Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hadi inşallah. Böyle mesajlar çok motive ediyor beni.cok teşekkür ederim.

Ay sesli Güldüm çocuk korktu. Ne kadar güzel anlatmissin

Havalardan mı acaba. Kız ben o kadar geciksem hemen hamileyim diye gezerim herhalde:)

Başlangıç kilo 81
Hedef 65
Tarih 11 nisan
Ad Meryem

Selam kizlaaarrrm neyi unuttuk! Olculeriiiiiiiii. Yarin aksama kadar herkes olculerini beni etiketleyerek yazarsa ilk sayfayi guncellerizzzz
Hoşgeldin nasılsın kaptanım?
Ölçümü yazayımda reglimin 2.günü fena şişim.Sonrasında terliği yemeyim kafama
Huzurvermeyolunda canım eşekten düşmüş gibiyim Sırtım ve kollarım pert. Birde reglim harika ve bomba gibiyim
fattylamb94 sınavının güzel geçmesine çok sevindim canım.Bu sene mezunsun inşallah.
Vee yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz takıma.Umarım istediğiniz kilolara inersiniz.

fitcivciv benim eşim sporcu ve adamda yağ Yok gibi bişe. Çok da yiyor. Ben hamilelik kilolarımı verdim ammaaa şehir değiştirdim, annemin yanına geldim 4 kilo aldım. Laf etmeye başladı, saldın falan diye. Şimdi toparladım iyisin diyor

bakalım benim kg durana kadar oyle seyler yapma taraftarı degılım... takılınca imdat dıye yırtarım popomu zaten ne varsa bıldıgınız denerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…