İçim elvermedi bu yanlışı görmezden gelmeyeTebrikler çekirgeYanlıştan döndüm sayende Kendi elimle kendi puanımı yiyordum az kalsın
Teşekkür ederim canımmm
Senin biricik rakibincgdmk ingilizce öğretmeni kız tavsiyenin en babası rakibinde rakibinle arayı sıcak tut
Bugün senin günün bizi düzeltmekle geçecek galiba canım
6. Takımın çıtırları merhaba
Üyeye ihtiyacınız varmış galiba, benim de bir takıma ihtiyacım vargeçen sene 10.takımdan mezun olmuştum, ama ikinci bebiş gelince tekrar alındı kilolar
58ile hamile kaldım, Doğuma 74-75 ile gittimeve geldiğimde 70tim şimdi 65.5im.bu arada daha lohusayım, kırkım çıkmadı sezaryen olduğum için spor yapamasam da azimliyim, sütümü azaltmadan kilolarımı vereceğime inancım tam.emzirmeyi spordan sayarız ne dersiniz gelem mi
Üyeye ihtiyaç var, bence alinirsin ama önce kendini tanıtman gerekiyor ilk sayfayı okuyup. Sonra da iki hafta aktif olacak şekilde deneme sürecin var, sonra kaptan ve yardımcıları karar verecek canım. Ben de deneme surecindeyim. Dün bitti, inşallah cuma günü listeye gireceğimKanguru_ bu mesajımı kimse görmedi mi yoksa üyeye mi ihtiyacınız yok
Selamlar canım.Hoşgeldin...6. Takımın çıtırları merhaba
Üyeye ihtiyacınız varmış galiba, benim de bir takıma ihtiyacım vargeçen sene 10.takımdan mezun olmuştum, ama ikinci bebiş gelince tekrar alındı kilolar
58ile hamile kaldım, Doğuma 74-75 ile gittimeve geldiğimde 70tim şimdi 65.5im.bu arada daha lohusayım, kırkım çıkmadı sezaryen olduğum için spor yapamasam da azimliyim, sütümü azaltmadan kilolarımı vereceğime inancım tam.emzirmeyi spordan sayarız ne dersiniz gelem mi
Onu karantinaya aldik canim yatak odasindan cikmiyo yatiyoDün ve önceki günkü gibi soğuk değil canım.Hava rüzgarlı ama güneş güzel ısıtıyor
Kolay gelsin canım sana,eşine de geçmiş olsun dikkat edin de sana ve çocuklara bulaşmasın
Hosgeldin canim. Daha cok yeni dpgum yapmissin. Sutun azalmadan diyet degilde saglikli beslenerek verirsin kilolarini. Hedefin kac6. Takımın çıtırları merhaba
ya bedduami ettin nedi ece uyumuyo ki spor yapayim bide kola ic diyosunTatlislarim selammmm havalar isindi su miktariniza 1 lt daha eklemeye çalışalımKanguru_ sen kola Fanta felan ekle kuzum söyle buz gibi ohhh miss götür bosver herkes bos bos su icsin sen onlardan iç daha guzel hehehehe
Pazar oldugu icin fazla kimse yok canim kusura bakma :)Kanguru_ bu mesajımı kimse görmedi mi yoksa üyeye mi ihtiyacınız yok
Bizde de eşim hasta olunca ayı muameleye maruz kalıyorOnu karantinaya aldik canim yatak odasindan cikmiyo yatiyo
Onu karantinaya aldik canim yatak odasindan cikmiyo yatiyo
Hosgeldin canim. Daha cok yeni dpgum yapmissin. Sutun azalmadan diyet degilde saglikli beslenerek verirsin kilolarini. Hedefin kac
ya bedduami ettin nedi ece uyumuyo ki spor yapayim bide kola ic diyosunkahve iccem sekersiz olmami
Bizde de eşim hasta olunca ayı muameleye maruz kalıyor
Ece kuzu uyu kızAnne spor yapacak yoksa azimli karınca medgic26 ,anneye fark atacak
İlk sayfayı okumuştum zaten canım, üç takkmın ihtiyacı varmış üyeye ben de hepsini inceleyip sizde karar kılmıştımÜyeye ihtiyaç var, bence alinirsin ama önce kendini tanıtman gerekiyor ilk sayfayı okuyup. Sonra da iki hafta aktif olacak şekilde deneme sürecin var, sonra kaptan ve yardımcıları karar verecek canım. Ben de deneme surecindeyim. Dün bitti, inşallah cuma günü listeye gireceğimsen de hoşgeldin.
Amin canım, hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah kuzucuklarıSelamlar canım.Hoşgeldin...
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğini
Sezaryen olduğun için spor senin için mümkün değil tabi ki...Sağlıklı şeyler yiyerek hem sütünü arttırır hem de zayıflarsın canım.
Burayı daha önceden bildiğin için kuralları da biliyorsun doğal olarak.
İlk sayfayı okursan seviniriz
Zaten diyetten kastım sağlıklı beslenmek canım yoksa sonra tüm kilolar geri geliyor, yaşam biçimi haline getirebilirsek oh ne güzelOnu karantinaya aldik canim yatak odasindan cikmiyo yatiyo
Hosgeldin canim. Daha cok yeni dpgum yapmissin. Sutun azalmadan diyet degilde saglikli beslenerek verirsin kilolarini. Hedefin kac
ya bedduami ettin nedi ece uyumuyo ki spor yapayim bide kola ic diyosunkahve iccem sekersiz olmami
Estağfirullah ne kusuruPazar oldugu icin fazla kimse yok canim kusura bakma :)
Oyyy daha çok küçükmüş bebişİlk sayfayı okumuştum zaten canım, üç takkmın ihtiyacı varmış üyeye ben de hepsini inceleyip sizde karar kılmıştımhsdi hayırlı olsun sana da inşallah bol eksili bi giriş olur
Tanıtayım hemen30 yaşındayım, 3,5 yaşında bir oğlum 18 günlük bir de Kızım var Türkçe öğretmeniyim, Konya’dayım Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Başka sorusu olan
Amin canım, hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah kuzucuklarıbiraz daha toparlanınca dans ederim az az spor niyetine inşallah
Zaten diyetten kastım sağlıklı beslenmek canım yoksa sonra tüm kilolar geri geliyor, yaşam biçimi haline getirebilirsek oh ne güzel
Estağfirullah ne kusuruben görmediğinizi fark edince bi daha görüneyim didim kaotanım
Aa cok sevindşm canım teşekkürederim benim sorunum nerden baslayacagımk bilememek aslında konusmamı geliştirmek istiyorum akademik yada yazılı ingiliceye ihtiywcım yok ama ne kullansam nerden baslasam bilemşyorumİçim elvermedi bu yanlışı görmezden gelmeye
yok ayol huysuzlugu tuttu tam uyutuyodum annemler geldi kalkti simdi bastan uyutmaya calisiyorumHastami yoksa kuşum noldu
Madem geziyosun esine soyle sana dondurma waffle baklavq borek ismarlasin oyle kuru kuruya gezmek olmazYok valla daha bi kere bilr kolumu kaldirmadim geziyorum kocisle oglus annede kahvaltıya start verdik bakalim aksam 7 de mac var o zaman eve girerim belki ondan sonra uyuma ece uyuma ecem kuzummmm sakinnnnn hehehehe@Rzgrece
bir ogretmen daha ❤ bende kendimi tanitayim 26 yasinda biri 3 biri 1 yasinda olan iki tanr cpcugum var calismiyorum ismim elif :) zamanla daha iyi taniriz birbirimiziİlk sayfayı okumuştum zaten canım, üç takkmın ihtiyacı varmış üyeye ben de hepsini inceleyip sizde karar kılmıştımhsdi hayırlı olsun sana da inşallah bol eksili bi giriş olur
Tanıtayım hemen30 yaşındayım, 3,5 yaşında bir oğlum 18 günlük bir de Kızım var Türkçe öğretmeniyim, Konya’dayım Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Başka sorusu olan
Amin canım, hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah kuzucuklarıbiraz daha toparlanınca dans ederim az az spor niyetine inşallah
Zaten diyetten kastım sağlıklı beslenmek canım yoksa sonra tüm kilolar geri geliyor, yaşam biçimi haline getirebilirsek oh ne güzel
Estağfirullah ne kusuruben görmediğinizi fark edince bi daha görüneyim didim kaotanım
Gecmis olsun canim aman dikkat etesperenzaa cım senin dedigin gibi galiba yakın oldugumdan rehavet cöktü spor konusunda iyice saglıklı beslenmekten vazgecmem duzenimi degiştirmem allahın iznşyle de böyle birtüelü kaldıramıyorum kendşmi bugun de kız iyice ateslendş kucagımdan hiç inmiyor valla yapıstık yemegi zor yaptım
Afiyet olsun kuzum ama sporsuz menu gormeyelim artik senden. ❤
İşte sahalarda görmek istediğimiz ahsen
Sporu da gün be gün katlayarak ekledin mi tamamdır
Valla ben sümeyye ve ahsen rekabetinde sümeyye’nin tarafını tutuyorum.baksana yaptığı sporun puanını bile sorguluyor
Helal kız sana @smygnc
Sen ahsenin sporunu gormedin de ondan konusuyosun obi sporyapiyo sayfalar dolusuokuoku bitmzAhSen_2504 dimi kiz.bak yarin eskisi gibisayfalar dolusu spor yapta gorsunler
Ahsen önce kendine sonra bana ve takıma söz verdiişin zor canım ahsen seni yiyebilir
Hahaha rekabet kızışsın ,acısın kaslar yansın yağlar
Ahh bi baslasa yapmaya eminimki durmayacak ama baslayamiyo bi
Yarın başlayacakAhSen_2504 , başlamasa @smygnc onu ezecek sporda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?