Hosbuudum cnm iyim sen nasilsin. Spora basladin heralde cok iyi olcak senin icin. Olculeri pazartesiye kadar bildirirsin ozmn :) siskinligin gecer ozmna kdrHoşgeldin nasılsın kaptanım?
Ölçümü yazayımda reglimin 2.günü fena şişim.Sonrasında terliği yemeyim kafama
@Huzurvermeyolunda canım eşekten düşmüş gibiyimSırtım ve kollarım pert. Birde reglim harika ve bomba gibiyim
@fattylamb94 sınavının güzel geçmesine çok sevindim canım.Bu sene mezunsun inşallah.
Vee yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz takıma.Umarım istediğiniz kilolara inersiniz.
Benim doğal yollarla hamile kalmam imkansız gibi birşey olduğu için o konuda endişem yok aslında.Havalardan mı acaba. Kız ben o kadar geciksem hemen hamileyim diye gezerim herhalde:)
bidahaki ay olculerinde azalma gorunce sevincten havalara ucarsin :)Ben o olaya girmesem olmaz mı? Ben sevmiyorum ölçüyü. Ya da dur ya akşam ölçeyim. Ne kaybederim di mi
Tamam tatlımBaşlangıç kilo 81
Hedef 65
Tarih 11 nisan
Ad Meryem
Yeni gelen arkadaşlar tekrar hoşgeldiniz.
Rica etsem bu mesajımı alıntılayarak ;
başlangıç kilo ve hedef kilolarınızı yazabilir misiniz?
Araya çok konuşma girdiği için atlamış olabilirim, başlangıç kilo ve hedeflerinizi hatta başlangıç tarihlerinizi not almam gerek de.
fitcivciv benim eşim sporcu ve adamda yağ Yok gibi bişe. Çok da yiyor. Ben hamilelik kilolarımı verdim ammaaa şehir değiştirdim, annemin yanına geldim 4 kilo aldım. Laf etmeye başladı, saldın falan diye. Şimdi toparladım iyisin diyor
Gogus bel bacak ve kol da olcelim diyorum ben sonucta oda onmliesperenzaa @fattylamb94 ne dersiniz hanimlar
ölçer aksam yazarım evde yok komsıde çalışıyor oda yok dıgerlerı köpek komşu almam onlardan
Şaka bir yana ben ikinizden de umutluyum hem de çooook.
Yarın olmasa da önümüzdeki cuma çok iyi eksi gelecek sizlerden
Hatta yarına çok kilo vermemiş olman listeye gireceğin cuma için avantaj olacak biraz
O da yağ yaktırıyor. Dönem dönem farklı tarifler kullanıyorum diyetimde hep. Bünyeden bünyeye değişir. Bende işe yaradığını düşünüyorum, psikolojik de olabilirkötü mu tadı? neye yarıyormus o iksir hehe
Başladım canım salı günü.Şuan çok bir şey yapmıyorum.Hoca bir liste verdi onları yapcakmışımHosbuudum cnm iyim sen nasilsin. Spora basladin heralde cok iyi olcak senin icin. Olculeri pazartesiye kadar bildirirsin ozmn :) siskinligin gecer ozmna kdr
kopek komsu mu tamam cnm ama sabah ac karnina yaparsan 1 cm fln farkediyo
çiğdoşş yapıcaz bu ısı kuzum ha gayret baksana aç koyacak bızı hatunO da yağ yaktırıyor. Dönem dönem farklı tarifler kullanıyorum diyetimde hep. Bünyeden bünyeye değişir. Bende işe yaradığını düşünüyorum, psikolojik de olabilir
he kız akşamkavga ettık ben salonda halıyı kaldıdım 3 mıll yapıyordum zıl caldı açtım - komşu çok ses gelıyor rahatsız oldum çocuk mu var evde dedı evet dedım çocukluguma gerı dondum... rahatsızım boyle olursa tasınırsındedı bana bende dedım kı sanamı tasınayım ayy sagol canım eksık olma dedım hahahahaha.. rahatsızsan sen tasın alış kısa kadar boyle dedım hehehe benım ev sen kıracıın dedı beleşe mı oturuyom valla benı delırtme dedım 2 adım attım ustune kaçtı gıttı hahahaha
110 kg dan korktu hahahahahahkIZ ÜRKTÜM SENDEN
Bu öğlen iradeli gittim bakalım akşama ne olacak arada az kuru üzüm ve fındık yicem
110 kg dan korktu hahahahahah
çiğ fındık ye işlenmişten agzına koyma sakınnnn kuzu
İnş 60 lara 70 lere inersin de azmini görürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?