- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Eskidenmiş o bir kk peynir 3 zeytin oglen şu artık güzel güzel listeler veriyolar. En önemlisi o kadar motive olup gaza geliyosun ki ben tekrar başlamayı düşünüyorum valla diyetisyen gibi olmuyo hic bişeyKiz yok diyetisyene gitmicem ben calisamam diyetisyenle bi listeye sabit kalamam ozaman daha cok kacamak yapiyorum saatleri takip ederken hep aklim yemekte oluyo.dra oyle dicem butun tahlilleri yapsin diye
Valla pamuk gibisinde azcık aktif ol ya özletme kendini
Senu sectim pikacuuuui kilolarimiz ayni. Haftaya cuma bakalim kim daha cok kilo vercekEger ben kazanirsam haftaya cumadan itibaren hergun 2 saat spor yapcaksin cezani da soylim
Bi tahlil yaptirim de sonuclar kotu cikarsa giderim diyetisyene. Bildigim iyi bir diyetisyende yok yakinimda arastirmam lazimEskidenmiş o bir kk peynir 3 zeytin oglen şu artık güzel güzel listeler veriyolar. En önemlisi o kadar motive olup gaza geliyosun ki ben tekrar başlamayı düşünüyorum valla diyetisyen gibi olmuyo hic bişey
Biz iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gdiyor diyetin bu haftasonu geliyor dimş esin heycan varmı tartıda guzel degişşklikler varmı son durum nedir sendeSelam kızlar nasılsınız
Aminn amin esrwcım cok dua edersen olur benceAllahım nolur benim eşimde öyle olsunşimdi ben herşeyini yaparım diyo çocukları inanılmaz seviyo ama belli olmaz tabi.
Her insanın bi kilit kilosu varmış zaten seninde 78 mi acep benimkisi 68 ona eminim
sakkınn sakkın artık yapma lütfen dikkat et kendşne yedşklerine butun sebepleri tükettin artık haydi gerş sayım baslasın artık olurmu bebişimBen geldim dün giremedim malum yaz geldi ccuklari dışarı çıkardım eve geldim ustalar geldi sonra ev iş yemek derken girmeye frsatim olmadı bende bugün sıkı bu sekilde başladım artık bırakmak veya kaçamak yapma gibi bi lüksüm kalmadi
al bendede okadar ben hayatta uyamam duzenli liseyeye karatay tam bşze göre bacım sen devam et benceKiz yok diyetisyene gitmicem ben calisamam diyetisyenle bi listeye sabit kalamam ozaman daha cok kacamak yapiyorum saatleri takip ederken hep aklim yemekte oluyo.dra oyle dicem butun tahlilleri yapsin diye
Hakket mezuniyet yazisi yazcan mi yaz kiz kimse yazmadi bizim takimdan. Yaz da bizdr okuyalimAfiyet olsun canımAdın Çiğdem sanırım Çok zekiyimdir de , nickinin tersinden şappadanak buldum Daha be eksiler göreceğiz birlikte.Başlangıçta sağlıklı menülerle güzel kilolar verirsin.şok diyet,detoks falan yapma.kilon sabitlendiğinde o dönem yaparsın şimdi hiç gereği yok tatlım
Kız seni yerim yerŞok diyet yapıp da metabolizmanı çökertme. Senden düzenli katılım, temiz menüler ve spor bekliyorum canım.
O artılar yerleşmeden hemen verirsin haydi kuzumSpor istiyorum senden spor.
Ohhh evdeki huzur mutluluk budur
Dip notumsu bişiben mezun olurum da sen hâlâ listeye giremezsen mezuniyet hikayemde seni etiketleyerek yerden yere vurucam, bascam kırbacı bascam kırbacı
Tamam ozaman yaris baslasiiiiinnnnTamam kuzum artık burdayım kafamda iyi moralim iyi olmadimi hayattan kopuyorum malesef
Ayyyy evet evet çok iyi olur
gorusuruk canimHaydi ben süpürgeme biner ve uçar.
Ben duş,süs ,püs bişiler yapıp doktora doğru yollanacağım
Görüşürükkk
Bu hafta ara ogunlu beslencem cnm 2 ogunle veremiyorun eger ara ogun yerken verirsem oyle devam edicem bakalimBiz iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gdiyor diyetin bu haftasonu geliyor dimş esin heycan varmı tartıda guzel degişşklikler varmı son durum nedir sende
Aminn amin esrwcım cok dua edersen olur bence
Esra sen kşlit kşloya takılma sporla mutlaka asarsın bu durumu bence canım zaten menülerin cok guzel
sakkınn sakkın artık yapma lütfen dikkat et kendşne yedşklerine butun sebepleri tükettin artık haydi gerş sayım baslasın artık olurmu bebişim
Bu aralar bende sacmaladım zaten grupcak bi dikkatetmeliyiz bence
al bendede okadar ben hayatta uyamam duzenli liseyeye karatay tam bşze göre bacım sen devam et bence
Ah kuzum 2sinide kullanamiyirum ben dokunuyor bana... ilac tek cagreyok sehir disindalar cok sukur :)
Kefir,kurukayisi iyi gelir bagirsaklara canim dene istersen.
ben iyisimi diyetisyene gidicem gerekli tahlillerin yapilmasini istiyorum diyim
Tahlille alakası yok aslında. Bende senin gibi düşünüyordum ama bir kere gittim o kadar değişik geldi ki motivasyonum tavan yaptı resmen. Iyi bir diyetisyenle kilo vermemek imkansız. Tavsiye ederimBi tahlil yaptirim de sonuclar kotu cikarsa giderim diyetisyene. Bildigim iyi bir diyetisyende yok yakinimda arastirmam lazim
Kız düzenli liste diye bisey yok sonucta her istediğini yemekte özgürsün sadece sana alternatifler sunuyo. Ekmek yersen şunu yemiceksin gibi. Ben diyetisyen + spor düşünüyorum mayıstan sonra. Tabi elimde 3 liste var önce onları yapcam. Ben kafama göre yapınca kilo veremiyorumBiz iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gdiyor diyetin bu haftasonu geliyor dimş esin heycan varmı tartıda guzel degişşklikler varmı son durum nedir sende
Esra sen kşlit kşloya takılma sporla mutlaka asarsın bu durumu bence canım zaten menülerin cok guzel
sakkınn sakkın artık yapma lütfen dikkat et kendşne yedşklerine butun sebepleri tükettin artık haydi gerş sayım baslasın artık olurmu bebişim
al bendede okadar ben hayatta uyamam duzenli liseyeye karatay tam bşze göre bacım sen devam et bence
Sus kizsoyubu kurutmakmis. Cocuklarin nolcak. Hayatini bi adama endeksleme. Hayat bu ne olacagi belli olmaz. Herzmn guclu olmak zorundasin cunku sen annesin.
Sok diyetle verdigini geri alirsin cnm eminkm kiesperenzaa da sok diyet yapmani istemez
Afiyet olsun canımAdın Çiğdem sanırım Çok zekiyimdir de , nickinin tersinden şappadanak buldum Daha be eksiler göreceğiz birlikte.Başlangıçta sağlıklı menülerle güzel kilolar verirsin.şok diyet,detoks falan yapma.kilon sabitlendiğinde o dönem yaparsın şimdi hiç gereği yok tatlım
Kız seni yerim yerŞok diyet yapıp da metabolizmanı çökertme. Senden düzenli katılım, temiz menüler ve spor bekliyorum canım.
Dip notumsu bişiben mezun olurum da sen hâlâ listeye giremezsen mezuniyet hikayemde seni etiketleyerek yerden yere vurucam, bascam kırbacı bascam kırbacı
Aynen Çiğdem ismim :) tamam yapmıyorum kür neyim ileriki zamanda illaki durur o zaman buluruz birseyler hangi şehirlerdensiniz ben EskişehirAfiyet olsun canımAdın Çiğdem sanırım Çok zekiyimdir de , nickinin tersinden şappadanak buldum Daha be eksiler göreceğiz birlikte.Başlangıçta sağlıklı menülerle güzel kilolar verirsin.şok diyet,detoks falan yapma.kilon sabitlendiğinde o dönem yaparsın şimdi hiç gereği yok tatlım
Afiyet olsun canımAdın Çiğdem sanırım Çok zekiyimdir de , nickinin tersinden şappadanak buldum Daha be eksiler göreceğiz birlikte.Başlangıçta sağlıklı menülerle güzel kilolar verirsin.şok diyet,detoks falan yapma.kilon sabitlendiğinde o dönem yaparsın şimdi hiç gereği yok tatlım
Haydi ben süpürgeme biner ve uçar.
Ben duş,süs ,püs bişiler yapıp doktora doğru yollanacağım
Görüşürükkk
Biz iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gdiyor diyetin bu haftasonu geliyor dimş esin heycan varmı tartıda guzel degişşklikler varmı son durum nedir sende
Hakket mezuniyet yazisi yazcan mi yaz kiz kimse yazmadi bizim takimdan. Yaz da bizdr okuyalimbizim takimdan vahset bol bol reklam olur
Tamam ozaman yaris baslasiiiiinnnn
gorusuruk canimcok suslenme kiz laf atarlar bak fistik gibi hatunsun.
medgic26 canım hoş geldin...
ilaclarda surekli kullanimda bagirsak tembelligiyapiyo. Spordabagirsaklari calistikmaktacok etkili cnmAh kuzum 2sinide kullanamiyirum ben dokunuyor bana... ilac tek cagre
Kızma ama cocuklarimi arkamda bırakmam onlarla beraber...
Kesinlik şok diyete bende karşıyım ama kaç gündür kafaya koymuştum yapicam diye ama bakalım
Asil Ben seni yerim çok tatlisin.. haklısın şok diyet pek iyi değil ama bugünden itibaren menünü sahnesini sporun alasını yapicam bundan sonra böyle
Neyyyy ne diyon vallahi tüm KKye rezil olurum. Kız sende hemen mezun olma gurbanin olamm
Cok sukur cnm sen nasilsinHanımlar maşallah ne güzel yazmışsınız.Keyifler yerinde çok şükür.
Aynrn ismim Çiğdem :) tamam yapmiyorum şuan kür neyim bakalim kilo cakilinca yaparim birseyler hangi sehirlerdensiniz ben
Cok hos buldum vallahi teşekkür ederim
ilaclarda surekli kullanimda bagirsak tembelligiyapiyo. Spordabagirsaklari calistikmaktacok etkili cnm
Allah seni esindrn ayirmasin cnm kendimden cok sana dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?