Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İşte o konuda akılsız kendileri her ay hışmımdan nasibini alıyor
Söyle bari regl takip programı yüklesin telefona
Amann boş ver ne söyleyeceksin, nasibini alsın o daBenim eşim yıllar sonra dönemi tahmin etmeyi öğrendiAdam son çare ölü taklidi yapıyor

Günaydın canım
Hava güzel,havamız yerinde
Bol yürüyüp olsijen alıp toksin atalım
Ben de yeşil çayımı yudumluyorum
Bugün ben de oğlumu cilt doktoruna götüreceğim.
gecmiş olsun canım inş memnun kalırsınız

Söyle bari regl takip programı yüklesin telefona
Amann boş ver ne söyleyeceksin, nasibini alsın o daBenim eşim yıllar sonra dönemi tahmin etmeyi öğrendiAdam son çare ölü taklidi yapıyor
aynen ya bizimki de hemen anlıypr artık ya regl olcaksın ya hamileisn sen hanım der hele vara yoga salya sumuk aglıyorsam bizim icin gebelik testi gibi bişey oluyor

Geçmiş olsun minik kuzuya
Teşekkür ederim canım
gecmiş olsun canım inş memnun kalırsınız

aynen ya bizimki de hemen anlıypr artık ya regl olcaksın ya hamileisn sen hanım der hele vara yoga salya sumuk aglıyorsam bizim icin gebelik testi gibi bişey oluyor
Teşrkkür ederim canımmİnşallah memnun kalırız.
Adamlar fırça yiye yiye,fırçadan yırtmayı öğrendilerBeleş gebelik testi ayağına gelmiş
Benim hamilelikte tek belirtim saatlerce uyumaktı3 ay kış uykusuna yatmıştım ama mevsim yazdıBir daha öyle uykuyu rüyamda bile görmedim Hamile mi kalsam ne

Valla ben sırf evde olabilmek, yatıp kalkabilmek için bebek istiyorum

Yapmayı düşünmüyordum ama çeyreği duyunca gözümde dolar işaretleri belirdi çok severim çeyrek, yarım, tam, reşat hani içinizden gelirse çekinmeyin
Yap tabi ki gelip takarız takımcakÇeyrek dediğin ne ki, 280 tale olmuş

Benim düğünümde çok altın takılmıştı ,çeyrekler,tamlar trabzon burmalar ile doya doya aşk yaşamıştım28 tane bileziğim vardı ,kollarım dolu dolu şangır şungur olmuştu
Ne güzel günlermiş

Cok sukur kosturmaca en sevindigimde bakiciyla cocuklarin gecinmesi eve gittim parka gittik bi dk bos durmuyorum tempo ama hic sikayetci degilim yarinda bompa gibi gelirim ins
İyi canım çok sevindim bakıcı ile çocukların iyi anlaşıyor olmasına.
İnşallah yarın harika eksilerin olacak tatlım

Sen mayisda bi yazilma ben bursada biyeri arayip senin adina kayit yaptircam
Ciko olmasa super menuymus. Bu hafta sen 7 lerdeb ben 8 lerden kurtuluyoruz esra. Mayisa bise kalmadi hedefler yalan olcak

ay iyiki kaskosu varmis ozmn :)

Gecmis olsun kuzucuga
Valla ben sırf evde olabilmek, yatıp kalkabilmek için bebek istiyorum
kiz cocuk olunca yatabiliyomusun sankim gece 3 4 defa kalk sabah uykundan uyandirsinlar gun boyu pesinde dolas

Hamilelik rahat geçerse de sonrası moka sarabilir7.15’te uyanmak nedir a dostlarSabahın köründe uyanan oğlumu esefle konıyorum
Sen sakın kınama başına gelir kuzum
neden okadar erken kalkiyo acaba. Ruzgarda oyleydi ama 2 bucuk yasindan sonra duzeldi uykulari
Ama ruzgar oglen uyumuyo uyusa belki oda erken kalkar

Gunaydin kizlarrrr
Detoks bende bir gunde 1 kilo vermeme yaradi. bu gun yapmicam. Sonucta listeye giremiyorun yarin. ne gerek var
Guncel kilo 82.4
Su 8 lerden bi kurtulsam Allahim kafayi yicem kafayiiiiii yapisti gitmiyolar

Anammmm 28 bilezik nedir ya en sevdiğim Allah bereket versin şimdi altın uçtu bozdursaydın zengin olabilirdin

Hamilelik rahat geçerse de sonrası moka sarabilir7.15’te uyanmak nedir a dostlarSabahın köründe uyanan oğlumu esefle konıyorum
Sen sakın kınama başına gelir kuzum
Yok yok kınamıyorum asla direkt işe başlamayı düşündüğüm için belki çok bişey farketmez

Teşekkür ederim canım:))
Canım benimki doğdu doğalı uykuyu sevmeyen bi çocuk oldu.Daha el kadardı mayışıp uyusun diye her gece 8’de yıkardım.kerata 11’e kadar cin cin bakardı Doktorla konuştuğumuzda tüm tavsiyelerine uyduktan sonra uykuyu sevmeyen çocuk yapmışsın yapacak bişey yok demişti.
Bir ara öğle uykusunu 3-4 gün kestim,ne olacak diye, yine aynı tas aynı hamam olunca öğlen uykusuna geri döndük.
Okula başlayınca uykuyu sever diyorlar, o zaman da ben onu uyutmayacağım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…