- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Senin buradan uzak olduğun dönemde geldiler ya,ondandır canımEmzirdigini bilmiyodum canimbide karniyarigi kizartma diye dusundugum icin ekmek olmasa iyi olur dedim. Ama emziriyosa gayet guzel menu. Patlicanda kizartma degilse mikkemmel
Aslinda menuyu yazarken ekmegin fazla oldugunu bende dusundum ama yedigim yemeklerde ekmeksiz olurmuydu bilmiyorum. Nescafe granul olanlardan 2 si yada 3 u bir arada gibi olanlardan defil. Birde evet malesef karniyarik kizartmaydi oturtmayi filan kizartmadan yapabiliyorum ama karniyarik bir kez denedim beceremedim3 dilim ekmek biraz fazla olmus sanki. Aksam yemeseymissin sahane olurmus. Karniyarik kizartmamiydi? Nescafe granul mu yoksa tek kullanimlik paketlerdekindenmi.
cok tesekkur ederim. Yavas yavas alisiyorum cok daha iyi olacak insallah. Spor yapmayi aslinda cok severim yuruyus olsun eliptik olsun ama bebekle baslayamamistim bir turlu. Ama soz yarin az da olsa yapmaya baslayacagim. Birde sizleri okurken heveslendim ip alip bende ip atlamaya baslayim diyorum :))Menün bugün şahane olmuş canımm
Bebeğin küçük olduğu için spor başta zorlayabilir seni ama zamanla bir düzenene oturtursun.ufak ufak başlasan devamı gelir.zor olan başlamak aslında.
Oo ne guzel kolay gelsin sana iyi gecelerBen
Önce sporumu bitireyim,sonra güzel bir duş alayım
Haydi iyi geceler hanım hatun kızlar
Ayy esperenzacım seninle rakip olmak çok güzel bikaç güne çok fena geliyorum kork bendenDİKKAT DİKKAT
** Spor yarışmamız bugün itibari ile başlamış olup haftaya cumaya kadar bir hafta süre ile devam edecektir.
**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.
**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi beni etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.
**Cuma gecesi sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır
**MAZERET DEĞİL HAREKET İSTİYORUM!!!
Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim
FİTNE’S & FESAT’S
1- @Huzurvermeyolunda —->cgdmk
2- @AhSen_yarim ————> @smygnc
3- @gitsinkilolar01 ———>becezey
4- @kolera88 ————> @fitcivciv
5- @Rzgrece ———-> @medgic26
6- @belcimim ve @fattylamb94 ->esperenzaa yani bendeniz (her ikinizin spor toplamına karşı yarışacağım.ikiniz beni sporda geçemezseniz yuhhh size
Aklıma geldikçe spor ile ilgili kuralları yazarım ama ana hatları ile bunlar!!!
Ayy ne gereksiz ya komşuda olsa görüşmemeleri lazımGorumcek esimin eski nisanlisinin bebek mevludune gitmis. Buraya kadar hersey normal cunku komsusu. Ama cocugun mevlut icin hazirlanan masayi degisik yerlerden foto cekip instgrmda wpda paylasmak nedir.
Eliptik + squatBolgesel diye bahsettiginiz seyler neler arkadaslar. Benim mesela basen kismim fazla ne onerirsiniz veya dogumdan kalma azicik bi gobegim var onun icin
Yok kız ıspartadam geldim bursadayım bi perşembe sevdiceğimle istanbulda olcazSenin rakiben eger yanlis bilmiyosam ispartadaydi en son ordan sevdiceg8nin yanina gitmistir kesin :)
Aslında az gibi Elifim koşudan daha çok yakıyo eliptikEliptigin puani ztn var cnm :) he 3 puan az mi bilmiyorm kifattylamb94 de eliptik yapiyo. Hic az demedi ama konusup bi karara baglariz azsa 4 puan yapariz
Saçmalamış ya amać neGorumcek esimin eski nisanlisinin bebek mevludune gitmis. Buraya kadar hersey normal cunku komsusu. Ama cocugun mevlut icin hazirlanan masayi degisik yerlerden foto cekip instgrmda wpda paylasmak nedir.
Eliptik 4 puanmis cnm.Ayy esperenzacım seninle rakip olmak çok güzel bikaç güne çok fena geliyorum kork benden
Ayy ne gereksiz ya komşuda olsa görüşmemeleri lazım
Eliptik + squat
Yok kız ıspartadam geldim bursadayım bi perşembe sevdiceğimle istanbulda olcaz
Aslında az gibi Elifim koşudan daha çok yakıyo eliptik
Saçmalamış ya amać ne
Bende öyle düşünüyorum hoş değil eski nişanlı açısındanda aynı şekilde. Düşenemiyorum eski sevgilimin ablasının bana geldiğini. Görümcende art niyetliEliptik 4 puanmis cnm.
Ya amaci bilmiyorum bi fitnelik vardir kesinnasil kardesler hic anlamiyorum zaten. Ben abimin eski sevgilisiyle bile konusmam ki kendisi arkadasim olur. Abimin esi yanlis anlar diye ne evine gittim ne dugunune. Olmasi gerekende buydu bence ama gorumcek bi fitne pesinde. Bide normal ayrilmamislar yani kavgali fln bitmis ama nasil bir midedir nasil bir anlayistir anlamiyorim
Hey dostum senin problemin ne ha bu nasıl bir insan üstü spordur cok pis gaza geldim bak yarım davsan gibi sekicemKanguru_ esperenzaa Huzurvermeyolunda
Kızlar sporum
850 bölgesel hareketler 510 puan
4.5 saat yavaş tempo yürüyüş 270 puan
Toplam 780 puan
İyi geceler ben de yattım, millet uyurken uykumu alayım, küçük erken kalkıyor.
Hey dostum senin problemin ne ha bu nasıl bir insan üstü spordur cok pis gaza geldim bak yarım davsan gibi sekicem
Alıştık biz kudurmuştan beter olduk
MaşallahKanguru_ esperenzaa Huzurvermeyolunda
Kızlar sporum
850 bölgesel hareketler 510 puan
4.5 saat yavaş tempo yürüyüş 270 puan
Toplam 780 puan
İyi geceler ben de yattım, millet uyurken uykumu alayım, küçük erken kalkıyor.
Huzurum bi denem rakip dişli çıktıHey dostum senin problemin ne ha bu nasıl bir insan üstü spordur cok pis gaza geldim bak yarım davsan gibi sekicem
Vurma daha,kızı yattığı yatağında ip atlatacaksın
Yarın daha fazlasını yapicam
Sen bide beni gör öğlen yürüyüşler işterinde tuvalette ip atlamalar akşam koşular eliptikler ayy içim kıpır kıpır spor yapmak istiyorumAlıştık biz kudurmuştan beter olduk
Esramm birazdan sporlarımı yazıcam annem ,bu daha başlangıç.bomba spor hafta içi gelecek
Evet ondanmış. Ben hiç 2 den yukarı çıkmadım. 3 te falan çok ağırlaşıyor ben tercih etmiyorum. İlk gün için sen de keşke zorlamasaydınSporun ilk günü 3 dakikadan sonra ben pert 5 e zor tamamladım.Sanırım ondan gözüm korktu biraz.5-6 arası ayarı bugün kullandığım.Bilemedim ki şimdi
Ayy esracım hadi bakalım zevkle takip ediyoruz topluyazma en baslarda parca parca yazıp daha guzel olur :)Sen bide beni gör öğlen yürüyüşler işterinde tuvalette ip atlamalar akşam koşular eliptikler ayy içim kıpır kıpır spor yapmak istiyorum
Günaydın herkese. Çok güzel bir gün diliyorum.
Gunaydın. Arkadaslar benim icin haftaici görünümlü bir pazarGunaydin arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?