Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

reglden sonra söner yatısır pambık gibi olursun canım

Gunaydın tatlım nasılsın iş basınyaotın mı iki gundur hava kötüydümburda tam suan gunes actı
Iyiyim huzurcum işbaşı yaptım bi taraftan çaktırmadan vizelere çalışıyorum havalar yarın baya ısınıyo burasıda kötüydü sen nasılsın

Iyiyim huzurcum işbaşı yaptım bi taraftan çaktırmadan vizelere çalışıyorum havalar yarın baya ısınıyo burasıda kötüydü sen nasılsın
İyiyim bende canım cocugu okula götürecektim baktım hava guzel evden ballı süt yaptım pastanedende su böregi aldık piknik yapıyoruz parkta dur foto eklim albümüme

Hey 6.takımın hatunları beni bakın bi
Takımda çok az kişi kaldık,ve gördüğüm kadarı ile menü ve spor paylaşımı bir iki kişi haricinde yapılmıyor.
*hergün menü paylaşımı zorunludur.
*günlük 2 lt su içmek de zorunludur
*menüler,toplu olarak gün sonunda ben yada fattylamb94 etiketlenerek paylaşılmalıdır.
*ilk sayfadaki kuralları hepimiz okuyup kabul ettik,bu kurallara aykırı davranmak yada uymamak gibi bir lüksümüz yok.
*Sohbete katılım mecburidir.Haftalık 50 mesaj kotasını doldurmayanları çok pis rencide ederim(her hafta mesajları sayacağım)

Ya sorma cumaya artili hic olmamistim belki bu ilk olur gecen dereceye girdik mi hafts sonu dibine vurdum herseyin
Canım sen cumaya şahane gelmiştin,bunun rahatlığı üzerine çöktü sanırım.
Biliyorum işe başladın çocuklar ev derken çok yoğunsun ve burada da çok aktif olamıyorsun ama menü paylaşsan bu kadar ucunu kaçırmazsın.hafta sonu şişkinliği olduğu için hemen atarsın aldığın kiloları ama lütfen en kötü ihtimalle gün sonunda menü paylaş ve burayı takip et biraz.

cuma:54
pazartesi:55
hayvan gibi yedim afedersiniz. Ama bugün ya da yarın regl olucam. onunda şişkinliği mevcut.
Regl ödemi de vardır haklısın canım bende de 500 gramlık artış var.Hafta içi yada hafta sonu farketmeksizin kaçamak bile yapmış olsan menülerini paylaşmanı istiyorum.Menü paylaşmak zorunlu zaten canım.
Menü,spor ve su paylaşımı olunca daha kontrollü oluyor insan.

İyiyim bende canım cocugu okula götürecektim baktım hava guzel evden ballı süt yaptım pastanedende su böregi aldık piknik yapıyoruz parkta dur foto eklim albümüme
Ayy ne güzel ya en güzel anlarınız eminim hiç unutmaz kuzular bu günleri
Huhuuu ne yapıyorsun?
Çalışmaca esperenzacım sen napıyosun nasılsın uykunu aldın mı bugün :)
S smygnc tatlım nasılsın?Bu cuma listeye girecek misin?Gireceksen kilo bildirimi alayım senden?
fattylamb94 kuzum senden de istiyorum.
Tartıyı bulursam söz yapcam ama fena durumdayım pantolonum dar geliyo

Yine erkenden uyandıkHayırlısı ile benim haylazı kreşe başlatsam bir ay uyuma planım var biliyorsun
Çok iyi kahvaltı yaptım,erken kahve keyfi yapıyorum.Biraz oyalanıp spor yaparım canım.
Artık düzenli menü istiyorum canım.23 nisanda döneceğim dedin böyle gidersen 23 mayısa bile dönemeyeceksin kuzum.
Çok zor şartlardasın biliyorum,farkındayım da ama bu böyle gitmez tatlım.Spora başlamıştın ,salladın sonra.Hergün evde kendin için bir 30dk ayıramıyor musun?
Toparlan,silkelen kız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…