Yok çiğ zaten kırıp kırıp yiyorum
tatlışlar ben kaçar akşama görüşürüz hava guzel oğluşla gezıcızzz ıyıleştik sukur durmayalım evde muck muck byee
tmm ptron ben ölceyim birzdabSelam kizlaaarrrm neyi unuttuk! Olculeriiiiiiiii. Yarin aksama kadar herkes olculerini beni etiketleyerek yazarsa ilk sayfayi guncellerizzzz
valla öyle ama canım degilmi bazen ben bile bazı kadınlara bakıyorum bu kadınsa ben nem ben kadınsan bu ne diyeAy sesli Güldüm çocuk korktu. Ne kadar güzel anlatmissin
valla bence ilk baskarda 3 gün git vucudun alıssışKızlar ben hergün mü gideyim spor salonuna ? Haftada 3 gün mü?
Bu akşam Zumba var denemek istiyorum aslında.
fitcivciv benim eşim sporcu ve adamda yağ Yok gibi bişe. Çok da yiyor. Ben hamilelik kilolarımı verdim ammaaa şehir değiştirdim, annemin yanına geldim 4 kilo aldım. Laf etmeye başladı, saldın falan diye. Şimdi toparladım iyisin diyor
bncede kollar lömbğr lömbür oluyo yoksaGogus bel bacak ve kol da olcelim diyorum ben sonucta oda onmliesperenzaa fattylamb94 ne dersiniz hanimlar
bnce ölc canm bazen kilon az gitsede inceldiğimi görmek mulukuk veriyor indsanaBen o olaya girmesem olmaz mı? Ben sevmiyorum ölçüyü. Ya da dur ya akşam ölçeyim. Ne kaybederim di mi
amanıın sen ne eli masalı cıktın kız :))he kız akşamkavga ettık ben salonda halıyı kaldıdım 3 mıll yapıyordum zıl caldı açtım - komşu çok ses gelıyor rahatsız oldum çocuk mu var evde dedı evet dedım çocukluguma gerı dondum... rahatsızım boyle olursa tasınırsındedı bana bende dedım kı sanamı tasınayım ayy sagol canım eksık olma dedım hahahahaha.. rahatsızsan sen tasın alış kısa kadar boyle dedım hehehe benım ev sen kıracıın dedı beleşe mı oturuyom valla benı delırtme dedım 2 adım attım ustune kaçtı gıttı hahahaha
baslangic kilo 76Yeni gelen arkadaşlar tekrar hoşgeldiniz.
Rica etsem bu mesajımı alıntılayarak ;
başlangıç kilo ve hedef kilolarınızı yazabilir misiniz?
Araya çok konuşma girdiği için atlamış olabilirim, başlangıç kilo ve hedeflerinizi hatta başlangıç tarihlerinizi not almam gerek de.
Ben calisiyordum ama bebisten sonra izne ayrildim su an evdeyim bebegimi buyutuyorum ama calismayi da ozlemedim degilİyi gezmeler kimler çalışıyor kimler ev hanımı ben iş hayatından illallah ettim ama çocukta yok sıkılırım evde deyip çalışıyorum yinede
Ben calisiyordum ama bebisten sonra izne ayrildim su an evdeyim bebegimi buyutuyorum ama calismayi da ozlemedim degil
tapu kadastro mudurlugunde memurum canimMeslek nedir canım
tapu kadastro mudurlugunde memurum canim
Burda bir sürü emziren anne varsu an oturmus bi beslenme duzenim yok. Tatli ve hamurislerini mumkun mertebe yememege calisiyorum. Cok fazla da kisamiyorum emzirdigim icin sizlerle birlikte ogrenerek insallah bi duzen oturtacagim. Spor olarak da evde eliptigim var onu tekrar kurdurup yavas yavas baslayabilirim salona gitme sansim yok malesef
Erkekler yürek yemediyse söyleyemez zaten şişmansın zayıf seviyorum ben demez heralde hiç biriArkadaşlar eşim zayıfla demiyor ama zayıf sever aslında dimi
Kırılcam diye gerçeği söylemez
Kız ipi al ölç sonrada bilgisayardan internete cetvel yaz gerçek ölçüde cetvel çıkıyo ipi onun üstüne koyup ölçneremı neremiiineremı ölçecem kuzum enem mezura yokkı evde komşuya sorayım bakam bı
Ne güzel dedin ya mezun EsraHoşgeldin nasılsın kaptanım?
Ölçümü yazayımda reglimin 2.günü fena şişim.Sonrasında terliği yemeyim kafama
Huzurvermeyolunda canım eşekten düşmüş gibiyim Sırtım ve kollarım pert. Birde reglim harika ve bomba gibiyim
fattylamb94 sınavının güzel geçmesine çok sevindim canım.Bu sene mezunsun inşallah.
Vee yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz takıma.Umarım istediğiniz kilolara inersiniz.
Ara verince biraz soğukluk olabiliyo yaKızlar ben hergün mü gideyim spor salonuna ? Haftada 3 gün mü?
Bu akşam Zumba var denemek istiyorum aslında.
Kız ayıptır sorması göğüs nasıl ölçülcek sütyen ölçüsü göğüs ölçüsü değil miGogus bel bacak ve kol da olcelim diyorum ben sonucta oda onmliesperenzaa fattylamb94 ne dersiniz hanimlar
Biz modern köleyiz lütfenİyiymiş ben özel sektörde köle
Biz modern köleyiz lütfen
Uyumalara doyulmaz bilirim de sen zaten haftalardır uykusuz ve çok yorgun olduğun için uykuya daha çok hasretsin canım.Uyudum uyandım ama hiç uykuya doymadım
Burda bir sürü emziren anne varkısmana gerek yok zaten bol bol et balık yeşillik ve su. Burda ki çoğu kişi emziriyorum bulgur yiyeyim süt yapar gibi şeylerle kendine kandırarak kilo almış insanlar. Sen emzirdiğin için daha dolu dolu ama sağlıklı şeyler yersin kısa sürede de gider kilocuklar
Erkekler yürek yemediyse söyleyemez zaten şişmansın zayıf seviyorum ben demez heralde hiç biriancak çok patavazsız kendini beğenen tipler olması gerekir. Seven insan her türlü sever eşini sevgilisini ama beğenmek farklı bişey
Kız ipi al ölç sonrada bilgisayardan internete cetvel yaz gerçek ölçüde cetvel çıkıyo ipi onun üstüne koyup ölç
Ne güzel dedin ya mezun Esra
Ara verince biraz soğukluk olabiliyo ya
Kız ayıptır sorması göğüs nasıl ölçülcek sütyen ölçüsü göğüs ölçüsü değil mi
Canım emzirdiğin için katı diyetler ve çok çok yorucu sporlar yapmamalısın zaten.baslangic kilo 76
Hedef kilo 65
Baslangic tarihi 12.04.2018
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?