- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Yok canım iyidir benim içinSumeyyecim elitpgin dkk si 4 puan mis azmi geldi sana
Sen ahsenin sporunu gormedin de ondan konusuyosun obi sporyapiyo sayfalar dolusuokuoku bitmz @AhSen_yarim dimi kiz.bak yarin eskisi gibisayfalar dolusu spor yapta gorsunler
Ya bi de şeyi sorayım. Bu hareketleri belli bi video yu takip ederek mi yapıyorsunuz kafanıza göre mi. Ben Ergin kırbaç in videosunu yapmaya calistim youtubeden 12 dakika ama ben pert.tam da yapamadım zaten onun gibi.Evet cnm 45 dkkda yaptim20 hareket yaptim 100 ip atladim oyle oyle bayaga oldu
Canım çekti kız. Ptesi gidiyim de çalışıyım biraz uzay yürüyüşüne. Ama beni hiç zorlamıyor ayarını mı yüksek tuttun acabaTeşekkür ederim canım benim.Ama Ahsende iyi olsun isterim.
Ne fena canım yanıyor o uzay yürüyüşünü yaparken.Ondan az geldiydi gözüme
Sen ahsenin sporunu gormedin de ondan konusuyosun obi sporyapiyo sayfalar dolusuokuoku bitmz @AhSen_yarim dimi kiz.bak yarin eskisi gibisayfalar dolusu spor yapta gorsunler
Eliptigin puani ztn var cnm :) he 3 puan az mi bilmiyorm kifattylamb94 de eliptik yapiyo. Hic az demedi ama konusup bi karara baglariz azsa 4 puan yapariz
Eliptigi ne hızda yaptigimiz da önemli bence. Bu yavaş belli bir rutinde çok yormuyo.
Sporun ilk günü 3 dakikadan sonra ben pert 5 e zor tamamladım.Sanırım ondan gözüm korktu biraz.5-6 arası ayarı bugün kullandığım.Bilemedim ki şimdiCanım çekti kız. Ptesi gidiyim de çalışıyım biraz uzay yürüyüşüne. Ama beni hiç zorlamıyor ayarını mı yüksek tuttun acaba
Ahsen önce kendine sonra bana ve takıma söz verdiTeşekkür ederim canım benim.Ama Ahsende iyi olsun isterim.
Ne fena canım yanıyor o uzay yürüyüşünü yaparken.Ondan az geldiydi gözüme
ben kafama gore yapiyorum canim. Bakiyorum hareketlere internetten sonra onlari kendime gore sayisini ayarliyorun 20 30 50 fln. Videoya bagli kalamiyoeum cunku genelde onlar profesyonel oldugu icin sayilari cok yuksek oluyo zorlaniyorum. Sende hareketlere bak sayisini kendine gore ayarlaYa bi de şeyi sorayım. Bu hareketleri belli bi video yu takip ederek mi yapıyorsunuz kafanıza göre mi. Ben Ergin kırbaç in videosunu yapmaya calistim youtubeden 12 dakika ama ben pert.tam da yapamadım zaten onun gibi.
Hmm tamam. Ben de yetisemiyorum onlara sinir oldum kendime.ben kafama gore yapiyorum canim. Bakiyorum hareketlere internetten sonra onlari kendime gore sayisini ayarliyorun 20 30 50 fln. Videoya bagli kalamiyoeum cunku genelde onlar profesyonel oldugu icin sayilari cok yuksek oluyo zorlaniyorum. Sende hareketlere bak sayisini kendine gore ayarla
Ahh bi baslasa yapmaya eminimki durmayacak ama baslayamiyo bi@AhSen_yarim kız kocişini beklerken boş oturma bi spor patlat da ,tükürdüğümü yalat
3 dilim ekmek biraz fazla olmus sanki. Aksam yemeseymissin sahane olurmus. Karniyarik kizartmamiydi? Nescafe granul mu yoksa tek kullanimlik paketlerdekindenmi.Menum
Kahvalti. 1 dilim peynir, 6 adet zeytin, 1 adet salatalik, 1 dilim tam bugday ekmegi, 1 bardak sekersiz cay
Ogle. 1 kase haslanmis tavugu suyuna didip baharatladim 1 kase yogurt 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara. 1 bardak sekersiz nescafe ve 1 avuc cig badem beyaz leblebi karisimi
Aksam. 1 adet karniyarik, 1 kase yogurt, bol salata, 1 dilim tam bugday ekmegi
2.5 lt civari su olmustur. Spor bugunde yok
Menün bugün şahane olmuş canımmMenum
Kahvalti. 1 dilim peynir, 6 adet zeytin, 1 adet salatalik, 1 dilim tam bugday ekmegi, 1 bardak sekersiz cay
Ogle. 1 kase haslanmis tavugu suyuna didip baharatladim 1 kase yogurt 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara. 1 bardak sekersiz nescafe ve 1 avuc cig badem beyaz leblebi karisimi
Aksam. 1 adet karniyarik, 1 kase yogurt, bol salata, 1 dilim tam bugday ekmegi
2.5 lt civari su olmustur. Spor bugunde yok
Emzirdiği için çok yüklenmedim ben3 dilim ekmek biraz fazla olmus sanki. Aksam yemeseymissin sahane olurmus. Karniyarik kizartmamiydi? Nescafe granul mu yoksa tek kullanimlik paketlerdekindenmi.
Yarın başlayacak @AhSen_yarim , başlamasa S smygnc onu ezecek spordaAhh bi baslasa yapmaya eminimki durmayacak ama baslayamiyo bi
Emzirdigini bilmiyodum canimEmzirdiği için çok yüklenmedim ben
Ekmek akşam olmasa aslında emziren biri için menü iyi aslında bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?