- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Gunaydınnn canımmmGünaydın uykucular
Oldum oldum nasıl gözden kaçırırsın böyle önemli bişeyiMenün gayet gayet iyiymiş aslında.
Kuzum sen daha regl olmadın değil mi?Şu koşturmacan bitsin bir an önce doktora gideceksin.
Günaydınnnn bebişimGunaydınnn canımmm
Amann kız sen bana niye haber vermedinOldum oldum nasıl gözden kaçırırsın böyle önemli bişeyi
İyiyim hava çok güzel benimde keyfim yerindeSenin de hayrolsun canım
Ben iyiyim sen nasılsın kuzu?
ne güzeell.İyiyim hava çok güzel benimde keyfim yerinde
GünaydınAmann kız sen bana niye haber vermedinEtiket neyim yapsaydın Bu mutlu ve de kutlu haber atlanır mı
Günaydın bebiş bu ara
Günaydın canımgünaydın kızlar:
esperenzaa s
ne güzeell.
Günaydınlaar herkese:)))
Baharı ben de çok seviyorum, bugün biraz yürürüm bu havalar tam benlik
Kutlamaları kaçırmışımGünaydınkız etiketledim diye hatırlıyorum. Burda baya kutlandı yani demek ki sen görmemişsin
Birkaç gün içinde benim döngüm var o zaman kutlarızKutlamaları kaçırmışımAçeydim gözlerimi göreydim kutlamaları Kısmet bir daha ki döngüye artık
hayırdır inşallah.Günaydın canım
Hava güzel,havamız yerinde
Bol yürüyüp olsijen alıp toksin atalım
Ben de yeşil çayımı yudumluyorum
Bugün ben de oğlumu cilt doktoruna götüreceğim.
Belirtiler geldiğinde bir haber edersen hazırlıksız yakalanmayalımBirkaç gün içinde benim döngüm var o zaman kutlarız
Başladı kuzum belirtiler.Çok müthiş geçiyorBelirtiler geldiğinde bir haber edersen hazırlıksız yakalanmayalımKutlamalar sönük geçmesin Regl sonrası ne kilo verirsin be
Oğlum doğdu doğalı hassas cilt yapısına sahipti canım.Biraz da alerjik .hayırdır inşallah.
Günaydın uykucular
Kızlar günaydın.
Güzel hafif kaçamaksız bir gün olsun.
Sabah şerifleriniz hayr ola güzel hatunlar
Keyifler nasıl?
Günaydın arkadaşlar, günaydınlar herkesegünaydın kızlar:
esperenzaa s
ne güzeell.
Günaydınlaar herkese:)))
Baharı ben de çok seviyorum, bugün biraz yürürüm bu havalar tam benlik
İnşallah geçer bi an önce, çocuğu rahatsız ediyordur. Doktor da umdugunuzdan daha iyi çıksın inşallah.Oğlum doğdu doğalı hassas cilt yapısına sahipti canım.Biraz da alerjik .
1-2 ay önce de saçında,vücudunda egzema çıktı kaşıntısı çoktu.Doktora götürmüştüm ve götürdüğüm doktordab hiç memnun kalmadım .
Derisindeki döküntü ve kaşıntılar geçmesine rağmen saçındaki devam ediyor.2 aya yakındır da yeni dermotolog arıyordum ,sonunda buldum gibiUmarım memnun kalırız.
Patlamaya hazır bir bomba gibiysen,sevdiceğinin aklı varsa sana yaklaşmaz yada bırak yaklaşsınBaşladı kuzum belirtiler.Çok müthiş geçiyor
Annesi oğluşuna geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?