Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Burda neler okuyoruz alıpta vermeyenler çok. Geçen biri konu açmıştı kadında çalışıyo kocasiyla ikisi birlikte para biriktirmiş adam haber vermeden arsa almış babasının üstüne yapmis
Hee onlarda var tabi. Ben kp memnunum cok anlayislidir. Fikirlerine deger verir hicbiseye karismaz ama kv onun yerini dolduruyo sagolsun

O zaman daha sonra yapim durunca illaki duracaktir gonul isterki hep gitsin ama mumkun degil heheheh

Iyiyim canim sen nasılsın oglusu uyuttum geldim :) kahve yapicam isteyen varmi :) sabah tartida güzel birsey gordum mutlu oldum kahveyle kutlama yapicam :) ayni yerlerde olsaydik beraber icerdik
Bende iyim canim. Dur daha bu baslangic
Daha ne iyi rakamlar gorceksin o tartida :) afiyet olsun yaninada varsa biraz cig kuruyemis iyi gider :)

Hee onlarda var tabi. Ben kp memnunum cok anlayislidir. Fikirlerine deger verir hicbiseye karismaz ama kv onun yerini dolduruyo sagolsun
Neyse bosver eviniz ayrı kapınız ayrı. Istanbulda değiller dimi
Eceyi kintrole goturunce yaptirim bari bende kesin b12 dusuk cikcak cnku cok unutkanim herseyi unutuyorum
Bende öyle diyodum eksik çıkmadı heralde kolesttrolede baktır

Neyse bosver eviniz ayrı kapınız ayrı. Istanbulda değiller dimi

Bende öyle diyodum eksik çıkmadı heralde kolesttrolede baktır
yok sehir disindalar cok sukur :)

Aaaa evet 2 ceviz yiyim bari kirip ahh bu calismayan bagirsaklarla işim var :s
Kefir,kurukayisi iyi gelir bagirsaklara canim dene istersen.
Aks,ast,alt,total kolesterol,kreatinin,hdl,ldl,tg, st3,st4,tsh,hemogram Kanguru_ bunları istemiş benden diyetisyen
ben iyisimi diyetisyene gidicem gerekli tahlillerin yapilmasini istiyorum diyim

Kız sen pamuk gibisin ya eşin daha ne istiyo acaba sende inatçı olma o kadar azcık orta yolu bul eğer hatası büyük değilse

Bambuk gibiyim demii

Amin teşekkür ederim canimcim
çok şükür şimdi daha iyi rabbim bi daha yaşatmasın.
ayrılmaktansa öpmek benim tercihim ki inşallah hayatımda öyle bi durum yaşamam

vallahi ben korkudan olucem ahanda söylem sana. Kilomu yazixam cok vurma emi sabah tartıldım 82.3 felaket artı dayım.
20 nisana sözüm vardı ahanda kaldı 15 güncük ve bu sürede bu kiloyu vermek çok zor tabi sözümüz söz artık şok diyetlere kaldım.

Tünaydın canım.Nasılsın?

İyim çok şükür herşey yolunda evde huzursuzluk kalmadı çok mutluyum...
Sen nasılsın kilo vermen nasıl gidiyo izindesin diye sakın salma vallahi toparlamak çok zor oluyo

yok sehir disindalar cok sukur :)

Kefir,kurukayisi iyi gelir bagirsaklara canim dene istersen.
ben iyisimi diyetisyene gidicem gerekli tahlillerin yapilmasini istiyorum diyim
Valla git en doğrusunu yaparsın ama önceden tahlillerini yaptır git yoksa il gittiğinde tahlil istiyo şimdi bişey veremem diyo sinirlerin bozuluyo

Kiz ne olmesi tobe de. Sok diyet fln yok. Sporla gidecek kilolarm yeterki sen burda ol

Ben geldim dün giremedim malum yaz geldi ccuklari dışarı çıkardım eve geldim ustalar geldi sonra ev iş yemek derken girmeye frsatim olmadı bende bugün sıkı bu sekilde başladım artık bırakmak veya kaçamak yapma gibi bi lüksüm kalmadi

Valla pamuk gibisinde azcık aktif ol ya özletme kendini

Valla git en doğrusunu yaparsın ama önceden tahlillerini yaptır git yoksa il gittiğinde tahlil istiyo şimdi bişey veremem diyo sinirlerin bozuluyo
Kiz yok diyetisyene gitmicem ben calisamam diyetisyenle bi listeye sabit kalamam ozaman daha cok kacamak yapiyorum saatleri takip ederken hep aklim yemekte oluyo. dra oyle dicem butun tahlilleri yapsin diye

Senu sectim pikacuuuui kilolarimiz ayni. Haftaya cuma bakalim kim daha cok kilo vercek Eger ben kazanirsam haftaya cumadan itibaren hergun 2 saat spor yapcaksin cezani da soylim

Kiz ne olmesi tobe de. Sok diyet fln yok. Sporla gidecek kilolarm yeterki sen burda ol

Bana bu mantıklı geliyo ayrılıp bir sürü şey yaşayacağına kafanın rahat etmesi için soyunu kurutup kafani rahat ettiriçeksin ben öyle bişey kaldiramam.

Kız sozum var tutmamak olmaz esperenzaa saçımdan tutup kknin içinde dolandirir valla

Artık daha sık burda olucam canımm

Sus kiz soyubu kurutmakmis. Cocuklarin nolcak. Hayatini bi adama endeksleme. Hayat bu ne olacagi belli olmaz. Herzmn guclu olmak zorundasin cunku sen annesin.

Sok diyetle verdigini geri alirsin cnm eminkm ki esperenzaa da sok diyet yapmani istemez

Iyiyim canim sen nasılsın oglusu uyuttum geldim :) kahve yapicam isteyen varmi :) sabah tartida güzel birsey gordum mutlu oldum kahveyle kutlama yapicam :) ayni yerlerde olsaydik beraber icerdik
Afiyet olsun canımAdın Çiğdem sanırımÇok zekiyimdir de , nickinin tersinden şappadanak buldumDaha be eksiler göreceğiz birlikte.Başlangıçta sağlıklı menülerle güzel kilolar verirsin.şok diyet,detoks falan yapma.kilon sabitlendiğinde o dönem yaparsın şimdi hiç gereği yok tatlım
Kız seni yerim yerŞok diyet yapıp da metabolizmanı çökertme. Senden düzenli katılım, temiz menüler ve spor bekliyorum canım.
O artılar yerleşmeden hemen verirsin haydi kuzumSpor istiyorum senden spor.
Ohhh evdeki huzur mutluluk budur

Dip notumsu bişi ben mezun olurum da sen hâlâ listeye giremezsen mezuniyet hikayemde seni etiketleyerek yerden yere vurucam, bascam kırbacı bascam kırbacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…