Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sahurda ne kadar az yıyorsun ya maşallah vallahı iraden harıka

Sendeki azim ve istek oldukça çok güzel kilolae vereceksin ben sana inanıyorum güzelim.
Ben hamileliğimde 9 kilo almıştım,benim kilolar tüp bebek tedavisi ve lohusalıkta süt olsun diye yediklerim ve içtiğim malt içecekleri gibi şeylerden oldu.

Tamamdır canım haftasonu çok yoğundum ondan paylaşamadığı. Bugün geliyorum bomba gibi

Kusura bakma esperenzaa canım, sabahlari afyonum geç patlıyor
Cuma 62.4
Ptesi 62.8
+400 ctesinin faturası
Ne kusuru canım.Hafta sonu çoğumuza bi haller oluyor zaten.
Sen en zorları başarıyorsun ama kolay olanda tökezliyorsun.( isveç,sıvı beslenme diyeti vs gibi şeyleri asla yapamam ben, ama sen yapabiliyorsun sonra da freni boşalmış kamyon gibi oluyorsun sanırım)
Keşke istikrarlı bir şekilde sağlıklı menülerle ilerlesen hem kendini heder etmez hem de daha kalıcı kilolar verirsin canım.
Kız o kadar spor yaptığına göre halfeti gezisinde sen koskoca halfetiyi yedin geldin diye tahmin ediyorum.
O kendini parçalarcasına yaptığın spor,yediklerinin diyeti ve sen onu ödedin değil mi

Tamamdır canım haftasonu çok yoğundum ondan paylaşamadığı. Bugün geliyorum bomba gibi
Hafta sonu hepimiz pek müsait olamıyoruz ama hafta sonu da olsa menü paylaşsan canım,daha konrollü olacaksın inan.
Haydi senden bomba gibi dönüşler bekliyoruz

ahh ahhh bende emsın dıye neler yedırdıler bana 1 kere bıle emmedı ya benı neyse olan oldu gerıye bakmayalım kuzum

kuşum yapma dedıler bana... kg verdıgım ıcın suan gerek yok dedıler durunca yap dedıler bende piki dedim
Kız o o değil bu normal suyun içine yeşillik tarçın falan atıp içiyosun. Diyetine devam ediyosun. Senin dediğin detoks farklı tamamen değişik bi diyet uyguluyosun

Kız o o değil bu normal suyun içine yeşillik tarçın falan atıp içiyosun. Diyetine devam ediyosun. Senin dediğin detoks farklı tamamen değişik bi diyet uyguluyosun

hehehe allah emı ne bılım kız ben nasıl yapcez yaz bakam bı hazırlıyım da içeyim hehehe

Ayy huzur nasıl güzel olmuşsundur kız. Hani piknikten foto
Ay senin oğlanda fena ha
hehehe allah emı ne bılım kız ben nasıl yapcez yaz bakam bı hazırlıyım da içeyim hehehe
Al 2 lt suyu içine kabuk tarçın maydanoz nane limon ya da sirke zencefil ne varsa at yatana kadar bitir bu suyu

Spor,diyet yada herhangi bir konuda ben karar verene kadar sallarım,ama başladım mı da tam yaparım .Karar verip uygulamaya başladıktan sonra peşini bırakmam.Daha önce de demişimdir ,inatçı ve istediğim olana kadar totoyu parçalayan biriyim
Tamam canım seni bu cumaya kadar spor konusunda özgür bırakıyorum.Vizeler hayırlısı ile bitsin öyle görüşeceğiz seninle
Menü paylaşmamak gibi bi lüksün yok
Günaydın arkadaşlar.
Toplantıdaydım şimdi çıktım.
esperenzaa canım bu cuma listede olmak istiyorum.Bu sabah tartılamadım ama Cumartesi diyetisyende tartıldığım kiloyu dikkate alalım.95,6
Günaydın
Maşallah tatlım ,iyi gidiyorsun ama tek eksiğin biliyorsun ki spor.Acilen spora başla kuzum.Bir başlasan devamı gelecek.

Ay senin oğlanda fena ha

Al 2 lt suyu içine kabuk tarçın maydanoz nane limon ya da sirke zencefil ne varsa at yatana kadar bitir bu suyu
Benim oğlan kime çektiyseBazen öyle laflar ediyor ki ağzım açık kalıyor.

Paylaşırım paylaşırım haftaya perşembe düğün var göbeğim azcık insin diye aç yaşıyorum (yani karbonhidratsız sağlıklı besleniyorum demek istedim ) ayın 23ü itibariyle 1 tane bahanem kalmıyor. Sanırım evde baya toparlanır spor da yaparım

olucak hepımız basarıcaz.. sen ıyımısın tatlım... gittimi karaları baglaman.. gordun mu ıcındekı gunesin guzellıgını
İyiyim iyim bebegim bşrsz temizlik yaptım kendime geldim :) ama suan ev yine batık aman kısır döngü takmicam artık

Kusura bakma esperenzaa canım, sabahlari afyonum geç patlıyor
Cuma 62.4
Ptesi 62.8
+400 ctesinin faturası
Canım haftasonundandor cumaya kadar toparlarsın bence

sahurda ne kadar az yıyorsun ya maşallah vallahı iraden harıka
Yok kız doyuyorum aslında bazen az kalmıs oluyor bu gece farketmemisim vaktin girdigini bir yudumcuk süt ictim allah kabuletsin artık

Ay senin oğlanda fena ha

Ekleyemedim birtürlü bi daha deniyim

Ay canım cekti iftarw bende hazırliyim bi detoks simdi mutfagı kırklayım bi yemek de var aksama cocuklar uyuyunca vakit benim ohh

Benim oğlan kime çektiyseBazen öyle laflar ediyor ki ağzım açık kalıyor.
Ay ne diyor anasının oglu acaba

hadi bakalım esra ayın 23 ünden sonra hepimiz yakandayoz artık eriyeceksin bırakmak yok kendinş kac cıkarsan cık önemli degil burda takılıypruz ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…