Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayol bu benim sevgili kayınvalidenim bana ördüğü patikler
Gerçi benim biricik kayınvalidem patik örmekte, değil de çorapta iyidir.Hele kafaya çorap örmede ustadır hınzır

Yeşil mercimeği haşlayıp ,ince ince kıyılmış bol yeşillikli ,zeytinyağlı,limonlu hatta biraz acı pul biberli salata yapmayı denesen.ben salatsına bayılırım.

Ya varya siz cok fenasinjz he geldiniz beni lafa tutuyosunuz spor yapmim diye. Bende size kaniyorum. Hadi ben spora kactim bitince gelir puanimi yazar medgic26 e havami atarim

yesınler havanı benden genc ve daha zayıfsın benden çok spor yapacagın kesın bak suan eve geldım boş boş duruyorum başka neler yapabılırım acaba gayette dinçim

Canım yazmıştım güya
Kız neler yazdın neler
Afiyet olsun canım,menün fevkaladenin fevkinde ,spor da kesin harikuladenin harkındadır dedim medgic26 gör anacım sakın uyuma.Elif koptu gidiyor

hatuncumm ben yenı yanı tanısıyorum sporla elıf hanımcım gıbı spor gecmısım yok ama bu artmayack anlamına gelmıooo baksana hatun paralıyoo kendını heheheheh Kanguru_

yesınler havanı benden genc ve daha zayıfsın benden çok spor yapacagın kesın bak suan eve geldım boş boş duruyorum başka neler yapabılırım acaba gayette dinçim
Hadi hadi gorende 60 yasinda 510 kilo sancak :) hic bahanelerin arkasina siginmiyoruz :)

Dinlen artik cnm yeter bugun yaptin zaten o bir hafta gider artik bidaha haftaya cuma spor yaparsin

İki düğün yemeği gibi bir organizasyon olunca ,ister istemez gelinleri kıyaslıyor insan.bir de son zamanlarda sokakta bile kilolu bi kadın görsem şuraya getirip biraz forma sokasım geliyor
Doğruya doğru tombiş gelinin yüzü daha güzeldi

medgic26 esperenzaa

Spor puanim
Bolgesel hareketler(squat,mekik,makas,dag yuruyusu,duvar sinavi, ve adini bilmedigim birsuru hareket) : 600 adet. 360 puan
1600 ip atlama : 320 puan
20 sn plank 6 puan
Toplam: 686 puan

hay maşallah helal olsun kız buna şapka çıkartılır sen sımdı yardır ben alışayım da ondan sonra görrr hehehehe

Hadi hadi gorende 60 yasinda 510 kilo sancak :) hic bahanelerin arkasina siginmiyoruz :)

Dinlen artik cnm yeter bugun yaptin zaten o bir hafta gider artik bidaha haftaya cuma spor yaparsin
haklısın elıptık suan bana bakıyorrrr gel bana çiğdem gel bana

Benimde kilolu tanidiklarima burayo tavsoye edesim geliyo ama sonra vazgeciyorum ifsa olmak istemem burda rahat rahat heraeyi konusuyorum tanidik gelirse rahat olamam
Eee ne demis atalar 1 gram et bin ayip orter sismanlarin yuzu hep guzrldir zaten. Bizide oyle oyalamadilarmi bu zmna kadar yuzun cok guzel bosver diye diyeee bu zmna kdr geldik

hay maşallah helal olsun kız buna şapka çıkartılır sen sımdı yardır ben alışayım da ondan sonra görrr hehehehe
E e sen yenilgiyi kabul ettin ama kalk bakim madem eliptigin var azda olsa cik ustune vur kirbaci hareket berekettir hadi bakam gorem seni gozel gizim benim

Kan,göz yaşı,ter istiyorumSpordan boncuk boncuk terlemeyen bi yerimiz kalmasın istiyorum
Vall bi deyim varya popomdan ter akti diye aynen o seviyedeyim ben 45 dkk durmadan spor yaptim ayol. yuzum kipkirmizi oldu. Esimin gelmesini bekliyorum dusa gircem fena terledim bugun darisi yarinin basina

E e sen yenilgiyi kabul ettin ama kalk bakim madem eliptigin var azda olsa cik ustune vur kirbaci hareket berekettir hadi bakam gorem seni gozel gizim benim

oglusu paketlemem lazım uykuya huysuzlugu var... bendede 3 dene fıtık yavastan artırmazsam patlarım tatlım... gercekelrde acı malesef ama olsun ya sayenızde spora adım attım bu benım ıcın buyuk bırsey ayy ıyıkı varsınız

ya varya toplam 45 kg du suan 34 kılom kaldı bayada verdım masallah bana... sevıom kendımı... hamlıgım gıtsın görür Elif gununu Kanguru_
11 kilo vermissin hamlik mi kaldi artik hadi bahane arama kendine kalk eliptiginle biraz ask yasa. Bak temmuza bise kalmadi 8 leri gor temmuzda hadi kizzzz

Ay aman fitigin varsa dikkat et canim. Oglunu uyut ozmn 15 dkk yapabilirsen leslie yp yapamazsanda yarin bira fazla yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…