- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
herderdedeva nasılsın
Kuzum üzerime vazife olmayan işler ben finansçıyım diye beni buluyor ondan böyle oluyor
Yoksa çok sakin hatunum diyeceğim ama olmayacak
Bende iyiyim moralin düzelmiş sanırım.Sevindim.İyiyim sen nasılsın
İnşallah çabucak hedefine ulasirsin
medgic26 hoşgeldin aramıza.Biraz geç oldu ama.
Ahh ahh insallah guzelim de benim yolum cooook uzun ufuk felan gozukmuyor yani
İdare eder diiyelimBende iyiyim moralin düzelmiş sanırım.Sevindim.
Merhabalar hoşgeldiniz, umarım dileğiniz kiloya en sağlıklı şekil kavuşursunuz :)
İdare etmesin canım iyi ol ki h.sonu eşin geliyormuş mutlu görsün seni.İdare eder diiyelim
cansın
Aynen ya bende cok özledim canım nasıl gidiyor hayat yerleşenildinmi öZlendin arada ugra bşze N NGY
hiç öyle deme 5ler 10 lar nasıl gidiyosa 20-30 lar da öyle gidiyo sen iste yeterki ben 14 kilo verdim hala inanamıyorum kendime normalde 5 kilo berir bırakırdımAhh ahh insallah guzelim de benim yolum cooook uzun ufuk felan gozukmuyor yani
Ahh ahh insallah guzelim de benim yolum cooook uzun ufuk felan gozukmuyor yani
Ahsen hayirdi4 canim senin ne sıkıntın var esinle? Yazinida bulamadim telefondan yaziyorum
Yanlış düşünüyorsun canımm. Azimli olursan harika kilo verirsin inanki nice insanlar ne kilolar veriyorlar sende verirsin sadece biraz zaman. Suanki hedefin 2li rakam görmek daha sonra zaten devamı gelir. SEN BAŞARIRSIN
geçenlerde eşimle aramız biraz bozuktu en ufak şeyi çok büyüttük (huyumuzdur) ciddi noktalara geldik ama çok şükür sonra toparladik şimdi herşey yolunda umarım bidaha olmaz..
Bizde eşimle hep öyleyiz malesef başkaları yüzünden kv ve kp yüzünden genelde de bosver be arkadasim inanki degmiyor hayat kısa bende cook senemi verdim hicbirsey olmadı kendimi uzdum durdum
Bu durumlar hiç hoş değil bizim böyle şeylere izin vermememiz gerekiyo[/QUOTE
Ben bir duvar ördüm benim diyen usta kendine gelemedi hic umursamiyorum yoklarmis gibi davraniyorum kiz elini bilr opmuyorum artik onlarin esimde karışmıyorum dedi bezdi artik arada kalmaktan cagreme cozum buymus kopek gelin olmak valla cok ise yariyor ne arar ne sorar hiccc torunuda umrunda degil benim kocama asik bi kv malesef ama bende böyle yapiyorum rahatladim
bence sen cok daha hızlı berirsin verdikce veresi geliyor insanın ben burası sayesinde bırakmadan devaö ettim sende yapacaksın eminim bitanem ben 3 ay pldu baslayalı 5-6 kilol dahha var sonrası korumaDogru diyorsun tatlım ne kadar zamanda verdin iyi bir kilo kaybi olmuş
ben bugun anş bşr kararla bahar temizliği gibi bişeye basladım vallaHanimis benim güzel takım arkadaşlarım haniiiii hmm spor mu yaparlarmis yadaa yemekmi yerlermis artıkin çıkın ortaya daaa
Bizde eşimle hep öyleyiz malesef başkaları yüzünden kv ve kp yüzünden genelde de bosver be arkadasim inanki degmiyor hayat kısa bende cook senemi verdim hicbirsey olmadı kendimi uzdum durdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?