- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Allah kabul etsin canım.afiyet olsun çok güzel menün.Dunun menüsü sahur
1 haslanmıs yumurta
10 zeytin
Domates salatalık
Tarcınlı süt
İftar
3 ymk kasıgı etli nohut
2 ymk kasıgı ypgurtlusemiz otu
2 ymk kasıgı fasulye kavurması
Az salata
1 bardk yesilcay
1.5 litre su
Dunun menüsü sahur
1 haslanmıs yumurta
10 zeytin
Domates salatalık
Tarcınlı süt
İftar
3 ymk kasıgı etli nohut
2 ymk kasıgı ypgurtlusemiz otu
2 ymk kasıgı fasulye kavurması
Az salata
1 bardk yesilcay
1.5 litre su
Kusura bakmaesperenzaa canım, sabahlari afyonum geç patlıyor
Cuma 62.4
Ptesi 62.8
+400 ctesinin faturası
Sendeki azim ve istek oldukça çok güzel kilolae vereceksin ben sana inanıyorum güzelim.evet ondan korkuyorum ıste... kaydıraktan da kayıcam salıncaktada sallanıcam top havuzada gırıcem oglumla ınsallah... hem 2. bebiş düşünüyorum onada ayı bır kg ıle hamıle kalmak ıstemıyorum en azından beslenmeyı ogrenmem lazım kı ılk hamılelık gıbı 20 kg almayayım bırdaha
Tamamdır canım haftasonu çok yoğundum ondan paylaşamadığı. Bugün geliyorum bomba gibiRegl ödemi de vardır haklısın canım bende de 500 gramlık artış var.Hafta içi yada hafta sonu farketmeksizin kaçamak bile yapmış olsan menülerini paylaşmanı istiyorum.Menü paylaşmak zorunlu zaten canım.
Menü,spor ve su paylaşımı olunca daha kontrollü oluyor insan.
Ne kusuru canım.Hafta sonu çoğumuza bi haller oluyor zaten.Kusura bakmaesperenzaa canım, sabahlari afyonum geç patlıyor
Cuma 62.4
Ptesi 62.8
+400 ctesinin faturası
Hafta sonu hepimiz pek müsait olamıyoruz ama hafta sonu da olsa menü paylaşsan canım,daha konrollü olacaksın inan.Tamamdır canım haftasonu çok yoğundum ondan paylaşamadığı. Bugün geliyorum bomba gibi
Sendeki azim ve istek oldukça çok güzel kilolae vereceksin ben sana inanıyorum güzelim.
Ben hamileliğimde 9 kilo almıştım,benim kilolar tüp bebek tedavisi ve lohusalıkta süt olsun diye yediklerim ve içtiğim malt içecekleri gibi şeylerden oldu.
Kız o o değilkuşum yapma dedıler bana... kg verdıgım ıcın suan gerek yok dedıler durunca yap dedıler bende piki dedim
Kız o o değilbu normal suyun içine yeşillik tarçın falan atıp içiyosun. Diyetine devam ediyosun. Senin dediğin detoks farklı tamamen değişik bi diyet uyguluyosun
Ayy huzur nasıl güzel olmuşsundur kız. Hani piknikten fotoiyiyim bebegim kuaföre geldim bebek gibiyim suan :)) kas bıyık kesim fön ne varsa yaptırıyrm cok mutluyuum
Kız sen naptın kendine geeel bebegim menğ paylaş esperenzanın sopasını ye bi kendşne geleceksin bence
ay benim dün misaifirim vardı oaylaşamadım menümü hemen paylasıyorum canımss
ya benimdesol tarsfım mastit oldu dun nasıl sis nasıl agrı var anlatamam gece yatamadım agrıdan sabah da kuaföre gittim böylr
Ay senin oğlanda fena haBenim de zayıflamayı en çok isteme sebebim ,oğlumun enerjisine yetişeniyordum bir de büyüuünce oğluma arkadaşları senin annen şişko olummm derler diye boğazımı tutmaya başladımÇocuklar çok acımasız olabiliyorlar ya.Bir iki hafta önce apartmanın dış kapısında çok ir kıyım bi adamla karşılaştık,oğlum bana anne bak ne kadar tombiş bi amca dedi,çok mu ekmek yiyor bu amca diye de ekledi Adamın suratını görünce diyete başlamakla ne kadar doğru karar verdiğimi gördüm
Maşallah sana da oğluna da canım.İlaçların ödemi gitti mi şahane eksilmen gelecek ki ilaca rağmen çok iyisin.
Al 2 lt suyu içine kabuk tarçın maydanoz nane limon ya da sirke zencefil ne varsa at yatana kadar bitir bu suyuhehehe allah emı ne bılım kız ben nasıl yapcez yaz bakam bı hazırlıyım da içeyim hehehe
Spor,diyet yada herhangi bir konuda ben karar verene kadar sallarım,ama başladım mı da tam yaparım .Karar verip uygulamaya başladıktan sonra peşini bırakmam.Daha önce de demişimdir ,inatçı ve istediğim olana kadar totoyu parçalayan biriyimGeleyimde karşılıklı kahve keyfi yapalım :) bu aralar sporda çok iyisinvalla kendime 30 dakika ayıramıyorum. Evin durumunu geçtim bu perşembe ve cuma 2 tane vizem var her fırsatta onlara çalışıyorum. Malum son şansım yoksa okul 1 sene daha uzar
GünaydınGünaydın arkadaşlar.
Toplantıdaydım şimdi çıktım.
esperenzaa canım bu cuma listede olmak istiyorum.Bu sabah tartılamadım ama Cumartesi diyetisyende tartıldığım kiloyu dikkate alalım.95,6
Benim oğlan kime çektiyseAyy huzur nasıl güzel olmuşsundur kız. Hani piknikten foto
Ay senin oğlanda fena ha
Al 2 lt suyu içine kabuk tarçın maydanoz nane limon ya da sirke zencefil ne varsa at yatana kadar bitir bu suyu
Paylaşırım paylaşırım haftaya perşembe düğün var göbeğim azcık insin diye aç yaşıyorum (yani karbonhidratsız sağlıklı besleniyorum demek istedimSpor,diyet yada herhangi bir konuda ben karar verene kadar sallarım,ama başladım mı da tam yaparım .Karar verip uygulamaya başladıktan sonra peşini bırakmam.Daha önce de demişimdir ,inatçı ve istediğim olana kadar totoyu parçalayan biriyim
Tamam canım seni bu cumaya kadar spor konusunda özgür bırakıyorum.Vizeler hayırlısı ile bitsin öyle görüşeceğiz seninle
Menü paylaşmamak gibi bi lüksün yok
Günaydın canım,
Maşallah tatlım ,iyi gidiyorsun ama tek eksiğin biliyorsun ki spor.Acilen spora başla kuzum.Bir başlasan devamı gelecek.
Allah allah kime çekmiş acep anasıda sessiz sakin kadın halbu kiBenim oğlan kime çektiyseBazen öyle laflar ediyor ki ağzım açık kalıyor.
Ayy huzur nasıl güzel olmuşsundur kız. Hani piknikten foto
Ay senin oğlanda fena ha
Al 2 lt suyu içine kabuk tarçın maydanoz nane limon ya da sirke zencefil ne varsa at yatana kadar bitir bu suyu
İyiyim iyim bebegim bşrsz temizlik yaptım kendime geldim :) ama suan ev yine batık aman kısır döngü takmicam artıkolucak hepımız basarıcaz.. sen ıyımısın tatlım... gittimi karaları baglaman.. gordun mu ıcındekı gunesin guzellıgını
Canım haftasonundandor cumaya kadar toparlarsın benceKusura bakmaesperenzaa canım, sabahlari afyonum geç patlıyor
Cuma 62.4
Ptesi 62.8
+400 ctesinin faturası
Yok kız doyuyorum aslında bazen az kalmıs oluyor bu gece farketmemisim vaktin girdigini bir yudumcuk süt ictim allah kabuletsin artıksahurda ne kadar az yıyorsun ya maşallah vallahıiraden harıka
Ekleyemedim birtürlü bi daha deniyimAyy huzur nasıl güzel olmuşsundur kız. Hani piknikten foto
Ay senin oğlanda fena ha
Ay ne diyor anasının oglu acabaBenim oğlan kime çektiyseBazen öyle laflar ediyor ki ağzım açık kalıyor.
hadi bakalım esra ayın 23 ünden sonra hepimiz yakandayoz artık eriyeceksin bırakmak yok kendinş kac cıkarsan cık önemli degil burda takılıypruz ne guzelPaylaşırım paylaşırım haftaya perşembe düğün var göbeğim azcık insin diye aç yaşıyorum (yani karbonhidratsız sağlıklı besleniyorum demek istedim) ayın 23ü itibariyle 1 tane bahanem kalmıyor. Sanırım evde baya toparlanır spor da yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?