ailemin yanında yaşıyorum ve işe girdim çalışıyorum. Sen neler yapıyosun yazmıştın ama o ara yoğun olunca hatırlayamadım. Kaç yaşındaydın evli misin :)

Pazar günleri hepimize bi haller oluyo yiyoruz yarın telafi edersin

Yaş 30, Ankara’da yaşıyorum öğretmenim bir de oğlum var.. işte sıkılaşmaya çalışıyorum kilo verip., bakalım inşallah hepimiz veririz

Bu sıcak ortamdan uzak kalmak istemem, her fırsatta sohbetlerinize katılmaktan keyif duyacağım tabi. Kısmet olurda hedeflerimde başarıya ulaşırsam, before-after fotolarıyla da motivasyon takviyesi yapmaya çalışacağım. Zira ben de sizlerden çok motive oluyorum. Pozitifliğiniz ve enerjiniz muhteşem. Hepimiz taş gibi olucaz, inancım tam.

Cok gecmiş olsun misafirlikte olmana ragmen guzel toparlamıssın bence makarna da azıcık biraeybolmaz bence

Yaş 30, Ankara’da yaşıyorum öğretmenim bir de oğlum var.. işte sıkılaşmaya çalışıyorum kilo verip., bakalım inşallah hepimiz veririz
Allah bagıslasın kilon kactı canım hedefşn nedir bende huzur iki cocugum var evde takılıyorum cocukları buyuruyorum :)

Pes etmezsek ve kendimizi kandırmazsak yapamayacağımız şey yok
Ben iki gundur kendimş kandırıyprum allah kahretmeye ki evde cheese cake var bitirmeden basımdan atamıyorum o belayı cok kötüyüm bugun de yedim malesef pes etmek üzereyim haliba esra bırakayım 65 te diyorum ama bu psikolijyle bırakırssm bir haftada 70 olurum oyuzden yarıdmınıza ihtiywcım var sanki uc aydır tum yiyemediklerimi yiyesim var.

Kanguru_ kocaman özür dılesem senden ve takımından hayra gecermi bılmıyorum.
Elifim inan çok üzgünüm ve çok utandıgımı bil
senlik bir durum yok ablacim :) bazi insanlara ne desen bos.. ama takimi dagitma dusunceleri bosa cikti. Ben gerekli insanlarla gerekli konusmayi yaptim. Bundan sonrasi icin sadece izlemedeyim olay buyuklerde :)

Kanguru_ tatilde misin acaba yine bugün
yok cnm morelim bozuk bugun ondan girmedim bir gecmis yapip geleyim

Hayırdır kaptancım senin neden bpzuk moralin

Kuzum kendine gelmelisin böyle yaparsan verdiklerini alırsın ve emeklerin boşa gider. Kendine ödül ver. Aç interneti biraz alışveriş yap. Zayıflamanın tadına var. Evde bile güzel giyin. Bak zayıfladın ne güzel artık eşofman değil tayt giy. Zayıfladığını gör. Bu gece son olsun kaçamakların yarın yeniden daha sıkı başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…