- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Seni göremeyince bir de izine ayrılacağım dedin ya,cumaya yok diye düşünmüştüm canımCuma bildirim yapacağım canım :)
Kız biz 2 sene aynı evde yaşadık sayılır. Huyu öyle zaten. Biri bişey yaparken yerinde duramaz illa yardım eder. 2 yıl boyunca benim yaptığım her işte mutlaka eli vardır. Ben mutfağı temizliyorsam bana hiç sormadan direkt banyoyu tuvaleti temizlemeye başlar. Ben evi süpürüyosam hemen balkonlari yıkar vs vs. Ama gel gör ki ben işin bi ucundan tutmasam ya da ona yap demesem akıl edemez temizlik yapmayı.Canım sana bi büyük tavsiyesi,kulağına küpe yap.
Evlendiğin ilk günden nasıl alıştırırsan öyle gidiyor.Benimki uzun ve meşakkatli bir süreçten sonra bu kıvama geldi
Tatlı tatlı ,yumoş yumoş söz ve davranışlarla istediğini yaptırabilirsin
Bak sevgilini gözüm tuttuKız biz 2 sene aynı evde yaşadık sayılır. Huyu öyle zaten. Biri bişey yaparken yerinde duramaz illa yardım eder. 2 yıl boyunca benim yaptığım her işte mutlaka eli vardır. Ben mutfağı temizliyorsam bana hiç sormadan direkt banyoyu tuvaleti temizlemeye başlar. Ben evi süpürüyosam hemen balkonlari yıkar vs vs. Ama gel gör ki ben işin bi ucundan tutmasam ya da ona yap demesem akıl edemez temizlik yapmayı.
Sen akıllı kadınsın adamı yola getirmişsin her yiğidin harcı değil ki
Yok kız kendisi çıkar mı hiç ev kredisi ödüyolardı. Annesi milli eğitime bağlı bi yurtta müdür. Şimdi yurdun sahibi yurdu kyk ya vermek istiyor. Öyle olursa kim atanırsa o gelcek. Normalde yurt kyk şartlarına uymuyo ama siyasi yollardan adam verebilirmiş. Onlarda baya üzülmüş bu duruma ama yapacak bişey yokDeli mi o kadın, ne işten çıkmasıKriz var kriz iş bulmak kolay mı bari kıdem tazminatı varsa onu alıp bi köşeye altın olarak atsın
Olmaz inşallah ama ne yazıkki olmaz dediğimiz şeyler bişekilde oluyor.En nihayetinde sağlık olsun demekten başka birşey de gelmiyor elden.Yok kız kendisi çıkar mı hiç ev kredisi ödüyolardı. Annesi milli eğitime bağlı bi yurtta müdür. Şimdi yurdun sahibi yurdu kyk ya vermek istiyor. Öyle olursa kim atanırsa o gelcek. Normalde yurt kyk şartlarına uymuyo ama siyasi yollardan adam verebilirmiş. Onlarda baya üzülmüş bu duruma ama yapacak bişey yok
Sen böyle böyle yonttun demek ki adamcağızıBak sevgilini gözüm tuttuNazar değmesin canım.Eli işe yatkınsa boş ver düşünememek de onun kusuru olsun.Münasip bir dille söylersin yapar ne var ki? Zaten bir süre sonra düşünmeseler de otomatiğe bağlıyorlar.
Püf noktası,tatlı dil,yaptığı işe bolbol takdir ve teşvik
yaptığı şeyi tenkit etmek,burun kıvırmak yok, canım eline sağlık çok iyi olmuş deyip sanki şöyle yapsan daha kolay ve iyi olurdu gibi cümlelerle yaptığı işi tam istediğin kıvamda yaptırmasını sağlayabilirsinişte bunlar hep tecrübe
O da öyle diyor olmasada oldururlar. Çıkmaya hazır yani. Neyse ki emekli olabilir yılları doldu 2 yıl eksik onu da çocuk indiriminden yararlanarak doldurur. Bundan sonra yaşını beklemek kalır ona. Bize de kendi kendimize bişeyler yapmak düşerOlmaz inşallah ama ne yazıkki olmaz dediğimiz şeyler bişekilde oluyor.En nihayetinde sağlık olsun demekten başka birşey de gelmiyor elden.
Benim kilit 82 bence lanet 82Allahım nolur benim eşimde öyle olsunşimdi ben herşeyini yaparım diyo çocukları inanılmaz seviyo ama belli olmaz tabi.
Her insanın bi kilit kilosu varmış zaten seninde 78 mi acep benimkisi 68 ona eminim
kiz ben bosa verirmiyim altinlari kp 3 tane dairesi var birinde biz oturuyoruz diger ikisinin kirasini 5 sene biz alcaz. Sonra kardesler arasi pay olcak 2 daire esime kalcak cnku koydeki evi esim yaptirdi binevi onun parasini vermis olcaklar. Sonra bana 40 gr 5 tane bilezik yapcaklar. Benim altinlarin drgeri 30 bindi bozdurdugumda kardayim yaniAyyy canım,insanın içi cızz eder
Kıymetini bilsinler, ben senin gibi gelin olamazdım kuzum
Hiç hesaplamak aklıma gelmemişti ama yine ben kârdayım.Evin değeri epey yüksekldi
Bizim evlendiğimiz zaman altın tabi bu kadar yüksek değildi.şimdi zor o kadar altın yapmak.
Annemlerden 8 tane gelmişti.Hasılat iyiydi yani
İyi bari kuzum,yüreğime su serptinBenim kilit 82 bence lanet 82
kiz ben bosa verirmiyim altinlari kp 3 tane dairesi var birinde biz oturuyoruz diger ikisinin kirasini 5 sene biz alcaz. Sonra kardesler arasi pay olcak 2 daire esime kalcak cnku koydeki evi esim yaptirdi binevi onun parasini vermis olcaklar. Sonra bana 40 gr 5 tane bilezik yapcaklar. Benim altinlarin drgeri 30 bindi bozdurdugumda kardayim yani
Kuş kadar miden var zaten çabucak doyarAy karnimi doyurdum beee
Anaammm kiz o nasil sarkmistirİyi bari kuzum,yüreğime su serptinBen de elif yaş tahtaya basmaz diyordum, nasıl bastı diye hayretler içindeydim
Aşağıda ekşideki konuyu okuyun da bize kapak olsun.Adam 7,5 ayda 115 kilo ( YÜZ ON BEŞ) vermiş.
https://eksisozluk.com/yedi-bucuk-ayda-115-kilo-vermek--5612165?a=popular
deve kusu demek istedin herhalKuş kadar miden var zaten çabucak doyar
Afiyet olsun canım.
Siz hiç kv şöyle kp şöyle demeyin valla adamlar daha napsınBenim kilit 82 bence lanet 82
kiz ben bosa verirmiyim altinlari kp 3 tane dairesi var birinde biz oturuyoruz diger ikisinin kirasini 5 sene biz alcaz. Sonra kardesler arasi pay olcak 2 daire esime kalcak cnku koydeki evi esim yaptirdi binevi onun parasini vermis olcaklar. Sonra bana 40 gr 5 tane bilezik yapcaklar. Benim altinlarin drgeri 30 bindi bozdurdugumda kardayim yani
Valla ben cok skinti cektim o ev yapilirken simdi kira aliyoruz bnm amacim yine altin yapmakti ama para kalmiyo bile. Giden geri gelmiyo. Eger ben sessiz durup beklrseydim daha coook yolarlardi bizi ama simdi hic bise istemiyolar biliyolarki karsiligi olcakSiz hiç kv şöyle kp şöyle demeyin valla adamlar daha napsın
Troid insülin direnci d vitamini b12 bikaç bişey daha vardi yaSimdi bana bi diyin bakim bu zayiflamayi yavaslatan seylerle ilgili tahlil yaptircam ne tahlili yaptirmam lazim
Bunlara saglikocaginda bakiliyomu bakiliyosa bidah hastaneyle ugrasmimTroid insülin direnci d vitamini b12 bikaç bişey daha vardi ya
Ben de yemedim hiç enginar. Merak ediyorum aslında ama şuan bulunduğum ilde bulamam zaten ama memlekette denemek isterim. Tadı hangi sebzeye benziyor?
Kerevizi denemelisin bence ama. Ben tadını begeniyrum. Patatese benziyor. Annem patatesle karıştırır yaparken, pek anlasilmaz. Ben de mercimek çorbasına koyuyorum, eşim kızım anlamıyor, yoksa yemezler :)
Hosgeldin cnm nasilsinBenim esimde yemez çok ayirir yemek oğlum zaten ufak daha yeni yeni tanisiyor besinlerle bakalim ya deniyeyim nolacak
Burda neler okuyoruz alıpta vermeyenler çok. Geçen biri konu açmıştı kadında çalışıyo kocasiyla ikisi birlikte para biriktirmiş adam haber vermeden arsa almış babasının üstüne yapmisValla ben cok skinti cektim o ev yapilirken simdi kira aliyoruz bnm amacim yine altin yapmakti ama para kalmiyo bile. Giden geri gelmiyo. Eger ben sessiz durup beklrseydim daha coook yolarlardi bizi ama simdi hic bise istemiyolar biliyolarki karsiligi olcaktabi esiim yine onlara para gonderiyo arada bi ama okdr olcak anasi babasi ona ksrisamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?