Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elif ya Allah sen napmasın kız vallahi o benim değil ben yanındaki latteyi içtim ben hayatta süt içmem soylemisimdir zaten bu tarz şeyleri sevmem
latte kac kalori

Kız senin kocişte süslü desene

Ay huzur bi sen anladin kız valla kahveyi içtim arkadaşım onu içti ona enerji lazım 2gün sonra evleniyo lazım olur iç dedim

Aaa ben de cumartesi istanbuldayım
Ooo o cok susludur. Ben 2 cocukla giyinir cikarim o hala be giyecegini dusunur cilt bakimi bile yaptiriyo kiz
Fıstık gibi mesleğin var kız gir çalış valla evde ömrünü çürütme Ecenin kreş yaşı gelince durma
ozamana kadar ben guncellemelerin cok gerisinde kalmis olurum ya

Yeni eve geldim pazar olunca esimle disaridaydik. Bol bol yuruyus yaptim baya da yorulmusum. Kendime esofman alti aldim bugun. Biraz dar oldu kalca kismi ama nasil olsa zayiflayacagim bir 5 kg verince cok guzel olur dedim :))

Merhaba arkadaşlar
esperenzaa Huzurvermeyolunda
Bugünkü menü
Kahvaltı
4-5zeytin
Bir kaç dilim salatalık
Bir iki dilim domates
Peynir
Sucuklu yumurta

Bir kaç gündür keyifsizim, bugün iyice hasta hissediyorum kendimi. Akşam yemeği yemek canım istemedi, iştahım yok. Biraz taze fasulye ve yoğurt yiyebilirim.
Su henüz tamamlanmadi, yatasiya kadar 2800 olur.800-900 bitki çayı
Spor şimdilik yok, kendimi iyi hissedersem ki yarış var zar zor yapicam, ter atar belki daha da iyi olurum.

latte kac kalori

Ooo o cok susludur. Ben 2 cocukla giyinir cikarim o hala be giyecegini dusunur cilt bakimi bile yaptiriyo kiz
ozamana kadar ben guncellemelerin cok gerisinde kalmis olurum ya
Latte 100 kalori max üstelik bugün akşam yemeği yok kız o cilt bakımı yaptırıyosa senin altta kalmaman lazın valla annen bakarsa eceye yada bakıcı tutarsan hemen çalış

Bugunku menum
Sabah gec uyandik o yuzden kahvalti ogle yemegi bir arada oldu

Ogle. 1 kase menemen, 1 dilim peynir, 5 adet zeytin, 1 adet salatalik, 1 dilim tam bugday ekmegi , sekersiz cay

Ara. 1 bardak taze sikma portakal suyu 1 avuc cig badem

Aksam. 2 adet karniyarik, 1 kase yogurt, salata 1 dilim ekmek

Su . 2lt oldu bugun
Spor 2 saat hizli tempo yuruyus

İyi bir komşunun olması büyük şans.
Canım kaç kiloydun ve hedef kilon kaçtı? Yazdıysan da atlamışım
ah sen bilmiyorsun degilmi elifcim ben agzima tatli koymam... hic sevmem... uzgunumm hehehehe tatli yiyerek gelmedim ben bu kilolara kuzum
Tatlı sevmeyen tombiş seni görene kadar hiç görmemiştim Keşke ben de sevmedeydim

Hadi bakem gorem seni
tmm sende tuzlu biseler yeseydin ozaman

ahahahahaçok iyi tanımışsın,böyle rahat ve geniş olunca dünya harika bir yere dönüşüyorEn çok taktığım şey oğlum olur ki onda bile oldukça rahat bi anneyimEn sevdiğim laf da olur olur o da olur’dur sonra amann canım sağolsun’dur
Azıcık rahat olun bakın herşey çok da
Ece de biraz büyüyünce tekrar işe başlarsın canım

Bende ozledim biryere basvuru yaptim bakalom olursa basliycam yavastan 10 aydir evdeyim 2006 dan beri calisiyorum garipsedim zor alistim haktan icin kaldim yoksa ben evi otel modunda kullananlardandim
Yaza kadar iyice kilo verirsen ve oğluş da biraz daha büyür tekrar işe başlarsın.B
Elif ya Allah sen napmasın kız vallahi o benim değil ben yanındaki latteyi içtim ben hayatta süt içmem soylemisimdir zaten bu tarz şeyleri sevmem
Ye iç afiyet olsun canım.Löp löp et olsun
Ay selamsız sabahsız geldim gibi oldu
Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
iyiyiz teşekkür ederiz sen nasılsın canım?
Kızlar benim bogazım cok kötü cpcuklar hasta bir de ben pertim bi duzelmedi su ahvalimiz de ya bizim
canım yaaa çok çok geçmiş olsun.kızın hasta olmasaydı biraz dinlenebilirdin daha çabuk iyileşirdin.Mümkün mertebe dinlenmeye çalış canım.

Nazar değdi,sporcu güzellerimize
Canım çok çok geçmiş olsun.
spor da bugün eksik olsun,zorlama kendini.
Hasta olduğun için hiçbir şey yiyememişsin
Elem tere fiş,kem gözlere şiş diyerek ,takımımızın güzellerine nazar eden kenafir gözlü gördünüz mü kaşıyın anam popişleri

Sağol canimmm çok hoşsun
Valla millet hasta, kış olmadı, mikroplar da ölmedi, olan bizlere oldu

Allah iyilik versin canım işte aynı telaş kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…