Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla ben sümeyye ve ahsen rekabetinde sümeyye’nin tarafını tutuyorum.baksana yaptığı sporun puanını bile sorguluyor
Helal kız sana S smygnc
Sen ahsenin sporunu gormedin de ondan konusuyosun obi sporyapiyo sayfalar dolusuokuoku bitmz @AhSen_yarim dimi kiz.bak yarin eskisi gibisayfalar dolusu spor yapta gorsunler

Valla ben sümeyye ve ahsen rekabetinde sümeyye’nin tarafını tutuyorum.baksana yaptığı sporun puanını bile sorguluyor
Helal kız sana S smygnc
Teşekkür ederim canım benim.Ama Ahsende iyi olsun isterim.
Ne fena canım yanıyor o uzay yürüyüşünü yaparken.Ondan az geldiydi gözüme

Evet cnm 45 dkkda yaptim 20 hareket yaptim 100 ip atladim oyle oyle bayaga oldu
Ya bi de şeyi sorayım. Bu hareketleri belli bi video yu takip ederek mi yapıyorsunuz kafanıza göre mi. Ben Ergin kırbaç in videosunu yapmaya calistim youtubeden 12 dakika ama ben pert.tam da yapamadım zaten onun gibi.

Canım çekti kız. Ptesi gidiyim de çalışıyım biraz uzay yürüyüşüne. Ama beni hiç zorlamıyor ayarını mı yüksek tuttun acaba

Canım çekti kız. Ptesi gidiyim de çalışıyım biraz uzay yürüyüşüne. Ama beni hiç zorlamıyor ayarını mı yüksek tuttun acaba
Sporun ilk günü 3 dakikadan sonra ben pert 5 e zor tamamladım.Sanırım ondan gözüm korktu biraz.5-6 arası ayarı bugün kullandığım.Bilemedim ki şimdi

Ahsen önce kendine sonra bana ve takıma söz verdi işin zor canımahsen seni yiyebilir
Hahaha rekabet kızışsın ,acısın kaslar yansın yağlar

Ya bi de şeyi sorayım. Bu hareketleri belli bi video yu takip ederek mi yapıyorsunuz kafanıza göre mi. Ben Ergin kırbaç in videosunu yapmaya calistim youtubeden 12 dakika ama ben pert.tam da yapamadım zaten onun gibi.
ben kafama gore yapiyorum canim. Bakiyorum hareketlere internetten sonra onlari kendime gore sayisini ayarliyorun 20 30 50 fln. Videoya bagli kalamiyoeum cunku genelde onlar profesyonel oldugu icin sayilari cok yuksek oluyo zorlaniyorum. Sende hareketlere bak sayisini kendine gore ayarla

Menum
Kahvalti. 1 dilim peynir, 6 adet zeytin, 1 adet salatalik, 1 dilim tam bugday ekmegi, 1 bardak sekersiz cay

Ogle. 1 kase haslanmis tavugu suyuna didip baharatladim 1 kase yogurt 1 dilim tam bugday ekmegi

Ara. 1 bardak sekersiz nescafe ve 1 avuc cig badem beyaz leblebi karisimi

Aksam. 1 adet karniyarik, 1 kase yogurt, bol salata, 1 dilim tam bugday ekmegi

2.5 lt civari su olmustur. Spor bugunde yok

Hmm tamam. Ben de yetisemiyorum onlara sinir oldum kendime.

3 dilim ekmek biraz fazla olmus sanki. Aksam yemeseymissin sahane olurmus. Karniyarik kizartmamiydi? Nescafe granul mu yoksa tek kullanimlik paketlerdekindenmi.

Menün bugün şahane olmuş canımm
Bebeğin küçük olduğu için spor başta zorlayabilir seni ama zamanla bir düzenene oturtursun.ufak ufak başlasan devamı gelir.zor olan başlamak aslında.

3 dilim ekmek biraz fazla olmus sanki. Aksam yemeseymissin sahane olurmus. Karniyarik kizartmamiydi? Nescafe granul mu yoksa tek kullanimlik paketlerdekindenmi.
Emzirdiği için çok yüklenmedim ben
Ekmek akşam olmasa aslında emziren biri için menü iyi aslında bence

Emzirdiği için çok yüklenmedim ben
Ekmek akşam olmasa aslında emziren biri için menü iyi aslında bence
Emzirdigini bilmiyodum canim bide karniyarigi kizartma diye dusundugum icin ekmek olmasa iyi olur dedim. Ama emziriyosa gayet guzel menu. Patlicanda kizartma degilse mikkemmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…