Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tatlışlar ben kaçar akşama görüşürüz hava guzel oğluşla gezıcızzz ıyıleştik sukur durmayalım evde muck muck byee

İyi gezmeler kimler çalışıyor kimler ev hanımı ben iş hayatından illallah ettim ama çocukta yok sıkılırım evde deyip çalışıyorum yinede

Selam kizlaaarrrm neyi unuttuk! Olculeriiiiiiiii. Yarin aksama kadar herkes olculerini beni etiketleyerek yazarsa ilk sayfayi guncellerizzzz
tmm ptron ben ölceyim birzdab

Ay sesli Güldüm çocuk korktu. Ne kadar güzel anlatmissin
valla öyle ama canım degilmi bazen ben bile bazı kadınlara bakıyorum bu kadınsa ben nem ben kadınsan bu ne diye

Kızlar ben hergün mü gideyim spor salonuna ? Haftada 3 gün mü?
Bu akşam Zumba var denemek istiyorum aslında.
valla bence ilk baskarda 3 gün git vucudun alıssış

Gogus bel bacak ve kol da olcelim diyorum ben sonucta oda onmli esperenzaa fattylamb94 ne dersiniz hanimlar
bncede kollar lömbğr lömbür oluyo yoksa

Ben o olaya girmesem olmaz mı? Ben sevmiyorum ölçüyü. Ya da dur ya akşam ölçeyim. Ne kaybederim di mi
bnce ölc canm bazen kilon az gitsede inceldiğimi görmek mulukuk veriyor indsana

amanıın sen ne eli masalı cıktın kız :))

baslangic kilo 76
Hedef kilo 65
Baslangic tarihi 12.04.2018

Olcu isini pazar gunu esim izindeyken olcturup yazsam olur mu? Birde nasil aliyorsunuz olcuyu yani tam olarak nereler

Ara öğün yaptım şimdi kuru üzüm ve fındık bir avuç kadar
yanında şekersiz çay
suya devam şimdi

Su içtim geldim ılık içiyorum devamlı yağlar erisin diye
Akşam kaçırmam inş bana dua edin şimdiden tembihleyin atarız gruptan diyin

Burda bir sürü emziren anne var kısmana gerek yok zaten bol bol et balık yeşillik ve su. Burda ki çoğu kişi emziriyorum bulgur yiyeyim süt yapar gibi şeylerle kendine kandırarak kilo almış insanlar. Sen emzirdiğin için daha dolu dolu ama sağlıklı şeyler yersin kısa sürede de gider kilocuklar
Arkadaşlar eşim zayıfla demiyor ama zayıf sever aslında dimi
Kırılcam diye gerçeği söylemez
Erkekler yürek yemediyse söyleyemez zaten şişmansın zayıf seviyorum ben demez heralde hiç biri ancak çok patavazsız kendini beğenen tipler olması gerekir. Seven insan her türlü sever eşini sevgilisini ama beğenmek farklı bişey

neremı neremiii neremı ölçecem kuzum enem mezura yokkı evde komşuya sorayım bakam bı
Kız ipi al ölç sonrada bilgisayardan internete cetvel yaz gerçek ölçüde cetvel çıkıyo ipi onun üstüne koyup ölç
Ne güzel dedin ya mezun Esra
Kızlar ben hergün mü gideyim spor salonuna ? Haftada 3 gün mü?
Bu akşam Zumba var denemek istiyorum aslında.
Ara verince biraz soğukluk olabiliyo ya
Gogus bel bacak ve kol da olcelim diyorum ben sonucta oda onmli esperenzaa fattylamb94 ne dersiniz hanimlar
Kız ayıptır sorması göğüs nasıl ölçülcek sütyen ölçüsü göğüs ölçüsü değil mi

Uyudum uyandım ama hiç uykuya doymadım
Uyumalara doyulmaz bilirim de sen zaten haftalardır uykusuz ve çok yorgun olduğun için uykuya daha çok hasretsin canım.
Sık dişini kuzum,yarın son sınav ve sonra mezun olduğunun hayalini kur ve bu motivasyonla güzel güzel çalış.
Bol bol dua ediyoruz sana Esracım Önce üzerindeki sınav yükünden kurtulacaksın sonra da diğer tüm fazlalıklardan.Başaracağım de inan kendine

Benim durumum farklı kilo aldım mı yüzüm doluyo böyle yüzün çok güzel diyo anlamıyorum beni nasıl beğendiğini..
Ama o zayıf ben 57 56 iken yanında güzel duruyrum bence

baslangic kilo 76
Hedef kilo 65
Baslangic tarihi 12.04.2018
Canım emzirdiğin için katı diyetler ve çok çok yorucu sporlar yapmamalısın zaten.
Sağlıklı öğünlerle hem sütün artar hem de kilo verirsin .Emzirmek zaten bomba gibi kalori yaktırıyor bunu fırsata çevirebilirsen çok iyi ve sağlıklı kilolar verebilirsin.
Kızartmaları,hamur işlerini ve abur cuburları çıkardın mı kilo vermemen imkansız gibi olur.
Et,balık,baklagiller,bol yeşillik,kuru yemiş yediğin zaman hem sütün artar hem de kalitesi.
Spora sa azar azar başla birden yüklenme.Eliptil vücudu çok iyi çalıştırıyor çok zorlamadan yaparsan iyi olur.
Sütün artışını dinlenmek ve bol su içmek sağlıyor aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…