Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosbuudum cnm iyim sen nasilsin. Spora basladin heralde cok iyi olcak senin icin. Olculeri pazartesiye kadar bildirirsin ozmn :) siskinligin gecer ozmna kdr

Havalardan mı acaba. Kız ben o kadar geciksem hemen hamileyim diye gezerim herhalde:)
Benim doğal yollarla hamile kalmam imkansız gibi birşey olduğu için o konuda endişem yok aslında.
İki aya yakındır diyete başladığım için olabilir canım.geçen ay ilk kez 8 gün gecikmişti.
Havalar da etken olabilir tabi ki.Stres de etkiliyor ama aladağdan serin bir yapım olduğu çin stres faktörü beni hiç etkilemez

Başlangıç kilo 81
Hedef 65
Tarih 11 nisan
Ad Meryem
Tamam tatlım çok teşekkürler
Hoşgeldin Meryem,hoş gördüm seni
Kaçamağı hiç hoş görmem bilesinO kadar hoşgörülü hümanist sevgi pıtırcığı değilim,kaçamak gördüm mü basarım cezayı

66 kilom hedef 55
11 nisan başlangıç

benim eşim hiç açık açık demiyor ya ne güzel sen ne istediğini biliyorsun adamın

Ayy inşallah canım yaa. Kendim için ve grup için inşallah hep ekside olurum
Şaka bir yana ben ikinizden de umutluyum hem de çooook.
Yarın olmasa da önümüzdeki cuma çok iyi eksi gelecek sizlerden
Hatta yarına çok kilo vermemiş olman listeye gireceğin cuma için avantaj olacak biraz

Hosbuudum cnm iyim sen nasilsin. Spora basladin heralde cok iyi olcak senin icin. Olculeri pazartesiye kadar bildirirsin ozmn :) siskinligin gecer ozmna kdr
Başladım canım salı günü.Şuan çok bir şey yapmıyorum.Hoca bir liste verdi onları yapcakmışım

kopek komsu mu tamam cnm ama sabah ac karnina yaparsan 1 cm fln farkediyo

he kız akşamkavga ettık ben salonda halıyı kaldıdım 3 mıll yapıyordum zıl caldı açtım - komşu çok ses gelıyor rahatsız oldum çocuk mu var evde dedı evet dedım çocukluguma gerı dondum... rahatsızım boyle olursa tasınırsındedı bana bende dedım kı sanamı tasınayım ayy sagol canım eksık olma dedım hahahahaha.. rahatsızsan sen tasın alış kısa kadar boyle dedım hehehe benım ev sen kıracıın dedı beleşe mı oturuyom valla benı delırtme dedım 2 adım attım ustune kaçtı gıttı hahahaha

kIZ ÜRKTÜM SENDEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…