Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünkü menum

Uyanınca Limonlu sirkeli su

Kahvalti 10:30
2 has yumurta
5 zeytin
1 y.k. lor
1 cay k. Tereyagi
1 dilim ekmek

Ara 15:00
maden suyu

Akşam
Kıymalı ıspanak
Yoğurt
1 bardak portakal suyu

2 litre su
1 bardak Sütlü türk kahvesi

Spor bugün yapamadım ama dışarda çok yürüdüm eve gelince yapmaya hiç fırsatım olmadı (yarın acısını cikaririm)

S smygnc esperenzaa

Olabilirsin neden olmasın canım.Bundan 1-1,5 ay önce şuanda olduğun kilo hayal değil miydi? 95 bile olsan yaptığın spor seni 80’ler civarında gösterir,boyun da uzun zaten.
inşallah bakalım o zamanlar gelsın de bu zamanları hatırlayalım gulerek amınnn çok amınn kuzum

yuzmeye yazılcam ınsallah bır ıs bası yaparsam ancak o zaman... maddı acıdan o daha ıyıolucak en azından sıkılaşması açısından hemde belım ıcın
Biraz spora alıştıktan sonra yüzme sana çok çok iyi gelir canım.Tüm kasların çalışır ve beline çok iyi gelir canım

Be demek 8leri gorurmuyum 7 leri gorcez cnm yeterki iste pes etme :)

aynen 75 demıstım ama duz 70 olucam dedım bugun kendı kendıme hayal ettım felan duygulandım kurtuldum 1 kılodan kalanıda yaparım dedım ınsallah da yapıcam

aynen 75 demıstım ama duz 70 olucam dedım bugun kendı kendıme hayal ettım felan duygulandım kurtuldum 1 kılodan kalanıda yaparım dedım ınsallah da yapıcam
Yapcaksin tabi hep beraber yapcaz . Sen yeterki pes etme. Bak ben izine ciktim aralikta 79 kiloyla 82 de kaldim kac aydir. Kacamakta yaptim arada birakcam fln dedim ama hic birakmadim kacamak yapsam bile diyetteyim diyodum hep. Onemli olan mucadeleden vazgecmemek. Ister 2 sebe sursun ister6 ay zayiflicazzzz

aynen pes etmek bırakmak yok sabır azım tutunalım bırbırımıze sıkı sıkı

Afiyet olsun kuzum ama sporsuz menu gormeyelim artik senden. ❤

İşte sahalarda görmek istediğimiz ahsen
Sporu da gün be gün katlayarak ekledin mi tamamdır

Afiyet olsun güzel rakibem.Menü gayet güzel.

tatlışlarım ben uyuyorum kendınıze ıyı bakın hayırlı geceler ıyıkı varsınız hepınızı kocaman opuyorum.. Allahıma emanet olun hepınız sabaha nasıse gorusuzuz bye byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…