- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Geçmiş olsun faranjit çok zorBademcikler iltihaplı sismis faranjit varmis birde eve geciyorum suan hic halim yok canim
Mıhteşemmm bu ara pek bi sportifsin esperanzecimİyi geceler kadunlar
Menüm
08:30 Limonlu su
09:30 2 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,4 ceviz,7 zeytin,süzme ve burgu peynir,yeşil çay
11:00 Şekersiz duble türk kahvesi
14:00 Yeşil çay
18: Filtre Kahve
20:45 çooook yoğurt,içine salatalık az da kereviz sapları
Su:2 litre
Spor:3 mil lesli 135 puan
20x3= 60 squat 18 puan
8.000 adım= 120 puan
45 sn plunk = 15 puan
Toplam:288
Popoyu kaldırmaya çalılıyorumMıhteşemmm bu ara pek bi sportifsin esperanzecim
Ne yedin ne içtin şekerimMıhteşemmm bu ara pek bi sportifsin esperanzecim
Aman karın kası istemedePopoyu kaldırmaya çalılıyorumSıkı ve bi diri fücutt istiyon ben ya
Offf off off hep karbonhidrat olmuş canım.Çok az yemişsin aslında, ama güzel beslenmemişsin...Menüm
Sabah
1 simit
12.30
Çok az tarhana çorbası
Yoğurt
Salata
Akşam
1 lahmacun
esperenzaa tutulacak bi tarafı yok bu menünün moralim bozuldu ya
Bennn kaçamak yaptım pişman mıyım evett. Ama kaçamağım su böreği yaş pasta dolma kurabiye değil. Ceviz badem hurma ama miktarı biraz fazlaydı işte.. cezama razıyım yes.Kaçamak yapan,niyeti diyeti bozan şu mesajımı alıntılayarak yazabilir miGeçmişe gidemeyecek kadar çok yorgunum ve ayaklarım fena ağrıyor.
Ceza verdiğim arkadaşlar da cezalarını çektilerse,buraya bildirirlerse cezalarını infaz edip düşüm yapacağımyoksa siciliniz bozuk kalır benden demesi
Geçmiş olsunSelammmmmss :) Sabah: , 1dlm tambugday ekmk...peynir...3zeytin...1yumurta+domates omlet 1fincan cay
ARA:TÜRK KAHVESİ TARCINLI
Öğlen: 1avuc tatsiz tuzsuz leblebi ihlamur cayi
Aksam: 1/2 kase yağsız corba salata fırın tavuk 3kask yoğurt ev olanından
Simdi ise tatli niyetine SERUMhastahanedeyim
Menüm
Sabah
1 simit
12.30
Çok az tarhana çorbası
Yoğurt
Salata
Akşam
1 lahmacun
esperenzaa tutulacak bi tarafı yok bu menünün moralim bozuldu ya
Mezun olayım yaktım siziAman karın kası istemede
Off bunu 45 dk kurtarmaz ki ya moralim bozuldu disarda yiyoruz hepOfff off off hep karbonhidrat olmuş canım.Çok az yemişsin aslında, ama güzel beslenmemişsin...
45 dk daha spor cezası geldi
Dün kestiğim ceza çekilmediyse faiz yürüteceğim bak
Kaçamağın gayet sağlıklı şeylerde ölçüyü aştığın için 15 dk spor yapmak.Çok vicdanlı,hakkaniyetli bir insanım yawBennn kaçamak yaptım pişman mıyım evett. Ama kaçamağım su böreği yaş pasta dolma kurabiye değil. Ceviz badem hurma ama miktarı biraz fazlaydı işte.. cezama razıyım yes.
Beni översin tabikiMezun olayım yaktım sizi
Mezuniyet anılarımı yazıp kiminizi överken kiminizi çok pis gömecem
Sonra bıraya gelip anam bi six pack neyim yapmanın püf noktalarını anlatıcam
Canım benim çok haklısın dışarda yemek yediğin için zorlanmakta ama bunu bi şekilde ayarlaman gerek.yanında sağlıklı yiyecekler taşıyarak olabilir mesela.Off bunu 45 dk kurtarmaz ki ya moralim bozuldu disarda yiyoruz hep
Kaptanımız @Rzgrece ye soralımArkadaslar meraba , bizim de diyet gunluklerinde bi topigimiz var. Sizin spor puanlarinizi gordum ilk sayfada, yapan arkadasin eline saglik. Kullanmamizin sakincasi varmi acaba?
@Rzgrece düzenliyor genelde canım.bence bir sorun olmaz diyecektir.Arkadaslar meraba , bizim de diyet gunluklerinde bi topigimiz var. Sizin spor puanlarinizi gordum ilk sayfada, yapan arkadasin eline saglik. Kullanmamizin sakincasi varmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?