Sen ne taraflarda olacaksın?Ay istanbulda da her yer birbirine uzak ya
Elif ya Allah sen napmasınkız vallahi o benim değil ben yanındaki latteyi içtim ben hayatta süt içmem soylemisimdir zaten bu tarz şeyleri sevmem
Ooo o cok susludur. Ben 2 cocukla giyinir cikarim o hala be giyecegini dusunurKız senin kocişte süslü desene
Ay huzur bi sen anladin kız valla kahveyi içtim arkadaşım onu içti ona enerji lazım 2gün sonra evleniyo lazım olur iç dedim
Aaa ben de cumartesi istanbuldayım
ozamana kadar ben guncellemelerin cok gerisinde kalmis olurum yaFıstık gibi mesleğin var kız gir çalış valla evde ömrünü çürütme Ecenin kreş yaşı gelince durma
O zaman bbc yayinlarindan yararlanabilirsinAa cok sevindşm canım teşekkürederim benim sorunum nerden baslayacagımk bilememek aslında konusmamı geliştirmek istiyorum akademik yada yazılı ingiliceye ihtiywcım yok ama ne kullansam nerden baslasam bilemşyorum
Evet simdi actim bende ilham veriyor izlemek nereden ne hallere geliyorlar yaKizlar tlc yi acin agir yasamlar var
Ben küçükçekmece taraflarında olcamSen ne taraflarda olacaksın?
Latte 100 kalori max üstelik bugün akşam yemeği yoklatte kac kalori
Ooo o cok susludur. Ben 2 cocukla giyinir cikarim o hala be giyecegini dusunurcilt bakimi bile yaptiriyo kiz
ozamana kadar ben guncellemelerin cok gerisinde kalmis olurum ya
Ben bu bölümü izlemiştim artık geceleri izliyorum içimdeki canavarlar falanKizlar tlc yi acin agir yasamlar var
İyi gidiyor inşallah kalkıp spor yapacağım.Ay selamsız sabahsız geldim gibi oldu
Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
Çok geçmiş olsun canım.Zencefil limon bal yapsan iyi gelir.Kızlar benim bogazım cok kötü cpcuklar hasta bir de ben pertim bi duzelmedi su ahvalimiz de ya bizim
İyi bir komşunun olması büyük şans.Annem Doğuma gelmişti bir iki hafta daha burda ama sonra yalnızız, asıl enerjinin dibine o zaman varacağım sanırım
Sıkışırsam Komşum var sağ olsun, eşim de yardım ediyor, yaza kalmadan zayıflarım inşallah
Oyy allah kolaylık versin canım çok geçmiş olsun
Oyy maşallah kuzulara, genç anne tü tü maşallahSultan ben de canım İnşallah zamanla daha iyi tanıyacağız, grubun enerjisine bayıldım zaten
Hoşbuldum canımBizimki dediğin koca kişisi mi yoksa
ay çok güldüm sen çok yaşa e mi
Tatlı sevmeyen tombiş seni görene kadar hiç görmemiştimah sen bilmiyorsun degilmi elifcim ben agzima tatli koymam... hic sevmem... uzgunumm hehehehetatli yiyerek gelmedim ben bu kilolara kuzum
memnun oldum canim :) grubumuz bayaga enerjiktir bazen hepimiz depresyon modunada girsekesperenzaa sagolsun hic o moda girmez kendisi dunya yansa fazla takmayacak tiplerden oldugundan hep enerjik hep pozitif o bizi oyle zamanlarda toparliyo sagolsun :) ( esprenzacim nasil yag cektim basarmismiyim )
Hadi bakem gorem seni
tmm sende tuzlu biseler yeseydin ozaman
Ece de biraz büyüyünce tekrar işe başlarsın canımUyuttum canim ruzgarida gezmeye gonderdim ev bana kaldibiraz ip atladim evi topladim fln ay evin isi bitmiyo ki. Eski patronum aradi cagirdi beni eleman yokmus 2 cocukla nasil gelim dedim ece olmasa dusunurdum de ikisini birakamam kimseye. Malesef gelen is reklifinide reddettim ama bi grurlandim ki sorma kadin 3 senedir unutmamis beji ;D
Yaza kadar iyice kilo verirsen ve oğluş da biraz daha büyür tekrar işe başlarsın.BBende ozledim biryere basvuru yaptim bakalom olursa basliycam yavastan 10 aydir evdeyim 2006 dan beri calisiyorum garipsedim zor alistim haktan icin kaldim yoksa ben evi otel modunda kullananlardandim
Ye iç afiyet olsun canım.Löp löp et olsunElif ya Allah sen napmasınkız vallahi o benim değil ben yanındaki latteyi içtim ben hayatta süt içmem soylemisimdir zaten bu tarz şeyleri sevmem
iyiyiz teşekkür ederiz sen nasılsın canım?Ay selamsız sabahsız geldim gibi oldu
Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
canım yaaa çok çok geçmiş olsun.kızın hasta olmasaydı biraz dinlenebilirdin daha çabuk iyileşirdin.Mümkün mertebe dinlenmeye çalış canım.Kızlar benim bogazım cok kötü cpcuklar hasta bir de ben pertim bi duzelmedi su ahvalimiz de ya bizim
Merhaba arkadaşlar
esperenzaa Huzurvermeyolunda
Bugünkü menü
Kahvaltı
4-5zeytin
Bir kaç dilim salatalık
Bir iki dilim domates
Peynir
Sucuklu yumurta
Bir kaç gündür keyifsizim, bugün iyice hasta hissediyorum kendimi. Akşam yemeği yemek canım istemedi, iştahım yok. Biraz taze fasulye ve yoğurt yiyebilirim.
Su henüz tamamlanmadi, yatasiya kadar 2800 olur.800-900 bitki çayı
Spor şimdilik yok, kendimi iyi hissedersem ki yarış var zar zor yapicam, ter atar belki daha da iyi olurum.
Sağol canimmm çok hoşsunNazar değdi,sporcu güzellerimize
Canım çok çok geçmiş olsun.
spor da bugün eksik olsun,zorlama kendini.
Hasta olduğun için hiçbir şey yiyememişsin
Elem tere fiş,kem gözlere şiş diyerek ,takımımızın güzellerine nazar eden kenafir gözlü gördünüz mü kaşıyın anam popişleri
Allah iyilik versin canım işte aynı telaş kiloYaza kadar iyice kilo verirsen ve oğluş da biraz daha büyür tekrar işe başlarsın.B
Ye iç afiyet olsun canım.Löp löp et olsun
iyiyiz teşekkür ederiz sen nasılsın canım?
canım yaaa çok çok geçmiş olsun.kızın hasta olmasaydı biraz dinlenebilirdin daha çabuk iyileşirdin.Mümkün mertebe dinlenmeye çalış canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?