Bende gördüm şimdi iq da.Ohh afiyet olsun.
İyiyim şükürler olsun.Cok sukur cnm sen nasilsin
Seni göremeyince bir de izine ayrılacağım dedin ya,cumaya yok diye düşünmüştüm canım
Eksi geleceğim de bir de seni alnından öpeyim kuzum
Biz iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gdiyor diyetin bu haftasonu geliyor dimş esin heycan varmı tartıda guzel degişşklikler varmı son durum nedir sende
Aminn amin esrwcım cok dua edersen olur bence
Esra sen kşlit kşloya takılma sporla mutlaka asarsın bu durumu bence canım zaten menülerin cok guzel
sakkınn sakkın artık yapma lütfen dikkat et kendşne yedşklerine butun sebepleri tükettin artık haydi gerş sayım baslasın artık olurmu bebişim
Bu aralar bende sacmaladım zaten grupcak bi dikkatetmeliyiz bence
al bendede okadar ben hayatta uyamam duzenli liseyeye karatay tam bşze göre bacım sen devam et bence
valla esra burda ac kalsin annesi sefa suruyoBende gördüm şimdi iq da.Ohh afiyet olsun.
İyiyim şükürler olsun.
Bi ara keçilerim toptan firar etmişlerdi ama geri döndüler.
Yok canım iştendi benim keçilerim kaçmasıvalla esra burda ac kalsin annesi sefa suruyo
Regldendir o canim bitki cayi ic rahstlatir :)
Bende gördüm şimdi iq da.Ohh afiyet olsun.
İyiyim şükürler olsun.
Bi ara keçilerim toptan firar etmişlerdi ama geri döndüler.
Dur foto atim sanaAy allah sizi napmasın merak ettim kız nasıl hamur kızartmışlar
Kız o yapmıştır ama yememiştirvalla esra burda ac kalsin annesi sefa suruyo
Regldendir o canim bitki cayi ic rahstlatir :)
Isin stresli heralde surekli kecileri topluyo basinaYok canım iştendi benim keçilerim kaçması
Annesi de ailesinin yanında sürsün sefasını.
Aynen ss alda at bakamDur foto atim sana
Ohh mis ya canım istedi
Ayy bnmde yanina domates peynir cay ooohhh. Anneni arada bzm yerimizede yesinOhh mis ya canım istedi
Yemez o hayatta ağzına sürmezAyy bnmde yanina domates peynir cay ooohhh. Anneni arada bzm yerimizede yesin
Kuzum üzerime vazife olmayan işler ben finansçıyım diye beni buluyor ondan böyle oluyorIsin stresli heralde surekli kecileri topluyo basina
Yemez o hayatta ağzına sürmezkız annemi ifşa ettin orda instagram adresi cikiyo
ahh bilirim o baskasinin isini yapinca icinden gecenleri. Malesef oluyo oyle. Sakin olmaya calisherderdedeva nasılsın
Kuzum üzerime vazife olmayan işler ben finansçıyım diye beni buluyor ondan böyle oluyor
Yoksa çok sakin hatunum diyeceğim ama olmayacak
Çok sakinledim çıktı bahçeye açtım bileklerimi güneşlendim.Sefam olsun dedimtmm sildim
ahh bilirim o baskasinin isini yapinca icinden gecenleri. Malesef oluyo oyle. Sakin olmaya calis
ilaclarda surekli kullanimda bagirsak tembelligiyapiyo. Spordabagirsaklari calistikmaktacok etkili cnm
Allah seni esindrn ayirmasin cnm kendimden cok sana dua edicem
İnşallah çabucak hedefine ulasirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?