- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Ayol bu benim sevgili kayınvalidenim bana ördüğü patikler
Valla yılın kayınvalidesi bu ne sevgi bu ne ask masallah ama boyle yakınlıkların suyu cıkıyor ben mesafeden yanayım valla ne olursa olsun
Canııım menün cok guzel ama salam sosis tuketmemeye calıs saglıgın icin zaten netten yapılısını falan şzlesen miden kaldırmaz hiç
Ya mezun olmak istemiyorum da canım korumaya gecsemmi diye dusundum bşde cevremden cok zayıfladın artık yeter diye tepki alıp duruyoeum esiimde durmdiyince bi acaba mı dedim ama tek kalınca salmaktan da korkuyorum
Mezun olmasam da cok eskisi gibi dişli bşr rakipin yok dşyebilirim ama yarın spora baslamayı dusunuyorum bu aksam da bölgesel yapıcam
Canım mwnün cok guzel su yesil mercimegş bi ben sevemedim ya masallah sana guzel bir tarifin varmı
Eki Görüntüle 2136843
1,2,3 ve 11 olcmemiz gerekn yerler hanimlar. Pazartesiye kadar bildirin lutfen. Yoksa elimi belime koyaarrr salon kadini cizgimden disari cikarim
@fattylamb94esperenzaa @Huzurvermeyolunda @smygnc medgic26 @cgdmk @kolera88 @gitsinkilolar01 @fitcivciv
Hic oyle deme bak mayisda nasilda fark edicek gozlerine inanamicaksin :)aaa ben ölçtuydum sabah dur yaz bakam şişko benı heheheh
göğüs :114 bel :103 basen:137 kol :41sırf su ıcsem ancak erırırm
Profilinde gururla bir rakam yazıyor ya canımbak yaabende begenmedım ama ıdare et artık artırırız nasıpse hehehe
Dost musun dysman misin de bakim heleeeProfilinde gururla bir rakam yazıyor ya canımYakında 21,4 gururunu yaşarsın kuzum inşallah.
SakınKanguru_ nin seni geçmesine izin verme
Ya varya siz cok fenasinjz he geldiniz beni lafa tutuyosunuz spor yapmim diye. Bende size kaniyorum. Hadi ben spora kactim bitince gelir puanimi yazarmedgic26 e havami atarim
Canım yazmıştım güya
Kız neler yazdın neler
Afiyet olsun canım,menün fevkaladenin fevkinde ,spor da kesin harikuladenin harkındadır dedimmedgic26 gör anacım sakın uyuma.Elif koptu gidiyor
Hadi hadi gorende 60 yasinda 510 kilo sancak :) hic bahanelerin arkasina siginmiyoruz :)yesınler havanıbenden genc ve daha zayıfsın benden çok spor yapacagın kesın bak suan eve geldım boş boş duruyorum başka neler yapabılırım acaba gayette dinçim
İki düğün yemeği gibi bir organizasyon olunca ,ister istemez gelinleri kıyaslıyor insan.bir de son zamanlarda sokakta bile kilolu bi kadın görsem şuraya getirip biraz forma sokasım geliyorAfoyet olsun cnm. Su miktarin nedir :) tursu yedigin oicin suyu cok icersen odem olmaz
Afiyet olsun cnm Allah kabul etsin
Sadece su az :) yatana kadar 2 lt yaparsan super olur afiyet olsun
Bende oyleydim epeydir cnm hadi kalk azcik spor yap devami gelir sen yapsrsin
yaa bejde uzuldum bak simdi. Ah ahh bekarlikda taksaydim su kilolari hemen salona yazilir gereken neyse yapardim
1 tanesi 3 puan olsun mu ozmn :) az yada cok srn soyle cunku tek yapan sensin
medgic26 esperenzaa
Spor puanim
Bolgesel hareketler(squat,mekik,makas,dag yuruyusu,duvar sinavi, ve adini bilmedigim birsuru hareket) : 600 adet. 360 puan
1600 ip atlama : 320 puan
20 sn plank 6 puan
Toplam: 686 puan
Hadi hadi gorende 60 yasinda 510 kilo sancak :) hic bahanelerin arkasina siginmiyoruz :)
Dinlen artik cnm yeter bugun yaptin zaten o bir hafta gider artik bidaha haftaya cuma spor yaparsin
Benimde kilolu tanidiklarima burayo tavsoye edesim geliyo ama sonra vazgeciyorum ifsa olmak istemem burda rahat rahat heraeyi konusuyorum tanidik gelirse rahat olamamİki düğün yemeği gibi bir organizasyon olunca ,ister istemez gelinleri kıyaslıyor insan.bir de son zamanlarda sokakta bile kilolu bi kadın görsem şuraya getirip biraz forma sokasım geliyor
Doğruya doğru tombiş gelinin yüzü daha güzeldi
Kan,göz yaşı,ter istiyorumDost musun dysman misin de bakim heleee
E e sen yenilgiyi kabul ettin amahay maşallah helal olsun kız buna şapka çıkartılır sen sımdı yardır ben alışayım da ondan sonra görrr hehehehe
Vall bi deyim varya popomdan ter akti diye aynen o seviyedeyim ben 45 dkk durmadan spor yaptim ayol.Kan,göz yaşı,ter istiyorumSpordan boncuk boncuk terlemeyen bi yerimiz kalmasın istiyorum
E e sen yenilgiyi kabul ettin amakalk bakim madem eliptigin var azda olsa cik ustune vur kirbaci hareket berekettir hadi bakam gorem seni gozel gizim benim
11 kilo vermissin hamlik mi kaldi artik hadi bahane arama kendine kalk eliptiginle biraz ask yasa. Bak temmuza bise kalmadi 8 leri gor temmuzda hadi kizzzzya varya toplam 45 kg du suan 34 kılom kaldı bayada verdım masallah bana... sevıom kendımı... hamlıgım gıtsın görür Elif gununuKanguru_
Ay aman fitigin varsa dikkat et canim. Oglunu uyut ozmn 15 dkk yapabilirsen leslie yp yapamazsanda yarin bira fazla yaparsinoglusu paketlemem lazım uykuya huysuzlugu var... bendede 3 dene fıtık yavastan artırmazsam patlarım tatlım... gercekelrde acı malesef ama olsun ya sayenızde spora adım attım bu benım ıcın buyuk bırsey ayy ıyıkı varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?