Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah yedirtiriz.Lokmalarımı sayıyor hain

Yok canım koca adayı kişisi kendileri

Yok daha eşim değil Allah izin verip babamda verirse Eylül başında koca kişisi olacak

Kiz o zaman ne ezdiriyon kendini kurban olsun sana... bak evlenmeden al yularlari eline.. sonra zorlanirsin
ama yaptigin cok ayip ikram edilen seylwr geri gonderilmez bidaha ne verirlerse ye
Yok kociko yedi... oda sasirdi nasil olduda yemion dedi... adam soklarda garibim

Ay valla zaten bu ara bi calisma aski var icimde anlatamam ozledim calismayi. Meslegimide seviyorum. Ece biraz daha buyurse belki baslarim
Bende ozledim biryere basvuru yaptim bakalom olursa basliycam yavastan 10 aydir evdeyim 2006 dan beri calisiyorum garipsedim zor alistim haktan icin kaldim yoksa ben evi otel modunda kullananlardandim

Bende ozledim biryere basvuru yaptim bakalom olursa basliycam yavastan 10 aydir evdeyim 2006 dan beri calisiyorum garipsedim zor alistim haktan icin kaldim yoksa ben evi otel modunda kullananlardandim
Ben 3 senedir evdeyim ondan once 5 senedir calisiyodum ayni yerde. Cocuj yokken bende oyleydim valla oh calis gez toz
İyi ki ben bugün tatlı yememişim Ben melül melül baktım bizimki daha neler dedi ve oradan hemen uzaklaştırdı
Bize kalmadan @esperenzaa cezalandırır zaten
aman yeme hele sevgilinin yaninda hic yeme

Yok kiz adam fit valla ben gibi degil heheheh ama hic hor laf etmez bana ben kendimle dalga gecerim oylr deme kendine der hep bi kere kirmaz beni oyyy askim depresti hehe
Masallah canim. Benim esimde demez cunku dese karsiligini alir bende ona sen kendi kafana bak keltos derim hos simdi sac ektiriyo onuda diyemem artik

Ay bosver sen onu hiç takma canım valla erimese benimki erimesdi ne kalca kaldı ne göbek bacak bosver sen ne yapman gerektigini bilşyorsun ben 75 oldugumda esimde bana demişti 73 zor olursun senn yapın hu kemiklerin zaten bukadar kem küm ama noldu yedirdik o cumleleri sen işine bak onun icin degil kendin icin zayıflıyorsun sen

Kızz deme oyle belki sadece kahveyi icmiştir esrqcımmmm huuu fattylamb94

Ay valla zaten bu ara bi calisma aski var icimde anlatamam ozledim calismayi. Meslegimide seviyorum. Ece biraz daha buyurse belki baslarim
Meslwgin neydş elif evden cıkmak insana cok iyi gelir senlen ben bitlendik anam evlerde

Eczane teknisyeniyim kuzum. Valla markete bile gitsem seviniyorum artik

Aynen canım kendim için zayıflıyorum.Beğenmessen yol ilerde canım,bekleme yapma o zaman dedim
Ayrıca İnşallah cumartesi İstanbuldayım.Buluşuyor muyuz?

Masallah canim. Benim esimde demez cunku dese karsiligini alir bende ona sen kendi kafana bak keltos derim hos simdi sac ektiriyo onuda diyemem artik
Kız senin kocişte süslü desene
Ay huzur bi sen anladin kız valla kahveyi içtim arkadaşım onu içti ona enerji lazım 2gün sonra evleniyo lazım olur iç dedim
Aynen canım kendim için zayıflıyorum.Beğenmessen yol ilerde canım,bekleme yapma o zaman dedim
Ayrıca İnşallah cumartesi İstanbuldayım.Buluşuyor muyuz?
Aaa ben de cumartesi istanbuldayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…