- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Şuan bizim evde o salatalığı bile doğrayabilecek durumumuz yok. Yatacak yer bulduğumuza şükrediyoruzCanım benim çok haklısın dışarda yemek yediğin için zorlanmakta ama bunu bi şekilde ayarlaman gerek.yanında sağlıklı yiyecekler taşıyarak olabilir mesela.
Ben bugün dışarıdaydım?akşam yemek saatinde.oğluma dışarda yedirdim eve geldim çok geç saat olduğu için yoğurt,kereviz salatalık yedim.çok pis açım
Köfte vs yemek istemedim yarına zor sindirilir gereksiz şişkinlik olur diye
Tesekkur ederiz ozaman kaptaninizdan hbr beklioruz. Arada takip edioruz zaten, motivasyonunuz bol olsun. Siz de gelin bekleriz@Rzgrece düzenliyor genelde canım.bence bir sorun olmaz diyecektir.
Arada iadei ziyarete geliriz,fırsat buldukça da bekleriz
Geçmiş olsun canım ,dinlenmeye çalış.yorma kendini.
Geçmiş olsun faranjit çok zor
Salatalığı soy katır kütür ye üstüne de yoğurt ye arzuna göre servis edersin.Şuan bizim evde o salatalığı bile doğrayabilecek durumumuz yok. Yatacak yer bulduğumuza şükrediyoruzama buna bi çözüm bulmam lazım hergün simit yesem 75 kilo olurum valla
Tamam geliriz biz deTesekkur ederiz ozaman kaptaninizdan hbr beklioruz. Arada takip edioruz zaten, motivasyonunuz bol olsun. Siz de gelin bekleriz
Çok çok geçmiş olsun canım.İyi ki anneciğin yakınmış ve gelmiş.Bu sıralar ilaçlardan vücudun ödem toplayabilir aç bilaç durdum da kilo aldım diye moralini bozma.Sagol tatlim evet cok zor geçiyor bitigim yani suan
Zor şartlarda yarın için kendime meyveli yoğurt hazırladım telafi etmeye çalışcam bakalım. Ben öyle kütür kütür yiyemem kibar insanım rendelemem lazımSalatalığı soy katır kütür ye üstüne de yoğurt ye arzuna göre servis edersin.
sunum önemlibir iki pembiş kurdele işini görür
Tamam geliriz biz de
Ceza uygulamanız yoksa ,kaçamağa ceza vermeyi de deneyin
Çok çok geçmiş olsun canım.İyi ki anneciğin yakınmış ve gelmiş.Bu sıralar ilaçlardan vücudun ödem toplayabilir aç bilaç durdum da kilo aldım diye moralini bozma.
Sporu da iyileşince yaparsın canım.Önce iyileş
Zor şartlarda da olsa devam etmeye çalış canım,farkındayım hiç uygun bir zaman değil ama bu kadar zor durumda kilo almaman bile kazançtır kuzum.koşturup yoruluyorsun bari dikkat et de bu yorgunluk eksi olarak dönsün sana.Zor şartlarda yarın için kendime meyveli yoğurt hazırladım telafi etmeye çalışcam bakalım. Ben öyle kütür kütür yiyemem kibar insanım rendelemem lazım(hiç sevmem rende )
73.5u gördüm valla şaka gibi vereceğime alıyorum bari sabit kalsamZor şartlarda da olsa devam etmeye çalış canım,farkındayım hiç uygun bir zaman değil ama bu kadar zor durumda kilo almaman bile kazançtır kuzum.koşturup yoruluyorsun bari dikkat et de bu yorgunluk eksi olarak dönsün sana.
Hıyar kütür kütür yenir akıllımbırak kibarlığı elden
Salatalığı soy katır kütür ye üstüne de yoğurt ye arzuna göre servis edersin.
sunum önemlibir iki pembiş kurdele işini görür
Tamam geliriz biz de
Ceza uygulamanız yoksa ,kaçamağa ceza vermeyi de deneyin
Çok çok geçmiş olsun canım.İyi ki anneciğin yakınmış ve gelmiş.Bu sıralar ilaçlardan vücudun ödem toplayabilir aç bilaç durdum da kilo aldım diye moralini bozma.
Sporu da iyileşince yaparsın canım.Önce iyileş
Valla kuzum 10 tanecik penesilin verdi popom kevgire donecegi kesin ama ben kg da ne olurum bilmemyarinda tarti var yahu sabahtan mi yazicaz kg yu birde nasil yazcaz % mi yapicim
Evde mutfakta tadilatın olması kötü canım.73.5u gördüm valla şaka gibi vereceğime alıyorum bari sabit kalsam
Canım takıma yazdığın ilk gün kaç kiloydun?
Başlangıç kilo=
Cuma kilo=
Fark=
Yüzde=
Yüzdeyi sen öğrenene kadar hesaplarız biz
Yüzde hesaplama ilk sayfada var canım
Mıhteşemmm bu ara pek bi sportifsin esperanzecim
Sporuna
pazartesiye sadece kilo bildirimi yapıyoruz kuzumCanim ogrendim.onu okudum anladim kahul ediyorum hehehehe pazartesi gunu icinde mi yuzde yazicaz?? Yoksa direk kg mu ?? Birde dun girdigim de 111.9 dum yarin sabah ne çıkarsa artik
karatay usulü besleniyorum canım, iki öğün yapıyorum.E bu listede yemek yok boyuna icmisin birseyler hahaha helal olsun valla siz oturtmusunuz iyice cozmusunuz olayi
Canım 15 dksını yaptım diğeri kaldı. Hala devam ediyor mu cezam
Gunaydin cnm aytilirsan artili olmaz misin neden ayrilmak istiyorsunKızlar günaydın hayırlı sabahlar ben sabitim bu hafta izne ayrılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?