- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Tmm cnm kolay gelsin gecmis olsuj
Afoyet olsun cnm gereken soylenmis zaten :)
Gecmis olsun
Afiyet olsun cnm
Olmamis otur sifir
Kullanabilirsinix tabiki :) kolay gelsun
Ip atlamaya basladin :) yakinda binli rakamlar goruruz senden
Oh harikasin cnm
Supersin belcim mayisa kadar mezun olursun
harika tebrij ederim :)
[
Oyy fedakar arkadasim benim❤ keske herkes senin gibi dusunse. Ama cogu kisi takim olmayi idrak edemiyo ne yazik ki. Insallah dereceye girersiniz de emeklerin bosa gitmezCanım o 500 gram keşke giden kilo olsa ama yarına geri gelecek büyük ihtimalle.
Dün çok dolaştım çok aç kaldım, tartı var diye de yemedim belki birinci oluruz diye ama olmayacak gibi. Dün akşam açtım felaket derecede ama sırf tartı için yemedim, boşaymış yani.
Listede olup sabit yada kilo alıp gelene çok kızıyorum.geçen hafta da konuştuk ama herderdedeva bozdu işi.
gunaydin cnm tebrik rderimSelam günaydınlar. 62.95 ile 4 gün önce aranıza katıldım. Sabah 62.30 idim.Kanguru_
Oyy maşallah canım,hedefinr varacağına inanıyorum kuzumgeldimmmmmm :) buyursunlar efendim
BAŞLAMA TARİH : 04.04.18
BAŞLAMA KİLOM : 111.9 ----->>> HEDEFİM :75 KG
CUMA KİLOM: 110.6
FARK :1.3 kg
YÜZDE:1.16 dan 1.2 yuvarlayınca sanırım
Tebrik ederim cnm cok guzel gitmis boyle drvam edecrk insallahgeldimmmmmm :) buyursunlar efendim
BAŞLAMA TARİH : 04.04.18
BAŞLAMA KİLOM : 111.9 ----->>> HEDEFİM :75 KG
CUMA KİLOM: 110.6
FARK :1.3 kg
YÜZDE:1.16 dan 1.2 yuvarlayınca sanırım
Oyy maşallah canım,hedefinr varacağına inanıyorum kuzum
Nasılsın bu sabah?
Tebrik ederim cnm cok guzel gitmis boyle drvam edecrk insallah
Basaricaz cnm sen yeterki iste :)Teşekkür ederim kuzuminşallah boyle devam eder el birliği ile başarırız
Basaricaz cnm sen yeterki iste :)
Yazdim yazdimkuzum benı deneme listesine yazıverın yahu az kendımı görim :) :)
Yazdim yazdim
oyle deme canım yerim yok yapamam vs al kucagına dpgra salatanı icine peynşr koy ceviz koy kuru uzun koy oldu bitti besleuici ogun yoksa sen uzuleceksşn emeklerineIyiyim bugün haftanın son günü olduğundan içim kıpır kıpır tatil geliyosen nasılsın
1 ayda ben 80 olurum
Olsuj giden gitmiştir gittigi gün birmiştir geri almazsın inşGünaydınlar
Geçen cuma:68
Bugün:67
Fark :1
Yüzde:1,470
Dün az yediğim için giden bir kilo gözükse de aslında 400-500 gram vermiştim.:))
Takım olmayı idrak edemeyen ben oluyorum heralde bu durumumda :)Oyy fedakar arkadasim benim❤ keske herkes senin gibi dusunse. Ama cogu kisi takim olmayi idrak edemiyo ne yazik ki. Insallah dereceye girersiniz de emeklerin bosa gitmez
gunaydin cnm tebrik rderim
Sen daha dur asil listede gorcez seni 2 hafta sonra :) daha sonra ikili rakamlara geliceksin onu kutlcaz burda :)he kızz şimdi gördüm mutlu oldum vallahiteyy teyy ama spor yok su hastalığı bı atayım ustumden baslıycam ... popomdan nefes alıyorum desem yeri heheheh
birde iğneler ödem yapıyormus bi gecene kadar ödem atıcı bırsey mı yapıp ıcsem kı ne dersin
oyle deme canım yerim yok yapamam vs al kucagına dpgra salatanı icine peynşr koy ceviz koy kuru uzun koy oldu bitti besleuici ogun yoksa sen uzuleceksşn emeklerine
Olsuj giden gitmiştir gittigi gün birmiştir geri almazsın inş
Takım olmayı idrak edemeyen ben oluyorum heralde bu durumumda :)
Oooo essperenzacim bakiyorum da hedefe iyice yaklastiniz. Tebrik ederim. Bi gunde 500 gr vermissin ozmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?