Hadi bakalimHaklısın canım sporsuz olmaz ve bundan sonra spor süz asla olmaz
Oyy agzunu öptüğüm
Canim ciğerim tatlisim kaptanicemm bugün yaptığım sporlar sena armağan olsun SENİN İÇİN
kociş aradı geç gelicem dedi ve bende erkenden yattım yani uykunun anasını ağlattım
kizissin ortalık yansın yağlarvuuhuuuuu
sizin sayenizde BASARİCAMMMM
ah ah çok haklisin bi başlasam devamı çok iyi gelicek amma artık başladım
ver gazı verrrrr
sen benim popomami bakiyosun diyip tokati yapistirsaydinNapıyorsunuz kızlar?
@yolcukardelen hoşgeldiniz.Bebeğiniz sağlıkla büyüsün anneside sağlıkla zayıflasın.
Dışardayım bizimki geldi iki dakika da arı gibi soktu lafızayıflamışım ama kalçam duruyormuş daha boğabilir miyim diye düşünüyorum
HahahahaHaklısın canım sporsuz olmaz ve bundan sonra spor süz asla olmaz
Oyy agzunu öptüğüm
Canim ciğerim tatlisim kaptanicemm bugün yaptığım sporlar sena armağan olsun SENİN İÇİN
kociş aradı geç gelicem dedi ve bende erkenden yattım yani uykunun anasını ağlattım
kizissin ortalık yansın yağlarvuuhuuuuu
sizin sayenizde BASARİCAMMMM
ah ah çok haklisin bi başlasam devamı çok iyi gelicek amma artık başladım
ver gazı verrrrr
Halt yemiş kerata.Şeytan diyor erimemiş kalçanla otur suratına ve nefesi kesilene kadar da kalkmaNapıyorsunuz kızlar?
@yolcukardelen hoşgeldiniz.Bebeğiniz sağlıkla büyüsün anneside sağlıkla zayıflasın.
Dışardayım bizimki geldi iki dakika da arı gibi soktu lafızayıflamışım ama kalçam duruyormuş daha boğabilir miyim diye düşünüyorum
Çok çok geçmiş olsun kızınaesperenzaa cım senin dedigin gibi galiba yakın oldugumdan rehavet cöktü spor konusunda iyice saglıklı beslenmekten vazgecmem duzenimi degiştirmem allahın iznşyle de böyle birtüelü kaldıramıyorum kendşmi bugun de kız iyice ateslendş kucagımdan hiç inmiyor valla yapıstık yemegi zor yaptım
Annem Doğuma gelmişti bir iki hafta daha burda ama sonra yalnızız, asıl enerjinin dibine o zaman varacağım sanırımOyyy daha çok küçükmüş bebişKolay gelsin bir oyun çocuğu ve bir bebek epey enerji harcatıyordur.
Yardım edebilecek kimsen var mı etrafında, yada eşin yardımcı oluyor mu?
Ben 38 yaşındayım,çalışmıyorum 3 yaşında bir oğlum var ve ikinciyi düşünemiyorum bile
Havalar ısınıyor biraz daha toparlanınca fırsat ve de yardım edecek birini bulursan yürümek iyi gelir.
Oyy allah kolaylık versin canım çok geçmiş olsunesperenzaa cım senin dedigin gibi galiba yakın oldugumdan rehavet cöktü spor konusunda iyice saglıklı beslenmekten vazgecmem duzenimi degiştirmem allahın iznşyle de böyle birtüelü kaldıramıyorum kendşmi bugun de kız iyice ateslendş kucagımdan hiç inmiyor valla yapıstık yemegi zor yaptım
Oyy maşallah kuzulara, genç anne tü tü maşallahyok ayol huysuzlugu tuttu tam uyutuyodum annemler geldi kalkti simdi bastan uyutmaya calisiyorum
Madem geziyosun esine soyle sana dondurma waffle baklavq borek ismarlasin oyle kuru kuruya gezmek olmaz
bir ogretmen daha ❤ bende kendimi tanitayim 26 yasinda biri 3 biri 1 yasinda olan iki tanr cpcugum var calismiyorum ismim elif :) zamanla daha iyi taniriz birbirimizi
Hoşbuldum canımNapıyorsunuz kızlar?
ay çok güldüm sen çok yaşa e miHalt yemiş kerata.Şeytan diyor erimemiş kalçanla otur suratına ve nefesi kesilene kadar da kalkmaBu dediğim ilişki tavsiyesi değildir,sakın evde tek başınıza denemeyiniz
Onun o laflarını yedirteceğiz ona canım,sen spora devam
Hadi bakalimoyle ufak seyleri kabul edemem madem bana armagan edicen biraz fazla olsun
sen benim popomami bakiyosun diyip tokati yapistirsaydin
Saka biyana zamanla gidecek canim sporada basladin bidaha gorustugunuzde poponunda kuculdugunu gorecek
HahahahaRakibini iyi tanı,Sümeyye dur durak demiyor fıldır fıldır geziyor,kaloriyi yaktığı gibi seni de yakıp küllüm etmesin kuzum
Madem güzel bi ıyku aldın ne duruyorsun ortaya karışık yanarlı dönerli bi spor patlat da ortam şenlensin
ah sen bilmiyorsun degilmi elifcim ben agzima tatli koymam... hic sevmem... uzgunumm heheheheMadem geziyosun esine soyle sana dondurma waffle baklavq borek ismarlasin oyle kuru kuruya gezmek olmaz
Napıyorsunuz kızlar?
Cocuk annaneyi ozlemis bi birak ya hasret gieersin heheheh dinlen sende annen baksin cocuga kuzum aaa kiyamam saba benyok ayol huysuzlugu tuttu tam uyutuyodum annemler geldi kalkti simdi bastan uyutmaya calisiyorum
memnun oldum canim :) grubumuz bayaga enerjiktir bazen hepimiz depresyon modunada girsekAnnem Doğuma gelmişti bir iki hafta daha burda ama sonra yalnızız, asıl enerjinin dibine o zaman varacağım sanırım
Sıkışırsam Komşum var sağ olsun, eşim de yardım ediyor, yaza kalmadan zayıflarım inşallah
Oyy allah kolaylık versin canım çok geçmiş olsun
Oyy maşallah kuzulara, genç anne tü tü maşallahSultan ben de canım İnşallah zamanla daha iyi tanıyacağız, grubun enerjisine bayıldım zaten
Hoşbuldum canımBizimki dediğin koca kişisi mi yoksa
ay çok güldüm sen çok yaşa e mi
Hadi bakem gorem seniKaptana en güzeli en iyisi armağan edilir bende uyle yapicimm
Vay seni vayyy
Temem canım ciğerim akşama patlaticam
tmm sende tuzlu biseler yeseydin ozamanah sen bilmiyorsun degilmi elifcim ben agzima tatli koymam... hic sevmem... uzgunumm hehehehetatli yiyerek gelmedim ben bu kilolara kuzum
Hosgeldinn canim iyi ettin allahim evlatlarini sana bagislasin... he burasi karnaval havasinda katil sende kaptanjicimm kqbul ederseİlk sayfayı okumuştum zaten canım, üç takkmın ihtiyacı varmış üyeye ben de hepsini inceleyip sizde karar kılmıştımhsdi hayırlı olsun sana da inşallah bol eksili bi giriş olur
Tanıtayım hemen30 yaşındayım, 3,5 yaşında bir oğlum 18 günlük bir de Kızım var Türkçe öğretmeniyim, Konya’dayım Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Başka sorusu olan
Uyuttum canim ruzgarida gezmeye gonderdim ev bana kaldiCocuk annaneyi ozlemis bi birak ya hasret gieersin heheheh dinlen sende annen baksin cocuga kuzum aaa kiyamam saba ben
Sensiz gecmez kiz bogazimdan ask olsun ben dusuncesizmiyim dayandim kahveyeee yaninda gelen minnak kurabiyeye bile elimi surmedim irade tavan masallahtmm sende tuzlu biseler yeseydin ozaman
İnşallah yedirtiriz.Lokmalarımı sayıyor hainHalt yemiş kerata.Şeytan diyor erimemiş kalçanla otur suratına ve nefesi kesilene kadar da kalkmaBu dediğim ilişki tavsiyesi değildir,sakın evde tek başınıza denemeyiniz
Onun o laflarını yedirteceğiz ona canım,sen spora devam
Yok canım koca adayı kişisi kendileriAnnem Doğuma gelmişti bir iki hafta daha burda ama sonra yalnızız, asıl enerjinin dibine o zaman varacağım sanırım
Sıkışırsam Komşum var sağ olsun, eşim de yardım ediyor, yaza kalmadan zayıflarım inşallah
Oyy allah kolaylık versin canım çok geçmiş olsun
Oyy maşallah kuzulara, genç anne tü tü maşallahSultan ben de canım İnşallah zamanla daha iyi tanıyacağız, grubun enerjisine bayıldım zaten
Hoşbuldum canımBizimki dediğin koca kişisi mi yoksa
ay çok güldüm sen çok yaşa e mi
Yok daha eşim değil Allah izin verip babamda verirse Eylül başında koca kişisi olacakYawww hee de gec boşver... allah karakter zayifligi vermesin gerisi gelir diyeceksinde denmiyor iste neticede esin... aksine sen onun bu densiz laflarindan ilham al kuzum dahada guclu asil diyetine sporuna
Uyuttum canim ruzgarida gezmeye gonderdim ev bana kaldibiraz ip atladim evi topladim fln ay evin isi bitmiyo ki. Eski patronum aradi cagirdi beni eleman yokmus 2 cocukla nasil gelim dedim ece olmasa dusunurdum de ikisini birakamam kimseye. Malesef gelen is reklifinide reddettim ama bi grurlandim ki sorma kadin 3 senedir unutmamis beji ;D
Oyyyy bu neeeeee .Eki Görüntüle 2137042esperenzaa kooosssssssssssssss fattylamb94 ne yiyo baaaakkk beni ilgilendirmez ceza vermen lazim baane baane. Hatta takimca esrayi kinayalim bu ne buuu o nasil bir kalori bombasidir aman Yarabbiiiiio
ama yaptigin cok ayipSensiz gecmez kiz bogazimdan ask olsun ben dusuncesizmiyim dayandim kahveyeee yaninda gelen minnak kurabiyeye bile elimi surmedim irade tavan masallah
Ay valla zaten bu ara bi calisma aski var icimde anlatamam ozledim calismayi. Meslegimide seviyorum. Ece biraz daha buyurse belki baslarimkiz nerde bulacak sen gibisini kurban olsun sen beni arada sirada yokla deseydin... hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?