Yapıyorum canım benim ama ben senelerdir bu kilodaydim takıldımçiğdoşummm sıkı tutunam şekerım durmamak ıcın ne lazımsa yapalım valla
evet yaa hayy aklıma ama ben hep korktum bu cuma takımlarının kurallaeindan yoksa eylül ekimde girecektim
Yapıyorum canım benim ama ben senelerdir bu kilodaydim takıldım
Ben takıma ctesi girdim de esperenza ondan bahsediyor kuzum, keşke önceden girseydim diyorumanlamadm ben bırsey noldu kuzum
Evet onu da gördüm de adı üstünde biramsi bi tat varmış, ben de birayı pek sevmem, icemiyorum ondan hiç yeltenmedimvalla ınternete yazınca hep dukan bıra çıkıyor bu çakılmalara ıyı gelıyorsum hatta ahsene de dedım sende bı bak ıstersen
Ben takıma ctesi girdim de esperenza ondan bahsediyor kuzum, keşke önceden girseydim diyorum
Evet onu da gördüm de adı üstünde biramsi bi tat varmış, ben de birayı pek sevmem, icemiyorum ondan hiç yeltenmedim
İkimizin eksilerini toplasalar geçerli olmaz mıheeee anladım sımdı anam jetonda sıkıntı varbende gecen çarşamba geldım ıste beklıyoz habıre durcam o olcak faydam olmayacak dıye korkuyom valla
Ben de geçen yıl nisanda diyete başladığımda burayı biliyordum, mayıs sonunda gözümü karartabildim de buraya girdim.Önce çok katı kurallı ve hatta biraz garip gelmişti burası sonra okudukça güzelmiş ben de deneyeyim barı deyip girdim.evet yaa hayy aklıma ama ben hep korktum bu cuma takımlarının kurallaeindan yoksa eylül ekimde girecektim
Ben de geçen yıl nisanda diyete başladığımda burayı biliyordum, mayıs sonunda gözümü karartabildim de buraya girdim.Önce çok katı kurallı ve hatta biraz garip gelmişti burası sonra okudukça güzelmiş ben de deneyeyim barı deyip girdim.
Burada paylaşım yaptıkça,birbirimizi daha iyi tanıyıp daha keyifli anlar geçirebiliyoruz.Birbirimize karşı sorumlu olunca da yeme dürtümüzü daha kolay frenleyebiliyoruz.
İyi olmuş eylülde gelmediğin ben o sırada izinliydim
Zaten ocak ayı geldi mi çok kilo aldım demeler başlıyor,sonra şubat mart diyete başlamalıyım düşünceleri ile geçiyor çoğumuzun kafasından ve karar verenlerimiz mart -nisan başı gibi diyete başlıyor.
Ben şu elma tarçın limon zencefil kaynatılan tarifi yapıyorum şu ara. Cesaretimi toplarsam yaparımrengı biraya benzıyormuş tadı freş yesılçay dıyorlar ıc ıc bırsey olmaz yuvarla gıtsın hehehe
Ben tecrübe ettim canım benim o meseleyi 86 kilı idim dpgumdan sonra sonra vererek guya 76 olmustum sonra hoop bi salma kendini olduumu yine 80 dolayları esim bir aksam demesin mi hanım yine 80 i vurdunArkadaşlar eşim zayıfla demiyor ama zayıf sever aslında dimi
Kırılcam diye gerçeği söylemez
Ben de geçen yıl nisanda diyete başladığımda burayı biliyordum, mayıs sonunda gözümü karartabildim de buraya girdim.Önce çok katı kurallı ve hatta biraz garip gelmişti burası sonra okudukça güzelmiş ben de deneyeyim barı deyip girdim.
Burada paylaşım yaptıkça,birbirimizi daha iyi tanıyıp daha keyifli anlar geçirebiliyoruz.Birbirimize karşı sorumlu olunca da yeme dürtümüzü daha kolay frenleyebiliyoruz.
İyi olmuş eylülde gelmediğin ben o sırada izinliydim
Zaten ocak ayı geldi mi çok kilo aldım demeler başlıyor,sonra şubat mart diyete başlamalıyım düşünceleri ile geçiyor çoğumuzun kafasından ve karar verenlerimiz mart -nisan başı gibi diyete başlıyor.
İkiniz tek kişilik kadar yerse neden olmasın
Şaka bir yana ben ikinizden de umutluyum hem de çooook.
Ben şu elma tarçın limon zencefil kaynatılan tarifi yapıyorum şu ara. Cesaretimi toplarsam yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?