- 10 Nisan 2018
- 564
- 1.840
- 28
- 37
Hadi inşallah. Böyle mesajlar çok motive ediyor beni.cok teşekkür ederim.16 kg dıyorsun bana gore az yaparsın... çok katıl buraya herkesı pür dikkat dınle sor öğren bılmedıgımız çok sey çıkıyor... kaçamak yapma kafanda onu bıtır ben bıtırdım hep fıkır alışverısı yap burası çok eglencelı ve cok ıyı melekelr var burda... hep beraber aşıcaz o yolu KENDINE GUVENSSRR
111 BIZE GUVEN İNAN tatlım gerısı gelıyorrr çok hızlı hemde
İkiniz tek kişilik kadar yerse neden olmasınAç sefil bırakıcam sizi
Ben de nane,limon,kereviz yaprağı bir dal maydonozu geceden bir litre suya koydum onu içiyorum.tadı çok fena değil hatta bana güzel bile geldi ödeme iyi geliyor diyorlar ama daha bugün başladığım için emin değilim canım.kötü mu tadı? neye yarıyormus o iksir hehe
Ay sesli Güldüm çocuk korktu. Ne kadar güzel anlatmissinBen tecrübe ettim canım benim o meseleyi 86 kilı idim dpgumdan sonra sonra vererek guya 76 olmustum sonra hoop bi salma kendini olduumu yine 80 dolayları esim bir aksam demesin mi hanım yine 80 i vurdunben bi cosmusum ona hiç demedim ama o aksam karsr verdim vermeye diyete basladım simdi 65 kiloyum 3 ay oldu ve ciddeb birsey demeselerde zayıfla vs diye kesinlikle her hallerinden belli oluyor zayıf haliyle. Daha cok begendiklerini elbbetteki önemli olan gönül güzelliği ama fakat lekin ruhlar aleminde de yasamıyoruz kaporta da önemli
Havalardan mı acaba. Kız ben o kadar geciksem hemen hamileyim diye gezerim herhalde:)Kolera kuzum noolurr iyi bir eksilme var bende de
Ben regl olamadım ve şişim dana gibiyim
Sen tam gününde gelmişsin iki haftanın dolduğu gün ,yarışma var.
@cgdmk takdiri bir puanla kaçıran öğrenci gibi cuma yarışması listesine girmeyi bir günle kaçırdı
Hadi inşallah. Böyle mesajlar çok motive ediyor beni.cok teşekkür ederim.
Vuhuuuu kim gelmişSelam kizlaaarrrm neyi unuttuk! Olculeriiiiiiiii. Yarin aksama kadar herkes olculerini beni etiketleyerek yazarsa ilk sayfayi guncellerizzzz
Başlangıç kilo 81Yeni gelen arkadaşlar tekrar hoşgeldiniz.
Rica etsem bu mesajımı alıntılayarak ;
başlangıç kilo ve hedef kilolarınızı yazabilir misiniz?
Araya çok konuşma girdiği için atlamış olabilirim, başlangıç kilo ve hedeflerinizi hatta başlangıç tarihlerinizi not almam gerek de.
ben sıkılmadan bıkmadan yazarım yeterkı faydam olsun kuzum
Selam kizlaaarrrm neyi unuttuk! Olculeriiiiiiiii. Yarin aksama kadar herkes olculerini beni etiketleyerek yazarsa ilk sayfayi guncellerizzzz
Hoşgeldin nasılsın kaptanım?Selam kizlaaarrrm neyi unuttuk! Olculeriiiiiiiii. Yarin aksama kadar herkes olculerini beni etiketleyerek yazarsa ilk sayfayi guncellerizzzz
Ozaamn sureyi pazartesiye kadar uzatalin zaten uzardaVuhuuuu kim gelmiş
Ben akşama doğru ölçeyim bari ama regl şişliğim var ölçümlerim çok doğru olmayabilir
Gogus bel bacak ve kol da olcelim diyorum ben sonucta oda onmlineremı neremiiineremı ölçecem kuzum enem mezura yokkı evde komşuya sorayım bakam bı
Ben de nane,limon,kereviz yaprağı bir dal maydonozu geceden bir litre suya koydum onu içiyorum.tadı çok fena değil hatta bana güzel bile geldi ödeme iyi geliyor diyorlar ama daha bugün başladığım için emin değilim canım.
Ben o olaya girmesem olmaz mı? Ben sevmiyorum ölçüyü. Ya da dur ya akşam ölçeyim. Ne kaybederim di miGogus bel bacak ve kol da olcelim diyorum ben sonucta oda onmliesperenzaa fattylamb94 ne dersiniz hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?