Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba ben kızımı sütten kesiyorum 1 hafta sonra size katılacağım bilgilendireyim dedim ..çok mizmiz ve hastane olayım var diş o yüzden yapamıyorum Bilginize
@Rzgrece

Merhaba arkadaşlar yine durgunlasti. Herkes mutfakta sanırım. Benim dünden kalma yemeklerim var. Kızıma ödev yaptırıyorum. Gündüz bitirteyim, akşama spor zamanı

N NGY özledim seni nerelerdesin?
Sanırım taşındın evine ama artık dön buralara
Aynen ya bende cok özledim canım nasıl gidiyor hayat yerleşenildinmi öZlendin arada ugra bşze N NGY
Ahh ahh insallah guzelim de benim yolum cooook uzun ufuk felan gozukmuyor yani
hiç öyle deme 5ler 10 lar nasıl gidiyosa 20-30 lar da öyle gidiyo sen iste yeterki ben 14 kilo verdim hala inanamıyorum kendime normalde 5 kilo berir bırakırdım

Dogru diyorsun tatlım ne kadar zamanda verdin iyi bir kilo kaybi olmuş

Ahh ahh insallah guzelim de benim yolum cooook uzun ufuk felan gozukmuyor yani

Yanlış düşünüyorsun canımm. Azimli olursan harika kilo verirsin inanki nice insanlar ne kilolar veriyorlar sende verirsin sadece biraz zaman. Suanki hedefin 2li rakam görmek daha sonra zaten devamı gelir. SEN BAŞARIRSIN

Ahsen hayirdi4 canim senin ne sıkıntın var esinle? Yazinida bulamadim telefondan yaziyorum

geçenlerde eşimle aramız biraz bozuktu en ufak şeyi çok büyüttük (huyumuzdur) ciddi noktalara geldik ama çok şükür sonra toparladik şimdi herşey yolunda umarım bidaha olmaz..

Hanimis benim güzel takım arkadaşlarım haniiiii hmm spor mu yaparlarmis yadaa yemekmi yerlermis artıkin çıkın ortaya daaa

Bizde eşimle hep öyleyiz malesef başkaları yüzünden kv ve kp yüzünden genelde de bosver be arkadasim inanki degmiyor hayat kısa bende cook senemi verdim hicbirsey olmadı kendimi uzdum durdum

Dogru diyorsun tatlım ne kadar zamanda verdin iyi bir kilo kaybi olmuş
bence sen cok daha hızlı berirsin verdikce veresi geliyor insanın ben burası sayesinde bırakmadan devaö ettim sende yapacaksın eminim bitanem ben 3 ay pldu baslayalı 5-6 kilol dahha var sonrası koruma

Hanimis benim güzel takım arkadaşlarım haniiiii hmm spor mu yaparlarmis yadaa yemekmi yerlermis artıkin çıkın ortaya daaa
ben bugun anş bşr kararla bahar temizliği gibi bişeye basladım valla camşar tüller balkonlara giriştim aksam da mutfak dolaplarını elden geciricem yarına belki misafirim gelir simdi parktayız cpcuklarla sen napıyosun canım bahceyi nezaman ekip dikiyonuz

Bizde eşimle hep öyleyiz malesef başkaları yüzünden kv ve kp yüzünden genelde de bosver be arkadasim inanki degmiyor hayat kısa bende cook senemi verdim hicbirsey olmadı kendimi uzdum durdum

merhaba kızlar
Bugün yemeği çok abarttım. Daha doğrusu akşam eve gelince az evvel, bir sürü ceviz badem hurma yedim.
Bayaa bi
Neyse olan oldu artık..
Sabah ve öğlen yediklerimi de foto ekliyorum.

Eklentiler

• BC4F569B-28F7-4EDA-853F-2ADC4FA14799.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 31
  • 526D78CC-6796-45EC-9A70-BE57AAFACFF0.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…