Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen bide beni gör öğlen yürüyüşler işterinde tuvalette ip atlamalar akşam koşular eliptikler ayy içim kıpır kıpır spor yapmak istiyorum
Hadi bakalım
Günaydın herkese. Çok güzel bir gün diliyorum.
mutlu pazarlar canım
Gunaydin arkadaslar
Mutlu pazarlar
Ayy esracım hadi bakalım zevkle takip ediyoruz topluyazma en baslarda parca parca yazıp daha guzel olur :)

Gunaydın. Arkadaslar benim icin haftaici görünümlü bir pazar
Günaydın bebişim
Erken mi uyandın ne oldu biz de saat sekiz olmadan güne merhaba dedik

Dünkü sporumu yazayım bari
3 mil leslie 135 puan
1 saat tempolu yürüyüş;150 puan
200 ip atlama; 80 puan
20x5 squat : 20 puan
10 dk gövde döndürme; 20 puan
1 dk plunk: 20 puaan
Toplam: 425 puan

fattylamb94 B belcimim siz neler yaptınız aceba
Yenersem çok pis ceza vereceğim haberiniz olsun size ceza vermek için yemeyip içmeyip spor yapıcan
Binicem üstüne,basıcam kırbacı,basıcam kırbacı

Squati yanlış hesaplamış olabilir misin canım? Squat bölgesel hareketlere girmiyor mu? Toplam 100 squatin var, 100/5x3=60.

Günaydınlar efendim ilk önce.Gününüz çok güzel geçsin.
10x4=40 puan uzay yürüyüşü
50+30+40+96+135=351 puan 14/03/2018 tarihli spor puanım

Hadi bakalım

mutlu pazarlar canım

Mutlu pazarlar

Günaydın bebişim
Erken mi uyandın ne oldu biz de saat sekiz olmadan güne merhaba dedik
Evet hem erken kalktım hem eşim calısıyor pazarları da o sebeple benimcin cuma gunleri pazar oluyor bacım :) artık alıstım uykusuzluga cok vurmuyor bir de kucugu atesliydi dun gece oglan da onunla işgilenşyorum diye hep yakamdaydı dar geldi bu gece yatak yorgan anlıycagın simdi uyutmaya calısıyorum sonra spormu yapsam yemek mi supurge mi ingizliCe mi bilemedim

Günaydınlar efendim ilk önce.Gününüz çok güzel geçsin.
10x4=40 puan uzay yürüyüşü
50+30+40+96+135=351 puan 14/03/2018 tarihli spor puanım
Yaa sumeyyem canım benim cok seviniyorum seni böyle soor yaomıs görünce git gşde kendini daha iyi hissetceksşn bak gör bi sekillenmeye basla ask yasarsın sporla herkes toparladı da bana bi cok afedersiniz mallık cöktü havalardan mıdır nedir elim kolum kalkmıyor zıkkım bogazım hala sis agrıyor anlaamdım gitti kendimi 90 kilo gibi hissedşyorum oyle agırım ki

Bu arada kızlar ben ingilzce calısmay basladım geceleri falan blrz kitap karıstırıyorum bi ing setim var klasik kurslarda verilen ingizliZce grammerli falan uc kitaplık set de sizin icinşzde öğrenenler kursa gidenler vardı dinleme vs icin tavsiyeleriniz varmıdır bbc nin english lesrning videoları varmıs baslangıc seviyesi 15 dk lık videolar ing alt yazılıymıs onu önerdi bir arkadasım onları yuklucem yarın

Squati yanlış hesaplamış olabilir misin canım? Squat bölgesel hareketlere girmiyor mu? Toplam 100 squatin var, 100/5x3=60.
Tebrikler çekirgeYanlıştan döndüm sayende Kendi elimle kendi puanımı yiyordum az kalsın
Teşekkür ederim canımmm

Senin biricik rakibin cgdmk ingilizce öğretmeni kız tavsiyenin en babası rakibinde rakibinle arayı sıcak tut

Huzurum canım benim,hedefe yaklaşınca bir rehavet çöküyor ya biraz ondan olabilir tatlım
Geçmiş olsun bu arada.

beni gecmissin bidaha bukdr cok spor yapma yasak

ohhh neyseki beni gecememissin

İyiyim canım ,sen nasılsın? Seni kısmetse bugün geçerim
Ailecek parka geldik,çocuğu babaya bıraktım biraz güneşlenip biraz da spor gibi bişeyler yapıyorum
Sen neler yapıyorsun canım?
Bende iyim cok sukur. Kahvalti yaptik eceyi uyuttum mutfagi toplayip hemeen spora basliyorum ceylan gibi seke seke yakinda kendimi alt katta bulcam hava soguk degil mi ya bizde cikcaktik soguk diye kaldik. Bide esim hasta

Bende iyim cok sukur. Kahvalti yaptik eceyi uyuttum mutfagi toplayip hemeen spora basliyorum ceylan gibi seke seke yakinda kendimi alt katta bulcam hava soguk degil mi ya bizde cikcaktik soguk diye kaldik. Bide esim hasta
Dün ve önceki günkü gibi soğuk değil canım.Hava rüzgarlı ama güneş güzel ısıtıyor
Kolay gelsin canım sana,eşine de geçmiş olsun dikkat edin de sana ve çocuklara bulaşmasın

6. Takımın çıtırları merhaba
Üyeye ihtiyacınız varmış galiba, benim de bir takıma ihtiyacım vargeçen sene 10.takımdan mezun olmuştum, ama ikinci bebiş gelince tekrar alındı kilolar
58ile hamile kaldım, Doğuma 74-75 ile gittimeve geldiğimde 70tim şimdi 65.5im.bu arada daha lohusayım, kırkım çıkmadısezaryen olduğum için spor yapamasam da azimliyim, sütümü azaltmadan kilolarımı vereceğime inancım tam.emzirmeyi spordan sayarızne dersiniz gelem mi

Ben İngilizce ogretmeniyim canım, yardımcı olurum ne zaman istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…