Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben takıma ctesi girdim de esperenza ondan bahsediyor kuzum, keşke önceden girseydim diyorum

heeee anladım sımdı anam jetonda sıkıntı var bende gecen çarşamba geldım ıste beklıyoz habıre durcam o olcak faydam olmayacak dıye korkuyom valla

Eşleriniz bu yolda yanınızda mı zayıfla mı diyorlar idealsin mi diyor anlatın bakalım

evet yaa hayy aklıma ama ben hep korktum bu cuma takımlarının kurallaeindan yoksa eylül ekimde girecektim
Ben de geçen yıl nisanda diyete başladığımda burayı biliyordum, mayıs sonunda gözümü karartabildim de buraya girdim.Önce çok katı kurallı ve hatta biraz garip gelmişti burası sonra okudukça güzelmiş ben de deneyeyim barı deyip girdim.
Burada paylaşım yaptıkça,birbirimizi daha iyi tanıyıp daha keyifli anlar geçirebiliyoruz.Birbirimize karşı sorumlu olunca da yeme dürtümüzü daha kolay frenleyebiliyoruz.
İyi olmuş eylülde gelmediğin ben o sırada izinliydim
Zaten ocak ayı geldi mi çok kilo aldım demeler başlıyor,sonra şubat mart diyete başlamalıyım düşünceleri ile geçiyor çoğumuzun kafasından ve karar verenlerimiz mart -nisan başı gibi diyete başlıyor.

yumurta popoya dayanınca folluk arıyoruz ıste tatıle gıdecez dıye ancak martta nısanda dank edıyor kafamıza

Arkadaşlar eşim zayıfla demiyor ama zayıf sever aslında dimi
Kırılcam diye gerçeği söylemez
Ben tecrübe ettim canım benim o meseleyi 86 kilı idim dpgumdan sonra sonra vererek guya 76 olmustum sonra hoop bi salma kendini olduumu yine 80 dolayları esim bir aksam demesin mi hanım yine 80 i vurdun ben bi cosmusum ona hiç demedim ama o aksam karsr verdim vermeye diyete basladım simdi 65 kiloyum 3 ay oldu ve ciddeb birsey demeselerde zayıfla vs diye kesinlikle her hallerinden belli oluyor zayıf haliyle. Daha cok begendiklerini elbbetteki önemli olan gönül güzelliği ama fakat lekin ruhlar aleminde de yasamıyoruz kaporta da önemli

evet doğru
Benim bu cuma listeye girmemem iyi oldu aslında çünkü bugün daha gruba girdiğim kilodayim ancak

Yeni gelen arkadaşlar tekrar hoşgeldiniz.
Rica etsem bu mesajımı alıntılayarak ;
başlangıç kilo ve hedef kilolarınızı yazabilir misiniz?
Araya çok konuşma girdiği için atlamış olabilirim, başlangıç kilo ve hedeflerinizi hatta başlangıç tarihlerinizi not almam gerek de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…