su an oturmus bi beslenme duzenim yok. Tatli ve hamurislerini mumkun mertebe yememege calisiyorum. Cok fazla da kisamiyorum emzirdigim icin sizlerle birlikte ogrenerek insallah bi duzen oturtacagim. Spor olarak da evde eliptigim var onu tekrar kurdurup yavas yavas baslayabilirim salona gitme sansim yok malesefBende senin gibiyim 74 kiloyum birlikte görelim inşallah 6ları :) beslenme düzenin nasil
ah sende bendensın kusum benımde oglanın dogum gunune esımben oglum bır gıyıneyım dıyorum ona ozendım.. yaparsın ben sana ınanıyorum.. dukan bıra var o kılo durmasını kırıyor dıyorlar bı baksana ona kuşum
canımm o zaman ekmege veda et... spora da yavastan başla... dunku menun çok karbonhıdrattı ve yag kızartma felan vardı... onlar sana hıc yaramaz... 1 kg 6000 kalorı kızartmada en yuksek kalorısı olan seyler ilk yapman gereken lıstelerı ıncele ınsanların zayıfklama hıkayalerını oku... onlar yapıyorsa sende 10 kg elbelt yaparsın...
Yapmadım canım ama yapanlar pek bi beğeniyor onları :)sen içtin mi kuzum nası yapılıyormuş bu ıgrenc tatlar heheeh
Hele benim gibi 52 53 lere alışkın bünye kendimi sumocu gibi hissediyorum bayrama kadar azimle devam edersem kaç kilo olurum acaba
Senden önce biz varızBEN GİRMEDEN KIMSEYI SOKMAM HAHAHAHAHKAPIDA DURURUM VALLAHA ONCE BEN GIRECEMMMM ULEYYNN
İnşallah koyduğumuz hedefe hemencicik ulasırız
Aslinda bi ara yapıyordum ama tekrar yapayim hatta kalkıp şimdi yapayım
hosbulduk canim :)becezey canım hoş geldin aramiza
Sadece sabah kalvaltısında yicem bir dilim öğlen akşam kestim. Yapıcam niş burda olursam her gün .. 1,5 lt su oldu tahminimce
Yapmadım canım ama yapanlar pek bi beğeniyor onları :)
Farklı tatları kolay kolay deneyemiyorum.
Senden önce biz varız. Bu cuma ben giriyorum inşallah.. :) :)
Arkadaşlar bu arada evde mi spor salonunda mı spor yapıyorsunuz neler yaıyorsunuz beni de aydınlatın ben ip atlamayı düşünüyorum başlangıçta ne kadar atlamayalım
Ben evde yapiyorum canım. Benim de 11 aylık bi kuzum var. Emmiyor. Ben genelde bölgesel hareketler üzerinden gidiyorum. Bacak ve karın bolgem öncelikli. Bacaklarımda bir haftada da olsa etki ettiğini düşünüyorum.Arkadaşlar bu arada evde mi spor salonunda mı spor yapıyorsunuz neler yaıyorsunuz beni de aydınlatın ben ip atlamayı düşünüyorum başlangıçta ne kadar atlamayalım
Kolera kuzum noolurr iyi bir eksilme var bende deSenden önce biz varız. Bu cuma ben giriyorum inşallah.. :) :)
Ya aynen benim de korkum o : Dyarın burası yıkılacak bebeğim show yapıcam ıyı bır rakamla gelecegım ınsallahsiz beni listeye alcanız benım kılo vermem durcak bende ondan tırsıyom heee
Sade kahve iç canım. O da hem metabolizma hızlandırıyor hem de tok tutuyor.yok yavrum bende yapamam valla başka secenek yoksa aç durcaz yapacak bırsey yok
Ya aynen benim de korkum o : D
Sade kahve iç canım. O da hem metabolizma hızlandırıyor hem de tok tutuyor.
Kolera kuzum noolurr iyi bir eksilme var bende de
Ben regl olamadım ve şişim dana gibiyim
Sen tam gününde gelmişsin iki haftanın dolduğu gün ,yarışma var.
cgdmk takdiri bir puanla kaçıran öğrenci gibi cuma yarışması listesine girmeyi bir günle kaçırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?