Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim canım benım

Oyy fedakar arkadasim benim❤ keske herkes senin gibi dusunse. Ama cogu kisi takim olmayi idrak edemiyo ne yazik ki. Insallah dereceye girersiniz de emeklerin bosa gitmez
Selam günaydınlar. 62.95 ile 4 gün önce aranıza katıldım. Sabah 62.30 idim. Kanguru_
gunaydin cnm tebrik rderim

9**6. Takım 563. Etap***
Huzurvermeyolunda(65.4/
Belcimim(63.2/62.4/0.8/%1.27)
Herderdedeva(100/) sabit. Izine ayrilmak istiyor
Esperenzaa (68/67/1/%1.47)
6. Takim ortalamasi %

Deneme suresindeki uyeler
@kolera88 (55/54/1/1.82)baslangic tarihi 30 Mart baslangic kilosu 55 hedef kilo 50
cgdmk baslangic tarihi 31 Mart baslangic kilosu 62.9 hedef kilo 55
tugce1325 baslangic tarihi 30 Mart baslangic kilosu 69 hedef kilo 60
M Melmuss s baslangic tarihi 26 Mart. Baslangic kilosu 66.9 hedef kilo 53
T Tombulfit t baslangic tarihi 30 mart baslangic kilosu 97 hedef kilo 66
BettyRuble (62.9/62.3/0.6/%0.95)baslangic tarihi 2 nisan baslangic kilosu 62.9 hedef kilo 55
@kucukcasper r baslangic kilosu 2 nisan basl. Kilosu 60 hedef 54
Tamara2881 basl. Tarihi 2 nisan basl. Kilosu 89.6 hedef kilo 55

medgic26 (111.9/110.6/1.3/%1.16) basl tarihi 4 Nisan. Baslangic kilosu 111.9 hedef kilo 75

İzindeki Üyeler
Rzgrece (82/81.8/0.2) listeye girmesi icin olmasi gereken kilo 79.9
AhSen_yarim(81.9/80.9/1) liste girmesi icib olmasi gerekn kilo 76.7. Nick degisikligi eski nick :Yasmin2504

[/QUOTE]

Son düzenleme:
geldimmmmmm :) buyursunlar efendim

BAŞLAMA TARİH : 04.04.18
BAŞLAMA KİLOM : 111.9 ----->>> HEDEFİM :75 KG
CUMA KİLOM: 110.6
FARK :1.3 kg
YÜZDE:1.16 dan 1.2 yuvarlayınca sanırım
Oyy maşallah canım,hedefinr varacağına inanıyorum kuzum
Nasılsın bu sabah?

geldimmmmmm :) buyursunlar efendim

BAŞLAMA TARİH : 04.04.18
BAŞLAMA KİLOM : 111.9 ----->>> HEDEFİM :75 KG
CUMA KİLOM: 110.6
FARK :1.3 kg
YÜZDE:1.16 dan 1.2 yuvarlayınca sanırım
Tebrik ederim cnm cok guzel gitmis boyle drvam edecrk insallah

Oyy maşallah canım,hedefinr varacağına inanıyorum kuzum
Nasılsın bu sabah?

Ayy TEşekkür ederim tatlım dun aksam serum sabah penesilin vurundum dune göre daha ıyıyım ama spor yapamıyorum yutkunurken nefes alırken çok zorlanıyorum onun harıcınde ıyıyım cok şükür

he kızz şimdi gördüm mutlu oldum vallahi teyy teyy ama spor yok su hastalığı bı atayım ustumden baslıycam ... popomdan nefes alıyorum desem yeri heheheh
birde iğneler ödem yapıyormus bi gecene kadar ödem atıcı bırsey mı yapıp ıcsem kı ne dersin

Iyiyim bugün haftanın son günü olduğundan içim kıpır kıpır tatil geliyo sen nasılsın

1 ayda ben 80 olurum
oyle deme canım yerim yok yapamam vs al kucagına dpgra salatanı icine peynşr koy ceviz koy kuru uzun koy oldu bitti besleuici ogun yoksa sen uzuleceksşn emeklerine

Günaydınlar
Geçen cuma:68
Bugün:67
Fark :1
Yüzde:1,470

Dün az yediğim için giden bir kilo gözükse de aslında 400-500 gram vermiştim.:))
Olsuj giden gitmiştir gittigi gün birmiştir geri almazsın inş

Oyy fedakar arkadasim benim❤ keske herkes senin gibi dusunse. Ama cogu kisi takim olmayi idrak edemiyo ne yazik ki. Insallah dereceye girersiniz de emeklerin bosa gitmez
gunaydin cnm tebrik rderim
Takım olmayı idrak edemeyen ben oluyorum heralde bu durumumda :)

Sen daha dur asil listede gorcez seni 2 hafta sonra :) daha sonra ikili rakamlara geliceksin onu kutlcaz burda :)

Iyilesene kdr spor yapma. Bol bol su ic bu surede hem hastaligi atarsin hemde fazla odem olmaz

Gecen hafta 65.4
Bugun 65.8

Fark +400 gram

Ceza verecektiniz heralde kaptanım iki lere artı yada sabit gelene izin gibi siz bilirsiniz takımın ahengini bozmak istemem

tabiki hayir. Ben listede olupta sorumlulugunu yerine getirmeyenlere diyorum onu. Sen sorumlulugunun yeterijce farkindasin

Oooo essperenzacim bakiyorum da hedefe iyice yaklastiniz. Tebrik ederim. Bi gunde 500 gr vermissin ozmn

tebrik ederim canım :) kız öyle deme kendıne elınden gelenı yapıyorsun emınım ben inanıyorum ALKIŞŞŞ ALKIŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…