Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

işte geldım burdayım çiğdemde kampanya 109,9 tl heheheheh cuma 110.6 pazartesi 109.9 kg eriyorum günden güne mutluyummmmmmm
Çiğdemim canım ciğerim gel kız gel seni alnının orta yerinden muahhhh diye öpücem
Tebrik ederim kuzum.Temmuzda doğum günü hedefini tutturursun canım.
Oğlun nasıl oldu,sen nasıl oldun canım?

Çiğdemim canım ciğerim gel kız gel seni alnının orta yerinden muahhhh diye öpücem
Tebrik ederim kuzum.Temmuzda doğum günü hedefini tutturursun canım.
Oğlun nasıl oldu,sen nasıl oldun canım?

ohhh mis gibi geldi bu öpücük tutturcam kız and içtim sizin sayenizde her sabah oğlusuma bakıp söz verıyorum benı böyle hatırlamıycaksın dıyorum kokusunu çekıyorum full motive oluyorum... burası zaten hep yanımda olan meleklerım var daha ne olsun kız İYİKİSİNİZ VALLAHİ

İyiyimm kuzum oglusda bırazdaha ıyı yarın aksam ıgne son bugun esrayla başlıyoz eliptike 1 mille haydı bakalım Allahım utandırmasın

Günaydınn yawucağzım nasılsın?
iyiyim bebegim kuaföre geldim bebek gibiyim suan :)) kas bıyık kesim fön ne varsa yaptırıyrm cok mutluyuum

Ya sorma cumaya artili hic olmamistim belki bu ilk olur gecen dereceye girdik mi hafts sonu dibine vurdum herseyin
Kız sen naptın kendine geeel bebegim menğ paylaş esperenzanın sopasını ye bi kendşne geleceksin bence
ay benim dün misaifirim vardı oaylaşamadım menümü hemen paylasıyorum canımss

Teşekkür ederim canım Regl olsam daha iyi olacağım.Şiş şiş dolanıyorum,gerçi memişler dolgunlaştı bu şahane oldu ama hassasiyet ve ağrısı olmasaydın mükemmel olabilirdş
ya benimdesol tarsfım mastit oldu dun nasıl sis nasıl agrı var anlatamam gece yatamadım agrıdan sabah da kuaföre gittim böylr

haçen hepsini yapayrummm vallahı tıllahı hehehhe

Benim de zayıflamayı en çok isteme sebebim ,oğlumun enerjisine yetişeniyordum bir de büyüuünce oğluma arkadaşları senin annen şişko olummm derler diye boğazımı tutmaya başladımÇocuklar çok acımasız olabiliyorlar ya.Bir iki hafta önce apartmanın dış kapısında çok ir kıyım bi adamla karşılaştık,oğlum bana anne bak ne kadar tombiş bi amca dedi,çok mu ekmek yiyor bu amca diye de eklediAdamın suratını görünce diyete başlamakla ne kadar doğru karar verdiğimi gördüm
Maşallah sana da oğluna da canım.İlaçların ödemi gitti mi şahane eksilmen gelecek ki ilaca rağmen çok iyisin.

Dunun menüsü sahur
1 haslanmıs yumurta
10 zeytin
Domates salatalık
Tarcınlı süt

İftar
3 ymk kasıgı etli nohut
2 ymk kasıgı ypgurtlusemiz otu
2 ymk kasıgı fasulye kavurması
Az salata

1 bardk yesilcay
1.5 litre su

Geleyimde karşılıklı kahve keyfi yapalım :) bu aralar sporda çok iyisin valla kendime 30 dakika ayıramıyorum. Evin durumunu geçtim bu perşembe ve cuma 2 tane vizem var her fırsatta onlara çalışıyorum. Malum son şansım yoksa okul 1 sene daha uzar

işte geldım burdayım çiğdemde kampanya 109,9 tl heheheheh cuma 110.6 pazartesi 109.9 kg eriyorum günden güne mutluyummmmmmm
Tebrik ederim canım seni sımsıkı sarılıyorjm bırdan harika gidiyorsun gevsemek yok daha buyuk gayretle devaö et az kaldı ikililere ineceksin bence bir bucuk aya bak gör sen
Ya bende az önce kuaför kıza baktım da kilosu cok katkat olmus göbegi simsiyah koyafetleri yuzunden guluşunu bile almıs Zayıflasa guzellesse sıkır sıkır bir genc kız olacak bazen anlatmak istiyorum insanlar bak kk diye bir yer var gel birbirimize destek olalım diye cunki buranın cok buyul etkisi var kişinin iradesinşn yanısıra cok uzuldum kızın o haline

evet ondan korkuyorum ıste... kaydıraktan da kayıcam salıncaktada sallanıcam top havuzada gırıcem oglumla ınsallah... hem 2. bebiş düşünüyorum onada ayı bır kg ıle hamıle kalmak ıstemıyorum en azından beslenmeyı ogrenmem lazım kı ılk hamılelık gıbı 20 kg almayayım bırdaha

Kuaför sonrası şahane hissedeceksin canım.Taş gibim bi hatundun zati,çakıl taşı gibim olacaksın
Mastit çok fena ya
Ilık duş al,masaj yaparak iyice yıka canım.
Sıcak havluyu göğsüne koy,üç parmağınla göğsüne yukarıdan aşağıya doğru masaj yap iyi gelir.Bir de mümkün olduğu kadar memişler fora dolaş

Tebrik ederim canım seni sımsıkı sarılıyorjm bırdan harika gidiyorsun gevsemek yok daha buyuk gayretle devaö et az kaldı ikililere ineceksin bence bir bucuk aya bak gör sen
olucak hepımız basarıcaz.. sen ıyımısın tatlım... gittimi karaları baglaman.. gordun mu ıcındekı gunesin guzellıgını

gelse keşke oda ne ıyı olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…