Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tatlislarim selammmm havalar isindi su miktariniza 1 lt daha eklemeye çalışalım Kanguru_ sen kola Fanta felan ekle kuzum söyle buz gibi ohhh miss götür bosver herkes bos bos su icsin sen onlardan iç daha guzel hehehehe

Kanguru_ bu mesajımı kimse görmedi mi yoksa üyeye mi ihtiyacınız yok

Kanguru_ bu mesajımı kimse görmedi mi yoksa üyeye mi ihtiyacınız yok
Üyeye ihtiyaç var, bence alinirsin ama önce kendini tanıtman gerekiyor ilk sayfayı okuyup. Sonra da iki hafta aktif olacak şekilde deneme sürecin var, sonra kaptan ve yardımcıları karar verecek canım. Ben de deneme surecindeyim. Dün bitti, inşallah cuma günü listeye gireceğim sen de hoşgeldin.

Selamlar canım.Hoşgeldin...
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğini
Sezaryen olduğun için spor senin için mümkün değil tabi ki...Sağlıklı şeyler yiyerek hem sütünü arttırır hem de zayıflarsın canım.
Burayı daha önceden bildiğin için kuralları da biliyorsun doğal olarak.
İlk sayfayı okursan seviniriz

Dün ve önceki günkü gibi soğuk değil canım.Hava rüzgarlı ama güneş güzel ısıtıyor
Kolay gelsin canım sana,eşine de geçmiş olsun dikkat edin de sana ve çocuklara bulaşmasın
Onu karantinaya aldik canim yatak odasindan cikmiyo yatiyo
Hosgeldin canim. Daha cok yeni dpgum yapmissin. Sutun azalmadan diyet degilde saglikli beslenerek verirsin kilolarini. Hedefin kac
ya bedduami ettin nedi ece uyumuyo ki spor yapayim bide kola ic diyosun kahve iccem sekersiz olmami

Hastami yoksa kuşum noldu

Bizde de eşim hasta olunca ayı muameleye maruz kalıyor
Ece kuzu uyu kızAnne spor yapacak yoksa azimli karınca medgic26 ,anneye fark atacak

Yok valla daha bi kere bilr kolumu kaldirmadim geziyorum kocisle oglus annede kahvaltıya start verdik bakalim aksam 7 de mac var o zaman eve girerim belki ondan sonra uyuma ece uyuma ecem kuzummmm sakinnnnn hehehehe @Rzgrece

İlk sayfayı okumuştum zaten canım, üç takkmın ihtiyacı varmış üyeye ben de hepsini inceleyip sizde karar kılmıştımhsdi hayırlı olsun sana da inşallah bol eksili bi giriş olur
Tanıtayım hemen30 yaşındayım, 3,5 yaşında bir oğlum 18 günlük bir de Kızım varTürkçe öğretmeniyim, Konya’dayımYarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimBaşka sorusu olan
Amin canım, hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah kuzucukları biraz daha toparlanınca dans ederim az az spor niyetine inşallah
Zaten diyetten kastım sağlıklı beslenmek canım yoksa sonra tüm kilolar geri geliyor, yaşam biçimi haline getirebilirsek oh ne güzel
Pazar oldugu icin fazla kimse yok canim kusura bakma :)
Estağfirullah ne kusuru ben görmediğinizi fark edince bi daha görüneyim didim kaotanım

Oyyy daha çok küçükmüş bebiş Kolay gelsin bir oyun çocuğu ve bir bebek epey enerji harcatıyordur.
Yardım edebilecek kimsen var mı etrafında, yada eşin yardımcı oluyor mu?
Ben 38 yaşındayım,çalışmıyorum 3 yaşında bir oğlum var ve ikinciyi düşünemiyorum bile
Havalar ısınıyor biraz daha toparlanınca fırsat ve de yardım edecek birini bulursan yürümek iyi gelir.

esperenzaa cım senin dedigin gibi galiba yakın oldugumdan rehavet cöktü spor konusunda iyice saglıklı beslenmekten vazgecmem duzenimi degiştirmem allahın iznşyle de böyle birtüelü kaldıramıyorum kendşmi bugun de kız iyice ateslendş kucagımdan hiç inmiyor valla yapıstık yemegi zor yaptım

İçim elvermedi bu yanlışı görmezden gelmeye
Aa cok sevindşm canım teşekkürederim benim sorunum nerden baslayacagımk bilememek aslında konusmamı geliştirmek istiyorum akademik yada yazılı ingiliceye ihtiywcım yok ama ne kullansam nerden baslasam bilemşyorum

Hastami yoksa kuşum noldu
yok ayol huysuzlugu tuttu tam uyutuyodum annemler geldi kalkti simdi bastan uyutmaya calisiyorum

Yok valla daha bi kere bilr kolumu kaldirmadim geziyorum kocisle oglus annede kahvaltıya start verdik bakalim aksam 7 de mac var o zaman eve girerim belki ondan sonra uyuma ece uyuma ecem kuzummmm sakinnnnn hehehehe @Rzgrece
Madem geziyosun esine soyle sana dondurma waffle baklavq borek ismarlasin oyle kuru kuruya gezmek olmaz
bir ogretmen daha ❤ bende kendimi tanitayim 26 yasinda biri 3 biri 1 yasinda olan iki tanr cpcugum var calismiyorum ismim elif :) zamanla daha iyi taniriz birbirimizi

Gecmis olsun canim aman dikkat et ates kabusum oldu artik

Afiyet olsun kuzum ama sporsuz menu gormeyelim artik senden. ❤

Haklısın canım sporsuz olmaz ve bundan sonra spor süz asla olmaz

İşte sahalarda görmek istediğimiz ahsen
Sporu da gün be gün katlayarak ekledin mi tamamdır

Oyy agzunu öptüğüm

Valla ben sümeyye ve ahsen rekabetinde sümeyye’nin tarafını tutuyorum.baksana yaptığı sporun puanını bile sorguluyor
Helal kız sana @smygnc

Sen ahsenin sporunu gormedin de ondan konusuyosun obi sporyapiyo sayfalar dolusuokuoku bitmz AhSen_2504 dimi kiz.bak yarin eskisi gibisayfalar dolusu spor yapta gorsunler

Canim ciğerim tatlisim kaptanicemm bugün yaptığım sporlar sena armağan olsun SENİN İÇİN

AhSen_2504 kız kocişini beklerken boş oturma bi spor patlat da ,tükürdüğümü yalat

kociş aradı geç gelicem dedi ve bende erkenden yattım yani uykunun anasını ağlattım

Ahsen önce kendine sonra bana ve takıma söz verdi işin zor canımahsen seni yiyebilir
Hahaha rekabet kızışsın ,acısın kaslar yansın yağlar

kizissin ortalık yansın yağlar vuuhuuuuu
sizin sayenizde BASARİCAMMMM

Ahh bi baslasa yapmaya eminimki durmayacak ama baslayamiyo bi

ah ah çok haklisin bi başlasam devamı çok iyi gelicek amma artık başladım

Yarın başlayacak AhSen_2504 , başlamasa @smygnc onu ezecek sporda

ver gazı verrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…