- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
reglden sonra söner yatısır pambık gibi olursun canımAçılışı ben artı ile yaptım ya sanırım böyle devam edecekAyağımı pis sürüdüm sanırım
Gunaydın tatlım nasılsın iş basınyaotın mı iki gundur hava kötüydümburda tam suan gunes actıGünaydın güzellikler
Iyiyim huzurcum işbaşı yaptım bi taraftan çaktırmadan vizelere çalışıyorumreglden sonra söner yatısır pambık gibi olursun canım
Gunaydın tatlım nasılsın iş basınyaotın mı iki gundur hava kötüydümburda tam suan gunes actı
İyiyim bende canım cocugu okula götürecektim baktım hava guzel evden ballı süt yaptım pastanedende su böregi aldık piknik yapıyoruz parkta dur foto eklim albümümeIyiyim huzurcum işbaşı yaptım bi taraftan çaktırmadan vizelere çalışıyorumhavalar yarın baya ısınıyo burasıda kötüydü sen nasılsın
Huhuuu ne yapıyorsun?Geçeer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer
Klasik haftasonu artısı
Günaydınn yawucağzım nasılsın?reglden sonra söner yatısır pambık gibi olursun canım
Gunaydın tatlım nasılsın iş basınyaotın mı iki gundur hava kötüydümburda tam suan gunes actı
Harikasın bi denemCuma 65.8
Dun gece 65.3
Eksi 500
Oruc oldgm icin acken tartıldım kızlar
Iyim vekil kaptan sen nasilsinMerhaba canım nasılsın?
Ya sorma cumaya artili hic olmamistim belki bu ilk olur gecen dereceye girdik mi hafts sonu dibine vurdum herseyinAçılışı ben artı ile yaptım ya sanırım böyle devam edecekAyağımı pis sürüdüm sanırım
Canım sen cumaya şahane gelmiştin,bunun rahatlığı üzerine çöktü sanırım.Ya sorma cumaya artili hic olmamistim belki bu ilk olur gecen dereceye girdik mi hafts sonu dibine vurdum herseyin
cuma:54
Teşekkür ederim canımIyim vekil kaptan sen nasilsin
Regl ödemi de vardır haklısın canım bende de 500 gramlık artış var.Hafta içi yada hafta sonu farketmeksizin kaçamak bile yapmış olsan menülerini paylaşmanı istiyorum.Menü paylaşmak zorunlu zaten canım.cuma:54
pazartesi:55
hayvan gibi yedim afedersiniz. Ama bugün ya da yarın regl olucam. onunda şişkinliği mevcut.
Ayy ne güzel yaİyiyim bende canım cocugu okula götürecektim baktım hava guzel evden ballı süt yaptım pastanedende su böregi aldık piknik yapıyoruz parkta dur foto eklim albümüme
Çalışmaca esperenzacım sen napıyosun nasılsın uykunu aldın mı bugün :)Huhuuu ne yapıyorsun?
Tartıyı bulursam söz yapcamS smygnc tatlım nasılsın?Bu cuma listeye girecek misin?Gireceksen kilo bildirimi alayım senden?
fattylamb94 kuzum senden de istiyorum.
Kızz ne güzel gitmişişte geldım burdayım çiğdemde kampanya 109,9 tl hehehehehcuma 110.6 pazartesi 109.9 kg eriyorum günden güne mutluyummmmmmm
Yine erkenden uyandıkAyy ne güzel yaen güzel anlarınız eminim hiç unutmaz kuzular bu günleri
Çalışmaca esperenzacım sen napıyosun nasılsın uykunu aldın mı bugün :)
Tartıyı bulursam söz yapcamama fena durumdayım pantolonum dar geliyo
Kızz ne güzel gitmişbak bugün nolursa olsun 10 dakikada olsa eliptik yapıyoruz sözümüzden dönmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?