Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mıhteşemmm bu ara pek bi sportifsin esperanzecim

Kaçamak yapan,niyeti diyeti bozan şu mesajımı alıntılayarak yazabilir miGeçmişe gidemeyecek kadar çok yorgunum ve ayaklarım fena ağrıyor.
Ceza verdiğim arkadaşlar da cezalarını çektilerse,buraya bildirirlerse cezalarını infaz edip düşüm yapacağımyoksa siciliniz bozuk kalır benden demesi

Menüm
Sabah
1 simit

12.30
Çok az tarhana çorbası
Yoğurt
Salata

Akşam
1 lahmacun

esperenzaa tutulacak bi tarafı yok bu menünün moralim bozuldu ya

Menüm
Sabah
1 simit

12.30
Çok az tarhana çorbası
Yoğurt
Salata

Akşam
1 lahmacun

Offf off off hep karbonhidrat olmuş canım.Çok az yemişsin aslında, ama güzel beslenmemişsin...
45 dk daha spor cezası geldi
Dün kestiğim ceza çekilmediyse faiz yürüteceğim bak

Bennn kaçamak yaptım pişman mıyım evett. Ama kaçamağım su böreği yaş pasta dolma kurabiye değil. Ceviz badem hurma ama miktarı biraz fazlaydı işte.. cezama razıyım yes.

Geçmiş olsun

Menüm
Sabah
1 simit

12.30
Çok az tarhana çorbası
Yoğurt
Salata

Akşam
1 lahmacun

Kötü bi gün olmuş senin için menü konusunda

Bennn kaçamak yaptım pişman mıyım evett. Ama kaçamağım su böreği yaş pasta dolma kurabiye değil. Ceviz badem hurma ama miktarı biraz fazlaydı işte.. cezama razıyım yes.
Kaçamağın gayet sağlıklı şeylerde ölçüyü aştığın için 15 dk spor yapmak.Çok vicdanlı,hakkaniyetli bir insanım yaw

Mezun olayım yaktım sizi

Mezuniyet anılarımı yazıp kiminizi överken kiminizi çok pis gömecem
Sonra bıraya gelip anam bi six pack neyim yapmanın püf noktalarını anlatıcam
Beni översin tabiki sen bi mezun ol da istediğin kadar yer bizi grur kaynağımız olursun

Arkadaslar meraba , bizim de diyet gunluklerinde bi topigimiz var. Sizin spor puanlarinizi gordum ilk sayfada, yapan arkadasin eline saglik. Kullanmamizin sakincasi varmi acaba?

Off bunu 45 dk kurtarmaz ki ya moralim bozuldu disarda yiyoruz hep
Canım benim çok haklısın dışarda yemek yediğin için zorlanmakta ama bunu bi şekilde ayarlaman gerek.yanında sağlıklı yiyecekler taşıyarak olabilir mesela.
Ben bugün dışarıdaydım?akşam yemek saatinde.oğluma dışarda yedirdim eve geldim çok geç saat olduğu için yoğurt,kereviz salatalık yedim.çok pis açım
Köfte vs yemek istemedim yarına zor sindirilir gereksiz şişkinlik olur diye

Arkadaslar meraba , bizim de diyet gunluklerinde bi topigimiz var. Sizin spor puanlarinizi gordum ilk sayfada, yapan arkadasin eline saglik. Kullanmamizin sakincasi varmi acaba?
@Rzgrece düzenliyor genelde canım.bence bir sorun olmaz diyecektir.
Arada iadei ziyarete geliriz,fırsat buldukça da bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…