Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şuan bizim evde o salatalığı bile doğrayabilecek durumumuz yok. Yatacak yer bulduğumuza şükrediyoruz ama buna bi çözüm bulmam lazım hergün simit yesem 75 kilo olurum valla

Şuan bizim evde o salatalığı bile doğrayabilecek durumumuz yok. Yatacak yer bulduğumuza şükrediyoruz ama buna bi çözüm bulmam lazım hergün simit yesem 75 kilo olurum valla
Salatalığı soy katır kütür ye üstüne de yoğurt ye arzuna göre servis edersin.
sunum önemli bir iki pembiş kurdele işini görür
Tesekkur ederiz ozaman kaptaninizdan hbr beklioruz. Arada takip edioruz zaten, motivasyonunuz bol olsun. Siz de gelin bekleriz
Tamam geliriz biz de
Ceza uygulamanız yoksa ,kaçamağa ceza vermeyi de deneyin
Sagol tatlim evet cok zor geçiyor bitigim yani suan
Çok çok geçmiş olsun canım.İyi ki anneciğin yakınmış ve gelmiş.Bu sıralar ilaçlardan vücudun ödem toplayabilir aç bilaç durdum da kilo aldım diye moralini bozma.
Sporu da iyileşince yaparsın canım.Önce iyileş

Zor şartlarda yarın için kendime meyveli yoğurt hazırladım telafi etmeye çalışcam bakalım. Ben öyle kütür kütür yiyemem kibar insanım rendelemem lazım (hiç sevmem rende )

Zor şartlarda yarın için kendime meyveli yoğurt hazırladım telafi etmeye çalışcam bakalım. Ben öyle kütür kütür yiyemem kibar insanım rendelemem lazım (hiç sevmem rende )
Zor şartlarda da olsa devam etmeye çalış canım,farkındayım hiç uygun bir zaman değil ama bu kadar zor durumda kilo almaman bile kazançtır kuzum.koşturup yoruluyorsun bari dikkat et de bu yorgunluk eksi olarak dönsün sana.
Hıyar kütür kütür yenir akıllım bırak kibarlığı elden

73.5u gördüm valla şaka gibi vereceğime alıyorum bari sabit kalsam

Valla kuzum 10 tanecik penesilin verdi popom kevgire donecegi kesin ama ben kg da ne olurum bilmem yarinda tarti var yahu sabahtan mi yazicaz kg yu birde nasil yazcaz % mi yapicim

Valla kuzum 10 tanecik penesilin verdi popom kevgire donecegi kesin ama ben kg da ne olurum bilmem yarinda tarti var yahu sabahtan mi yazicaz kg yu birde nasil yazcaz % mi yapicim

Canım takıma yazdığın ilk gün kaç kiloydun?
Başlangıç kilo=
Cuma kilo=
Fark=
Yüzde=
Yüzdeyi sen öğrenene kadar hesaplarız biz
Yüzde hesaplama ilk sayfada var canım

Canım takıma yazdığın ilk gün kaç kiloydun?
Başlangıç kilo=
Cuma kilo=
Fark=
Yüzde=
Yüzdeyi sen öğrenene kadar hesaplarız biz
Yüzde hesaplama ilk sayfada var canım

Canim ogrendim.onu okudum anladim kahul ediyorum hehehehe pazartesi gunu icinde mi yuzde yazicaz?? Yoksa direk kg mu ?? Birde dun girdigim de 111.9 dum yarin sabah ne çıkarsa artik

@Rzgrece
500 atlama 100 puan
5000 adım 75 puan
Toplam 175 puan
Sporuna
Canim ogrendim.onu okudum anladim kahul ediyorum hehehehe pazartesi gunu icinde mi yuzde yazicaz?? Yoksa direk kg mu ?? Birde dun girdigim de 111.9 dum yarin sabah ne çıkarsa artik
pazartesiye sadece kilo bildirimi yapıyoruz kuzumHafta sonu cozutmayalım diye pazartesi tartı var
Yarın ne çıkarsa canım kısmet
E bu listede yemek yok boyuna icmisin birseyler hahaha helal olsun valla siz oturtmusunuz iyice cozmusunuz olayi
karatay usulü besleniyorum canım, iki öğün yapıyorum.
normalde akşam 7’de yerim ve iyi de yerim aslında. Sebze/ et/balık ne varsa yerim yanına bol salata ve yoğurt olur ama bugün yemek saati dışardaydım yarın tartı olduğu için dışardan da yemedim eve gelince çok açtım öyle geçiştirdim.
Şuan açım ama alıştım sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…