Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Napıyorsunuz kızlar?
@yolcukardelen hoşgeldiniz.Bebeğiniz sağlıkla büyüsün anneside sağlıkla zayıflasın.
Dışardayım bizimki geldi iki dakika da arı gibi soktu lafı zayıflamışım ama kalçam duruyormuş daha boğabilir miyim diye düşünüyorum

Hadi bakalim oyle ufak seyleri kabul edemem madem bana armagan edicen biraz fazla olsun
sen benim popomami bakiyosun diyip tokati yapistirsaydin
Saka biyana zamanla gidecek canim sporada basladin bidaha gorustugunuzde poponunda kuculdugunu gorecek

HahahahaRakibini iyi tanı,Sümeyye dur durak demiyor fıldır fıldır geziyor,kaloriyi yaktığı gibi seni de yakıp küllüm etmesin kuzum
Madem güzel bi ıyku aldın ne duruyorsun ortaya karışık yanarlı dönerli bi spor patlat da ortam şenlensin

Halt yemiş kerata.Şeytan diyor erimemiş kalçanla otur suratına ve nefesi kesilene kadar da kalkmaBu dediğim ilişki tavsiyesi değildir,sakın evde tek başınıza denemeyiniz
Onun o laflarını yedirteceğiz ona canım,sen spora devam

Çok çok geçmiş olsun kızınaAllah tez vakitte şifa versin.
Çok zor ya insanın evladı hasta olduğu zaman.Allah sana güç kuvvet,miniğe de şifa versin

Annem Doğuma gelmişti bir iki hafta daha burda ama sonra yalnızız, asıl enerjinin dibine o zaman varacağım sanırım
Sıkışırsam Komşum var sağ olsun, eşim de yardım ediyor, yaza kalmadan zayıflarım inşallah
Oyy allah kolaylık versin canım çok geçmiş olsun
Oyy maşallah kuzulara, genç anne tü tü maşallah Sultan ben de canımİnşallah zamanla daha iyi tanıyacağız, grubun enerjisine bayıldım zaten

Hoşbuldum canım Bizimki dediğin koca kişisi mi yoksa
ay çok güldüm sen çok yaşa e mi

Kaptana en güzeli en iyisi armağan edilir bende uyle yapicimm

Vay seni vayyy

Temem canım ciğerim akşama patlaticam

Yawww hee de gec boşver... allah karakter zayifligi vermesin gerisi gelir diyeceksinde denmiyor iste neticede esin... aksine sen onun bu densiz laflarindan ilham al kuzum dahada guclu asil diyetine sporuna

memnun oldum canim :) grubumuz bayaga enerjiktir bazen hepimiz depresyon modunada girsek esperenzaa sagolsun hic o moda girmez kendisi dunya yansa fazla takmayacak tiplerden oldugundan hep enerjik hep pozitif o bizi oyle zamanlarda toparliyo sagolsun :) ( esprenzacim nasil yag cektim basarmismiyim )

Kaptana en güzeli en iyisi armağan edilir bende uyle yapicimm

Vay seni vayyy

Temem canım ciğerim akşama patlaticam
Hadi bakem gorem seni
ah sen bilmiyorsun degilmi elifcim ben agzima tatli koymam... hic sevmem... uzgunumm hehehehe tatli yiyerek gelmedim ben bu kilolara kuzum
tmm sende tuzlu biseler yeseydin ozaman

Hosgeldinn canim iyi ettin allahim evlatlarini sana bagislasin... he burasi karnaval havasinda katil sende kaptanjicimm kqbul ederse

Cocuk annaneyi ozlemis bi birak ya hasret gieersin heheheh dinlen sende annen baksin cocuga kuzum aaa kiyamam saba ben
Uyuttum canim ruzgarida gezmeye gonderdim ev bana kaldi biraz ip atladim evi topladim fln ay evin isi bitmiyo ki. Eski patronum aradi cagirdi beni eleman yokmus 2 cocukla nasil gelim dedim ece olmasa dusunurdum de ikisini birakamam kimseye. Malesef gelen is reklifinide reddettim ama bi grurlandim ki sorma kadin 3 senedir unutmamis beji ;D

İnşallah yedirtiriz.Lokmalarımı sayıyor hain

Yok canım koca adayı kişisi kendileri

Yawww hee de gec boşver... allah karakter zayifligi vermesin gerisi gelir diyeceksinde denmiyor iste neticede esin... aksine sen onun bu densiz laflarindan ilham al kuzum dahada guclu asil diyetine sporuna
Yok daha eşim değil Allah izin verip babamda verirse Eylül başında koca kişisi olacak

kiz nerde bulacak sen gibisini kurban olsun sen beni arada sirada yokla deseydin... hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…