Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende senin gibiyim 74 kiloyum birlikte görelim inşallah 6ları :) beslenme düzenin nasil
su an oturmus bi beslenme duzenim yok. Tatli ve hamurislerini mumkun mertebe yememege calisiyorum. Cok fazla da kisamiyorum emzirdigim icin sizlerle birlikte ogrenerek insallah bi duzen oturtacagim. Spor olarak da evde eliptigim var onu tekrar kurdurup yavas yavas baslayabilirim salona gitme sansim yok malesef

Sadece sabah kalvaltısında yicem bir dilim öğlen akşam kestim. Yapıcam niş burda olursam her gün .. 1,5 lt su oldu tahminimce

Hele benim gibi 52 53 lere alışkın bünye kendimi sumocu gibi hissediyorum bayrama kadar azimle devam edersem kaç kilo olurum acaba

sen bide beni düşün silindir gibiyim.

Sanırım 66 ydin kuzu bayrama 2 ay var bu süre içerisinde azimli olursan 5li rakamları rahatlıkla gorurusun

Arkadaşlar eşim zayıfla demiyor ama zayıf sever aslında dimi
Kırılcam diye gerçeği söylemez

Arkadaşlar bu arada evde mi spor salonunda mı spor yapıyorsunuz neler yaıyorsunuz beni de aydınlatın ben ip atlamayı düşünüyorum başlangıçta ne kadar atlamayalım

ben evde yapıyorum mınnak oğlum var... ama artık yaz kociş gelınce dısarıya cıkar yurururm fazladan 1 saat ... bu spor durumu kısıye gore ımkana gore degısır... salonda olan da var evdede sokakta da sana kalmış... ip atlamayamı başlıycan onu sor bakalım hatunlara bırsey dıyemem

Arkadaşlar bu arada evde mi spor salonunda mı spor yapıyorsunuz neler yaıyorsunuz beni de aydınlatın ben ip atlamayı düşünüyorum başlangıçta ne kadar atlamayalım
Ben evde yapiyorum canım. Benim de 11 aylık bi kuzum var. Emmiyor. Ben genelde bölgesel hareketler üzerinden gidiyorum. Bacak ve karın bolgem öncelikli. Bacaklarımda bir haftada da olsa etki ettiğini düşünüyorum.

Senden önce biz varız. Bu cuma ben giriyorum inşallah.. :) :)
Kolera kuzum noolurr iyi bir eksilme var bende de
Ben regl olamadım ve şişim dana gibiyim
Sen tam gününde gelmişsin iki haftanın dolduğu gün ,yarışma var.
cgdmk takdiri bir puanla kaçıran öğrenci gibi cuma yarışması listesine girmeyi bir günle kaçırdı

evet yaa hayy aklıma ama ben hep korktum bu cuma takımlarının kurallaeindan yoksa eylül ekimde girecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…