- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Hadi bakalımSen bide beni gör öğlen yürüyüşler işterinde tuvalette ip atlamalar akşam koşular eliptikler ayy içim kıpır kıpır spor yapmak istiyorum
mutlu pazarlar canımGünaydın herkese. Çok güzel bir gün diliyorum.
Mutlu pazarlarGunaydin arkadaslar
Günaydın bebişimAyy esracım hadi bakalım zevkle takip ediyoruz topluyazma en baslarda parca parca yazıp daha guzel olur :)
Gunaydın. Arkadaslar benim icin haftaici görünümlü bir pazar
Squati yanlış hesaplamış olabilir misin canım? Squat bölgesel hareketlere girmiyor mu? Toplam 100 squatin var, 100/5x3=60.Dünkü sporumu yazayım bari
3 mil leslie 135 puan
1 saat tempolu yürüyüş;150 puan
200 ip atlama; 80 puan
20x5 squat : 20 puan
10 dk gövde döndürme; 20 puan
1 dk plunk: 20 puaan
Toplam: 425 puan
fattylamb94 B belcimim siz neler yaptınız aceba
Yenersem çok pis ceza vereceğim haberiniz olsunsize ceza vermek için yemeyip içmeyip spor yapıcan
Binicem üstüne,basıcam kırbacı,basıcam kırbacı
Günaydınlar efendim ilk önce.Gününüz çok güzel geçsin.20 dakika koşu bandında yürüyüş 50 p
10 dakika kondisyon bisikleti 30 p
10 dakika uzay yürüyüşü ( buba puan belirleyelim)
20 mekik
7 farklı alet x 20 = 140 hareket 96
8973 adım ayrıyeten yürüyüş 135 p ( 9000 hesapladim biraz daha yuru) S smygnc esperenzaa uzay yuruyusune puan belirleyelim efenim
14/04/2018 yazacaktın sanırımGünaydınlar efendim ilk önce.Gününüz çok güzel geçsin.
10x4=40 puan uzay yürüyüşü
50+30+40+96+135=351 puan 14/03/2018 tarihli spor puanım
Evet canım elim işte gözüm tv de olmuş14/04/2018 yazacaktın sanırım
Evet hem erken kalktım hem eşim calısıyor pazarları da o sebeple benimcin cuma gunleri pazar oluyor bacım :) artık alıstım uykusuzluga cok vurmuyor bir de kucugu atesliydi dun gece oglan da onunla işgilenşyorum diye hep yakamdaydı dar geldi bu gece yatak yorgan anlıycagın simdi uyutmaya calısıyorum sonra spormu yapsam yemek mi supurge mi ingizliCe mi bilemedimHadi bakalım
mutlu pazarlar canım
Mutlu pazarlar
Günaydın bebişim
Erken mi uyandın ne oldubiz de saat sekiz olmadan güne merhaba dedik
Yaa sumeyyem canım benim cok seviniyorum seni böyle soor yaomıs görünce git gşde kendini daha iyi hissetceksşn bak gör bi sekillenmeye basla ask yasarsın sporla herkes toparladı da bana bi cok afedersiniz mallık cöktü havalardan mıdır nedir elim kolum kalkmıyor zıkkım bogazım hala sis agrıyor anlaamdım gitti kendimi 90 kilo gibi hissedşyorum oyle agırım kiGünaydınlar efendim ilk önce.Gününüz çok güzel geçsin.
10x4=40 puan uzay yürüyüşü
50+30+40+96+135=351 puan 14/03/2018 tarihli spor puanım
Tebrikler çekirgeSquati yanlış hesaplamış olabilir misin canım? Squat bölgesel hareketlere girmiyor mu? Toplam 100 squatin var, 100/5x3=60.
Senin biricik rakibinBu arada kızlar ben ingilzce calısmay basladım geceleri falan blrz kitap karıstırıyorum bi ing setim var klasik kurslarda verilen ingizliZce grammerli falan uc kitaplık set de sizin icinşzde öğrenenler kursa gidenler vardı dinleme vs icin tavsiyeleriniz varmıdır bbc nin english lesrning videoları varmıs baslangıc seviyesi 15 dk lık videolar ing alt yazılıymıs onu önerdi bir arkadasım onları yuklucem yarın
Bugün senin günün bizi düzeltmekle geçecek galiba canım14/04/2018 yazacaktın sanırım
Huzurum canım benim,hedefe yaklaşınca bir rehavet çöküyor ya biraz ondan olabilir tatlımEvet hem erken kalktım hem eşim calısıyor pazarları da o sebeple benimcin cuma gunleri pazar oluyor bacım :) artık alıstım uykusuzluga cok vurmuyor bir de kucugu atesliydi dun gece oglan da onunla işgilenşyorum diye hep yakamdaydı dar geldi bu gece yatak yorgan anlıycagın simdi uyutmaya calısıyorum sonra spormu yapsam yemek mi supurge mi ingizliCe mi bilemedim
Yaa sumeyyem canım benim cok seviniyorum seni böyle soor yaomıs görünce git gşde kendini daha iyi hissetceksşn bak gör bi sekillenmeye basla ask yasarsın sporla herkes toparladı da bana bi cok afedersiniz mallık cöktü havalardan mıdır nedir elim kolum kalkmıyor zıkkım bogazım hala sis agrıyor anlaamdım gitti kendimi 90 kilo gibi hissedşyorum oyle agırım ki
beni gecmissinKanguru_ esperenzaa Huzurvermeyolunda
Kızlar sporum
850 bölgesel hareketler 510 puan
4.5 saat yavaş tempo yürüyüş 270 puan
Toplam 780 puan
İyi geceler ben de yattım, millet uyurken uykumu alayım, küçük erken kalkıyor.
ohhh neyseki beni gecememissinDünkü sporumu yazayım bari
3 mil leslie 135 puan
1 saat tempolu yürüyüş;150 puan
200 ip atlama; 80 puan
20x5 squat : 20 puan
10 dk gövde döndürme; 20 puan
1 dk plunk: 20 puaan
Toplam: 425 puan
fattylamb94 B belcimim siz neler yaptınız aceba
Yenersem çok pis ceza vereceğim haberiniz olsunsize ceza vermek için yemeyip içmeyip spor yapıcan
Binicem üstüne,basıcam kırbacı,basıcam kırbacı
İyiyim canım ,sen nasılsın? Seni kısmetse bugün geçerimTunaydin sultanlarimmm nassiniz
Bende iyim cok sukur. Kahvalti yaptik eceyi uyuttum mutfagi toplayip hemeen spora basliyorum ceylan gibi seke seke yakinda kendimi alt katta bulcamİyiyim canım ,sen nasılsın? Seni kısmetse bugün geçerim
Ailecek parka geldik,çocuğu babaya bıraktım biraz güneşlenip biraz da spor gibi bişeyler yapıyorum
Sen neler yapıyorsun canım?
Dün ve önceki günkü gibi soğuk değil canım.Hava rüzgarlı ama güneş güzel ısıtıyorBende iyim cok sukur. Kahvalti yaptik eceyi uyuttum mutfagi toplayip hemeen spora basliyorum ceylan gibi seke seke yakinda kendimi alt katta bulcamhava soguk degil mi ya bizde cikcaktik soguk diye kaldik. Bide esim hasta
Ben İngilizce ogretmeniyim canım, yardımcı olurum ne zaman istersenBu arada kızlar ben ingilzce calısmay basladım geceleri falan blrz kitap karıstırıyorum bi ing setim var klasik kurslarda verilen ingizliZce grammerli falan uc kitaplık set de sizin icinşzde öğrenenler kursa gidenler vardı dinleme vs icin tavsiyeleriniz varmıdır bbc nin english lesrning videoları varmıs baslangıc seviyesi 15 dk lık videolar ing alt yazılıymıs onu önerdi bir arkadasım onları yuklucem yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?