Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

3 dilim ekmek biraz fazla olmus sanki. Aksam yemeseymissin sahane olurmus. Karniyarik kizartmamiydi? Nescafe granul mu yoksa tek kullanimlik paketlerdekindenmi.
Aslinda menuyu yazarken ekmegin fazla oldugunu bende dusundum ama yedigim yemeklerde ekmeksiz olurmuydu bilmiyorum. Nescafe granul olanlardan 2 si yada 3 u bir arada gibi olanlardan defil. Birde evet malesef karniyarik kizartmaydi oturtmayi filan kizartmadan yapabiliyorum ama karniyarik bir kez denedim beceremedim
Menün bugün şahane olmuş canımm
Bebeğin küçük olduğu için spor başta zorlayabilir seni ama zamanla bir düzenene oturtursun.ufak ufak başlasan devamı gelir.zor olan başlamak aslında.
cok tesekkur ederim. Yavas yavas alisiyorum cok daha iyi olacak insallah. Spor yapmayi aslinda cok severim yuruyus olsun eliptik olsun ama bebekle baslayamamistim bir turlu. Ama soz yarin az da olsa yapmaya baslayacagim. Birde sizleri okurken heveslendim ip alip bende ip atlamaya baslayim diyorum :))

Ayy esperenzacım seninle rakip olmak çok güzel bikaç güne çok fena geliyorum kork benden

Gorumcek esimin eski nisanlisinin bebek mevludune gitmis. Buraya kadar hersey normal cunku komsusu. Ama cocugun mevlut icin hazirlanan masayi degisik yerlerden foto cekip instgrmda wpda paylasmak nedir.
Ayy ne gereksiz ya komşuda olsa görüşmemeleri lazım
Bolgesel diye bahsettiginiz seyler neler arkadaslar. Benim mesela basen kismim fazla ne onerirsiniz veya dogumdan kalma azicik bi gobegim var onun icin
Eliptik + squat
Senin rakiben eger yanlis bilmiyosam ispartadaydi en son ordan sevdiceg8nin yanina gitmistir kesin :)
Yok kız ıspartadam geldim bursadayım bi perşembe sevdiceğimle istanbulda olcaz
Eliptigin puani ztn var cnm :) he 3 puan az mi bilmiyorm ki fattylamb94 de eliptik yapiyo. Hic az demedi ama konusup bi karara baglariz azsa 4 puan yapariz
Aslında az gibi Elifim koşudan daha çok yakıyo eliptik

Gorumcek esimin eski nisanlisinin bebek mevludune gitmis. Buraya kadar hersey normal cunku komsusu. Ama cocugun mevlut icin hazirlanan masayi degisik yerlerden foto cekip instgrmda wpda paylasmak nedir.
Saçmalamış ya amać ne

Eliptik 4 puanmis cnm.

Ya amaci bilmiyorum bi fitnelik vardir kesin nasil kardesler hic anlamiyorum zaten. Ben abimin eski sevgilisiyle bile konusmam ki kendisi arkadasim olur. Abimin esi yanlis anlar diye ne evine gittim ne dugunune. Olmasi gerekende buydu bence ama gorumcek bi fitne pesinde. Bide normal ayrilmamislar yani kavgali fln bitmis ama nasil bir midedir nasil bir anlayistir anlamiyorim

Bende öyle düşünüyorum hoş değil eski nişanlı açısındanda aynı şekilde. Düşenemiyorum eski sevgilimin ablasının bana geldiğini. Görümcende art niyetli

Hey dostum senin problemin ne ha bu nasıl bir insan üstü spordur cok pis gaza geldim bak yarım davsan gibi sekicem

Maşallah
Hey dostum senin problemin ne ha bu nasıl bir insan üstü spordur cok pis gaza geldim bak yarım davsan gibi sekicem
Huzurum bi denem rakip dişli çıktıYarın dişi davşanlar gibi sekmeye başla

Yarın daha fazlasını yapicam
Vurma daha,kızı yattığı yatağında ip atlatacaksın

Alıştık biz kudurmuştan beter olduk
Esramm birazdan sporlarımı yazıcam annem ,bu daha başlangıç.bomba spor hafta içi gelecek
Sen bide beni gör öğlen yürüyüşler işterinde tuvalette ip atlamalar akşam koşular eliptikler ayy içim kıpır kıpır spor yapmak istiyorum

Sporun ilk günü 3 dakikadan sonra ben pert 5 e zor tamamladım.Sanırım ondan gözüm korktu biraz.5-6 arası ayarı bugün kullandığım.Bilemedim ki şimdi
Evet ondanmış. Ben hiç 2 den yukarı çıkmadım. 3 te falan çok ağırlaşıyor ben tercih etmiyorum. İlk gün için sen de keşke zorlamasaydın

Sen bide beni gör öğlen yürüyüşler işterinde tuvalette ip atlamalar akşam koşular eliptikler ayy içim kıpır kıpır spor yapmak istiyorum
Ayy esracım hadi bakalım zevkle takip ediyoruz topluyazma en baslarda parca parca yazıp daha guzel olur :)

Günaydın herkese. Çok güzel bir gün diliyorum.

Gunaydin arkadaslar
Gunaydın. Arkadaslar benim icin haftaici görünümlü bir pazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…