Evet 1 gun yaptim dahada gerek yok sonucta odem varsa gitmistir. Bide sudan gidip yarin obur gub geri gelmesinGünaydın. Kabak detoksu yapmıştın değil mi? Bir gün mü yaptın
Vallahi mayısta yazılcam o zaman hiç bahanem yokSen mayisda bi yazilma ben bursada biyeri arayip senin adina kayit yaptircam
Ciko olmasa super menuymus. Bu hafta sen 7 lerdeb ben 8 lerden kurtuluyoruz esra. Mayisa bise kalmadi hedefler yalan olcak
ay iyiki kaskosu varmis ozmn :)
Gecmis olsun kuzucuga
kiz cocuk olunca yatabiliyomusun sankim gece 3 4 defa kalk sabah uykundan uyandirsinlar gun boyu pesinde dolas
neden okadar erken kalkiyo acaba. Ruzgarda oyleydi ama 2 bucuk yasindan sonra duzeldi uykulari
Ama ruzgar oglen uyumuyo uyusa belki oda erken kalkar
Bencede yapma bu hafta dogru duzgun dolu dolu bi diyet yap belki sana 2 öğün yaramıyoGunaydin kizlarrrr
Detoks bende bir gunde 1 kilo vermeme yaradi. bu gun yapmicam. Sonucta listeye giremiyorun yarin. ne gerek var
Guncel kilo 82.4
Su 8 lerden bi kurtulsam Allahim kafayi yicem kafayiiiiii yapisti gitmiyolar
Teşekkür ederim canım:))
Canım benimki doğdu doğalı uykuyu sevmeyen bi çocuk oldu.Daha el kadardı mayışıp uyusun diye her gece 8’de yıkardım.kerata 11’e kadar cin cin bakardıDoktorla konuştuğumuzda tüm tavsiyelerine uyduktan sonra uykuyu sevmeyen çocuk yapmışsın yapacak bişey yok.
Bir ara öğle uykusunu 3-4 gün kestim,ne olacak diye, yine aynı tas aynı hamam olunca öğlen uykusuna geri döndük.
Okula başlayınca uykuyu sever diyorlar, o zaman da ben onu uyutmayacağım
Valla benim bebekliğimde aynen böyleymiş sabah erkenden uyanıp gece 1 - 2 - 3Teşekkür ederim canım:))
Canım benimki doğdu doğalı uykuyu sevmeyen bi çocuk oldu.Daha el kadardı mayışıp uyusun diye her gece 8’de yıkardım.kerata 11’e kadar cin cin bakardıDoktorla konuştuğumuzda tüm tavsiyelerine uyduktan sonra uykuyu sevmeyen çocuk yapmışsın yapacak bişey yok.
Bir ara öğle uykusunu 3-4 gün kestim,ne olacak diye, yine aynı tas aynı hamam olunca öğlen uykusuna geri döndük.
Okula başlayınca uykuyu sever diyorlar, o zaman da ben onu uyutmayacağım
O yuzden cennet ayagimizin altinda kuzum :)Vallahi mayısta yazılcam o zaman hiç bahanem yok
Ayy gece kalkması çok zor ya adamların niye memesi yok hayat onlara güzel he bari anne doğuruyo babada emzirsin niye bütün çileyi anne çekiyo
Bencede yapma bu hafta dogru duzgun dolu dolu bi diyet yap belki sana 2 öğün yaramıyo
Günaydınnn canımmGunaydin kizlarrrr
Detoks bende bir gunde 1 kilo vermeme yaradi. bu gun yapmicam. Sonucta listeye giremiyorun yarin. ne gerek var
Guncel kilo 82.4
Su 8 lerden bi kurtulsam Allahim kafayi yicem kafayiiiiii yapisti gitmiyolar
Çeyrekler, tamlar hariç 600 gram mı ne altınım vardı kız,darısı başına olsunAnammmm 28 bilezik nedir yaen sevdiğim Allah bereket versin şimdi altın uçtu bozdursaydın zengin olabilirdin
Yok yok kınamıyorum asladirekt işe başlamayı düşündüğüm için belki çok bişey farketmez
Cennet yine ayağımızın altında olaydıda adamlar da bir işe yarasaydı bari. Napıyolar çocuk olunca sadece sevme oyalamaO yuzden cennet ayagimizin altinda kuzum :)
Bende oyle dusundum bu hafta 2 ara pgun yapcam bi sut,ayran,kefir bide meyve tada kuruyemis
Belki ozmn ise yarar
15 bilezik miGünaydınnn canımm
Sabah sabah tartıya tünemişiz yine.haftaya olur canım,moralini bozma.
Çeyrekler, tamlar hariç 600 gram mı ne altınım vardı kız,darısı başına olsun
Pek şeker ve tatlı kayınvalideciğim tek oğluşu için 15 bilezik hazırlamış canım yaOğlu biraz daha evlenmese 20-30 olurdu galiba
Kayınvalidemin altın gibi kalbi olmasa da altınları boldu ya
Evi alırken bozdurmuştum, evin her odasının bir duvarında bileziklerim sallanıyor sanki
Kiz bakan erkekler var bnm ark kocasi cocugu yikiyo altini bezliyo giydiriyo yediriyo uyutuyo. Hatta bi ara isten cikti cocukla hep o ilgilendi arkadasim fildir fildir gezdi :) yapanlarda var yaniCennet yine ayağımızın altında olaydıda adamlar da bir işe yarasaydı bari. Napıyolar çocuk olunca sadece sevme oyalama
Evet öyle şeyler ye bakalım. Ikimizde takıldık kaldık
AhahahhahGünaydınnn canımm
Sabah sabah tartıya tünemişiz yine.haftaya olur canım,moralini bozma.
Çeyrekler, tamlar hariç 600 gram mı ne altınım vardı kız,darısı başına olsun
Pek şeker ve tatlı kayınvalideciğim tek oğluşu için 15 bilezik hazırlamış canım yaOğlu biraz daha evlenmese 20-30 olurdu galiba
Kayınvalidemin altın gibi kalbi olmasa da altınları boldu ya
Evi alırken bozdurmuştum, evin her odasının bir duvarında bileziklerim sallanıyor sanki
O günlerin hayali beni diri tutuyorbende oyle diyorum 5 dkk daha dicrksiniz ama bacaginizdan suruyerek uyandircam sizi diyorum
ne pis bi bebekmişsinValla benim bebekliğimde aynen böyleymiş sabah erkenden uyanıp gece 1 - 2 - 3ama şimdi uykuyu çok seviyorum senin oğluşunda sever ilerde gerçi sevsemde uyuyamıyorum
Eşimin bi emzirmediği kaldı vallaCennet yine ayağımızın altında olaydıda adamlar da bir işe yarasaydı bari. Napıyolar çocuk olunca sadece sevme oyalama
Evet öyle şeyler ye bakalım. Ikimizde takıldık kaldık
Canım benim bu hafta olmazsa önümüzdeki haftaya kesin listedesin.
herderdedeva bildirim yapmazsa
@belcimim @Huzurvermeyolunda
ve ben üç silahşör gibi takılacaz.
Kiz bakan erkekler var bnm ark kocasi cocugu yikiyo altini bezliyo giydiriyo yediriyo uyutuyo. Hatta bi ara isten cikti cocukla hep o ilgilendi arkadasim fildir fildir gezdi :) yapanlarda var yani
Su 8 lerden bi kurtulsam gerisi tikir tikir gidecek gibi bi his var icmde. Ece dogmadanda 78 de takilmistim
O günlerin hayali beni diri tutuyor
ne pis bi bebekmişsinaynı oğlum gibi
Eşimin bi emzirmediği kaldı vallaBaba oğul sevginiz pekişecek bahanesi ile her fırsatta eline tutuşturdum oğlanı
Hafta sonları hep eşim uyanır, baba oğul kaliteli vakit geçirirler,birlikte ağzıma layık kahvaltıyı hazırlarlar ve premses ben masaya teşrif ederim
Ayyy canım,insanın içi cızz eder15 bilezik mikiz bizimkide tek erkek ama 6 bilezik yapti kv. Bak simdi sinirlendim benim altinlarda kv kp evinin altinda yatiyo her gittigimde severim onlari ve kp hatirlatirim bileziklerim buranin altijda yatiyo diye
Hiç hesaplamak aklıma gelmemişti ama yine ben kârdayım.Evin değeri epey yüksekldiAhahahhahklasiktir zaten altınları ev peşinatı yapmak
Neyyy kız hesapladımda bugünün parasıyla 103 bine yakın para yapıyo çeyrek falan derken 150 binlik altın
Bizimkiler hayatta o kadar yapmaz max 5 6 tane takar 50 gr lık annemlerde 4 5 takar annanem dedem teyzem 1er tane takar onunda sülaleden kim takar bilmiyorum mümkün değil seninki kadar taksınlar
Benim kv işten çıkacak galiba çok üzüldüm şuanAyyy canım,insanın içi cızz eder
Kıymetini bilsinler, ben senin gibi gelin olamazdım kuzum
Hiç hesaplamak aklıma gelmemişti ama yine ben kârdayım.Evin değeri epey yüksekldi
Bizim evlendiğimiz zaman altın tabi bu kadar yüksek değildi.şimdi zor o kadar altın yapmak.
Annemlerden 8 tane gelmişti.Hasılat iyiydi yani
Canım sana bi büyük tavsiyesi,kulağına küpe yap.Ohh hayat sana güzel vallabaksınlar ya annenin doğurması emzirmesi yeter bütün zor işlere bedel uykusuz kalmak o acıları çekmek
Deli mi o kadın, ne işten çıkmasıBenim kv işten çıkacak galiba çok üzüldüm şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?