- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Aminn canımİnşallah geçer bi an önce, çocuğu rahatsız ediyordur. Doktor da umdugunuzdan daha iyi çıksın inşallah.
Bu ayın 20sinde kutlamalara beklerimKutlamaları kaçırmışımAçeydim gözlerimi göreydim kutlamaları Kısmet bir daha ki döngüye artık
Regl shower yapcan mı kızBu ayın 20sinde kutlamalara beklerim
İşte o konuda akılsız kendileriPatlamaya hazır bir bomba gibiysen,sevdiceğinin aklı varsa sana yaklaşmaz yada bırak yaklaşsın
O zaman şenlik ateşi yakılsın,tüm hazırlıklar başlasın
Teşekkür ederim canım
Söyle bari regl takip programı yüklesin telefonaİşte o konuda akılsız kendileriher ay hışmımdan nasibini alıyor
İyidir hışmımdan nasiplenmek ilişkiyi diri tutarSöyle bari regl takip programı yüklesin telefona
Amann boş ver ne söyleyeceksin, nasibini alsın o daBenim eşim yıllar sonra dönemi tahmin etmeyi öğrendi Adam son çare ölü taklidi yapıyor
Geçmiş olsun minik kuzuyaGünaydın canım
Hava güzel,havamız yerinde
Bol yürüyüp olsijen alıp toksin atalım
Ben de yeşil çayımı yudumluyorum
Bugün ben de oğlumu cilt doktoruna götüreceğim.
gecmiş olsun canım inş memnun kalırsınızGünaydın canım
Hava güzel,havamız yerinde
Bol yürüyüp olsijen alıp toksin atalım
Ben de yeşil çayımı yudumluyorum
Bugün ben de oğlumu cilt doktoruna götüreceğim.
aynen ya bizimki de hemen anlıypr artık ya regl olcaksın ya hamileisn sen hanım der hele vara yoga salya sumuk aglıyorsam bizim icin gebelik testi gibi bişey oluyorSöyle bari regl takip programı yüklesin telefona
Amann boş ver ne söyleyeceksin, nasibini alsın o daBenim eşim yıllar sonra dönemi tahmin etmeyi öğrendi Adam son çare ölü taklidi yapıyor
Yapmayı düşünmüyordum ama çeyreği duyunca gözümde dolar işaretleri belirdiRegl shower yapcan mı kızYaparsan bi çeyrek alıp takmaya geliriz
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun minik kuzuya
Teşrkkür ederim canımmgecmiş olsun canım inş memnun kalırsınız
aynen ya bizimki de hemen anlıypr artık ya regl olcaksın ya hamileisn sen hanım der hele vara yoga salya sumuk aglıyorsam bizim icin gebelik testi gibi bişey oluyor
Valla ben sırf evde olabilmek, yatıp kalkabilmek için bebek istiyorumTeşekkür ederim canım
Teşrkkür ederim canımmİnşallah memnun kalırız.
Adamlar fırça yiye yiye,fırçadan yırtmayı öğrendilerBeleş gebelik testi ayağına gelmiş
Benim hamilelikte tek belirtim saatlerce uyumaktı3 ay kış uykusuna yatmıştım ama mevsim yazdı Bir daha öyle uykuyu rüyamda bile görmedim Hamile mi kalsam ne
Yap tabi ki gelip takarız takımcakYapmayı düşünmüyordum ama çeyreği duyunca gözümde dolar işaretleri belirdiçok severim çeyrek, yarım, tam, reşat hani içinizden gelirse çekinmeyin
Hamilelik rahat geçerse de sonrası moka sarabilirValla ben sırf evde olabilmek, yatıp kalkabilmek için bebek istiyorum
İyi canım çok sevindim bakıcı ile çocukların iyi anlaşıyor olmasına.Cok sukur kosturmaca en sevindigimde bakiciyla cocuklarin gecinmesi eve gittim parka gittik bi dk bos durmuyorum tempo ama hic sikayetci degilim yarinda bompa gibi gelirim ins
Oyyy çok olmuş canım.Bir doktora görünsene kuzum.Doğumdan sonra düzen şaşıyor biraz ama senin yavrucak büyüdü artık normale dönmesi gerekirdi.ihmal etme canım benim.Bende olmadim hala acaba artik 16 ayda bir mi olcam
Sen mayisda bi yazilma ben bursada biyeri arayip senin adina kayit yaptircamKız yazılsamda nasil gitcektim bak haftasonu aydina gittim nişana haftaya perşembe cuma vizem var sonraki hafta salı günü arkadasın bekarlığa veda var haftasonu 2 tane dugunu var vs vs bu ay bi bitse kesinlikle salona yazılcam
Ciko olmasa super menuymus. Bu hafta sen 7 lerdeb ben 8 lerden kurtuluyoruz esra. Mayisa bise kalmadi hedefler yalan olcakHemen yazıyorum ne yediğimi içtiğimi harfiyen
07.30
Yarım elma
Yarım kivi
1 y.kaşığı chia
1 y.kaşığı yoğurt
2 3 ceviz
12.30
6 y.kaşığı nohut
Bol limonlu salata yağsız tuzsuz
Cacık
1 lokma ekmek mini minnacık
16.00
Yarım ceviz
Beyaz çay
19.30
Sade türk kahvesi
2 kare çikolata
Kilom 73 görünüyo valla bunaldım artık şu lanet olası 7den kurtulamıyorum yok yani
ay iyiki kaskosu varmis ozmn :)Yaa hiç sorma yelefonun kaskosu olmasaydı mafolmystum 1000 lira telefonun ekran valla adam beni yerdi
Ay esraa kız o yiyip yiyip kilo almayanlarla seyrek görüş en sevmedigim arkadas tipi bunun bide ilerde dogurup dogurup kız gibi duran versyonu olcak ıyy uyuz
Gecmis olsun kuzucugaOğlum doğdu doğalı hassas cilt yapısına sahipti canım.Biraz da alerjik .
1-2 ay önce de saçında,vücudunda egzema çıktı kaşıntısı çoktu.Doktora götürmüştüm ve götürdüğüm doktordab hiç memnun kalmadım .
Derisindeki döküntü ve kaşıntılar geçmesine rağmen saçındaki devam ediyor.2 aya yakındır da yeni dermotolog arıyordum ,sonunda buldum gibiUmarım memnun kalırız.
kiz cocuk olunca yatabiliyomusun sankim gece 3 4 defa kalk sabah uykundan uyandirsinlar gun boyu pesinde dolasValla ben sırf evde olabilmek, yatıp kalkabilmek için bebek istiyorum
neden okadar erken kalkiyo acaba. Ruzgarda oyleydi ama 2 bucuk yasindan sonra duzeldi uykulariHamilelik rahat geçerse de sonrası moka sarabilir7.15’te uyanmak nedir a dostlar Sabahın köründe uyanan oğlumu esefle konıyorum
Sen sakın kınama başına gelir kuzum
Anammmm 28 bilezik nedir yaYap tabi ki gelip takarız takımcakÇeyrek dediğin ne ki, 280 tale olmuş
Benim düğünümde çok altın takılmıştı ,çeyrekler,tamlar trabzon burmalar ile doya doya aşk yaşamıştım28 tane bileziğim vardı ,kollarım dolu dolu şangır şungur olmuştu
Ne güzel günlermiş
Yok yok kınamıyorum aslaHamilelik rahat geçerse de sonrası moka sarabilir7.15’te uyanmak nedir a dostlar Sabahın köründe uyanan oğlumu esefle konıyorum
Sen sakın kınama başına gelir kuzum
Teşekkür ederim canım:))Sen mayisda bi yazilma ben bursada biyeri arayip senin adina kayit yaptircam
Ciko olmasa super menuymus. Bu hafta sen 7 lerdeb ben 8 lerden kurtuluyoruz esra. Mayisa bise kalmadi hedefler yalan olcak
ay iyiki kaskosu varmis ozmn :)
Gecmis olsun kuzucuga
kiz cocuk olunca yatabiliyomusun sankim gece 3 4 defa kalk sabah uykundan uyandirsinlar gun boyu pesinde dolas
neden okadar erken kalkiyo acaba. Ruzgarda oyleydi ama 2 bucuk yasindan sonra duzeldi uykulari
Ama ruzgar oglen uyumuyo uyusa belki oda erken kalkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?