Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Vallahi mayısta yazılcam o zaman hiç bahanem yok
Ayy gece kalkması çok zor ya adamların niye memesi yok hayat onlara güzel he bari anne doğuruyo babada emzirsin niye bütün çileyi anne çekiyo

Gunaydin kizlarrrr
Detoks bende bir gunde 1 kilo vermeme yaradi. bu gun yapmicam. Sonucta listeye giremiyorun yarin. ne gerek var
Guncel kilo 82.4
Su 8 lerden bi kurtulsam Allahim kafayi yicem kafayiiiiii yapisti gitmiyolar
Bencede yapma bu hafta dogru duzgun dolu dolu bi diyet yap belki sana 2 öğün yaramıyo

bende oyle diyorum 5 dkk daha dicrksiniz ama bacaginizdan suruyerek uyandircam sizi diyorum

Valla benim bebekliğimde aynen böyleymiş sabah erkenden uyanıp gece 1 - 2 - 3 ama şimdi uykuyu çok seviyorum senin oğluşunda sever ilerde gerçi sevsemde uyuyamıyorum

O yuzden cennet ayagimizin altinda kuzum :)

Bende oyle dusundum bu hafta 2 ara pgun yapcam bi sut,ayran,kefir bide meyve tada kuruyemis
Belki ozmn ise yarar

Gunaydin kizlarrrr
Detoks bende bir gunde 1 kilo vermeme yaradi. bu gun yapmicam. Sonucta listeye giremiyorun yarin. ne gerek var
Guncel kilo 82.4
Su 8 lerden bi kurtulsam Allahim kafayi yicem kafayiiiiii yapisti gitmiyolar
Günaydınnn canımm
Sabah sabah tartıya tünemişiz yine.haftaya olur canım,moralini bozma.
Çeyrekler, tamlar hariç 600 gram mı ne altınım vardı kız,darısı başına olsun
Pek şeker ve tatlı kayınvalideciğim tek oğluşu için 15 bilezik hazırlamış canım yaOğlu biraz daha evlenmese 20-30 olurdu galiba
Kayınvalidemin altın gibi kalbi olmasa da altınları boldu ya
Evi alırken bozdurmuştum, evin her odasının bir duvarında bileziklerim sallanıyor sanki

O yuzden cennet ayagimizin altinda kuzum :)

Bende oyle dusundum bu hafta 2 ara pgun yapcam bi sut,ayran,kefir bide meyve tada kuruyemis
Belki ozmn ise yarar
Cennet yine ayağımızın altında olaydıda adamlar da bir işe yarasaydı bari. Napıyolar çocuk olunca sadece sevme oyalama

Evet öyle şeyler ye bakalım. Ikimizde takıldık kaldık

15 bilezik mi kiz bizimkide tek erkek ama 6 bilezik yapti kv. Bak simdi sinirlendim benim altinlarda kv kp evinin altinda yatiyo her gittigimde severim onlari ve kp hatirlatirim bileziklerim buranin altijda yatiyo diye

Cennet yine ayağımızın altında olaydıda adamlar da bir işe yarasaydı bari. Napıyolar çocuk olunca sadece sevme oyalama

Kiz bakan erkekler var bnm ark kocasi cocugu yikiyo altini bezliyo giydiriyo yediriyo uyutuyo. Hatta bi ara isten cikti cocukla hep o ilgilendi arkadasim fildir fildir gezdi :) yapanlarda var yani

Su 8 lerden bi kurtulsam gerisi tikir tikir gidecek gibi bi his var icmde. Ece dogmadanda 78 de takilmistim

Ahahahhah klasiktir zaten altınları ev peşinatı yapmak

Neyyy kız hesapladımda bugünün parasıyla 103 bine yakın para yapıyo çeyrek falan derken 150 binlik altın

Bizimkiler hayatta o kadar yapmaz max 5 6 tane takar 50 gr lık annemlerde 4 5 takar annanem dedem teyzem 1er tane takar onunda sülaleden kim takar bilmiyorum mümkün değil seninki kadar taksınlar

bende oyle diyorum 5 dkk daha dicrksiniz ama bacaginizdan suruyerek uyandircam sizi diyorum
O günlerin hayali beni diri tutuyor
Valla benim bebekliğimde aynen böyleymiş sabah erkenden uyanıp gece 1 - 2 - 3 ama şimdi uykuyu çok seviyorum senin oğluşunda sever ilerde gerçi sevsemde uyuyamıyorum
ne pis bi bebekmişsinaynı oğlum gibi

Eşimin bi emzirmediği kaldı vallaBaba oğul sevginiz pekişecek bahanesi ile her fırsatta eline tutuşturdum oğlanı
Hafta sonları hep eşim uyanır, baba oğul kaliteli vakit geçirirler,birlikte ağzıma layık kahvaltıyı hazırlarlar ve premses ben masaya teşrif ederim

Allahım nolur benim eşimde öyle olsun şimdi ben herşeyini yaparım diyo çocukları inanılmaz seviyo ama belli olmaz tabi.

Her insanın bi kilit kilosu varmış zaten seninde 78 mi acep benimkisi 68 ona eminim

Ohh hayat sana güzel valla baksınlar ya annenin doğurması emzirmesi yeter bütün zor işlere bedel uykusuz kalmak o acıları çekmek

15 bilezik mi kiz bizimkide tek erkek ama 6 bilezik yapti kv. Bak simdi sinirlendim benim altinlarda kv kp evinin altinda yatiyo her gittigimde severim onlari ve kp hatirlatirim bileziklerim buranin altijda yatiyo diye
Ayyy canım,insanın içi cızz eder
Kıymetini bilsinler, ben senin gibi gelin olamazdım kuzum
Hiç hesaplamak aklıma gelmemişti ama yine ben kârdayım.Evin değeri epey yüksekldi

Bizim evlendiğimiz zaman altın tabi bu kadar yüksek değildi.şimdi zor o kadar altın yapmak.
Annemlerden 8 tane gelmişti.Hasılat iyiydi yani

Benim kv işten çıkacak galiba çok üzüldüm şuan

Ohh hayat sana güzel valla baksınlar ya annenin doğurması emzirmesi yeter bütün zor işlere bedel uykusuz kalmak o acıları çekmek
Canım sana bi büyük tavsiyesi,kulağına küpe yap.
Evlendiğin ilk günden nasıl alıştırırsan öyle gidiyor.Benimki uzun ve meşakkatli bir süreçten sonra bu kıvama geldi
Tatlı tatlı ,yumoş yumoş söz ve davranışlarla istediğini yaptırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…