- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Evet bütün tahliller yapılıyo artıkBunlara saglikocaginda bakiliyomu bakiliyosa bidah hastaneyle ugrasmim
Hosgeldin cnm nasilsin
Hee onlarda var tabi. Ben kp memnunum cok anlayislidir. Fikirlerine deger verir hicbiseye karismaz ama kv onun yerini dolduruyo sagolsunBurda neler okuyoruz alıpta vermeyenler çok. Geçen biri konu açmıştı kadında çalışıyo kocasiyla ikisi birlikte para biriktirmiş adam haber vermeden arsa almış babasının üstüne yapmis
Eceyi kintrole goturunce yaptirim bari bende kesin b12 dusuk cikcak cnku cok unutkanim herseyi unutuyorumEvet bütün tahliller yapılıyo artık
O zaman daha sonra yapim durunca illaki duracaktir gonul isterki hep gitsin ama mumkun degil hehehehHimm anladım canım
Ben kabağı çok severim, son zamanlarda çok duyuyorum farklı kabak tarifleri zayiflamak için, merak ettim o yüzden :)
Teşekkürler
Bence yapma. Yolun uzun. Mesela duraklarsa günlük yapabilirsin. Benim 6 kilo falan kalmıştı, ödül derken cozuttum, onu toparlamaya çalışıyorum. Yarından sonra normal diyetime devam edicem. Motivasyonun falan düşünce iyi oluyor ama ardından birakmadan diyete devam etmek gerekir.
Bende iyim canim. Dur daha bu baslangicIyiyim canim sen nasılsın oglusu uyuttum geldim :) kahve yapicam isteyen varmi :) sabah tartida güzel birsey gordum mutlu oldum kahveyle kutlama yapicam :) ayni yerlerde olsaydik beraber icerdik
Neyse bosver eviniz ayrı kapınız ayrı. Istanbulda değiller dimiHee onlarda var tabi. Ben kp memnunum cok anlayislidir. Fikirlerine deger verir hicbiseye karismaz ama kv onun yerini dolduruyo sagolsun
Bende öyle diyodum eksik çıkmadı heraldeEceyi kintrole goturunce yaptirim bari bende kesin b12 dusuk cikcak cnku cok unutkanim herseyi unutuyorum
Bende iyim canim. Dur daha bu baslangic
Daha ne iyi rakamlar gorceksin o tartida :) afiyet olsun yaninada varsa biraz cig kuruyemis iyi gider :)
yok sehir disindalar cok sukur :)Neyse bosver eviniz ayrı kapınız ayrı. Istanbulda değiller dimi
Bende öyle diyodum eksik çıkmadı heraldekolesttrolede baktır
Kefir,kurukayisi iyi gelir bagirsaklara canim dene istersen.Aaaa evet 2 ceviz yiyim bari kirip ahh bu calismayan bagirsaklarla işim var :s
ben iyisimi diyetisyene gidicem gerekli tahlillerin yapilmasini istiyorum diyimAks,ast,alt,total kolesterol,kreatinin,hdl,ldl,tg, st3,st4,tsh,hemogramKanguru_ bunları istemiş benden diyetisyen
Kız sen pamuk gibisin ya eşin daha ne istiyo acabasende inatçı olma o kadar azcık orta yolu bul eğer hatası büyük değilse
Oh aman aranizin iyi olmasina sevindim cnm simdi dahada saglam olur iliskiniz bak gorAllah birdaha yasatmasin. Bilirim o ayrilik dusuncesinin berbatligini
Spor beni mahvetti hala yururken ayaklarim titriyo
Olmamisborek patates yemegi dolma gep karbonhidrat olmus. Spor guzel ama bugun yediklerini eritip bide depoda erittigini dusunmuyorum
yok kiz bu hafta kahvalti alisverisini esim yapti doldurmus dolabiben fazla bise almiyodum yemiyoruz diye ama cocuklarda bayaga yedi ozlemisiz :) esimde biktim surekli yumurta yemekden diyip eline ne gectiyse almis bana kalsa yine peynir ve yumurta yerdim
afiyet olsun cnm cok guzrl menun. Su ne alemde :)
afiyet olsun kusum :) harikain
geçmiş dönem cezaların yok.eee hadi menü ve kilo bildirimi alayım. Bana listeye giriş bir tarih vermiştin ,o iş ne oldu tatlım
Canım bazen kimin haklı olduğunu önemi olmuyor.
Canım bundan böyle kaçtığını kaçamak yaptığını görmeyeyim fururum seni topuğundan
Bir daha benzeri durumlar yaşanmaz canım inşallah.
Tek kelime ile muhteşem canım.
Afiyet olsun canım menğ
Bir acı kahve içtim.Tatlı tatlı dedikodu yaptık canım
İnşallah uyumuşsundur kuzum
Tünaydın canım.Nasılsın?
Valla git en doğrusunu yaparsın ama önceden tahlillerini yaptır git yoksa il gittiğinde tahlil istiyo şimdi bişey veremem diyo sinirlerin bozuluyoyok sehir disindalar cok sukur :)
Kefir,kurukayisi iyi gelir bagirsaklara canim dene istersen.
ben iyisimi diyetisyene gidicem gerekli tahlillerin yapilmasini istiyorum diyim
Kiz ne olmesi tobe de. Sok diyet fln yok. Sporla gidecek kilolarm yeterki sen burda olBambuk gibiyim demii
Amin teşekkür ederim canimcim
çok şükür şimdi daha iyi rabbim bi daha yaşatmasın.
ayrılmaktansa öpmek benim tercihim ki inşallah hayatımda öyle bi durum yaşamam
vallahi ben korkudan olucem ahanda söylem sana. Kilomu yazixam cok vurma emi sabah tartıldım 82.3 felaket artı dayım.
20 nisana sözüm vardı ahanda kaldı 15 güncük ve bu sürede bu kiloyu vermek çok zor tabi sözümüz söz artık şok diyetlere kaldım.
İyim çok şükür herşey yolunda evde huzursuzluk kalmadı çok mutluyum...
Sen nasılsın kilo vermen nasıl gidiyo izindesin diye sakın salma vallahi toparlamak çok zor oluyo
Valla pamuk gibisinde azcık aktif ol ya özletme kendiniBambuk gibiyim demii
vallahi ben korkudan olucem ahanda söylem sana. Kilomu yazixam cok vurma emi sabah tartıldım 82.3 felaket artı dayım.
20 nisana sözüm vardı ahanda kaldı 15 güncük ve bu sürede bu kiloyu vermek çok zor tabi sözümüz söz artık şok diyetlere kaldım.
Sen nasılsın kilo vermen nasıl gidiyo izindesin diye sakın salma vallahi toparlamak çok zor oluyo
Kiz yok diyetisyene gitmicem ben calisamam diyetisyenle bi listeye sabit kalamam ozaman daha cok kacamak yapiyorum saatleri takip ederken hep aklim yemekte oluyo.Valla git en doğrusunu yaparsın ama önceden tahlillerini yaptır git yoksa il gittiğinde tahlil istiyo şimdi bişey veremem diyo sinirlerin bozuluyo
Senu sectim pikacuuuui kilolarimiz ayni. Haftaya cuma bakalim kim daha cok kilo vercekBen geldim dün giremedim malum yaz geldi ccuklari dışarı çıkardım eve geldim ustalar geldi sonra ev iş yemek derken girmeye frsatim olmadı bende bugün sıkı bu sekilde başladım artık bırakmak veya kaçamak yapma gibi bi lüksüm kalmadi
Kiz ne olmesi tobe de. Sok diyet fln yok. Sporla gidecek kilolarm yeterki sen burda ol
Sus kizBana bu mantıklı geliyo ayrılıp bir sürü şey yaşayacağına kafanın rahat etmesi için soyunu kurutup kafani rahat ettiriçeksin ben öyle bişey kaldiramam.
Kız sozum var tutmamak olmaz esperenzaa saçımdan tutup kknin içinde dolandirir valla
Artık daha sık burda olucam canımm
Afiyet olsun canımIyiyim canim sen nasılsın oglusu uyuttum geldim :) kahve yapicam isteyen varmi :) sabah tartida güzel birsey gordum mutlu oldum kahveyle kutlama yapicam :) ayni yerlerde olsaydik beraber icerdik
Kız seni yerim yerBambuk gibiyim demii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?