Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

vallahı paranoyak bunlar kafalar bı mılyon çok sınsıdır benımkı esımın yanında melek o yokken laf sokmalara doyamaz ama maymun gozunu actı sımdı bende aynı poku yıyorum şaşırıp kalıo kv ellerinide öpmuyorum hal hatır da sormuyorum kocama da vatoz gibi yapışıyorum... ancak oyle rahatladım huzursuz edıyorum yanı

Bunu yap canım.
Anlamasan da olur,yaptıklarını yap.zaten bi kaç defa yaptıkça ezbere yapar hale geliyor insan.

tamam kuzum bunu yapim ben allahın ıznı ıle ustesınden gelırım ben... aç karnına tok karnına sabah mı aksammı hangısı daha etkılı olur bılgın varmı bi kadın vardı hanı 40 kg vermış ece mı ecem mı ne adı haberlere bile çıktı bununla hiç sarkmamış hatun ınanamadım... alışsam yuzmeyede yazılcam haftada 2 gun

En iyi yöntem,onu kendi silahı ile vurmak,aferin kız kaç yılın sonunda öğrenmişsin
Ben sabırlıyımdır ama sabrım bittiği zaman cinnetim fenadırEşim annesinin yaptıklarını ve huyunu bilir,benim fazlasıyla sabrettiğimi de gördü,azıcık da benim deli damarımdan çekinir

40 kilo nasıl gider,Ece Dündar(instagrama bak)
.O diyetisyen ve başlangıçta sadece leslie ile ilerledi.sonra pilates,yürüyüş,deli gibi spor yaptı ve bi dünya şey yaptı.Sonra da iyice zıvanadan çıkıp reklam gelirlerine doymadı.
Onun profilini en alttan başlayarak incele motivasyon olur sana.

yok canım benım esımde anladı ne oldıgunu helekı cocuk olunca daha bı anladı... arada kalmaktan yoruldu cunku kv acıtasyon hastalık mızmızmız hiç derdi bitmez bencıldır hep kendı on planda olucak hep poh poh olucak esım bı kere dedı senınkı psikolojık dıyede bana bı pörtlettı gözlerı hala o an gozumun onunde hahahaha annemle esımın arasını açmaya kalkıstı onuda başaramadı cunku onlar kankı gıbı çok guzel anlaşırlar ama ıste kendını sıfırlıyo anlamıyo hiç yok yanı gözümde... dedım zaten ben yapacagımdan fazlasını yaptım artık benden bu kadar dedım haklısın dedı ustume gelmez benden hepsi çekınır sırf esım degıl kv kp felan hepsi o çaktırmadan doldurmaya calışır elıne yuzune bulaştırır ben lap lap soylerım suratına donar kalır aman boşver hepsi aynı pokun lacıvertı

Selam kizlar.
Ben belli olmayan bir sure buralarda olmayacagim. Halletmem gereken isler var. Fazla uzun surmez. Bu sure zarfinda takim sorumlulugu esperenzaa ve fattylamb94 de. Onlari kaptan olarak gorun. Ve lutfen ben gelene kadar kilo verin :) sizleri cok seviyorum. Kisa bir sure sonra gorusmek uzere. Arada ugramaya calisirim

şimdi bazı hatunlar tam destek olur bız gıbı bazılarıda işi ticarete döker saçma sapan reklam yaptı o benım ona olan ınancım sıfırlandı sadece leslie ıle başladıgını bılıyorum boşver bizim cevher içimizde ece de kım yahuuu bız yazıcaz destanımızı

tamamdır canımcım... umarım ters gıden bırsey yoktur Allaha emanet ol dıkkat et kendıne

İşlerini halledip de bir an önce dönmen dileğiyle tatlımÖzleyecğiz seni

Duydunuz kızlar,kaptanımız bir süreliğine yok ve ben vekil kaptanlardan biri olarak sizi mum gibi eriteceğimMuma döneceksiniz muma
Kaçamak ve artı ile gelenin yaktım çırasını

Ay bencede artık gerfekten zıvanadan cıktı reklam reklam doldu sayfa inandırıcı da degil onun dısındaki paylasımları bence suan ama eskiden harşka motive ediciydi
İnşallah bir sorun yoktur kaptancım sakkın kilo alıp da gelme sen de
vay anam biz nerelere gidekkkkk yandık

Inşallah bi problem yoktur canım

kizlar kaptan gitti. Spora kim bakacaksa söylüyorum,
Gündüz 90dk hizli tempo yürüyüş 225 puan
1000 atlama 200 puan
1000 bölgesel hareketler 600 puan
170 sn plank 57 puan
Toplam 1082 puan

Günaydın
Haydi kızlar pazartesi kilo bildirimleri gelsin.
İlk kilo bildirimi benden olsun.
Cuma:67
Pazartesi:67,5
+500 gram
Regl olacağım onun ödemi biliyorum ama yine de çok gıcık bi durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…