Ben lohusayım bana şehir dışından bebek görmeye kayınpeder ve görümcenin iki veledi (6-14 yaş) geliyor ve benim haberim yok yani düşün
Yıllarca torun torun diye beynimi kemiren kayınvalide oğlum 9 aylıkken geliyor ve ilk dediği gelin gelinnn sen çok kilo almışsın bak oğlum hiç almamış,oğlumu aç mı bıraktın
Tınlama bunların hepsi ayrı manyak ayol.
Bu temmuzda kayınvalidenin sesini duymayalı ve yüzünü görmeyeli 2 yıl olacaksenin oğlunun doğum günü zamanı benim de kutlamam var
Bunu yap canım.
Anlamasan da olur,yaptıklarını yap.zaten bi kaç defa yaptıkça ezbere yapar hale geliyor insan.
En iyi yöntem,onu kendi silahı ile vurmak,aferin kız kaç yılın sonunda öğrenmişsinvallahı paranoyak bunlar kafalar bı mılyon çok sınsıdır benımkı esımın yanında melek o yokken laf sokmalara doyamaz ama maymun gozunu actı sımdı bende aynı poku yıyorum şaşırıp kalıo kv ellerinide öpmuyorum hal hatır da sormuyorum kocama da vatoz gibi yapışıyorum... ancak oyle rahatladım huzursuz edıyorum yanı
40 kilo nasıl gider,Ece Dündar(instagrama bak)tamam kuzum bunu yapim ben allahın ıznı ıle ustesınden gelırım ben... aç karnına tok karnına sabah mı aksammı hangısı daha etkılı olur bılgın varmı bi kadın vardı hanı 40 kg vermış ece mı ecem mı ne adı haberlere bile çıktı bununla hiç sarkmamış hatun ınanamadım... alışsam yuzmeyede yazılcam haftada 2 gun
En iyi yöntem,onu kendi silahı ile vurmak,aferin kız kaç yılın sonunda öğrenmişsin
Ben sabırlıyımdır ama sabrım bittiği zaman cinnetim fenadırEşim annesinin yaptıklarını ve huyunu bilir,benim fazlasıyla sabrettiğimi de gördü,azıcık da benim deli damarımdan çekinir
40 kilo nasıl gider,Ece Dündar(instagrama bak)
.O diyetisyen ve başlangıçta sadece leslie ile ilerledi.sonra pilates,yürüyüş,deli gibi spor yaptı ve bi dünya şey yaptı.Sonra da iyice zıvanadan çıkıp reklam gelirlerine doymadı.
Onun profilini en alttan başlayarak incele motivasyon olur sana.
Selam kizlar.
Ben belli olmayan bir sure buralarda olmayacagim. Halletmem gereken isler var. Fazla uzun surmez. Bu sure zarfinda takim sorumluluguesperenzaa ve fattylamb94 de. Onlari kaptan olarak gorun. Ve lutfen ben gelene kadar kilo verin :) sizleri cok seviyorum. Kisa bir sure sonra gorusmek uzere. Arada ugramaya calisirim
Selam kizlar.
Ben belli olmayan bir sure buralarda olmayacagim. Halletmem gereken isler var. Fazla uzun surmez. Bu sure zarfinda takim sorumluluguesperenzaa ve fattylamb94 de. Onlari kaptan olarak gorun. Ve lutfen ben gelene kadar kilo verin :) sizleri cok seviyorum. Kisa bir sure sonra gorusmek uzere. Arada ugramaya calisirim
Ay bencede artık gerfekten zıvanadan cıktı reklam reklam doldu sayfa inandırıcı da degil onun dısındaki paylasımları bence suan ama eskiden harşka motive ediciydi40 kilo nasıl gider,Ece Dündar(instagrama bak)
.O diyetisyen ve başlangıçta sadece leslie ile ilerledi.sonra pilates,yürüyüş,deli gibi spor yaptı ve bi dünya şey yaptı.Sonra da iyice zıvanadan çıkıp reklam gelirlerine doymadı.
Onun profilini en alttan başlayarak incele motivasyon olur sana.
İnşallah bir sorun yoktur kaptancım sakkın kilo alıp da gelme sen deSelam kizlar.
vay anam biz nerelere gidekkkkk yandıkİşlerini halledip de bir an önce dönmen dileğiyle tatlımÖzleyecğiz seni
Duydunuz kızlar,kaptanımız bir süreliğine yok ve ben vekil kaptanlardan biri olarak sizi mum gibi eriteceğimMuma döneceksiniz muma
Kaçamak ve artı ile gelenin yaktım çırasını
Inşallah bi problem yoktur canımSelam kizlar.
Açılışı ben artı ile yaptım ya sanırım böyle devam edecekGunaydinlar cuma 62.4
Bugun 63
Arti 600
Merhaba canım nasılsın?Merhabalar herkese
Geçeer geçer daha öncekiler gibi bu da geçerGünaydın
Haydi kızlar pazartesi kilo bildirimleri gelsin.
İlk kilo bildirimi benden olsun.
Cuma:67
Pazartesi:67,5
+500 gram
Regl olacağım onun ödemi biliyorum ama yine de çok gıcık bi durum.
Klasik haftasonu artısıGunaydinlar cuma 62.4
Bugun 63
Arti 600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?