- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
inşallah bakalım o zamanlar gelsın de bu zamanları hatırlayalım gulerek amınnn çok amınn kuzumOlabilirsin neden olmasın canım.Bundan 1-1,5 ay önce şuanda olduğun kilo hayal değil miydi? 95 bile olsan yaptığın spor seni 80’ler civarında gösterir,boyun da uzun zaten.
Biraz spora alıştıktan sonra yüzme sana çok çok iyi gelir canım.Tüm kasların çalışır ve beline çok iyi gelir canımyuzmeye yazılcam ınsallah bır ıs bası yaparsam ancak o zaman... maddı acıdan o daha ıyıolucak en azından sıkılaşması açısından hemde belım ıcın
Ayda 3 cm bile cok farkediyo. Olsun kendine kotuluk yaptin ama cok gec olmadan kotulukten donuyosunçok ıstıyroum yaa sarkıklıklar felan cok fazla lımbıl lımbıl kızıyorum kendıme dıyorum kı kendıme yaptıgım en buyuk kotuluk
Be demek 8leri gorurmuyum 7 leri gorcez cnmyeterki iste pes etme :)
evet ınsllah bırdaha gerıye bakmadan durmadan ılerı kuzumAyda 3 cm bile cok farkediyo. Olsun kendine kotuluk yaptin ama cok gec olmadan kotulukten donuyosun
Yapcaksin tabi hep beraber yapcaz . Sen yeterki pes etme. Bak ben izine ciktim aralikta 79 kiloyla 82 de kaldim kac aydir. Kacamakta yaptim arada birakcam fln dedim ama hic birakmadim kacamak yapsam bile diyetteyim diyodum hep. Onemli olan mucadeleden vazgecmemek. Ister 2 sebe sursun ister6 ay zayiflicazzzzaynen 75 demıstım ama duz 70 olucam dedım bugun kendı kendıme hayal ettım felan duygulandım kurtuldum 1 kılodan kalanıda yaparım dedım ınsallah da yapıcam
Biraz spora alıştıktan sonra yüzme sana çok çok iyi gelir canım.Tüm kasların çalışır ve beline çok iyi gelir canım
aynen pes etmek bırakmak yok sabır azım tutunalım bırbırımıze sıkı sıkıYapcaksin tabi hep beraber yapcaz . Sen yeterki pes etme. Bak ben izine ciktim aralikta 79 kiloyla 82 de kaldim kac aydir. Kacamakta yaptim arada birakcam fln dedim ama hic birakmadim kacamak yapsam bile diyetteyim diyodum hep. Onemli olan mucadeleden vazgecmemek. Ister 2 sebe sursun ister6 ay zayiflicazzzz
Afiyet olsun kuzum ama sporsuz menu gormeyelim artik senden. ❤Bugünkü menum
Uyanınca Limonlu sirkeli su
Kahvalti 10:30
2 has yumurta
5 zeytin
1 y.k. lor
1 cay k. Tereyagi
1 dilim ekmek
Ara 15:00
maden suyu
Akşam
Kıymalı ıspanak
Yoğurt
1 bardak portakal suyu
2 litre su
1 bardak Sütlü türk kahvesi
Spor bugün yapamadım ama dışarda çok yürüdüm eve gelince yapmaya hiç fırsatım olmadı (yarın acısını cikaririm)
S smygncesperenzaa
İşte sahalarda görmek istediğimiz ahsenBugünkü menum
2 has yumurta
5 zeytin
1 y.k. lor
1 cay k. Tereyagi
1 dilim ekmek
maden suyu
Akşam
Kıymalı ıspanak
Yoğurt
1 bardak portakal suyu
2 litre su
Spor bugün yapamadım ama dışarda çok yürüdüm eve gelince yapmaya hiç fırsatım olmadı (yarın acısını cikaririm)
S smygncesperenzaa
Ben seni tuttumaynen pes etmek bırakmak yok sabır azım tutunalım bırbırımıze sıkı sıkı
Afiyet olsun güzel rakibem.Menü gayet güzel.Bugünkü menum
2 has yumurta
5 zeytin
1 y.k. lor
1 cay k. Tereyagi
1 dilim ekmek
maden suyu
Akşam
Kıymalı ıspanak
Yoğurt
1 bardak portakal suyu
2 litre su
S smygncesperenzaa
Ben seni tuttumtarti bize 70 i gosterene kadar birakmam
Iyi uykular canim. Allah rahatlik versin.tatlışlarım ben uyuyorum kendınıze ıyı bakın hayırlı geceler ıyıkı varsınız hepınızı kocaman opuyorum.. Allahıma emanet olun hepınız sabaha nasıse gorusuzuz bye byeee
İyi geceler canımmmtatlışlarım ben uyuyorum kendınıze ıyı bakın hayırlı geceler ıyıkı varsınız hepınızı kocaman opuyorum.. Allahıma emanet olun hepınız sabaha nasıse gorusuzuz bye byeee
Sumeyyecim elitpgin dkk si 4 puan mis azmi geldi sanaAfiyet olsun güzel rakibem.Menü gayet güzel.
Sağol canım. Turşu dediğim de bir dilim kornişonAfoyet olsun cnm. Su miktarin nedir :) tursu yedigin oicin suyu cok icersen odem olmaz
3 lt ictiysen super canim :) yaz geliyo artik su miktarlari dahada artar :)Sağol canım. Turşu dediğim de bir dilim kornişon
Ama suyu 3lt içtim en az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?