- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Maşallah canım.Adım attın ve başarabileceğini gördün ya canım devamı gelecektir.ya varya toplam 45 kg du suan 34 kılom kaldı bayada verdım masallah bana... sevıom kendımı... hamlıgım gıtsın görür Elif gununuKanguru_
MaşallahVall bi deyim varya popomdan ter akti diye aynen o seviyedeyim ben 45 dkk durmadan spor yaptim ayol.yuzum kipkirmizi oldu. Esimin gelmesini bekliyorum dusa gircem fena terledim bugun darisi yarinin basina[/
benimde kayinvalidem yapiyor usakli da o yuzden ben hic yapmadim simdiye kadar pisirme sekli ayni ama bi sut eksikmis. Afiyet olsun canimBenim en sevdiğim çorba dir.hem diyete uygun hem besleyici. Biz tarhana yaparken yoğurt nohut domates biber katiyoruz. Yani annem yapıyo başka neler var bilmiyorum. Pişirirken de soğuk suya tarhanayi saliyorum. O kaynayip ozlesince de süt ekliyorum. En son da tuz.yag ve Salça yok.ben çok seviyorum.
Ay aman fitigin varsa dikkat et canim. Oglunu uyut ozmn 15 dkk yapabilirsen leslie yp yapamazsanda yarin bira fazla yaparsin
Maşallah canım.Adım attın ve başarabileceğini gördün ya canım devamı gelecektir.
Kız unutma senin bi bebişin var,Elifin ikiElif iki kuzuyu uyutana kadar sen fark atarsın
MasallMaşallah sana.bunlarin hepsini şimdi mi yaptın. Ben de 30 dakika Leslie ve 15 dakika bölgeselmedgic26 esperenzaa
Spor puanim
Bolgesel hareketler(squat,mekik,makas,dag yuruyusu,duvar sinavi, ve adini bilmedigim birsuru hareket) : 600 adet. 360 puan
1600 ip atlama : 320 puan
20 sn plank 6 puan
Toplam: 686 puan
11 kilo vermissin hamlik mi kaldi artik hadi bahane arama kendine kalk eliptiginle biraz ask yasa. Bak temmuza bise kalmadi 8 leri gor temmuzda hadi kizzzz
Evet cnm 45 dkkda yaptimMasallMaşallah sana.bunlarin hepsini şimdi mi yaptın. Ben de 30 dakika Leslie ve 15 dakika bölgesel
Canım çok zorlama kendini,beline ve bacağına ağır yük bindirecek sporlardan kaçın.Kilo verdikçe işin kolaylaşır.benım amelıyat olmam lazım ama dr dedıkı... evet olman lazım fakat olursanda 2 seneye kalmaz %90 felç kalırsın dedı kendı basıma spor yasak benım .. dr arayarak konusarak yapıyorum tatlım kılo verdıkçe hareketlerım arttı aglaya zırlaya kalkıyordum sabah yataktan suan daha rahatım
benimde belimde var 2 tane kilo alirsam hemen agrimaya basliyo 89 kiloyken fln cok agirirdi simdi yok cok sukur. Arada agir bise kaldirrsam kendini hatirlatiyo okdr. Sen bi 90 lara gel bak agrin fln kalmicak. Bana dr ameliyat dedi ben kabul etmedim ozmn kesinlikle kilo vermen lazim demisti.benım amelıyat olmam lazım ama dr dedıkı... evet olman lazım fakat olursanda 2 seneye kalmaz %90 felç kalırsın dedı kendı basıma spor yasak benım .. dr arayarak konusarak yapıyorum tatlım kılo verdıkçe hareketlerım arttı aglaya zırlaya kalkıyordum sabah yataktan suan daha rahatım
Elifçim sorum şu ki spor salonunda uzay yürüyüşü dedi ismine şimdi nette bakıyorum eliptik diyor.Anlamadım açıkcası ama dakikası 3 puansa az değil mi?Afoyet olsun cnm. Su miktarin nedir :) tursu yedigin oicin suyu cok icersen odem olmaz
Afiyet olsun cnm Allah kabul etsin
Sadece su az :) yatana kadar 2 lt yaparsan super olur afiyet olsun
Bende oyleydim epeydir cnm hadi kalk azcik spor yap devami gelir sen yapsrsin
yaa bejde uzuldum bak simdi. Ah ahh bekarlikda taksaydim su kilolari hemen salona yazilir gereken neyse yapardim
1 tanesi 3 puan olsun mu ozmn :) az yada cok srn soyle cunku tek yapan sensin
Evet katiliyorum bence bolgesele fln hic girme leslie senin icin idealCanım çok zorlama kendini,beline ve bacağına ağır yük bindirecek sporlardan kaçın.Kilo verdikçe işin kolaylaşır.
Zaten diyetine sadık gidiyorsun ,belli ölçüde spor yaptıkça hem fıtığına hem de kilo vermene çok iyi gelir
Olabilirsin neden olmasın canım.Bundan 1-1,5 ay önce şuanda olduğun kilo hayal değil miydi? 95 bile olsan yaptığın spor seni 80’ler civarında gösterir,boyun da uzun zaten.kuzum 8 lerı gorurmuyum yaa ben 95 bıle olsam nasıl mutlu olurum... hakıkaten olurmu kız 8 ler
Hic oyle deme bak mayisda nasilda fark edicek gozlerine inanamicaksin :)
Eliptigin puani ztn var cnm :) he 3 puan az mi bilmiyorm kiElifçim sorum şu ki spor salonunda uzay yürüyüşü dedi ismine şimdi nette bakıyorum eliptik diyor.Anlamadım açıkcası ama dakikası 3 puansa az değil mi?
Canım çok zorlama kendini,beline ve bacağına ağır yük bindirecek sporlardan kaçın.Kilo verdikçe işin kolaylaşır.
Zaten diyetine sadık gidiyorsun ,belli ölçüde spor yaptıkça hem fıtığına hem de kilo vermene çok iyi gelir
benimde belimde var 2 tane kilo alirsam hemen agrimaya basliyo 89 kiloyken fln cok agirirdi simdi yok cok sukur. Arada agir bise kaldirrsam kendini hatirlatiyo okdr. Sen bi 90 lara gel bak agrin fln kalmicak. Bana dr ameliyat dedi ben kabul etmedim ozmn kesinlikle kilo vermen lazim demisti.
Ben de bakmıştım internette uzay yürüyüşü ne ola ki diyeElifçim sorum şu ki spor salonunda uzay yürüyüşü dedi ismine şimdi nette bakıyorum eliptik diyor.Anlamadım açıkcası ama dakikası 3 puansa az değil mi?
Evet katiliyorum bence bolgesele fln hic girme leslie senin icin idealmedgic26
Be demek 8leri gorurmuyum 7 leri gorcez cnmkuzum 8 lerı gorurmuyum yaa ben 95 bıle olsam nasıl mutlu olurum... hakıkaten olurmu kız 8 ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?